Televíziózás határok nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A televízió az agy rágógumija a lélek mecdonaldsa!
Az a sok zombi aki, ott ül a tv elõtt, legalább addig sem veri a feleségét!
Én gyûlölöm a tv liberális szennyét, erõszakát, mocskát, a sok idióta idétlen showkat.
Amit a tv-ben lenyomnak annak a nagy része eszméletlen nagy hazugság. Pláne híradó!
Átmossák az emberek agyát teljesen.
Nekem van egy sony bravas hdtv-m házi mozival. Elég sûrûn házi mozizok. Meg a hbo-t szoktam nézni azon hála istennek nincsenek reklámok.
Az a sok zombi aki, ott ül a tv elõtt, legalább addig sem veri a feleségét!
Én gyûlölöm a tv liberális szennyét, erõszakát, mocskát, a sok idióta idétlen showkat.
Amit a tv-ben lenyomnak annak a nagy része eszméletlen nagy hazugság. Pláne híradó!
Átmossák az emberek agyát teljesen.
Nekem van egy sony bravas hdtv-m házi mozival. Elég sûrûn házi mozizok. Meg a hbo-t szoktam nézni azon hála istennek nincsenek reklámok.
Én, már így is megutáltam a kereskedelmi csatornákat.
Egyszerûen nem kell nézni, és akkor hátha észbekapnak.
Még ha hetente 1x van is valami jobb film, akkor sincs türelmem a sok reklám miatt megnézni. A második reklámblokknál 90% hogy elalszok.
Max hírmûsort nézek a TV2/Rklubon.
A favorit a Travel/National/Discovery/Animal Ezek jó csatornák, bár már néha ott is feltûnnek az idióta mûsorok.
Egyszerûen nem kell nézni, és akkor hátha észbekapnak.
Még ha hetente 1x van is valami jobb film, akkor sincs türelmem a sok reklám miatt megnézni. A második reklámblokknál 90% hogy elalszok.
Max hírmûsort nézek a TV2/Rklubon.
A favorit a Travel/National/Discovery/Animal Ezek jó csatornák, bár már néha ott is feltûnnek az idióta mûsorok.
A Discovery-n 8 perc után jön az elsõ reklám :-/
Akkor tuti, hogy az eddigi heti 168 órából 20 perc TV-zéssel töltött idõ 1 percre zsugorodik 😊
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Lehet hogy ez az agyatlan mennyiségû reklám is hozzájárul ahhoz, hogy sokan inkább be sem kapcsolják a tv-t, hanem letöltik a filmet/sorozatot az internetrõl? 😊
Gondolom a fizetõs tv-k még drágábbak lesznek, akinek pedig nem lesz rá pénze, az vagy sétálni, olvasni (az sem olcsó!), vagy beszélgetni fog ( ha még lesz kivel). A többség persze bárgyún elfogadja majd azt, hogy a reklámokat idõnként más ( éppoly bárgyú) mûsorral szakítják meg...
ez itthon gondolom úgy módosul, h gagyibb és rosszabbul elhelyezett reklámmal ugyanazt a mûsoros hígfost kapjuk a kereskedelmi tévék zömétõl (kivétel jobbára csak az ismeretterjesztõ csatornák)