54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Ragnar360
    Ja PS3-as szarabb ,sötétebb nem olyan szép világosm napos..texturák néhol ratyibbak, meg ps3 as fagyott mint állat meg sok hiba volt még benne, de már jött hozzá updatet még rég..mind1 akkor is szarabb:D
  • bertino
    fogod és berakod a topikjába PC forumon.
    nagyon nehéz :)
  • Kandurex
    illetve nem, mert ez nem az a topik és érzem, hogy menni fog érte a lebaszás...szal...:)
  • Kandurex
    na, majd ha haza érek belinkelem az összehasonlítót az assassin creed -ről,..elég durva a különbség
  • Alwares
    Egy multiplatform játéknál általában megszokott, hogy tökre ugyanúgy néz ki mind két konzolon a játék... Persze lehet nagyítóval keresni a dolgokat de én eddig grafikai különbséget nem nagyon láttam. Legfeljebb annyit, hogy mittomén PS3-on beszaggatott... De szerintem semmi különbség.
  • Yoda001
    és ugyanúgy van pár játék ami szebb PS-en, ennyi..
  • rotator
    Ami összehasonlítást eddig láttam (pl. CoD 4), ott nem lehetett eldönteni, melyiket látja az ember, annyira egyformák voltak, AC-t megnézem.
  • bertino
    amiből az egyik valóban konzol, a másik a vásárlók átkurása :DDDDDDDDD
  • broman191
    Az inkább ne is legyen:D
  • Kandurex
    eddig nagyjából úgy van, hogy van pár olyan játék ami szebb boxon...összahasonlítások, nem fan oldalakról, hanem rendes gamer portálokról (pl. assassin creed) szóval elképzelhető a PS gyengélkedése
  • rotator
    Ez inkább más jellegű problémát vet fel. Adott két hasonló árú és tudású konzol, és az egyiken sokkal gördülékenyebben fut a játék, mint a másikon? Ez elég nagy kitolás lenne az emberekkel. :)
  • bertino
    gondolod a sony nem pénzel nekik semmit ?
    dehogynem...
  • Alwares
    Ez szerintem is csak ócska pletyka. Gyorsabb töltés a GTA-ban? De hát nincs is benne olyan! Az elején gondolom lesz egy kicsi aztán semmi. Különben se hiszem, hogy a Rockstar a Sony-t részesítené előnyben, az MS kemény pénzeket csengetett ki a GTA IV-ért, mégha ez főként a DLC-kre vonatkozik is.
  • ldavid
    a telepítősdi csak pletyka
  • Ragnar360
    csekkoljátok csak a gtagaming.hu-t !!!

Remélem a 360-nál is megoldják ezt 1 updatel, barmorai nem izgat akinek nincs vinyoja, annak max majd kicsit tovább tölt...
    Rockstar ausztráliában is beinditotta a reklámot + új special edition képek érkeztek a két nagy óriás áruházlánc jóvoltából (nem uj képek, csak uj boritok) és nekem nem lehet special edition wááá
  • ldavid
    nem tudom ki mennyit hallott eddig az eyefind.info-ról, ez is egy teaser site lesz és eddig csak egy helyen volt látható,
    ott ahol az igazi Times Square-en a Yahoo! reklámja található
    most már átirányít a hivatalos oldalra, ezért szerintem várható egy frissítés amiből kiderül mi is ez
  • Máté94
    Egyszer majd lesz olyan is:D
  • Yoda001
    azért GT5P-sre ne számíts, szvsz
  • broman191
    Annál azért jobb legyen^^
  • fery02
    Ha a vezetéses részek megütik a Driver 3 színvonalát (törés, fizika, irányítás), akkor én már bőven elégedett leszek. :)
  • ldavid
    broman írta hogy lehet Vercetti, ha ő lenne akkor visszatérő lenne nem de?
    amúgy az a maffia főnök látható a 3. trailer végén is, és szvsz nem éppen olyan a hangja mint Liotta-nak
  • Ragnar360
    Valóban van hasonlóság.
    Dávid, de nem visszatérő figurára kell gondolni, hanem arra a csókára akit mutattak.
  • ldavid
    kizárt hogy az Liotta, tök más a hangja
    Vercetti sem lehet, mert meg lett mondva még tavaly, hogy nem tér vissza senki
  • broman191
    De ahogy az írásban kifejtette a srác, lehet hogy Tommy lesz, mivel már idős lenne 86' óta :)
  • Ragnar360
    hát az fasza lesz HA a GTA IV-ben is vkinek a hangját adja Ray Liotta :D:P
  • broman191
    Tommy Vercetti a GTA IV-ben :O ???? (szerintem csak a szinkronszínész egyezik)

:O
  • broman191
    Jajj de szép az a Desert :)))
  • LeryStar
    az interjú folytatását belinkelné valaki?
  • ldavid
    3 új scannelt kép

amúgy a német verzió tényleg tiszta lehet, mert most 18-ast kapott, az ezelőtti (cenzúrázott) részek pedig 16-osak voltak
  • rotator
    Ha Németországban is vágatlan, akkor ezek szerint vér nincs benne. :)
  • elitehun
    A The Sydney Morning Herald cikke szerint a Rockstar-nak is meg kellett küzdenie azért, hogy a GTA IV megjelenhessen Ausztráliában. Ahhoz, hogy beleférjenek a kategóriába, számos fícsört el kellett távolítaniuk a várva-várt folytatásból: egyelőre nem árulták el, hogy milyen változásokon esett át a játék. A GTA IV egyébként más országokban (itt főként Nagy-Brittaniára, Amerikára és Németországra gondolunk) vágatlanul érhető majd el.
  • broman191
    --> ---
  • Kandurex
    felőlem vadakat terelő juhász is lehetsz ,...akkor se lehet túl erőssen szétválasztani a topikokat (ill. nem lehet lesz, a játékos fórum még mindig a leglátogatottabb hely az SG -n)
  • bertino
    nincs baj azzal, hogy az ügyfél fejéhez vágom legtöbb esetben, hogy fingja sincs az internethez
  • broman191
    Nem jön be a mostani meló?
  • bertino
    hát persze

én meg tűzoltó leszek :(
  • Kandurex
    Ezért van a házigazda, de itt vagyok én is,...ne aggódj, vigyázva lesz a spoilerekkel,...ill. ettől kellene a legkevésbé aggódni. (ide max, pár szó lesz vetve..., a storyról, elakadásokról stb. stb. mind a konzolos topikba lesz szó)
  • Attila8805
    Ezzel lehetett a legjobban szemléltetni hogy miért szeretném ha nem írnának ide a játék megjelenése után.
    Akit érdekel az úgyis megtalálja a konzolos topikot én meg szeretném úgy játszani a játékot hogy nekem kelljen mindent felfedezni.
  • Ragnar360
    gamesradar.com-nak adott interjút...
  • broman191
    Lucky bastard! Jó hogy ráfeküdtek a lövöldözésre komolyabban, az nem ártott már igazán ezelőtt sem...vezetés pedig a fizikai engine miatt jó hogy megváltozott. :)