54920
-
Line #48346 Hali! Megvettem a kieget. Mostmár kb. 3 éve offline játszom a játékkal, gondoltam ideje lenne kicsit multizni. :-)
Erre közli velem, hogy nem tudok valami a Live al nem stimmel neki. Ja igen, azt írja nem érhető el a szolgáltatás az én helyemről. Érdemes szenvedni cím generálóval meg ilyenek? Tudok vele neten játszani, így magyarként?
Ha igen, valaki írja már le nekem légyszives milyen lépéseket tegyek ez ügyben. -
"követtem a csónakot,lőttem,igaz el se találtam... aztán engem kilőtt,csónak magától"
mert a csónakot nem is kel lőni
és a küldetés része hogy a csónakból előbb-utóbb kilőnek -
Ilyesmi tipikusan akkor van, mikor autókat raktál be a játékba.
Vagy esetleg nem elég erős a gép a játékhoz. -
A bankrablásos küldi elég érdekesre sikeredett igaz, néhány suttyó leöl csak úgy simán pár 100 rendőrt + swat-ost. :)
Azok a random emberek, meg attól függően jelennek meg, hogy melyeket teljesítetted előttük. Mert néhány random emberke ugyanaz a személy lesz, 2 helyen meg ugyanaz az ember nem igen tud ott lenni egyszerre. :) -
Autó random is nagy szar. Mindig uaz generálja tömegesen az úton, amit éppen vezetek. Főleg, amikor rendőr kocsit vezetek. Nagy LOL! -
Nálatok szokott szarakodni a Social Club? Login failed-vel nem tud csatizni :( -
Na itt a baj! Nincs fent semmilyen mod,script,stb,tiszta telepítés.Az létezik hogy a Magyarítás kavar be? -
gta 4 akció -
mod csak free modban megy, szoval ha rankedezni szeretnétek tiszta játék kell (semmi mod semmi csit minden alap) továbbá ahhoz h rankedezni tudjatok, ha nincs server akkor valamelyikötöknek elöször kell csinálni azt ugyanugy kell mint ahogy szervert keresni csak a ranked után create match re menjen rá valamelyikötök mig a másik keresi a szervert majd -
Köszi a választ.Ez a téma engem is érint mert vmtwespével együtt vettük meg.Értjük hogy,hogy kéne előhívni csak nem talál szervert egyet sem,és csatizni sem lehet mert kiír egy hibát,ami nem tudom mi pontosan,mert Magyarosítva van a game. "Ebben a mérkőzésben nem tudsz modokat használni" érdekes hibaüzenet.
A sehítséged előre is köszönjük.Jaka923,FSpofon Kösz. -
egyszerü telefon->Multiplayer->Live->Ranked Match és ott keresgélhetsz az ott mind ranked lesz
sima ugyanigy csak ranked helyett nem tom mi is van már majd meglesem és leirom! -
sa-tol én annyiszor kaptam agyf-t...viszont ezt imádom.egyszer egy barátomnál kipróbálhattam életemben először és egyszerűen beleszerettem, hogy ez nekem kell! sajnos nem valami jó a gépem így nehéz vele játszanom... -
FSpofon megválaszolta és igaza van... -
vmtwespe #48333 Lenne olyan aki értelmes választ tud adni arra, hogy miért nem tudok multiba ranked meccset játszani?
Kezdő vagyok és az olyan válaszokkal, hogy senki se játszik rankedbe kérem kíméljetek.
Azt kérdezem, hogy tudok vagy nem ranked meccset játszani ha már megvettem ezt a játékot.
ÜDV
Előre is köszönöm! -
rasszista lehetsz! -
Egy kicsit bővebben,légyszi. -
Hát részemről az SA volt az, amit soha nem tudtam megszeretni.. -
senki se játszik ranked részben -
vmtwespe #48328 Hello!
Pár baráttal megvettük a GTA4-et és megy a multi csak ranked meccsekre nem tudunk menni. Nem talál ranked szervert a szűrő és nem is lehet beállított mérkőzésre sem menni. Azt írja ki,hogy ezzel a moddal nem játszhatsz.
