54920
-
:D Lelkesedésed ne lankadjon!
-
De azóta se raktál volna be róla képet. Ejnye hát!
-
Pár szó kimaradt, de értjük.
-
TottiZsolt #45420 Nekem már múlt hét péntek óta megvan, még zárás oda érte a CD Galaxisba. -
n3whous3 #45419 (::::::::::: -
JEJE 

Tisztelt xy.
Megrendelésének megfelelően a következő csomagot küldjük el Önnek:
-------------------------------------------------------------------
CSOMAGAZONOSÍTÓ: xxxxxxxxxx
VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2010.04.20. - KEDD (8-17H KÖZÖTT) -
USAMEN POWER #45417 Ha pedig ez bekövetkezik, meg lesz az új videókártyám, teljes gőzerővel gta iv... :D -
USAMEN POWER #45416 Hamarosan kész a GTA IV Magyarítás !
-
Diplomás? Helyes a kérdőjel.Középsuliban kaptam meg az első gépemet anno 1999 végén vagy 2000ben már nem emlékszem onnantól kezdve nekem vége volt a tanulásnak egyszerűen annyira berántott a PC hogy nem tudtam mellette tanulni.
Bevallom őszintén ha nem ilyen könnyelműek a tanárok vizsgákon meg valóban odafigyelnek ki puskázik akkor azóta is az pótérettségikre járnék.
Nekem a gépem megkapástól az volt a tanulás átolvastam és leírtam puskába ennyi.
Pár tételt szinte bemagoltam azokat tudtam is de persze nem azokat húztam mert miért lenne bármiben is szerencsém. Megmondom a frankót érettségin amiből magamtól mindenféle puska segítség nélkül mentem át az a német,történelem,matek.
Máig hálát adok és imába fogllalom a tanárok nevét.A technikusiról nem is beszélek olyan nincs még egy lol. -
n3whous3 #45414 ha azt látom az adatlapodon, hogy 14-18 éves, akkor még megbocsátanék, na de egy diplomás (?) szakember... -
Ez fórum nem magyar óra (hálistennek megszabadultam onnan) szóval nem figyelek arra hogy írok ide.Akinek nem tetszik nem olvassa ennyi! -
n3whous3 #45412 Látom neked a magyarral is gondjaid vannak, így már megértelek. -
"Biztos jobb lesz vele. "
Maga a megváltás lesz végre játszhatók a játékkal ha már megvettem.Erre várok kiadás óta elkészüljön a magyarítása.
Anélkül nem játszok vele mivel nem értem ki mivel merre hogyan miért! -
Minden fordításnál lehetne még jobbat csinálni. De ha egy fordítás a lényeg megértését segíti, és nem totál baromságokból áll, akkor elérte a célját. Le van szarva, h lehetett volna sok helyen magyarosabban vagy szebben lefordítani. Javítsa ki, akinek nem tetszik. -
ldavid #45409 annak aki nem tud annyira angolul, hogy legalább a lényeget megértse, annak biztos jobb lesz vele -
Fogyasztóként nem kritizálhatja? Mégis kinek/kiknek készült akkor ez a magyarítás? :D Tipikus magyar hozzáállás ez a "csinálj jobbat, ha már én elbasztam"... -
BAk3R #45407 figyelj kár ezzel a szöveggel burkolózni, ha valaki nem képes arra, hogy normálisan lefordítsa, akkor minek kezd bele? ennyi. azért nem kell, hogy esetleg nagyobbnak érezze magát, hogy bizony a gta-t magyarosította. -
Line #45406 Talán inkább csinálni kéne valamit és nem mások munkáját kritizálni. -
Kinek van Eredeti EFLCje és hogyan fút? -
Atya isten ez a magyarítás, az egész úgy ahogy van magyartalan, erre jobb ha nem is várunk. :D Pedig a korábbi magyarításaik mind minőségiek voltak. (Risen, Silent Hill Homecoming stb.) -
Menni fog, de ha tudsz, azért majd érdemes lesz beszerezni még +2 GB Ram-ot. -
Ok köszi pont most akartam írni hogy már sikerült azóta... -
a játék menüjében nyomj egy comlette scant
az új patch csak a sima gta-hoz jó,a dlc-hez már kijött egy másik -
Vlala #45400 Valószínűleg nincs beállítva, hogy automatikusan keresse a zenéket a mappában.
