54920
-
Dobronski #43577 Nem, de mindig röhögök RAJta. Mindenen röhögök. :D:D:D:D -
sz4bee #43576 Tegnap este volt a film a tv-ben. -
ez mér olyan vicces? :D -
xxxpaulxxx #43574 azt ne mondd, hogy neked ez új:D -
Dobronski #43573 "vótmá" :D:D:D:D:D::D -
vótmá -
Dobronski #43571
-
Blum #43570 Szuper! Köszi szépen! -
jobbkatt a telepítőn,futtatás vista sp2 módban -
Blum #43568 Hali!
Volna 1 kis gondom! Megvettem GTA-t eredetiben,feltettem hozzá a Windows7-et,erre telepítésnél ez jön elő! Social Klub-ot telepíti,utána pedig ezt csinálja.
Most ki a fenét csináljak? :S -
igy jártam :D
-
xxxpaulxxx #43566 nah igen, mert az folytatódik tovább a zsebemben levő mp3 lejátsztóbanXD -
Dobronski #43565 És nem maradsz az autóban, mert "Húú ez jó szám!"
-
:)
köszi, akkor ez van
-
xxxpaulxxx #43563 pedig elvileg mindent megcsináltál
passz... én már a vice city óta nem hallgatok így zenét... winamp a megoldás... abban nem kell mindig ugyan azokat hallgatnom:D -
Dobronski #43562 Valaki egy save file-t küldjön pls! 3. kell újrakezdenem! Mindig elfelejtem kimenteni. :S Olyan 50% körül jó lenne. +-10% -
Betettem a zenéket a My Music mappába, de az Independence FM-en csak reklám megy, sosem kezdődik a muzsika.Nyomtam már qiuck scant meg complete scant is, ki be kapcsolom a shufflet, de semmi.Csak a duma duma...
Ötlet? -
Tedd amit n3whous3 mondott és használd hozzá ezt a programot és azokat az adatokat add meg mert leellenőrzi hogy az ország meg telszám stimmel-e. Válaszd pl angliát vagy USA-t -
peterspam #43559 Hali,
Abban az ablakban,ahova beírtad a kérdésedet, a jobb felső sarokban van egy üzenet, hogy mielőtt kérdeznél, olvasd el a FAQ-t, de mindegy..
íme egy részlet a 3 posztal lejebbi irományomból, mert ezek szerint még ez a oldalt sem sikerült végig nézni...
"Először is kell majd egy olyan live-os account, amiben a nemzetiségnek az Amerikait adtuk meg. Ha a live-ban úgy csináltunk accountot hogy Hungary-t jelöltük meg a tartozkodási helynek, akkor az az account sajna bukta, kell egy új."
ha még mindíg érdekel a dolog akkor FAQ vagy az ma délelőtti irományomat tudom ajánlani. -
n3whous3 #43558 nem támogatott Magyarországon a live, regisztrálj be újra egy kamu névvel meg lakcímmel (anglia pl). -
-
hello
megvetem a játékot, szeretnék online játszani, de nem tudok, mert a windows liveba nem enged bejelentkezni... megnyit egy internetes oldalt mikor regisztrálnék (valami xboxos...) és ott lehet regisztálni valamit, de se kódot, se mailt nem kér, csak ilyen vezetéknév, telefonszám, lakhely meg ilyenek... közben a játékot leteszi tálcára és mikor visszalépek a játékba, már kér egy mailt meg egy jelszót, amit elvileg ott kellett volna abban az xboxos f...s ban kitölteni, de nem is volt jelszó, meg mail megadás sehol ugye... a rockstar games socia clubba me sikerült jelentkeznem, de kéne a live is de igy.... régen, nem nyitott semilen szar xboxos oldalt, simán játékon belül regelt az ember és játszott live ban... ha tud, segitsen valaki pls, mert mar megöl az ideg... -
Ez nem PC topik hanem Játékosok fóruma csak ide főleg PC-sek járnak ;) -
SL #43554 van konzolos topik. -
peterspam #43553 Üdv:
Először is bocs, de nem olvastam el az egész fórumot, fogalmam sincs hogy volt e már poszt ebben a témában. Ha igen akkor még egyszer elnézést, csak jószándékból szeretnék infót megosztani:)
Szóval:
Steames cinkosomnak gondja akadt a gta4 és a WGL összeröffentésével, íme egy megoldás ha valaki másnak is ilyen problémája lenne, és még nem lelt megoldásra.
A windows registry-ben kell majd matatni, szóval aki nem ért hozzá, az ne csinálja, aki meg ért az is csak a saját felelőségére.
Én ezt XP-Hun-on csináltam sp3-al.
A gond az volt, hogy a live azt mondta, hogy frissíteni akar, de aztán a frissítés nem sikerült mert a hun-os XP-re nem jó a hotfix.
Registry-ben (regedit.exe) az alábbi dolgot írjuk át:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language\InstallLanguage (legalul lesz)
eddig 040e volt, most írjuk át 0409-re
vezérlőpultban a "Területi és nyelvi beállítások"-ban a Földrajzi helynél állítsuk be az USA-t valamint az időzónát is tegyük oda (jobb alsó sarokban az órára dupla-klikk, és ott)
Windows újraindítása.
Először is kell majd egy olyan live-os account, amiben a nemzetiségnek az Amerikait adtuk meg. Ha a live-ban úgy csináltunk accountot hogy Hungary-t jelöltük meg a tartozkodási helynek, akkor az az account sajna bukta, kell egy új.
A Rockstart-Social-Club-ban csinált account-unkat is állítsuk át amerikaira
Live frissítést tegyük fel, most már menni fog.
Windows újraindítása.
Live-ot indítsuk el, jelentkezzünk be, Live zárjuk be
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language\InstallLanguage (legalul lesz)
A 0409-et, most írjuk vissza 040e-re
vezérlőpultban a "Területi és nyelvi beállítások"-ban a Földrajzi helynél állítsuk vissza a dolgot Magyarországra, valamint az időzónát is tegyük vissza GMT+1-re.
Windows újraindítása.
most már össze lehet engedni a Live-ot meg a Rockstar Social Group-ot egymással, és ha megszerették egymást, akkor akár a Social group-ban vissza is lehet a nemzetiséget állítani Magyarra, nem lesz gond.
Sok sikert:)
-
Dobronski #43552 xyxyxyyíxíysxíaxÍYxíydxAsíasASASDASDASD xdddddyXDDD -
TGArtist #43551 Játszik valaki xbox live-on multit? Tegnap vettem xboxot, és szeretnék multizni egy jót, magyarokkal lehetőleg. -
jah, sima autós. Ezért én is. :)
Na de mostmá ON -
xxxpaulxxx #43549 hát de nem?
Se nem verseny, se nem lődözős autós... sima autós^^
A big rigs azért nem jó mert ott versenyzel... ha nem is ellenféllel de magaddal:D -
FFFÚÚÚÚ -
Nekem meg a Big Rigs: Over the Road Racing
-
Nekem is ez jutott eszembe. -
SL #43545 minden live-os játéknál így van. -
A vége persze lemaradt XD. tehát ha fordítani kell valamit (és a játékkal kapcsolatos) akkor rakd ki a fórumra. :) -
Mért? -
Ennyi beteg embert!:DDDD
10 évesen én a mecsót toltam a dzsetvában, (meg a Piroskát a kapualjban)
-
valaki tud jól angolul? -
Ki tud nagyon jól angolul? -
Köszi, így már világos. -
xxxpaulxxx #43538 terep2