54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Ngeri
    tegnap gyengébb procival kérdeztem...
  • Piloss
    még mindig úgy ahogy tegnap

hányszor kérded még meg?
  • Petike954
    Jól, de jól jönne még 2Gb RAM.
  • Ngeri
    Sziasztok
    Ezen a gépen hogyan futna a gém?
    Intel Core 2 quad q8300 2,5ghz
    ATI Radeon HD 5750
    2gb ram
  • Lunki88
    Ők mindenhol ott vannak bizony ám.
  • ronso
    rakétavetö a pénzszállitóra és gyüjtögetés...aztán spuri mert jön a jard..
  • vasziszdasz
    Bejön még a Crocket Avenue is (a part feletti K-Ny irányú út), jó egyenes, sok a gyaller, nagyot lehet tarolni. :)
  • n3whous3
    :DD:D:D:DD:D:D cigányok D:D
  • vasziszdasz
    Van, tgk-ra is. ;)
  • vasziszdasz
    Faszom a molotovba, találtam 1 pénzszállítót, fel is gyújtottam, de mire leégett, kinyírtak a cigányok.
  • Lunki88
    Neked sem adnék jogsit az biztos. :D
  • vasziszdasz
    Most a hummerrel gyalogosgázolást tesztelem, fizet kb annyit mint az automatázás. A diadalív alatt pl. halomban állnak a gyallerek, nagy sebességgel k9zeledve idejük sincs elugrani, már csak gyűjtögetni kell. :)
  • Brad33
    Ahhoz képest az a két pont tényleg nem sok, hogy a bankrablásnál ötöt kapunk. A hathoz akkor már nagy dolog kell, pedig az a bankrablás sem volt semmi. Mellesleg azért 250.000$ jár, tehát ha pénzt akartok csinálgassátok szorgosan a küldiket:)
  • bertino
    hát nálam az is csoda, ha összesen 10 órányi gameból egy héten talán 2x látok egy pénzszállítót nagy száguldozás/gyilkolászás közepette
  • balint1111
    Valaki felrakja ezt az enb seriest mert nemtom letölteni.
  • Lunki88
    Aszondja "police kocsik". :DD Amúgy erről én sem tudtam, majd meglesem ha újratelepítettem ezt a 15gigát. xD
  • vasziszdasz
    Egyszer valahol én is láttam, ki is rángattam belőle a csávót, de nem tudtam hogy della is van benne, ezért csak lezúztam aztán otthagytam valahol. :) Nézegettem bankokat, hátha valahol dekkolnak ilyenek, mint yard mellett a police kocsik, de nem.
  • Piloss
    én a belvárosban szoktam még látni néha
  • vasziszdasz
    2 pont az semmiség, eddig asszem 4 pont volt a legnagyobb krözésem, azt is simán lekocsikáztam. Meghatározott számú yard követ, kicsit hagyni kell az elején hogy gyűljenek, akkor szinte mindegyik mögöttem lesz, kevesebben fognak elém vágni, ezzel újból rámrakva a kört.
  • vasziszdasz
    És sok benne a lóvé? Több mint az ATM-ben?
  • Borg
    Az északi szigeten a hidak környékén szokott lenni. Viszont azért is pont jár, egyből kettő is asszem :)
  • vasziszdasz
    A kamionnal járdán hajtás, majd szedegetés is jó szokott lenni, csak sajnos pont jár érte. :)
  • vasziszdasz
    Ez az automatázás elég lassú. :) Alig 100-200 dolcsit vesznek fel az emberek, és ritkán is jönnek. Pénszállító autót merre találok?
  • Zeller01
    próbálj egy újratelepítést szerintem az megoldja.
  • ldavid
  • bertino
    :)
  • sparrow35
  • Piloss
    olvasni tudsz-e?

mint láthatod ez a GRAND THEFT AUTO IV topik
  • n3whous3
    DE EZT MIÉRT IDE?
  • owen20
    sziasztok!
    ide irok remélem nem baj!
    olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthető sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
    ez mitől lehet?
    Word Championship Snooker 2004
  • Piloss
    itt is mindent felrobbant de többet kell rádobni hogy felrobbanjon
  • n3whous3
    az anti aliasingos dolog még mindig kamu módon van megoldva és ennélfogva nagyon gépigényes: nem próbáltam.
  • grebber
    Próbálta már valaki (gondolom sokan) #43606 ebben a kommentben szereplő graf modot??

Kinél hogy fut milyen gépen?
  • vasziszdasz
    Mondjuk itt nem annyira profi a molotov, mert nem lehet immunisnak lenni ellene. Igaz, így reálisabb is, ami összességében sokkal többet dob a játékon. Nekem igazából a játék minden újítása bejön, sztem mindenben jobb lett mint az SA. Csak szokni kell, mert elsőre az autóvezetés (meg a helikopter is) elég érdekes. De jó ez így.
  • vasziszdasz
    A molotovot még az SA-ban szoktam meg, az egyetlen ami fogja a tankot is (meg a lángszóró). :)
  • Piloss
    mivel páncélozott inkább gránátot vagy rakétavetőt ajánlok azzal gyorsabb

eddig csak forgalomban láttam őket,szóval elég véletlenszerű az előfordulásuk de volt már hogy a kórház parkolójában is dekkolt
  • vasziszdasz
    Én hagytam amire belőtte a gép, örülök hogy egyáltalán működik, és még nálam se maxos minden.
    1920x1200 (monitor miatt)
    texture quality - HIGH
    reflection resolution - HIGH
    water quality - VERY HIGH
    shadow quality - HIGH
    texture filter quality - HIGH
    view distance - 32
    detail distance - 70
    vehicle density - 51
    shadow density - 10
    definition - OFF

resource usage - 896/996 MB (ezek szerint csak 1 GPU-t használ az 5970-ből)
  • vasziszdasz
    Jaja, nálam is szar volt, de 9.12-es Catalysttal + win7 reinstallal megoldódott, úgy néz ki.
  • vasziszdasz
    Abból is lehet? :) Kg/molotov elég neki? Hol dekkolnak ilyenek, ami nem random utcai forgalom?
  • vasziszdasz
    Azt szoktam, de riktán jönnek. :)