Öreglányok a buszon...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az idõ nekünk dolgozik <#ravasz1>#ravasz1>
Semper Fidelis
A sor közepén voltam, befigyelem a sort, látom, hogy a sor végén 1 mammer.
Jó megérkezett a busz, mire kinyitotta az ajtót már arra ébredek, hogy mindkét lábam fáj az egész sor anyázik és a mammer(a leghátsó <#gonosz3>#gonosz3>)
már fent ül a 4 es ülésen persze a szatyrai társaságában. Egész úton azon gondolkodtam, hogy csinálta.
Teleportált vagy nemtudom,de nem érdekelt mert mentem borogatni a lábam <#vigyor>#vigyor><#banplz>#banplz>
Semper Fidelis
Egyszer kérdõrevontam egy mammert hogy mi a jó életért kell reggel bevásárolni? "Mert akkor még friss az áru" válaszra nemtudtam elég frappánsan reagálni. Komolyan mondom az öregek még mindig azthiszik hogy a boltok polcai üresek mint egykoron...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
öreganyák inkább eszközhasználók
perre biztos nem menne
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
:DD
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Semper Fidelis
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Az ilyen öregek nagy része egyébként profi vese-masszõr is egyben. Egyszer 4-6osra szálltam fel csúcsban nyugatinál, totál tömve volt a vili, lehetetlen volt beljebb menni szal megálltam az ajtóban. 1 másodperc se telt el és éreztem hogy valami kegyetlenül szúrja a jobb vesémet. Egy mama volt az, és az esernyõjével bökdösött, hogy ugyan mennyjek má beljebb. <#wilting>#wilting>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
banyatankot is berakni az ajtóba
az ülõhelyért folytatott versenyben hatalmas enrgiabedobással vezsenek részt, aztán kipukkannak
Én az ilyen elé lelépek, és kérdõn bámulok rá...
múltkor meg is kérdezte, hogy 'mivanmáá' felszállnék?!
Én meg mondtam, hogy 'én meg le csókolom, ha nem torlaszolná el a kijáratot' (és persze, hogy nekimentem, mikor elhaladtam mellette)
Tavaly karácsonykor BKV-val kényszerültem hazacipelni a kis híján 3 méter magas fenyõt. Egyébként sem volt túl egyszerû a leszállás, de a nyanya nem bírta kivárni míg levonszolom a fenyõt a szûk lépcsõn, hanem átfurakodott a fa és az ajtó között maradt szük résen, és mivel nem igazán fért el, taszigálta a fát, hogy nekem meg menjen tele a pofám tûlevéllel. Erõsen gondolkodóba estem hogy "véletlenül" elejtem a fát miután a banya leszállt de kár lett volna azért a szép fenyõért.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hááát, több vénember volt rajta mint "szék" :)))
bakker :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
most jöttem haza nemrég az uccsó busszal és egy tata le "hülyenarkósozott"
, de nem tudom, hogy miképpen logikázta ki, minden esetre érdekelne :)
... a poén az, hogy összesen 2x néztem rá :) (és semmi baja sem volt a szememnek xDDD)
Hofit hallgattam a lejátszón.
Jah a mammerok télleg tudnak idegesítõek lenni, de én megelõzöm öket, kapásból bunkó vok mindenkivel és kész. :)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Reggel mikor megyek a boltba és a hentes faszi egymáson fen 2 kést akkor meg kell gyõznöm magam, hogy nem slan kardmûvész és nem tud belsõ idõt használni...
Az üvegvisszaváltõban pedig nem a goblinok csörömpölnek :).
Egy végigjátszott éjszaka utáni reggel gondolatai. Én jókat szoktam röhögni rajta, az emberek meg rajtam, hogy magamba röhögök :)
a buszon is elõfordult már, hogy felröhögtem valamin és mellettem az úgy 18-20 éves kiccsaj megkérdezte min röhögök miután kinevette magát azon amit nem tudott... csak azért röhögött, mert énis :)
A csuklós a jó :)
elöl felszállok, a csuklóig nem jutok, mert mindenki megáll, mintha ott vmi erõtér lenne. Persze el is felejtettem, hogy Jedi a buszvezetõ, az a 2 mutogató ember meg nem süketnéma, hanem élõholt mágus...
na, mondom mindegy jó reggelt mindenkinek, felteszem a fülest és zenehallgatás amíg beérek.
aha... nemtudom pontosan, hog a runák miatt volt amit a levegõbe rajzolt a 2 szerencsétlen "mágus" vagy csak a holdállás kavart be, megjöttek az "élõholtak" (az idézés gyakorisága megnõ a piacnál és a temetõnél) kb annyi idõs szatyrokkal táskákkal... észre is vettem az egyiket, mondom vmi fáj odalenn, oldalra nézek... hát jóhogy fáj, mert támad az egyik.
egy óvatos meteorkikerülési manõvernél a zombi nyanya rálépett a lábamra és utána nem szállt le. Összeteposnak? mindegy buszon megszogtam... fõleg az új csukámat, de azt mindíg. Szóvallép a vénasszony a lábamra, én meg taszítok rajta egyet, hogy lelépjen róla.
Ekkor jön valami 20 mp mulva a tudatomig hogy valaki bökdös a csontos újával, lenézek: göcsörtös csontos kéz mutogatóúja furakszik a dordáim közé. Látom a tulajnak mozog a szája. (büdös is volt rendesen)
Leveszem a fülest, kérdem mivan? Sérelmezte, hogy a lábamon állt és félre "löktem". Mondtam neki: Higgadjon le mama! De csak pofázott és a bûz mát nagyon gáz volt. Erre: A faszé' kell a lábamon megállnmi, és még neki áll feljebb...(és pont volt ide egy filmes poén amit muszáj volt, nem hagyhattam ki) és ofázna abba az irányba, mert olyan mintha a száján fingana! Azzal elfordultam és nem vettem tudomást róla.
Persze, a nagy felháborodás nemmaradt el, hogy fiatalember így meg úgy blabla... feltettem a fülest és a kurva anyátok, baszok én rátok :)
bocs, ez hosszú lett
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
és akkor már irok én is valamit, mert sajnos én is "buszos" vagyok:
helyijárat éppen késik (magyarul vársz paraszt az 1 órával késöbbire mert megint tropa az összes csuklós), na ekkor jön az hogy az ember megy a távolságival (ami itt kb a kirándúló busznak felel meg, bazi nagy ülések, középen egy félméter széles folyosó, nekem is oldalazni kell...),sikeresen felsunnyogtam az elsõk között (itt b@sztam el a lépést, annak ellenére hogy lesprinteltem egy 1934 es quadszatyros járókeretmeghajtásos mammerdragstert, illetve egy 1936 os járóbotos döntötthátú emberlábánkeresztüljárót). Naszóval jómagam, illetve két barátom, akik mindenképpe ezzel a busszal jöttek volna mert távolabb laknak, beültünk hátra, utána fölszállt még hatszortízahuszonharmadikon ember, utána a két versenymammer, és utánuk a maradék végtelenmínuszegy ember. A két versenymammer elhelyezkedése: a 8 szatyrot elhelyezték két egymás mellet elhelyezkedõ üléspáron, és utána beálltak az ülése mellé.
Egyértelmû következmények, akik ezt választották a késöbbi helyijárat helyett azok utaztak + 10 kilométert, mert azt a két hülyét egyzerûen nem lehetett arrébbtenni. Utána sunnyogás apámnak a telefona hogy jöjjön értem, de az már ,más sztori. Szóval üzenem annak a két baromnak hogy "JÓL KIB@SZTATOK VELÜNK!"