Kérem segítsetek! Előre is köszönöm -
Ezt csak azért hoztam fel,mert SA-ban néhány küldetés valóban kihívás volt. Itt egyet se tudok kiemelni,egy küldetés tetszett,a bankrablásos,de az is olyan hülyén lett megoldva. Menj ki,ölj le 200 rendőr,aztán menekülj el:) sok küldetés mintha össze lett volna csapva,részletekre nem nagyon figyeltek.
Ez az utolsó küldetés is egy vicc volt,sima helikopterrel normálisan tudtam közlekedni,ezzel a vadászhelikopterrel meg elsőre azt se tudtam,hogy mi történik,annyira érzékeny volt,ezért estem bele a vízbe:D másodszorra meg követtem a csónakot,lőttem,igaz el se találtam... aztán engem kilőtt,csónak magától kigyullad,letette magától,s annyi...
Most hajtok a 100% felé,de ezek a Véletlenszerű rejtett emberek,vagy mik,érdekesek. Mert kerestem hozzá térképet,merrefelé vannak,de fele nincs is ott. Hiába csinálom meg az első küldetésüket,második helyszínen nem jelennek meg :\ Pedig már csak 8% hiányzik.
Karakterekre meg visszatérve, Brucie nagyon adta,nekem ő tetszett legjobban . Kár,h olyan sok küldetést nem kaptunk tőle,mert lenyomott olyan szövegeket,h sírtam :D Vagy ott volt Bernie asszem,az a meleg,hát mikor megjelent a mólónál kis sapkában h vigyük piknikezni... felnevettem :D:D Szóval ezek csak színesítik a játékot. -
nem, nem vontam. Inkább a a helikopteres misszió miatt ment a minusz részemről :) -
Ezt simán, érthetően le lehetett volna írni spoiler nélkül is. Majd legközelebb. ;)
#48314 (Maxtreme): Azért Brucie miatt ne vonj le %-ot. Lehet hogy idegesítő, de pont az a cél, egy kis színesítés a játékban, akit kár komolyan venni és ezért idegeskedni. :)
#48321(Rash87): Nehézsége igaz, hogy lehetne durvább is, de itt sem az volt a cél, hanem inkább a szórakoztató játszhatóság. Ugyan ilyen pl a HL 2 is nehézségbe, az is gyerekjáték Nehéz szinten, de nem is akarna legtöbb ember nehezebbet kívánni, mert csak idegesítő lenne ugyanazon részek újrajátszása az elhalálozások miatt.
Nem is hallani nagyon, hogy emiatt leértékelné valaki a játékot, mint ahogy ezt a játékot sem. -
Szedd ki az autókat és akkor nem fog kifagyni. -
Syrakusa #48323 ""Hello!Vki tudna segíteni esetleg abban,h miért írkálja a GTA IV ki,h FATAL ERROR: RC20 és lép ki magától?(általában mikor a második szigetre mennék át,oda soha nem enged át az elsőn még nem fagytam)
Probléma akkor kezdődött miután modolt autókat pakoltam be,egyébként a legfrissebb patch(1.0.7.0) vant fent.Tud rá vki vmi megoldást?"" Sehol senki nem tud vmi okosat erre a problémára? -
Morgolodo #48322 Sajnos egyik problémára sem tudok megoldást, csak azt tudom mondani, hogy, nekem is W7 X64, STEAM verzió. Hibátlanul működik minden. Nincs esetleg valami mod nálad? Nálam csak magyarítás van fent, semmi más. -
Én is épp most fejeztem be.(most biztos én leszek a szar :) )
De vmiért nem hatott meg. Nekem olyan rövidnek tűnt az egész,mármint a főküldetések.Mert közbe csinálgattam a mellék dolgokat is,így már korrekt.De hogy menj xy helyre,öld meg ezt,s ennyiből állt 90%-a a küldetéseknek,ami nem is lenne gond,de mindegyik 10-15 perc alatt megvolt. Egy olyan küldetést nem tudnák mondani,amire azt mondanám,hogy na ez igen,megfogott :)
"Jól eltalált játékidő, és nehézség"
Nehézség? Most játszottam vele legelőször,de csak egyszer haltam meg,az is azért,mert felmentem vagy 40. emeltre az épület tetejére a galambért,s kaptam egy körözési szintet,s nem tudtam lejutni élve:D küldetést is csak egyszer kezdtem újból,s az is pont a legutolsó volt,mert belezuhantam a helikopterrel a vízbe...AI-ről nem is beszélve,de az a gta-nál már megszokott.
