54920
-
"A halmozott betűk és a mondatvégi azonos írásjelek száma (a ?! és a befejezetlen gondolatot jelző három egymást követő pont kivételével), fordítottan arányos az illető intelligenciaszintjével." -
még annál is 100x nagyobb. -
LeryStar #4541 te ultranagy gyoker lehetsz
:) -
n3whous3 #4540 -
nc márcsak 20 nap
-
n3whous3 #4538 lol :D -
n3whous3 #4537 Baj?
-
hahaha -
és ezeknek miköze a topikhoz már megint? -
Ragnar360 #4534 Még egy értelmes topik : lol
Topiknév: you guys are all gta nerds, do u get any pussy?
First post: yea u guys are pretty much gay
:DDDDDDDDDDDDDDDD
-
Ragnar360 #4533 LOOOL GECCCI , ritkán szoktam nézegetni a gtaforums.com-ot , nem éppen az átláthatóságáról híres az oldal...de néha akad 1-2 érdekesség is sőt új infó, hír....legtöbbször ugye scanek. De most épp egy hülye nevü topikra bukkantam (Oh noooooooooooooooo....stb :D)
"My mom says I cant get Gta4 until im 17 , I have 5 years to go, I have been waiting for this game for 2 years, I was allowed to get gtasa but not this one because I opened my big mouth and was blabbing about how much more realistic and grittier it is supposed to be, I am going to run away and never come back! "
és a válaszok:
- grow up
- sucks to be you...
- you psycho...
I'm 14 and I started playing GTA 6 years ago... (LOOOOOOL JÓ NYOMJA A GYEREK :DDDD hülye kis amcsi kölykök :D ja amugy a azért mondja, h you psycho mert a gyerek neve aki nyitotta a topikot : gtapsycho XDDDDDDD)
- your 12 right now.....well thats probably the reson, your mom doesnt want you to do anything stupid (ennek a gyereknek a neve Emotions 98.3 ...ész hová mész :D)
Vki csak szimplán ezzel a képpel válaszolt :D
Még van tovább is, akit érdekel az nézzen fel a fórumra :D gtaforums.com

Na jóccakát !
-
Azért elég nagy név (volt) ő! -
ldavid #4531 igen, bár nem hinném, hogy itt sokan vannak otthon a divatszakmában és fejből vágják, ki is ő.. xD -
Loco #4530 Maga Karl Lagerfeld vezeti a műsor DJ Karl néven a K109-en. -
No azért higgadj le egy kicsit :D Hogy fogod így kibírni az utolsó napokat? Hibernálod magad? 
Egyébként én majd a saját szememnek hiszek, bár a mostani multis képek engem is nagyon meggyőztek. -
ldavid #4528 ha erre gondolsz, akkor tényleg tévedsz
ő a maffia feje, Karl meg mivel DJ, csak a hangját lehet majd hallani -
Ragnar360 #4527 Elolvastam az IGN előzetesét, 4 módot mutattak be, mind1ikről 2 külön ember is mesélt. Eszméletlen volt olvasni....én már nem fűzök hozzá semmit. A Rockstar olyasmit alkot(ott) amit még soha SENKI, sőt még önmagukhoz képest is túlszárnyalták -magukat- azt a bizonyost, A MESSIÁS NEMSOKÁ ITT VAN!
ja boCCCCSSS kicsit durvák az új multi képek!!!!!!!!4444
Az IGN egyik szavaival zárnám eme hsz-t, hogy : "Everything you read is the 10% above the water." -
n3whous3 #4526 DJ Karl? Sztem ez a faszi volt benne abban a videóban, ahol Tommy Vercettivel hasonlítgattak egy faszit. Márhogy ő az... vagy tévedekk? ::::) -
ldavid #4525 multi előzetesek
+1 új artwork (DJ Karl, K109)
-
köszi :D -
BIZ0906 #4523 Aláírásodbol ítélve nagyon az lehet
egyébkét jó
tetszik :D
-
én is ezen gondolkozom :D -
ha ez talán lesz PC-re akkor megveszem eredetibe 100% -
Ezek nagyon dúrvák! De jó azoknak akik már tesztelhették a multit :) Amúgy PS3 on a split screen multira kiváncsi leszek. -
omg bazeg, várom, hogy megvegyem a PS3amat
-
ldavid #4518 weazelnews-on eyefind.info-s hír
és 12 multiplayer screenshot :) -
Ragnar360 #4517
most akartam énis beirni:P
-
ldavid #4516 holnap jön pár multi előzetes a nagyobb gamer site-októl -
xyviktor #4515 Oké kösz
-
már az első kérdésedből tudjuk, hogy uj vagy, ne izgulj
még nem jelentették be PCre. -
xyviktor #4513 Helo mindenkinek. Én még új vagyok itt. Meg tudjátok mondani hogy mikor jön ki pc-re? Előre is köszönöm. -
Nem valójában GTA XII-öt akaratam írni addigra lesz Magyarország világszintű nagyhatalom ami már megér egy GTA részt is XD (irónia) -
mivan? magyar főszereplő?...
-
Szerintem te kicsit kevered a római számokat. Most azt kérdezted, hogy a GTA 4-ben ( GTA IV ) magyar lesz-e a főszereplő. Nyilván nem, mert orosz lesz vagy mifene. Nem is értem mit akarsz ezzela kérdéssel. nem inkább GTA VI akartál írni? -
Ragnar360 #4509 erre csak annyit tudok mon dani,h LOL :) -
Szerintem az oroszoknak ez a játék amúgyis KÖTELEZŐ vétel. Ha orosz lennék biztos, hogy összetörném a malacperselyt és CE-t vennék. Tényleg a GTA IV-ben vajon majd magyar lesz a főszereplő? :D -
ldavid #4507 az oroszoknál az előrendelőknek játékbeli hitelkártyát is osztogatnak
előlap | hátlap -
Ragnar360 #4506 Hidd el, h sokat fagyott is :) jártam akkoriban sokat a hivatalos fórumába ment a panasz rendesen, meg máshol is lehetett hallani ,na mind1 ne OFFoljunk :D -
ezt így nem mondanám, inkább csak a texturákkal volt gond...de OFF - OFF
szal hagyjuk ezt -
ott meg már volt :), most nem fogok átmenni, azért, hogy megmagyarázzam, hogy egy itteni hozzászólásért jöttem :) de szal, beírod a gametrailers.com a keresőbe, hogy "assassin creed compare" és a feature videók alatt megtalálod
márcsak 20 nap