Esc, Audio, Quick Scan (vagy Complete Scan).
-
Csá, valaki meg tudná mondani hogy miért nem játssza le a játék a jó helyre bemásolt zenéimet?(tudomásom szerint az Independence FM sávon kéne lenniük de azon mindig csak csevegések vannak, a saját zenéim nem hallhatóak. Illetve azt az új patchet erre a DLC-re is rárakhatom vagy csak a sima GTA IV-hez jó? -
amúgy csak azért válaszoltam így mert nem volt kedvem belinkelni még egyszer és így egyszerűbb volt :D -
igen azt már olvastam, csak volt már rá példa hogy mások is csinálltak magyaritást, és hátha itt a nagy gta-s emberek tudnak vmi ujjat, csak egy egyszerü választ vártam, vagy semmit! jo8 :) -
igen, nemszoktam itt forumozni és nemvolt kedvem végigolvasni 45000 hozzászolást, azért merészeltem megkérdezni, de már megbántam mert felbasz az ilyen, de amugy neked kösz a választ -
De ha veszel annyi fáradságot magadon beírod Google-ba és keresgélsz kicsit,megtalálnád ha ki lenne írva hogy "öreganyám" meg apámf*sza elkezdte fordítani nagyobb erőkkel ...
Nem? -
sry választ nem kérdést! köszönöm...:D -
#45329 -
mondjuk azt a kérdést várom hogy hátha más csapat is csinál magyaritást, vagy az öreganyád, vagy hátha tudtok máshonnan mást vagy apád f*szát, vagy mondjuk sz*rjál lovat, vagy fórumozz fürdés közben, vagy ...egy 1 noob f*szlámavagy 
-
1.De most arra a kérdésedre mit vársz?
Hogy holnap után kiskedden kész a magyarítás vagy mi?
Gondolkozz el azon,mit is kérdezel!
2.Nem vagyok kocka
3.nem élem ki magam
4.Nem vagyok nyomorult
5.nem vagyok meghúzódott
6.nem félek és nem akaródzik még 7.8 pontot írni...
LOW
-
JEJE -
amit írt azt tudtam, amit kellettvolna: nemtudom, vagy semmi! amugy meg undorito ez a videlkedés, itt élik ki magukat azok a kis nyomorult kockagyerekek, akik életben meghuzzák magukat, félnek, kussolnak, itt beszolhatnak! Szánalmas
-
Aha,akkor lesz Windows 7 és 2 GB ram.
És azon tuti menni fog?
Mert rengeteg haver csak ócsárolta és szidta a 7-es rendszert..,mert sok játék nem ment rajta.
Valamiért vagy nem engedte feltelepíteni,vagy nem indult el. Remélem nekem ilyen problémák nem lesznek :)
Köszi a választ akkor!
Haló jó8 !
#45387 ---> Neked meg kis ugri-bugri p*cs,állíts magadon,nem kell lecseszni az embereket,mert segítenek neked. Ha nem hiszed hogy a magyarítás fordítás alatt van,és nemsoká elkészül,használj Google-t!
-
kösz, inkáb feküdtél volna le aludni az értelmes válasz helyett
-
Magyarítás? Majd ha elkészül. -
cső! magyarositás vajon mikor lesz? tudja valaki?
-
Kérdéseidre válaszolva:
XP semmikép se maradjon, 2010-ben már Microsoft részről Win 7-ben KELL gondolkodni. Win 7-nek amúgy elég 2 GB Ram, de ez esetben érdemesebb 32 bit-es Win 7-et választani.
GTA IV-nek viszont 4 GB az ajánlott, ahhoz viszont már 64 bites Win 7 kell, a memória mennyiség kihasználáas miatt.