54920
-
Ragnar360 #3941 by gta4.net
----Jeronimo Barrera, a senior developer at Rockstar, says it takes testers playing 4 hours a day "a good 2 weeks to get through the whole single-player game."
----Rockstar's Steve Hahnel says the ambition of GTA IV is the reason the game was delayed. Multiplayer was one of the main things responsible for the delay. Gameplay needed to be balanced, and "an authentic Liberty City had to be created for 16 players to explore and destroy simultaneously."
----Health, armour and cash pickups are available during multiplayer. The cash determines your online rank - from 0 to 10. Kill people and steal their money to boost your online credibility.
----You can wander anywhere during multiplayer, but if you die you will respawn in the area that the host has set.
----You can't play as Niko during multiplayer, but you can create your own character (male or female) using different clothing.
Hmmm... ez a 10 lépcsős dolog nem hangzik rossznak , meg ,h lesz leaderboard ...kurvajo...csak ne legyne nagyon könnyű elérni ezt a max szintet, meg megtartani ugye :) Másik, sajnálom, h multiba nem lehet Niko-val menni, nekem nagyon bejön a karakter :) És ugye végére hagytam az elsőt, szal ezek szerint 2 héten keresztül napi 4 órával kilehet nyomni ? ^^ hát lol...mert én 10+ órát fogom nyomni egy nap :DDDD mondjuk ugyse sietek...meg közbe is multi stb. :) jameg sztem nem 100%-os kijatszásra értette nyilván.
-
Ragnar360 #3940 Csak azt nem értem, hogy miért mondják folyton ,h "bloody" kicsit igy olvasva zavart. -
ldavid #3939 nem tudni, de 18:00 előtt nem valószínű
_________
pár sor szöveg egy járókelőtől -
Mikor jön ki holnap a trailer? -
szted a GTA 4 további részeinek pályái nem lesznek nagyobbak ? ;) -
Egyetértek! Semmi gondom sincs a képek alapján meg a videó alapján, de egy valami szomorít egy kicsit, hogy kisebb lesz mint a SA! Dehát ez van, majd csak el leszünk vele valahogy
-
Ragnar360 #3935 Komolyan mondom már nemtudok olyan szót mondani ami (legalabbis számomra) kifejezné ,h mennyire [jó] """""""""játéknak"""""""" nézünk elébe
-
Ragnar360 #3934 FORRÁS GTAPLACE.HU
Az Official Xbox Magazine más magazinokkal ellentétben a Grand Theft Auto IV többjátékos funkcióját vette górcső alá, és egy terjedelmes cikket is leközölt a legújabb számában. Az új infók a következők:
(POÉN,H A MAGAZIN SCANJEIT BELINKELTÉK ,DE PONT A HÍR VÉGÉRE MINTHA AZ NEM REJTENE ÚJ KÉPET , PEDIG NAGYONIS :D magazin scanjei :P
- Minden játékmódban elérhető lesz egész Liberty City területe. Habár a szerver határozza meg a játékosok lerakási pontját [spawnpoint], mégis akármerre el lehet majd kószálni a virtuális New York-ban.
- Az online karakter megformálásakor választhatsz majd férfi, vagy nő nem között is, de ha úgy tartja kedved, egy idős néni bőrébe is belebújhatsz. [Az már más kérdés, hogy milyen érzés lehet annak, akit egy idős néni öl meg xD - szerk.]
- A Rockstar Games egyfajta pénzszerzési, ranglétrás rendszert feljesztett ki az online mókák még élvezetesebbé tételére. Összesen 10 szint lesz majd a multiplayer-ben, és a pénzünk mennyisége határozza majd meg a rangunkat. Pénzt emberek megölésével gyűjthetünk, de valószínűleg más mód is lesz majd némi kápé összeszedésére.
- A multi során lehetőség lesz hangchat használatára, magyarul mikrofonon keresztül kommunikálhatunk majd barátainkkal. A host készítője dönti el, hogy mindenki, vagy csak a csapattagok hallják a beszédedet.
- A GTA Race játékmódban akármit felhasználhatunk az elsőként való célbaérésünk végett, végső esetben akár gyalog is bemehetünk a célba, ha épp egy jármű sincs kéznél. A változatosságot garantálja az is, hogy akár helikopterekkel (!) vagy hajókkal is versenyezhetünk egymás ellen.
