54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • kopa1
    "A halmozott betűk és a mondatvégi azonos írásjelek száma (a ?! és a befejezetlen gondolatot jelző három egymást követő pont kivételével), fordítottan arányos az illető intelligenciaszintjével."
  • bertino
    még annál is 100x nagyobb.
  • LeryStar
    te ultranagy gyoker lehetsz
    :)
  • n3whous3
  • Yoda001
    nc márcsak 20 nap
  • n3whous3
    lol :D
  • n3whous3
    Baj?

• bakvarnyu
    hahaha
  • Yoda001
    és ezeknek miköze a topikhoz már megint?
  • Ragnar360
    Még egy értelmes topik : lol

Topiknév: you guys are all gta nerds, do u get any pussy?

First post: yea u guys are pretty much gay

:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Ragnar360
    LOOOL GECCCI , ritkán szoktam nézegetni a gtaforums.com-ot , nem éppen az átláthatóságáról híres az oldal...de néha akad 1-2 érdekesség is sőt új infó, hír....legtöbbször ugye scanek. De most épp egy hülye nevü topikra bukkantam (Oh noooooooooooooooo....stb :D)

"My mom says I cant get Gta4 until im 17 , I have 5 years to go, I have been waiting for this game for 2 years, I was allowed to get gtasa but not this one because I opened my big mouth and was blabbing about how much more realistic and grittier it is supposed to be, I am going to run away and never come back! "

és a válaszok:

- grow up

- sucks to be you...

- you psycho...
    I'm 14 and I started playing GTA 6 years ago... (LOOOOOOL JÓ NYOMJA A GYEREK :DDDD hülye kis amcsi kölykök :D ja amugy a azért mondja, h you psycho mert a gyerek neve aki nyitotta a topikot : gtapsycho XDDDDDDD)

- your 12 right now.....well thats probably the reson, your mom doesnt want you to do anything stupid (ennek a gyereknek a neve Emotions 98.3 ...ész hová mész :D)

Vki csak szimplán ezzel a képpel válaszolt :D

Még van tovább is, akit érdekel az nézzen fel a fórumra :D gtaforums.com

Na jóccakát !
  • rotator
    Azért elég nagy név (volt) ő!
  • ldavid
    igen, bár nem hinném, hogy itt sokan vannak otthon a divatszakmában és fejből vágják, ki is ő.. xD
  • Loco
    Maga Karl Lagerfeld vezeti a műsor DJ Karl néven a K109-en.
  • Alwares
    No azért higgadj le egy kicsit :D Hogy fogod így kibírni az utolsó napokat? Hibernálod magad?
    Egyébként én majd a saját szememnek hiszek, bár a mostani multis képek engem is nagyon meggyőztek.
  • ldavid
    ha erre gondolsz, akkor tényleg tévedsz
    ő a maffia feje, Karl meg mivel DJ, csak a hangját lehet majd hallani
  • Ragnar360
    Elolvastam az IGN előzetesét, 4 módot mutattak be, mind1ikről 2 külön ember is mesélt. Eszméletlen volt olvasni....én már nem fűzök hozzá semmit. A Rockstar olyasmit alkot(ott) amit még soha SENKI, sőt még önmagukhoz képest is túlszárnyalták -magukat- azt a bizonyost, A MESSIÁS NEMSOKÁ ITT VAN!

ja boCCCCSSS kicsit durvák az új multi képek!!!!!!!!4444

Az IGN egyik szavaival zárnám eme hsz-t, hogy : "Everything you read is the 10% above the water."
  • n3whous3
    DJ Karl? Sztem ez a faszi volt benne abban a videóban, ahol Tommy Vercettivel hasonlítgattak egy faszit. Márhogy ő az... vagy tévedekk? ::::)
  • ldavid
    multi előzetesek
    +1 új artwork (DJ Karl, K109)
  • Pepsi Twist
    köszi :D
  • BIZ0906
    Aláírásodbol ítélve nagyon az lehet egyébkét jó tetszik :D
  • Pepsi Twist
    én is ezen gondolkozom :D
  • JaSoN HuNTeR #4521
    ha ez talán lesz PC-re akkor megveszem eredetibe 100%
  • SD456
    Ezek nagyon dúrvák! De jó azoknak akik már tesztelhették a multit :) Amúgy PS3 on a split screen multira kiváncsi leszek.
  • bertino
    omg bazeg, várom, hogy megvegyem a PS3amat
  • ldavid
    weazelnews-on eyefind.info-s hír
    és 12 multiplayer screenshot :)
  • Ragnar360
    most akartam énis beirni:P
  • ldavid
    holnap jön pár multi előzetes a nagyobb gamer site-októl
  • xyviktor
    Oké kösz
  • bertino
    már az első kérdésedből tudjuk, hogy uj vagy, ne izgulj
    még nem jelentették be PCre.
  • xyviktor
    Helo mindenkinek. Én még új vagyok itt. Meg tudjátok mondani hogy mikor jön ki pc-re? Előre is köszönöm.
  • Alwares
    Nem valójában GTA XII-öt akaratam írni addigra lesz Magyarország világszintű nagyhatalom ami már megér egy GTA részt is XD (irónia)
  • Yoda001
    mivan? magyar főszereplő?...
  • totyak
    Szerintem te kicsit kevered a római számokat. Most azt kérdezted, hogy a GTA 4-ben ( GTA IV ) magyar lesz-e a főszereplő. Nyilván nem, mert orosz lesz vagy mifene. Nem is értem mit akarsz ezzela kérdéssel. nem inkább GTA VI akartál írni?
  • Ragnar360
    erre csak annyit tudok mon dani,h LOL :)
  • Alwares
    Szerintem az oroszoknak ez a játék amúgyis KÖTELEZŐ vétel. Ha orosz lennék biztos, hogy összetörném a malacperselyt és CE-t vennék. Tényleg a GTA IV-ben vajon majd magyar lesz a főszereplő? :D
  • ldavid
    az oroszoknál az előrendelőknek játékbeli hitelkártyát is osztogatnak
    előlap | hátlap
  • Ragnar360
    Hidd el, h sokat fagyott is :) jártam akkoriban sokat a hivatalos fórumába ment a panasz rendesen, meg máshol is lehetett hallani ,na mind1 ne OFFoljunk :D
  • Kandurex
    ezt így nem mondanám, inkább csak a texturákkal volt gond...de OFF - OFF

szal hagyjuk ezt
  • Kandurex
    ott meg már volt :), most nem fogok átmenni, azért, hogy megmagyarázzam, hogy egy itteni hozzászólásért jöttem :) de szal, beírod a gametrailers.com a keresőbe, hogy "assassin creed compare" és a feature videók alatt megtalálod