54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • haydn99
    Haho! Nem tud valaki olyan jatekot, ami nem autos-lovoldozos stb... es nem verseny, es autos jatek? lecci!
  • elitehun
    Ahhoz hogy multizni tudjál kell egy Live account. Amikor regisztrálsz Live-ra akkor kéri a CD kulcsot de ha már egy másik játékkal regisztráltál Live-ra akkor ez a CD kulcs már nem fog kelleni hacsak nem regisztrálsz még egyszer Live-ra
  • Lunki88
    Ha már az accountnál tartunk a multihoz tartozó cd kulcsot mikor kéri a játék? Mert mikor lejött steamen a game kiírta hogy multiban fogja kérni ezt a kódot. Többször is felmentem már neten játszani de még egyszer sem kérte. Akkor most hogy is van ez?
  • PunkZoli
    köszi, és ugyanígy van a többi live os játékkal is? nem tudod véletlen?
  • SL
    persze! akárhány accountba beírhatod, de egyszerre csak egy accountal tudsz játszani a cd-kulcsal.
  • Dobronski
    gamertagom: ImDOBRONSKI
  • PunkZoli
    ha van már egy live os accom amiben benne van a kulcs, és később lesz egy másik, akkor oda beírgatom majd a kulcsot újra?

vagy hogy van ez?
  • SL
    ldavid: Légyszíves írd már át a SentineL H gamertagomat SentineL xHUNx-re!
    köszi!
  • Brad33
    Köszi:) Az elején még nem figyeltem az instrukciókat, valszeg ezért maradt ki ez a rész nekem..:)
  • Norbi187
    Hali!
    Nekem minden működik a játékban(végre).Csak egy kis hiba van.A telefon teljesen néma.Használni tudom,bárkit fel tudok hívni,Niko tátog,stb.Minden más hang rendben,csak a telefonnál van ez. Olvastam arról,hogy az integrált hangkártyáknál baszakszik a hang.Nos nálam ez nem jött be.Mi lehet a gond?
  • xxxpaulxxx
    Senki?
  • ronso
    ez aztán a vegyesvágott...left 4 dead zene ,meg half life,,bexarás :D
  • Lunki88
    Így! :D
  • reménytelen
    A pcdome cikkírója is így járt, mert nem olvassák el figyelmesen a feliratot, amikor a taxifogást tanítja. Ahhoz, hogy utasként szálljon be az ember, nyomva kell tartani az F-et, ha el akarod lopni a taxit, csak lenyomni.
  • Dobronski
    Ezen röhögtem egyet. :D Én úgy jártam, hogy lestoppoltam a taxit, odamentem, erre kiráncigálta a sofőrt.
  • elitehun
    Hát hogy a fenébe ne lenne elérhető :D
    Ha a közelben van egy taxi akkor csak nyomsz egy E-t és Niko kiált neki. ha van utasa akkoe továbbmegy de ha nincs akkor félrehúz. Ha nyomvatartod az F-et akkor tudsz beszállni utasként, de ehhez nem feltétlenül kell lestoppolni elég ha pl egy piros lámpánál odamész hosszan nyomsz egy F-et és Niko beül a taxiba vagy ha ünek benne akkor kiráncigálja az utast :D
  • xxxpaulxxx
    elvileg az első küldetéseknél kiírja
    hosszú E vagy F... nem tudom pontosan
  • Brad33
    Valaki tud segíteni hogyan tudok taxit hívni, ha egyáltalán elérhető ez a funkció PC-n?
  • elitehun
    Nálam viszont nincs ilyen hiba (1.04 patch)
  • reménytelen
    Csak a lelkiismeretem megnyugtatása végett felraktam a 9.10-es drivert, de teljesen ugyanolyan, úgyhogy valószínűleg patch probléma (egyébként ezt sejthettem volna abból is, hogy Zeller01 írta, hogy gtx260-nal is ugyanilyen, szóval nem lehet ATI driver hiba). Mindegy, egyelőre ez van , visszarakom a 9.12-t...
  • ronso
    9.10 driver.
  • reménytelen
    Ezt, hogy segített, a 9-es a directx-re írtad, vagy a 9.10 catalyst driverre?
  • reménytelen
    Kösz, majd lehet, hogy még valamikor csinálok ilyeneket, jól el lehet vele szórakozni :)
  • Synit HUN
    Aljas lett! :D Grat! :D
  • Dobronski
    Nagyon jó!
  • balint1111
    Igen nekem is segített nem is keveset.
  • ronso
    tedd fel a 9.10 drivert már mondtam másik kollégának is,probáld ki
  • Rage47
    ezt irtam be a commandline.txt-be, de nem engedei 800x600nál feljebb emelni a felbontást
    -norestrictions -nomemrestrict -novblank -width 1042 -height 768
    steames a gta4-em
  • xxxpaulxxx
    Jaja én is... unreal pack, oddworld-ök, gta4 és stalker:D

Nincs valami módszer arra, hogy gamepadon ne kelljen nyomkodni a gombot a sprinthez, hanem alapból sprinteljen, mint billentyűzeten?:S
  • Pretorian
    Nah, ez is megvan. Jól bevásároltam Steam-en az elmúlt 4 napban.
    Már csak egy új vidikártyát kell vennem, mert a 4850 már nincs meg, az alaplapi szarral meg semmi nem indul.
  • reménytelen
    Amúgy egyszer csináltam egy filmtrailer-szerűséget a játék videószerkesztőjével, gondoltam, ha valakinek van kedve, kikapcsolódásképp megnézheti, mondhat róla véleményt:

The Copbuster
    https://tv.rockstargames.com/videos/view/id/FA5890F5383E8F5A
  • arty
    nincs
  • arty
    durva, hogy angoloknak meg csak 5 font :O
  • RYO21
    igen
  • Scouser
    Sziasztok!

Ilyen a gépem: AMD X2 4800+, ATI 4850(512MB), 4 GB RAM...

Van olyan beállítás amin ez a játék 30-35 fps-el elfut mondjuk 1280*1024-en?
  • RiCSi1234
    Kéne igen!
  • n3whous3
    Ez patch bug, reménytelen foglalkozni vele
  • Zeller01
    ne foglalkozz vele. patch hiba. nekem ugyan ez van gtx260, win7.
  • mackosajt
    "[ A warez, flame és offtopic hozzászólások törölve lesznek ] "

hol a HG?

ui: ismétlem kérdésem: Lenne valakinek este 10-11 környékén kedve multizni?
  • mackosajt
    Utolsó szavak:
    "Igen, értettem anyukám, máskor nem fogok ilyet tenni"

Nem sűrűn szólok hozzá ugyan, de azért jó lenne, ha normális hangnemben társalognátok.

A játékról szeretnék olvasni, nem a családi kapcsolatokról, foglalkozásokról.

Holnap este 10-11 fele van kedve valakinek multizni?
    Ha igen, kérem jelezzétek. Köszi!