630
Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
  • King of Roads
  • CSOCSO
    hany eves vagy?
  • Kongy
    Felszállt 1 öregasszony a buszra. kb 60 körüli lehetett (60-nál több) Nekem szerencsém volt és a teletömött buszon találtam helyet. De egyszer csak az regasszony elkezdett szomorúan néni,és azt vontam le az arcáról h ez oda akar ülni a helyemre. Próbáltam másfelé nézni de még mindig engem nézett...Nagyon felhúztam magam berágtam,felálltam,és rögtön lecsapott a helyemre! Pedig én voltam a fáradtabb mivel úszás edzésről jöttem,de érdekelte az a nyanyát...? Hát nem!
  • Armani
    Ez NC...
  • RocKY2
    Most jutott eszembe egy másik eset a 32-es buszon történt meg. Béke téren várom a 32-est. Meg is érkezik nagyi valahol a megállotól 15métere lehetett. Szépen nyugisan elkezdtem menni az egyik ajtóhoz. Pont szálnék vel erre a nagyi ott terem melettem és a kezem az ajtótól elökve felpattan a buszra és nagy önelégültségel le is teszi ülepét egy széjjel tagelt ülésre. 5 mp-vel késöbb én is felszáltam és akkor tűnt föl hogy a busz tök üres. Csodálkoztam, mert elég teli szokott lenni. Mama még ott papol mikor felszáltam, hogy mért akadályozom a felszállásában. Azt máig fel nemfogtam, hogy sprintelte le azt a 15métert 4tele zacsival a kezében és utána mért tartott neki oly sok időt, hogy felmásszon.

-

Kis koromban történt a 39-es kisbuszon, hogy elég sokan voltak és egy nagyi felszált. Én ültem legközelebb az ajtóhoz gonodoltam hagy üljön le. Mondom néni tessék le ülni. Le ül a sok zacsival el kezd benne turkálni és egy műzli szeletet nyújt át nekem. Kicsit meglepődtem de elfogadtam. :P
  • RocKY2
    Jó ötlet:D

Más:
    Egy ismerős mesélte van eg trükk amivel nagyon át lehet b*szni a kedves mammer papper közönséget. Ülsz a buszon rohad tele van. Felszáll a mammer ill. papper és oda battyog a székedhez. Nézzed mint aki mindjárt át adja a helyet ő már mosolyog is - végre valakit megint jól átb*szhatok. Szépen illedelmesen megkérdezed: Le tetszik ülni? Ő nagy örömel mondja, hogy igen már a Tescos zacsikat is pakolássza magára. Te szép lassan körülnézel a buszon, majd megszólalsz: De mégis hova!?
  • Mike at home
    ilyenkor be kell szólni: mivan vén szipirtyó helyjegyed van?
  • RocKY2
    Nekem egyszer a kisföldalattin volt ilyen esetem. Haveromal üldögélünk az ajtók közelében van még néhány hely is. Jön a megálló mammer felszál semerre nem nézz oda áll elém és elkezd visítani, hogy mért nem adomát a helyet az öreg néninek. Nézek előre szinte mutatom, hogy ott van még temérdek hely. Erre elkezdett lökdösni, hogy adjam már át a helyet. Még fel sem áltam már tolakodott is és nagy püffeszkedve elterült a széken és nagy önelégült mosollyal elkezdte enni a zsemlyét.
  • Armani
    Megyek ma a buszon persze tök zsúfolt mért is lenne hely rajta...
    Felszabadul 1 hely melettem.
    Hátulról érzek egy nagy nyomást, erre hátranézek, hogy mi a f**z erre
    látom, hogy valami 60 as mammer lököd hátulról rajtam kívül még csak 3 embert lökött fel. De persze leült...
  • Jagi
    nos, pontosan :)
  • Artae
    Ennél egy picit összetettebb a probléma szvsz, miszerint hétvégén és ünnepnapokon a BKV-használat csökken. :)
  • Voltan
    Miérrt az emberek csak melóban és suliban neteznek?
  • Jagi
    nézd meg mikor nyílt
    csak mert 2 napig nem írt senki, mert nem volt meló meg suli még nem kell temetni
    volt olyan hogy napokig semmi aztán lett.
    Majd lesz megint...
  • vegicsek
    Már mindenki elmondta a történatét és a véleményét, de azért néha van néhány új élmény.Pár hónap után magától megy a süllyesztőbe
    [sajnálja]
  • Armani
    Ez a topik érzésem szerint kihalt....
    Netán megjavultak az "Öreglányok"?
  • Armani
    Erre csak bólogatni tudok
    Ez bizony így van, ahogy mondtad...
  • Jagi
    aki megérdemli azt én is tisztelem, sőt még hellyel is kínálom.

