54920
-
hajjaj, nem lehetne valahogy módosítani a topikot, valaha beirni hogy gta, mert legtöbben ezeket keresik és nem a hosszó cimet, én is alig leltem meg:S -
jeeeee,újabb mozgókép a IV-ből
-
ldavid #1833 hm. jó ötlet, bár szerintem így egy kicsit gyors -
-
ZsirosKenyer #1831 de -
n3whous3 #1830 Nekem már kivan a tököm a GTA4-gyel :D Nem is várom, majd kijön, azt csá... Nem? -
Lehet, hogy a játék megjelenése előtt fogom feldobni az oldalt. Trailer1-nél sikeres volt :)
Így becsukhatom a szemem a jó sok GTA 4 információ előtt, és remélem, saját magam tapasztalhatom meg a leírtakat. -
ldavid #1828 híreket? szerintem azt muszáj átvenni valahonnan, elvégre magad nem találhatod ki őket (persze találhatsz olyat amit még senki)
de más témaban mozgó weboldalak is vesznek át cikkeket/híreket pl. az SG is -
Ezt mondd a PlanetGTA főszerkesztőjének, onnan loptam le!
Nem tudom, hogy mennyi értelme van GTA-s weblapot szerkeszteni, hiszen mindent csak lopni lehet csak. -
ldavid #1826 tegnap este elkészült Lola is
-
Ez egy rohadt nagy baromság.... -
ldavid #1824 de miben? a mai napra csak az EU-s megjelenés volt tervezve, és ugye az csak másodlagos -
Ragnar360 #1823 na ma van okt.19. , reménykedjunk vmibe :D -
ldavid #1822 Laci írta, de ez már több mint fél éves
amúgy Jason hallani lehet akármit, ugyanott vagy vele mint az áruházak konzolos dátumaival -
ki irta? és honnan veszi? megnézném.... -
De elvileg 2008 Május!valahol ezt hallotam :S -
GTA IV Megjelenés PCre (Talán) -
Azt mondtam, hogy örülnék neki. Egy szóval sem mondtam, hogy erre várok. -
hát ezen már biztos nem lesz :\
amúgy elég durván megfestették
-
n3whous3 #1816 Hát én a Fifa 08-tól se verem földhöz magam, meg a Halo 3-tól sem :DDDD
Halon egyébként nem tudom mit eszik a gamervilág... Bármelyik másik FPS tudott ilyet, sőt annyira húzott volt a történet és annyira egyforma a pályatervezés, hogy én 5x (ÖTSZÖR) ültem neki és egyszer se tudtam végigjátszani, mert meguntam :DD Bocs az offért, majd Halo topicot keresek, ők biztos megmagyarázzák :DDDDDD -
Sztem már azért földhöz verheti mindenki magát hogy van a TV-ben Fifa 08 reklám, meg hogy néha feltűnik egy kis Halo 3... -
Ragnar360 #1814 Hát arra várhatsz... a büdös életbe se lesz itthon ilyen -
És az még csak a konzol...
-
Nem akarok okoskodni, de gondoltam, hogy nem lesz. A kép maga jól sikerült, bár kicsit idősebbnek néz ki Lola rajta. Amúgy örülnék, ha Budapesten is lenne ilyen :) -
ldavid #1811 nem lesz itt szerintem már semmi, a reklám szinte kész
és a friss hírlevélben is csak Table Tennis Wii van meg Manhunt2 -
n3whous3 #1810 Gamestar hungary öntelt köcsögök gyülekezete. Nagyon felvitte az életüket a siker és most ők a májerek azt hiszik... -
Nem ajánlott ezekre a dátumokra alapozni. Hiába ír ki, mondjunk egy nem valós esetet, pl. GameStar Hungary "vááá vááá, prostreet vááá, crysis, vááá" szerkesztője egy januári időpontot, a játék megjelenése úgysem fog változni. Hivatalos infó: 2008 tavasza, esetleg nyara. De bízzunk a tavaszban, de ne mindenféle jósolt időpontokban. -
n3whous3 #1808 Ha ezek ennyire változó dátumok, akkor nem értem, hogy R* hogy a büdös francba nem szól nekik, hogy ekkormegekkor, vagy hogy lekelleneállni... -
ldavid #1807 igen, és a brit amazon 25-éről tud, a kanadai meg 1-éről
szinte mindenhol más van írva, úgy egy hónapja már írtam én is párat -
Ragnar360 #1806 ^^
-.- -
tzsoltika #1805 és PC-re? -
Ragnar360 #1804 megjelenés : április 30. lehetséges
amazon szerint -
Most van itt alapanyagom két poló nyomtatásához... Lehet az egyik GTA IV-es lesz, a másik persze Mass Effect... Bazzeg ez már beteges lesz :D De nem baj senkinek sincs GTA Iv-es és Mass Effectes polója... -
reménykedjünk hogy egy pontos dátumot kiraknak :d -
Égszakadás, földindulás?! :'DDDD -
Csatlakozok én is.Tuti hogy oda nem raknak be semmit.Jön még a bébi válla meg a fehér szövegnek a vége.
Egy pisztollyal eltudtam volna képzelni, de ez az én véleményem.
Grafra leszek naon kiváncsi meg az ONLINE részére. -
Ragnar360 #1799 hát ja , de akkor aztán ég és mennydörgés ...v ,h szoktak ezt mondani ?:DDD -
Nembaj jó lesz az a március 4 nekünk... -
Ragnar360 #1797 1000% ,h nem lesz semmi azon a kis részen :S már esztétikaiglag se mutatna jól , meg kise férne.
:( -
ldavid #1796 ki lehet persze, de gondolom nem véletlenül írta a hír írója félkövérrel azokat a betűket