SA-ban legalább volt 1-2 küldetés,ami nagyon tetszett. Meg ami eszembe jutott,hogy némelyik verseny ott kihívás volt,itt meg köröztem le mindegyiket... ez milyen már...:D
Többet vártam tőle.
-
Sorry srácok. Bekrepált vagy vmi baja van a böngészőmnek. Én csak 1x írtam le a "magyarul"-t. Érdekes, hogy 3x frissíti az oldalt és 3x magától írta :D -
xxxpaulxxx #48319 Az AI sose lesz jobb, mivel GTA:D... és Louis majd szimpatikusabb lesz hidd el:) -
n3whous3 #48318 még 1x megkérded és rádborítom a virtuális asztalt :) -
3x kérdezel, de nem olvasol: #48311
Ha sz@rul van kódolva az mp3 akkor sem olvassa be. -
Magyarul? :D -
SL #48315 így van :] -
No ma befejeztem én is a játékot.
Ide is bedobom a rövid véleményem/értékelésem ha nem baj :)
Be kell vallanom anno (megjelenéskor) nem igazán vonzott a játék. Ennek lehetett z az oka hogy szaggatott, ill valahogy a gameplay sem jött be. (kevés időt adhattam neki szerintem)
Így végigjátszás után viszont az kell mondjam, az eddigi legjobb GTA rész számomra. Nem volt túlbonyolítva, túlcsicsázva mint a SA, mégis több lehetőség volt bent mint pl a vice cityben.
Ami tetszett:
- Nem világmegváltó, de korrekt történet
- Remek szinkronhangok
- Viszonylag nagy bejárható terület töltögetések nélkül. Ráadásul remekül fel van építve. (leveldesign szempontból)
- Helyenként pofás grafika
- Jól eltalált játékidő, és nehézség
- A Gta-k főhősei közül nekem eddig Niko karaktere volt a legszimpatikusabb
- Monotonitásba nem fulladó, izgalmas játékmenet.
Ami nem:
- 1-2 idegesítő karakter (Brucie-tól pl a falra tudtam volna mászni :D)
- A helikopter irányításába elég nehezen jöttem bele
- Agyhalott AI :)
- Az utolsó misszióval marha sokat szöszöltem
Részemről 90%
Jöhetnek a megmaradt melléküldetések illetve majd a kiegészítők
-
Hali!
Az mitől lehet,hogy indításnál azt a hibát írja ki Windows 7-el,hogy GTA IV FATAL ERROR: Windows Vista: Need to have Service Pack 1 or higher to proceed.
Továbbá van egy olyan problémám,hogy amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pegorino-t kell megölni és fel kell ugrani a helikopterre,akkor hiába nyomkodom a space-t leesik a vízbe.Rákerestem a topicban és másnál is volt ilyen probléma,de azt írták rá,hogy ez a warez verzió miatt van,nekem viszont steames van... -
menüben valahol lesz egy olyan hogy complette scan -
SL #48309 analizáltatni kell. -
Az Independence nem játsza le az összes zenémet. Hogy van ez? :( -
Nem nevezném legjobbnak, 5:10-nél nagyon meglepődtem, mikor a gyerek elindult a gyönyörű ezüst Countach-al és egyszer csak hatalmas füstfelhőt durrantott a kipufogó.
Aztán néztem csak, hogy a Sabre 2-re lett lecserélve. :)