54920
-
Nah akkor ezt megszivtam...:\ ha mar be kell jelentkezni online hogy elmentse a jatekot alap lenne szerintem hogy a szerverjukre tolcse fel a mentest :( -
nem -
Hi, a Games for windows live lementi online a jatekmenteseket? Ha ujrarakom a windowst es belepek Live-ba ugyanonnan fojtathatom a jatekot ahol abbahagytam? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A videó végén spoiler! Tudod?
amúgy linket a programhoz?
A GTA SA ilyen fájlok felépítéséhez hasonlít? Hogy egy fájlban kisfájlok vannak? -
Nagyon jó lett! Linket please! Tedd majd fel mod oldalakra is! -
Íme: (nézzétek végig!)
-
Hát jahh, az sem egyszerű:) -
Oké meg van a megoldás fel kellet telepítenem a game for windows live marketplace. -
hát meg próbáltam, de semmi el kezdet tekerni a CD ikon egér mellet és semmi el sem indul a game. Feladatkezelőben a folyamatoknál nem nem fut a program.
Esetleg valami más tipp?
-
Vlala #50688 Mint ahogy az a jelenet is, amikor a civil autós leáll a prostival alkudozni, végül a csaj átmegy a jobb oldalra, kivágja a fickó utasnőjét, és beszáll a helyére. -
Ez akkor szokott előfordulni, ha nincs hely kiszállnia a szállított személynek. Semmi probléma, bár kétségtelenül érdekesen néz ki. -
Szedj le a No-DVD-t a banner alatt! ezzel multizni is tudsz
mint az eredetivel.
Másold a GTA4 főkönyvtárába és írj felül a meglévő fájlt! az eredetiről készíts másolatot azért! -
SzinesGeza #50685
Köszönöm! Félig-meddig megoldódott, most a lemezbeolvasással van gondom. :)
Úgy nem lehet telepíteni a játékot, hogy ne kérje a lemezt?
-
-
Az lehetséges, hogy azért nem akart működni semmi, se a Live Update, se a patch, mert Live-ba is meg Social Club-ba is Magyarországot adtam meg regisztrációnál? De elvileg már nálunk is van Live.
Most újra regeltem mindkettőt és Egyesült Királyságot választottam. Elindítottam a játékot, magától telepítette a patchet és még a Live-ba is beengedett online.
Viszont az fura, hogy ezek után azzal a Live accal is engedett online menni, amit Magyarországra regeltem.
Az gond, hogy most két online Live accom van és egy offline? Hogy lehet törlni egyiket? És melyiket töröljem, az angolt vagy a magyart?
Meg még az érdekelne, hogy az offline mentett játékom most elveszett? Már kb. 20%-nál jártam, de nem találom sehol. -
Én nem értem a következőt:
Jacobot elvittem Hove Beach-ról a Belvárosba és mikor odaértem, Jacob ezt mondta: Kösz a fuvart, Niko! Tűz!
és ő kidobta Nikot és átszállt a volán mögé, majd kiszállt. xD
Pedig megnőtt a viszonyom Jacobbal.
Akkor mér' csinálta? mérges volt mégis rá, vagy viccből csinálhatta?
-
Probald meg azt, hogy elinditod kulon a live-t utana meg a jatekot. -
Szegény Niko! Ez biztos fájhatott! XD -
internet explorer 9 ha van fent töröld -
SzinesGeza #50678
Üdv!
Vadi új játék, feltelepítve, nem indul. Mi lehet a gond?
A probléma részleteinél ezt írja:
" Problémaesemény neve: APPCRASH
Application Name: RGSC.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 491dd2bd
Fault Module Name: KERNELBASE.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16385
Fault Module Timestamp: 4a5bdbdf
Exception Code: e0434f4d
Exception Offset: 0000b727
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.272.7
Területibeállítás-azonosító: 1038"
-
Próbáld meg rendszergazdaként elindítani. -
Vége is meg nem is. Természetesen mikor meghal akkor vége, kiírja hogy főszál teljesítve, bejön a készítők névsora, de utána még nyugodtan folytathatod a játékot a 100% eléréséhez. Bőven van még mit csinálni. (ugratók, versenyek, galambok kinyírása, közös kikapcsolódás) Küldetések már nem lesznek, hacsak le nem zavarsz jó pár rendőrségi küldetést szorgalom gyanánt. -
Farbiter #50675 sziasztok!!bajom lenne a GTA4-gyel...
amiota windows 7 x86-om van,azota nem indul a jatek..pedig regen futott nekem a win7 x64-en meg XP-n is...amikor elinditom,bejon a Social Club,rakattintok arra hogy play,a DVD felporog,de nem indul..1.0.7.0 patchem van..mielott felraktam a patchet mukodott,de azota nem..remelem tudtok segiteni!!elore is koszonom! -
Lebowski #50674 mármint akkor ölöm meg amikor választhatok a sok pénz vagy a megölése között.. -
Lebowski #50673 sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy mikor megölöm Dimitrit akkor vége a játéknak? mert nem hív senki, de a mission progress csak 62.77%. -
lehet, hogy nem mindneki tud külföldről rendelni... annak teljesen jó ez az ár 3 játékért -
Teljesen nyugodt vagyok, csak írtam hülye aki ott és annyiért megveszi! -
jólvan nyugodj le szépen -
10.000 FT + ezres kiszállítás ajándák???? Amikor kintről pár ft-al 5000-alatti összegért házhoz viszik.Hát egészségedre! Magyarok lehúzása ez nem ajándék
-
Akkor igen! Nem töltöttem le mert már van nekem benne. -
ez a mód a 1.0.7.0 patch-hez van?
A ReadMe ezt mondja: (no less than 0.6.6 version[for 1.0.7.0 patch]) -
Tényleg basszus! Erről nem is tudtam hogy ez a neve: Mindig úgy tudtam hogy Lada, VAZ -
disgust #50665 Azért mert az nem Lada, hanem Polski Fiat 125-ös, Mr Sherlock.
-
Lada rendőrautó
Már csak az a rejtély hogy a Ladát miért keverik össze mindenhol a Polski Fiat-al? -
Miért lenne? -
ááááhh!
Nem megy!
A csengő fájlt cseréltem le, A Tessék vigyázni... hangot átkonvertáltam 16 bitesre, érdekes hogy a hangminőség nem változott!, és az editor elfogadta!
DE: a játékban a csengő NEM szólal meg! mielőtt ajtózárás, meg kell szólalnia de nem szólal meg! (a program átugorja ezt a fájlt!)
(talán az 1 lépést kihagytam de nemtom mit! A Subway Train Replacement Mod is tartalmaz új hangokat!
Kell lennie megoldásnak!
Inkább ez passz!
-
Így tényleg nem jó. Nem tudom mivel lehetne megoldani. Ilyen téren elég kezdő vagyok. -
ezt a problémát kaptam:
van nekem egy konvertáló progim azzal átkonvertáltam wav 16 bittesre de így nagyon rossz. mitha üvegcsörömpölés volna.
tessék nézd meg! (addát.hu)
de viszont a játékban összehasonlítottam az eredeti exportált SUBWAY_DOOR_TONE.wav fájllal.
és: a játék szebben hallatszik (magasabb hang), a BS Playerban a hang elég mély a hang.
nem lehet hogy a játék a hangokat magasabb bitessé alakítja? (az lehetetlen inkább) -
Jó lenne, Budapesten ritkán járok. Legalább a metró hangját hallanám mindig. XD -
Persze tudom hogy azt mondtad. Már elkalandoztam XD