- A Hangman's NOOSE-ban az egyik csapat a reptéren kezd, ahonnan is Kenny Petrovic-et kell egy bizonyos pontra szállítani a városban, a NOOSE [National Organization of Security Enforcement] csapatának célja pedig, hogy eliminálja Kenny Petrovic-et, vagy az őt őrzőket.
- A játékban ki kell majd lőnünk 100 galambot, melyeket a fejlesztők "Flying Rats"-nek [Repülő patkány] neveztek el. Ez egyfajta Easter Egg-ként lesz jelen a játékban.
------------------
Térképhez a link (szépek, jó minőségüek, csodálatosak :D most mit mondjak még ?:D)
---------------- szintén a gtaple.hu ITT felsorolják , mik voltak az utóbbi 1-2 napban [sztem] a kacsa hírek

SÁLÁLÁLLÁLLLLÁÁÁÁ SÁLÁ LÁLÁLLLÁ LÁLÁLLÁÁ :DDD
-
Én is ebben reménykedem:) -
igen, de mg pl a San Andreasban több várost kellett kidolgozniuk, addig itt egyet,..ez minimum 3-4x részletességet jelenthet tartalmi vonalon -
Komoly.
Bár én nagyobbra számított, azért biztos elleszünk ezzel is:) -
ldavid #3930 ha a sima kiadású xbox alatt a nem Special Edition-t érted, akkor igen
_______
#3910-est kiszedtem → #3919
#3921- a térképeket törölték, itt még fent van -
Mas7er #3929 lesz sima kiadású xboxra-is ilyen térkép ? "gondolom ?" -
Mas7er #3928 Királyak a képek, főleg a látkép a helikoterből! -
Ragnar360 #3927 Jajaja, csak azt sajánlom,h egyre kevesebb az esély ,h Special E.-öm lesz :( -
ldavid #3926 igen a PS3-ashoz
nagggyon frankó :)) -
Ragnar360 #3925 Ez a kézikönyv mellé jár majd ugye :P -
Ragnar360 #3924 hohohoHÓ :) -
ldavid #3923 és? -
holnap lesz március 27 -.- -
ldavid #3921 térkép, térkép, térkép, térkép -
I agree! -
Ragnar360 #3919 Én sem látom,szal....
Itt a link, srácok. -
n3whous3 #3918 nekem nem békás, látom az összes képt -
Ragnar360 #3917 ???
Na mi lett már ezzel ? Az annyukba .... -
Ragnar360 #3916 HOHOHÓ EMBEREK!
Secrets 'n More -os oldalt ajánlom figyelmetekbe ,most járok még az 5. pontnál , DE ... SÁLÁLÁALALALALÁÁÁÁÁ :D -
tudod hány embernek van itt operája? -
Ragnar360 #3914 Bocs, én se szeretem ,de nem is figyeltem mikör linkelgettem, ebböl következik ,h nem én raktam fel őket :P -
Ragnar360 #3913 Katt a képekre, én Operával és - + (zoom) * (eredeti állapot) -ot érdemes használni :P -
imagehack, kuva békák! felejtsétek már el! -
ldavid #3911 és tényleg az
gondoltam arra is csak a lámpát nem ismertem fel
Ragnar: inkább linkeld -
nem lebeg, optikai csalódás -
inkább Pagani Zonda, mind a kettőnek ugyanott van a kipufogója, mily véletlen :D -
ldavid #3907 utolsónál a verda a konténerben elég Lambós
más: ezen a képen a fószer mellett mi lehet az a lebegő izé?
#3906: eddig még csak scannelt formában voltak láthatók -
Ragnar360 #3906 Nem-nem :D ezek pont nem voltak újak , én láttam őket asszem még a hiv.oldalon is ...mind1 a LÉNYEGET VÉGRE TE IS KIMONDTAD
-
ldavid #3905 ez a játék oda fog baszni rendesen
Ragnar kihagytál 5 képet (hagy nőjön a topic mérete xD)
-
Alsó kettő igen fílinges:))P -
ja,és asszem már a gta3-ban is ígyvolt de nembiztos,mondjuk arra viszont emlékszem ha rendőrkocsiba száltál egyből lett shotgunod. -
n3whous3 #3902 ha többen üldöztek, akkor az anyósüléses shotival jött. Általában. -
Ragnar360 #3901 khmm ..igen ? ^^ hmm szégyen de már nem emlékszek rá :(
Amugy multiba gondolom ez a RS NYC (rockstar New york city röviditések lennének) ,100% hogy a full gamebe a mi nevunk lesz kiirva (gamertag,ps id) ,csak gondolmo a tesztnél ezek voltak :P