54920
-
tegnap gyengébb procival kérdeztem... -
még mindig úgy ahogy tegnap
hányszor kérded még meg? -
Petike954 #43695 Jól, de jól jönne még 2Gb RAM. -
Sziasztok
Ezen a gépen hogyan futna a gém?
Intel Core 2 quad q8300 2,5ghz
ATI Radeon HD 5750
2gb ram -
Ők mindenhol ott vannak bizony ám.
-
rakétavetö a pénzszállitóra és gyüjtögetés...aztán spuri mert jön a jard.. -
vasziszdasz #43691 Bejön még a Crocket Avenue is (a part feletti K-Ny irányú út), jó egyenes, sok a gyaller, nagyot lehet tarolni. :) -
n3whous3 #43690 :DD:D:D:DD:D:D cigányok D:D -
vasziszdasz #43689 Van, tgk-ra is. ;) -
vasziszdasz #43688 Faszom a molotovba, találtam 1 pénzszállítót, fel is gyújtottam, de mire leégett, kinyírtak a cigányok. -
Neked sem adnék jogsit az biztos. :D -
vasziszdasz #43686 Most a hummerrel gyalogosgázolást tesztelem, fizet kb annyit mint az automatázás. A diadalív alatt pl. halomban állnak a gyallerek, nagy sebességgel k9zeledve idejük sincs elugrani, már csak gyűjtögetni kell. :) -
Brad33 #43685 Ahhoz képest az a két pont tényleg nem sok, hogy a bankrablásnál ötöt kapunk. A hathoz akkor már nagy dolog kell, pedig az a bankrablás sem volt semmi. Mellesleg azért 250.000$ jár, tehát ha pénzt akartok csinálgassátok szorgosan a küldiket:) -
hát nálam az is csoda, ha összesen 10 órányi gameból egy héten talán 2x látok egy pénzszállítót nagy száguldozás/gyilkolászás közepette
-
Valaki felrakja ezt az enb seriest mert nemtom letölteni. -
Aszondja "police kocsik". :DD Amúgy erről én sem tudtam, majd meglesem ha újratelepítettem ezt a 15gigát. xD -
vasziszdasz #43681 Egyszer valahol én is láttam, ki is rángattam belőle a csávót, de nem tudtam hogy della is van benne, ezért csak lezúztam aztán otthagytam valahol. :) Nézegettem bankokat, hátha valahol dekkolnak ilyenek, mint yard mellett a police kocsik, de nem. -
én a belvárosban szoktam még látni néha -
vasziszdasz #43679 2 pont az semmiség, eddig asszem 4 pont volt a legnagyobb krözésem, azt is simán lekocsikáztam. Meghatározott számú yard követ, kicsit hagyni kell az elején hogy gyűljenek, akkor szinte mindegyik mögöttem lesz, kevesebben fognak elém vágni, ezzel újból rámrakva a kört. -
vasziszdasz #43678 És sok benne a lóvé? Több mint az ATM-ben? -
Borg #43677 Az északi szigeten a hidak környékén szokott lenni. Viszont azért is pont jár, egyből kettő is asszem :) -
vasziszdasz #43676 A kamionnal járdán hajtás, majd szedegetés is jó szokott lenni, csak sajnos pont jár érte. :) -
vasziszdasz #43675 Ez az automatázás elég lassú. :) Alig 100-200 dolcsit vesznek fel az emberek, és ritkán is jönnek. Pénszállító autót merre találok? -
próbálj egy újratelepítést szerintem az megoldja. -
ldavid #43673
-
:) -
-
olvasni tudsz-e?
mint láthatod ez a GRAND THEFT AUTO IV topik -
n3whous3 #43669 DE EZT MIÉRT IDE? -
owen20 #43668 sziasztok!
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthető sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitől lehet?
Word Championship Snooker 2004 -
itt is mindent felrobbant de többet kell rádobni hogy felrobbanjon -
n3whous3 #43666 az anti aliasingos dolog még mindig kamu módon van megoldva és ennélfogva nagyon gépigényes: nem próbáltam. -
Próbálta már valaki (gondolom sokan) #43606 ebben a kommentben szereplő graf modot??
Kinél hogy fut milyen gépen? -
vasziszdasz #43664 Mondjuk itt nem annyira profi a molotov, mert nem lehet immunisnak lenni ellene. Igaz, így reálisabb is, ami összességében sokkal többet dob a játékon. Nekem igazából a játék minden újítása bejön, sztem mindenben jobb lett mint az SA. Csak szokni kell, mert elsőre az autóvezetés (meg a helikopter is) elég érdekes. De jó ez így. -
vasziszdasz #43663 A molotovot még az SA-ban szoktam meg, az egyetlen ami fogja a tankot is (meg a lángszóró). :) -
mivel páncélozott inkább gránátot vagy rakétavetőt ajánlok azzal gyorsabb
eddig csak forgalomban láttam őket,szóval elég véletlenszerű az előfordulásuk de volt már hogy a kórház parkolójában is dekkolt
-
vasziszdasz #43661 Én hagytam amire belőtte a gép, örülök hogy egyáltalán működik, és még nálam se maxos minden.
1920x1200 (monitor miatt)
texture quality - HIGH
reflection resolution - HIGH
water quality - VERY HIGH
shadow quality - HIGH
texture filter quality - HIGH
view distance - 32
detail distance - 70
vehicle density - 51
shadow density - 10
definition - OFF
resource usage - 896/996 MB (ezek szerint csak 1 GPU-t használ az 5970-ből) -
vasziszdasz #43660 Jaja, nálam is szar volt, de 9.12-es Catalysttal + win7 reinstallal megoldódott, úgy néz ki. -
vasziszdasz #43659 Abból is lehet? :) Kg/molotov elég neki? Hol dekkolnak ilyenek, ami nem random utcai forgalom? -
vasziszdasz #43658 Azt szoktam, de riktán jönnek. :)