54920
-
xxxpaulxxx #43489 Áhááá! És tényleg:D
#43484: neked meg le kellett volna folynod apád térdén:D -
fail. -
vasziszdasz #43477 Olyan 25-30, gondolom mindenki másnál is. Mondjuk van olyan haverom akinek a ránézésre 15 fps is folyamatos... -
Rendben köszi! :) -
Egyébként így feltűnő, de vezetés közben hátulról nézve szerencsére nem :) -
Oké, végülis ez legyen a legnagyobb baj :)
Valószínűleg már megint a "valamit javítunk, valamit elrontunk" szokásos patch-mizériával állunk szemben Rockstaréknál, és azért nem volt eddig, mert még nem volt fent ez a patch. Hát akkor várom a következőt, amiben ezt kijavítják, az autókkal viszont valamiért majd csak hátrafele lehet menni... :D -
Helyesbítek. az utolsó képen tényleg elég feltűnő XD -
Sztem hanyagold a kísérletezést mert nem feltűnő és nehogy valami nagyobb probléma legyen a végén. -
RYO21 #43470 Paranormális jelenségek. -
hát lehet de abba bele is köpök ha meglátom a boltba 

-
ez asszem a gta patch hiba -
n3whous3 #43467 nem telik bele pár hét oszt jönnek az ilyen undorító EVM meg tudomisén milyen classics kiadások oszt szimpla dvd tok. 

-
mindegyikhez jár -
Én azt szeretném kérdezni, hogy miért van olyan, hogy bizonyos útburkolati textúrák (pl Keep clear, stop, nagy nyíl) textúrájába úgymond bele tud menni az autó? (Vagy akár Niko lába)
A játékban semmilyen más megjelenítési problémám nincs, beállításoknál minden high, definition on, vsync off, játék automatikusan legújabb verzióra frissítve.
Régen (Vista SP2) nem vettem észre (bár akkor még nem volt ez a legújabb patch), csak mostanában (Most Win7 64bit Ultimate van, legújabb Ati catalyst driverrel [a kártya HD4870], valamint azzal a DirectX 11-gyel, ami a Windowsban eleve benne van)
Kérdés, hogy miért lehet ez ilyen? Driver? Directx? Érdemes-e olyat próbálni, hogy a legújabb Directx 9-et felrakom, annak ellenére, hogy elvileg 11 van?
-
n3whous3 #43464 Az nem kettő,. hanem az egyik egy kihajtható papírtok (ld. tommyg képét), a másik a dvd tok -
xxxpaulxxx #43463 akkor alkalmatlan az élethez:D
#43459:Minek kettő?:D -
Ez a aok cucc mindegyik verzióhoz jár és nem vmi különleges kiadás ugye? -
Nem akarok belepofázni, csupán kíváncsiságból kérdezem csak, nem genyóságból, de neked úgy kb hány fps-től számít folyamatosnak egy játék? -
igen és ezt is :D
-
n3whous3 #43459 És ezt is kapjátok a steamen? :P
-
"Nem bírja a kritikát..." :D -
Ő leírta hogy steamen 2k Ft te pedig mondtad hogy az is sok ezért.... -
vasziszdasz #43453 ne szólj be folyton
Ezt gondolom annak írtad aki nekem beszólt...
Holnap komplett reinstall lesz, de eddig már vagy 4x volt, meg ki tudja hány hw, és mindig ugyanaz. -
Híj, az szép.
Eltart majd egy darabig, míg leszedi.
Mondjuk Box-ra megvan eredetiben, így aztán ennél több pénzt nem szánnék a PC verzióra...
Na mindegy, meglássuk. -
15,6GB mindenestül! -
Már gigát :P -
Amúgy mennyit ránt le a GTA 4-hez Steam-en keresztül? -
Én is megvenném, de most jön a ha lenne egy i7965öm meg HD5970em meg 24gb ddr3am. -
Steam-en megint 2 ropi a gta4 :O
Csak épp nem tudok fizetni, mert túlterhelt a rendszer... Fasza -
xxxpaulxxx #43444 A tied, mert remélem ő még él bunkókám:)
#43437: Nah igen, én is Kane and lynchessel nyomtam, de így mégis csak kényelmesebb... nem kell kiírnom 4 dvdre, nem kell crackel szarakodni és bármikor bárhol el tudom érni... csak legfeljebb 2 napig kell tölteniXD Amúgy most így elkezdtem gyűjteni a játékokat steamre:) -
Igazad van. Úgy tűnik lebuktam. És beavatlak a nagy titokba hogy valójában itt az SG-n mindenkinek szaggat a játék csak nem merik bevallani 

-
hagyd már rá minden héten elkezd itt sirni hogy igy szaggat,meg ugy szaggat,,ahelyett venne magának számitógépet a marha... -
-
Ha olyan géped van mint az aláirásba akkor tedd ujra a windowst (gondolom 7ed van) és utána tedd fel a drivereket. Ezek után felteszed a gta ivt plusz a patchot. Ha ezek után se megy akkor nem olyan géped van mint az aláirásodban. -
Dobronski #43437 Én megvagyok a GoW-os kulccsal is. :D -
vasziszdasz #43435 Érdekes módon az enyémen meg igen. Sztem kamu a "nem szaggat". -
De azért játszol vele, nem?
-
BAk3R #43433 hát hogyha az a gépe van ami az aláírásában szerepel és szaggat megeszem a gatyámat. -
Szabi020 #43432 Azóta már 92% tartok a haverokkal kel mennem (inni,enni stb) meg ez a Stevie-s feledatsor lenne vissza! Valaki nem tudja ,hogy mit kell ahoz csinálnom ,hogy stevie írjon sms-t? -
Ahogy nézem a jól fogyó stuffokat rakták vissza.
Hát igen ilyen árakkal lehet nagy eladásokat produkálni az biztos!
Csak kár hogy nem kerül ki adat miből mennyi fogyott az akció teljes időtartama alatt!