54920
-
Egyébként a hozzászólásnál be is vallja hogy hamis :P -
n3whous3 #43389 jaja az lesz az -
n3whous3 #43388 hogy mer felengedni gamestar ekkora szar kamu szart? :C
0:38- ez egy elég régi játékból van asszem + lehet meg se jelent? Ja meg ezt is már gta iv-nél is mutogatták hamis képként. Meg úgy egyáltalán, tuti nem new yorkba rakják megint, elég nagy kibaszás lenne lassan... :D -
1-2 képet már a 2 days vegas game-nél is mutogattak :D -
FAIL!
HAMIS! -
GTA 5 elsőre -
Ja akkor jó XD -
Dobronski #43383 ATI powa. -
ldavid #43382 5 alatt a következőt kell érteni, aminek lehet bármi a címe - és az nem 7 év múlva fog megjelenni -
Én csak azt nem értem hogy mi ez a nagy felhajtás a GTA 5 körül? Még be sem jelentették (asszem) és a 3 és 4. rész között is eltelt kb 7 év. Nem csak itt de mindenhol ezt látom. Már csak az kéne hogy a GTA-kat is évente adják ki
(nem csak itt a fórumon de mindenhol)
-
Baszok a logóra csak azért dobtam vmit hogy ne üresen legyen. -
Torzított kép(főben járó bűn), méretezéssel is elkúrtál valamit mert rendesen kiadta a lefelé pixelesedést. De egyszerűen szólva csak simán szar... :/ -
A kiválasztottaknak esetleg nálam pl nem működött!
Remélem majd ha lesz GTA 5 pc-re akkor abban lesz már.Legyenek normális árnyékok meg élsimitás és akkor leszarom ha 10 miliós gép kell neki! -
Borg #43377 enb-vel van :) -
Nemhogy dx10 de még élsimitás sincs
-
Van már a játékba dx10??? -
Mi a gondod a logóval? -
xxxpaulxxx #43373 És ha azt nem is ő csinálta?XD -
ldavid #43372 :D -
Borg #43371 A logódból kiindulva, epekedve várjuk. -
Nekiáltam csinálni pár új texturát. Remélem szép lesz a gaméba is. -
Ja. Egyszer a motoron hívott a tesa és belementem egy taxiba persze lerepültem a motorról és negatívat jelzett pedig fel akartam venni a telót.
Lehet hogy hülyeség de emlékem szerint ha kinyomod a hívást (trölés gomb, backspace) akkor nem jelez negatívat. persze lehet hogy csak azért volt mert küldetés miatt hívott és a végén már 10 másodpercenkét csörgött az a rohadt mobil de csak azért se vettem fel
-
Ha nem veszed fel akkor mindenképp negatívot jelez a kapcsolat állapotra, újra nem kínálja fel ugyanazt, neked kell visszahívni az adott embert. -
nazareti #43367 igen ez volt baj:) a sztriptiz klub nem egyenlő a kocsmával :D még 1 kérdésem lenne,ha a telefonos küldetést azonal nem fogadom el,nem veszem fel a telefont akkor utána majd késöbb megkapom azt a lehetőséget h teljesitsem ugyanazt a küldetést? -
Petike954 #43366 Meg be is jelentkezik, a játékaim menüpont alatt meg felhozza mind a kettő game-t. -
eddig. -
Petike954 #43364 A Gears of War kulcsát használom, de eddig gta-val is ment a multi. -
gta4-es kulcsot vagy más játékét használod? -
simán kimásolod a mentést az xlive-ot és a gflivet-ot meg a gta 4 save game mapát és kész aztán felrakod a játékot win 7-re és elindítod és csinálsz egy mentést és kilépsz a játékbol majd azxp-s mentést bemásolod a xlove és gf live mappába -
Az offline levan irva a FAQ-ba az onlinét nemtom gondolom ott nem kell áttenni semmit. -
Petike954 #43360 Még valami: Most a game fenn van XP-n ha Win7-re is feltelepítem, akkor a mentéseimet hogyan lehet áttenni a Win7-re? Van egy Online és egy Offline profilom is. Az offline-ban előrébb tartok, de az online-nal multizok. -
Petike954 #43359 Mármint amióta a patch megjelent -
Petike954 #43358 Ha live-s multira akarok csatlakozni, akkor ezt írja ki a game: " The connect to Games for Windows - Live has been lost. Returning to single player" Korábban a multi ment rajta. Amikor belépek a game-be, akkor ki is írja h Signed in to Live. Más Live-s játékkal megy a multi. Az közrejátszhat, hogy a hiba előtt kiírta a Live! , hogy frissítenie kell magát, ekkor frissített egyet, majd a játék újraindult, megint kiírta, hogy frissíteni kell, ekkor pedi feltette az 1.04-s pacht, ami már fel volt telepítve megjelenés óta. -
Ebbe egyet értek veled. -
Maxolva teljesne jó a grafika, nemtudom miért cigánykodtok ezzel az ENBel, ami szerintem borzalmas PIMPje a GTAnak. Már SAban is undorító volt. -
wednes #43355 A steam is be van lőve elvileg. Most kikapcsoltam a tűzfalat és a vírusirtót is.
Ugyan az a helyzet: "Disconnected from game session."
Rosszul emlékeztem nem server disconnect volt a kiírás. -
Én csak akkor jártam így amikor evés helyett vedelni mentem vele, szóval lehet nem beba.zni kellet volna menni -
nazareti #43353 sziasztok! lehet butaságot kérdezek ,ezért nem kell majd hangosan kinevetnetek :P,de az érdekelne h ha a játékban elöször berúgok az unokatesómal utána mi a teendő?ugyanis ha kocsiba szállok egy idö után nekem úgy tünik h az alkohol hatása elmúlik ,de a kocsi kormányozhatatlan marad. És eleve nem jelöli a térképen h hova kellene az unokatesót szállitani az ivászat után.köszönöm előre is asegitséget -
Lehet a Steam portjait is be kell löni. -
wednes #43351 Steam-en vettem a játékot, sose kért CD kulcsot a game. A Steam persze feldobja egy kis ablakba, hogy kelleni fog, de eddig nem kellett. (lehet nekem nem is kell beírni nem tudom)
Végigcsináltam a FAQ-ban lévő regisztrációt, UK reggel, ahogy kell, hogy tudjak multizni. Első indításkor egy régebbi offline profil jelentkezett be, na azt raktam át a regisztrált online Live ID-s pofilra. A Single rendesen működik. A multinál meg minden csatlakozásnál Disconnect. tegnap is 10-ből 8 alkalommal szétkapcsolt. Ma viszont már sehova se enged fel. Semmi különös hibaüzenetet nem ír ki egyébként, csak, hogy server disconnect.
Lehet hálózati baj van, tűzfalon elvileg át van engedve a játék exe-je, a Live is. Azt próbálom kideríteni, hogy mi lehet a gond. A CD kulcs beírás csak egy ötlet volt. (bár tényleg nincs részletesebb hibaüzenet, hogy ez lenne e a probléma)