54920
-
Ironman2 #48426 Muszály neked minden topikba beugatni? -
sok lesz a modokból -
Ez mitől van? Játék közben kivág ezzel a hibával.
-
Proci?? -
Hello,
Lenne egy kis problémám. Most szereztem új videókártyát és alalplapot (hd 5770) és feltettem a gta4-et. Akármilyen grafikai beállítást állítok be, szaggat. Eléggé idegesít, mert elég nek kéne lennie a gépnek. Ötletetek van? -
n3whous3 #48421 need for shitfről beszéltem bazz, nézd már meg honnan idéztem
amúgy meg van 1km-nél nagyobb egyenes rész new yorkban, legközelebb majd akkor kamuzz, amikor kipihent vagy -
donoki #48420 richard burns rally a legjobb :D -
Ne haragudj, de mivel New York-ról modellezték Liberty City-t érthető hogy nincsen 1 vagy több Km hosszúságú egyenes útvőnal. Csak az állam határánál van hosszű út ami több Km-es. Már jártam New York-ban, innen a tapasztalat! Még ha lenne a játékban több Km-es út. hova maradna el az izgalom amint hajkurásznak a rendőrök XD Bocs tévedtem van egyébként marha hosszú út kb 2km. -
SL #48418 fail mert GTR2-t tolja -
n3whous3 #48417 "realisztikus játék környezete a lényeg"
ja, tökre realisztikus a vezetési élmény és az is, hogy nincs 1 km-nyi egyenes útszakasz bennük, hanem tök kacskaringós szar az egész, mint egy földredobott spagettitál kb -
McCartman #48416 rFactorozik. 
-
Vlala #48415 Oda Stevie-től sms-ben (képüzenetben) kapott megrendeléseket kell leszállítanod.
Stevie-vel Brucie hoz össze, amikor neki már kellő számú autót loptál össze.
Remélem, ez így nem spoiler :) -
Hello!Azt szeretném kérdezni hogy a ház közelében van egy garázs ikon és nem tudok bemenni ez mitől van kipörgettem már a játékot .A választ előre is köszönöm ! -
ldavid #48413 FAQ-ban benne van -
Hogyan lehet berakni új kocsikat a GTA4 játékba?
Szerintem a GTA-t nem lehet így összehasonlítani, autóversenyzős játékokkal! :D
2 különböző világ, hangulat! A GTA-ban ökörködni lehet, kiélheted a gyilkos hajlamodat, míg pl. az NFS Shift-ben az autók teljesítménye, realisztikus játék környezete a lényeg. Michelisz Norbert vajon GTA-zik, vagy NFS-zik? :DD -
Hogy jön ide a magyarországi nyomorgás ahhoz, hogy a legtöbb játékos versenyzésre inkább autóversenyzős játékokkal játszik, mint sem GTA IV-et, amibe sokkal több lehetőség van, mint szimpla autóverseny.
Lehet, hogy én vagyok fáradt, de tényleg nem értem. :) -
Line #48410 De ahogy elnézem a configodat te is nyomorogsz, mert tuti nem megy rendesen a Gta 4. 

-
Line #48409 Mielőtt belekötnél a nyomrogás alatt azt értem, hogy nem laknak normális helyen és nem tudnak félretenni annak ellenére, hogy kidolgozzák a belüket... -
Line #48408 Másért is legyökerezhetem ha gondolod, ez csak egy ok a tizezerből. :-) Vagy szerinted egy egészséges, becsületes világban élünk?
Magyarországon van kb. 100-200 ezer ember aki nem nyomorog. Látom te se ebbe a világba élsz....
De mondhatod azoknak az Afrikaiaknak is akiknek pár hónapja bozótvágóval kaszabolták le a gyerekét másik 300 nővel és gyerekkel együtt. stb... De amúgy az emberek faszák. :-) Bocs az off- ért!!! -
Gondom, hogy 10-edszeri indítás alkalmát érti.
A másik gondolatod meg elég érdekes, hogy legyökerezed azért az embereket, mert egy akciójáték multijában nem szimpla autó versenyezni akarnak. :P -
Line #48406 Amúgy figyelem, akinek szaggat vagy betegeskedik gta 4 azt ajánlom szedje le a videokártya gyártója oldaláról a whql drivert és rakja fel eszközkezelőből. -
Line #48405 AZ mi az, hogy 10. játék????
Amugy már megy a multi csak gyökerek az emberek és valamiért nem szeretik a race.t. Érdekes... -
Hopp link kimaradt
gta4 -
Ez azért nem teljesen így van,mert rosszabb gépen is elmegy laggolás nélkül!Alul olvasd el a gép tulajdonságait!
-
igen, faradj a warez topikba. -
Extraneous #48401 Sziasztok, miért nem tudom használni a számítógépeket a játékban?
Hiába nyomom meg az e-t, nem reagál semmit, sőt ki sem írja, hogy azt kellene megnyomnom.
Átállítottam egy másik billentyűre, de úfy sem jó.
Valaki tud megoldást a problémámra? -
naugye:D -
Vlala #48399 Igazat szólsz :) -
miért,te is felrakhatod a magyarítást:D -
ldavid #48397 sehogy -
Vlala #48396 Ez nem ér, Te magyarul játszol :)
Köszi, keresem tovább. :) -
IVU #48395 h lehet a targoncának a villáit mozgatni? -
tpeterka #48394 Hali.
Nálam az a helyzet, hogy a játék kb 10. játék után elkezd szaggatni. De nem is olyan sima szaggatás, mert az fps nem esik le addig se, hanem ugrik a kép egyet. Az fps-sel sehol sincs gond, és a gépem is bírja bőven (Phenom 2 X4 3,2 GHZ, HD 5770, 4 GB ram, Windows 7 64 bit.). Próbáltam a -memrestric parancsot, de nem használt. Nem tudtok segíteni? -
egy ilyesmit kéne keresni
amikor a kezdőlapon vagy akkor néha szokott ott lenni az oldalnak egy kisebb reklám blokk
csak simán írd be az oldal címét és kattintgass,előbb utóbb megjelenik
-
hmm a mobil net akár probléma is lehet, nem birja a játékosokat a speed miatt és ezért szervert sem dob be, 1mb os nettel nekem anno ugy ment a játék, hogy mellette (más gépeken a hálon) nem lehetett semmit csinálni és még ugy sem volt tökéletes a game! szoval elképzelhető
-
Vlala #48391 Nem találom a neten a hírt. -
én azért felvinném 100%-ra,veszteni nem vesztesz rajta semmit -
Elvittem mindegyiket.
Bár azt nem tudom,h pl. kajálásnál,mikor vittem,volt h azt mondták,h nem esetük a hely,h ez számít-e vmit,de nem hiszem :)
S nincsenek 100%-on csak Packie,de én úgy tudtam,h elég,ha felajánlják a különleges segítségüket v. mi:) de már megnézem,mi van,ha mindegyik 100%-os. -
nem tudok róla pedig jó lenne mindig leütögetni az emberkéket -
jaja:)
Little Jacob,Packie,Brucie-t elvitted az összes nevük alatt szereplő helyekre?
az összes barátodnál 100%-on van a barátsági szint?