87
-
SymbioC #7 "...a vállalat nem látta előre a forgalom ilyen mértékű megugrását"
Ez legyen a legnagyobb gondjuk!
Nekem ez (Athlon 64 3000+) az első AMD-s procim, de nagyon bevállt. Nem igényel olyan intenzív hűtést (tehát csendesebb gép) és 1GB RAM-mal tökéletesen kiszolgál. Ár-Értékben itt jobb, mint az INTEL. -
#6 A suliban lévő gépeket ne hasonlítsd össze egy olyannal amit otthon használnak.
Ezt úgy kell érteni, hogy a suliban nekünk 2.66celeronok vannak, de az ismerősöm 1.5-ös celeronja otthon gyorsabb :)
Mindez azért van, mert a suliban nem egy, hanem 100 ember használ egy gépet, full telemegy szeméttel.
Mellesleg az amd 64 egy tényleg jó proci, csak kár, hogy ha a tesóm dvd-t ír, miközben skypeon beszélünk nem nevezném a cs source-t folyamatosnak, ami nála van, plusz így néha már akad a hangja skypeon, míg nálam semmi gond.
Én megfogadtam, amióta HT procim van, hogy NEM NEM VESZEK TÖBB AMD-t, hanem bármilyen proci is lesz a legközelebbi procim, LEGYEN AZ INTEL VAGY AMD, de csakis olyat veszek, amibe vagy HT (vagy hasonló) vagy duplamag van. Nincs kedvem a seggemet vakarni, amíg a gépem esetleg dolgozik.
Még1x: Lehet hogy AMD lesz a következő procim, de lehet, hogy INTEL. Egy a lényeg: fizikailag, vagy logikailag de NEM 1 magos lesz.
Ez most csak az én tapasztalatom volt. -
Zsoldos #5 Celeronok tenyleg eleg lassuak. P4-ek pedig rohadtul dragak. A64 most sokkal jobb vetel. -
Chappy #4 nemtom ezt hogyérted, mert nekem AMD Athlon 64 3000+ van, és nagyon gyors. Minden játék simán fut (tudom, videókártya, den hát ugyanezzel a videőkártyával intel gépben nem mennek a gamek olyan jól)
persze jó proc., jó alaplap, sok memória. Nekem is ez a gép 19"os LCD monitoraal, vezetéák nélküli billentyűzettel és egérrel, hangfallal meg egy routerrel 300 k volt, de megérte. Nekem most kelett a gép és nem akartam intelt venni Apropó intel: dugják fel maguknak a celeront! A suliban celeron 2.88 GHz van, apámnak AMD 1700+, apám gépe sokkal gyorsabb! -
tomo #3 ugy csinalsz, mintha lehetne mast kapni, mint 64 bites procit.
eszed nem eszed nem kapsz mast. -
digital #2 Jaja, 64 bit előnye egyelőre egy nagy nulla, majd ha lesz értelme váltani, akkor a mostani 64 bites prociknál jóval fejletebb/jobb, gyorsabb ár/érték arányú procit fogom választani. Elvakultság nélkül, legyen az akár AMD vagy INTEL!... -
#1 Ennek azért örülök hogy végre kevesebb elvakult vásárló van aki csak az Intelt "ismeri". Ezzel együt remélem, hogy egyre erősebb lesz az AMD és nagyobb lesz a verseny... Mert olyan írtózatos nagy fejlesztésket manapság nem lehet hallani, mert valljuk be a 64bit hatását manapság még nem érezni nagyon... de remélem ezen változik a helyzet 1éven belül