Pl.: szimpatikus kalapos bácsika úgy 80 év környékén, barátságos tekintettel
    mondom:
    -Bácsika üljön le- és már állok is fel
    -Áá, nem köszönöm, nagyon aranyos, de a következőnál leszállok

vagy a fejkendős anyóka... egy szót nem szólt, de a nézéséből hála tükröződött, mikor hellyel kínáltam. Nem sipítozott, nem nyögdécselt, csak csendben állt...
  • Armani
    Hát nálunk is inkább csak próbáltam abból a tolongós tömegől sort csinálni xD És úgy besaccoltam a helyzetem

LáL xD

Ez tetszik, és valamennyire van benne valami. Csak engem régebben a tiszteld az idősebbet szellemben neveltek...

• Mike at home
    a kor állapot és nem érdem
  • Mike at home
    hát nem tudom mennyire dolgozik nekünk az idő, mert belőlünk is mammer meg papper lesz idővel, aztán olvasgathatjuk hogy fikáznak minket a szemntelen fiatalok egyes topikokban
    a mi topikunk meg arról fog szólni, hogy miután teliraktuk a banyatankot féltéglával, doszt végighúzzuk au összes kis geci lábán :))))
  • Mike at home
    nálatok van sorbanállás? amerre én elvetődök a csürhe tolongás szokott bejátszani
  • Mike at home
    abban élnek, hogy hajnalban piac, délelőtt főzés
  • Armani
    Nem Budapesten lakom :P Bár ismerem valamennyire, de a 76-os trolit még nem nagyon használtam

De a válaszodra igen belőlem is hajlamos, de azért próbálom tűrtőztetni magam
  • Jagi
    a nanyesz ezred xDDDD kíméletlenul támadnak :)
  • Voltan
    A tisztelet hajlamos elpárologni belőlem, amikor a 76-os trolin utazom, és megáll a Lehel térnél. Lehel piac... Kell egyebet mondanom?
  • Armani
    Elsőre, másodikra még talán jó, de én nem szoktam őket leugatni hiába parasztok. Végülis az idősebbet tisztelni kell vagymi akármilyen is. De miután naponta átéled nem olyan jó...
  • Tetsuo
    :DDD
  • Csaba42
    Komolyan mondom, nekem még SOSEM volt ilyen élményem! Én eddig csak kedves mamákat láttam a közlekedési eszközökön. :( Pedig biztos feldobná a napom, ha egy ilyen tolakodó, bunkó vénasszonyt/vénpapit leugathatnék :P.
  • Armani
    Tudom kicsit paraszt volt
  • PyRex
    "De az idő nekünk dolgozik" - áá azért ezt neee :DD
  • Armani
    Az a baj túl sok ilyen van...

De az idő nekünk dolgozik
  • Jagi
    használta az erőt... sith volt a beste vénasszony
  • Armani
    Nemrég a vasút buszmegállóba álltam.
    A sor közepén voltam, befigyelem a sort, látom, hogy a sor végén 1 mammer.
    Jó megérkezett a busz, mire kinyitotta az ajtót már arra ébredek, hogy mindkét lábam fáj az egész sor anyázik és a mammer(a leghátsó )
    már fent ül a 4 es ülésen persze a szatyrai társaságában. Egész úton azon gondolkodtam, hogy csinálta.
    Teleportált vagy nemtudom,de nem érdekelt mert mentem borogatni a lábam
  • Jagi
    nekem nem a lábamon húzzák át, hanem a bukámnak és/vagy a lábszáramnak tolja és utána fel van háborodva, ha anyázok egy olyannak aki 2 centire nem lát, de tolakszik
  • Tekergo
    Ismerős, nemlehet elférni a buszon a tesós szatyroktól, meg a kis aranyos kocsiktól amiben tárolják az "árut", és persze hogy a vadonatúj cipődön huzzák keresztül leszálláskor.

Egyszer kérdőrevontam egy mammert hogy mi a jó életért kell reggel bevásárolni? "Mert akkor még friss az áru" válaszra nemtudtam elég frappánsan reagálni. Komolyan mondom az öregek még mindig azthiszik hogy a boltok polcai üresek mint egykoron...
  • Armani
    Ki tudja. Gazdag grácia bottal xD
  • Voltan
    Nem is tudná miből fizetni...
  • Mike
    áh nem
    öreganyák inkább eszközhasználók
    perre biztos nem menne
  • Voltan
    Lol, bazz! :DDDD
  • Armani
    Vagy beperelne és jönne a mai fiatalság szöveg