Öreglányok a buszon...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
egyik nap újságolta a slepjének, hogy õ mennyire beszívott tegnap és hogy milyen kurva jó volt, meg hogy a barátja megfogta a csöcsét.
Én épp csak csúnyán néztem rá és ingattam a fejem.
Erre egy "Miva'?" volt a válasza. kb 17 éves volt, mert még szalagja sem volt, de már melle igen xD
Annyit mondtam neki, hogy "nagyon gáz vagy kiccsaj, anyád büszke lehet rád"
erre valami olyasmi volt a válasz, hogy ne anyázzak, mert bla bla...
meg sem vártam mit mond, csak ezt:
Nem hiszem hogy itt rajtad kívül bárkit is érdekel, hogy tegnap hányan kúrtak meg, meg hogy mit ittál, ezzel én nem villognék, tehát tiszta szégyen vagy .
A múltkor le akartam ülni leghátra (1 szem csaj figyelt pont középen), megkérdezem beengedne-e, erre azt mondja nem. Mondom, másik oldalra? Erre is nem a válasz. Veszekedni nem szeretek, meg amúgyis irodában ülök egész nap, nem nagyon zavar, ha állnom kell hazáig, fél órát simán kibírok...
Kiscsaj mellé leülnek vmilyen falusi haverjai, busz elindul. Kb 10 perc után elkezdi pofázni kis barátainak hangosan (lehet, hogy halljam ésn is): ,,Idejön ez a tahó paraszt, aztán elkezd erõsködni, hogy le akar ülni. Elküldtem az anyjába a kis faszt." Na itt ment fel a pumpa. Odaslatyogtam, aztán megmondtam neki:,,- Tudod én alapvetõen kedves ember vagyok, nem hiszem hogy udvariatlanul viselkedtem volna. Velem is megesik, hogy nem szívesen viselem, ha mások leülnek mellém. De az már kicsit sok, hogy leparasztozol és valótlanságot állítasz rólam, mégpedig úgy, hogy én is hallom. Ha mégegyszer bármi hasonlót meghallok tõled, kitépem a szíved és lenyomom a torkodo! Szép Napot!"
Ez volt a reakcióm. 1 hónapig nem jött azzal a busszal a csaj. De kis barátai sem nagyon védték meg.
Tegnap esett meg, hogy a reggeli busz (távolsági), amin utaztam, tömve volt, egy öreg pálesz-szagú ipse meg ücsörgött az egyik ülésen az ablak mellett. Eszébe jutott, hogy le akar szállni (persze nemcsak õ, hanem kb 10 másik emberke is, de e õt nem érdekelte), aztán elkezdett pampogni, hogy nem tud kiszállni az ülésbõl, mert ott áll a nép, mint heringek a dobozban. Bepánikolt, hogy a buszon marad, de úgy lett úrrá a helyzeten, hogy elkezdte szidni az összes ottlevõt+azok minden felmenõit, azt hittem még 1-2 pofont is kiosz, erre egy kiscsaj leugatta, hogy miért nem vár addig amíg mások is elkezdik a leszállást+minden, meg különben is össze lesz kócolva a foga, ha nem fogja be. Erre elkussolt.
Na igen, nemcsak a fiatalok a kultúra zászlóvivõi.
Emlékszem, amikor Svédországban voltam, a másik oldalát tapasztaltam meg a dolognak. Jött a busz, én pedig BKV szokás szerint feltuszkoltam magam, erre mindenki majd felnyásalt a szemével. Akkor esett le, hogy ezek a lámák sorban álltak...
Tényleg, egyszerûen eszembe sem jutott, hogy ezt így is lehet. Szó, ami szó, eléggé elszégyeltem magam.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha van elég hely mit teszi magát a vén fasz
Nem tudom, hogy egyeseknek milyen fogalmaik vannak a tömegközlekedésrõl.
(Mellékesen, én minden reggel alapvetõen "állóhelyhez" állok be
Ezzel kapcsolatban még azt bírom, amikor felengedek haverral magam elké mindenkit(!!! Nem vicc.), azon az alapon, hogy akinek jut ülõhely, üljön le, mi meg úgyis k*rvára mindegy, hogy hol állunk.
Szállnánk fel...
Hát az a sok balf... akarom írni, birka megáll a hátsó ajtóban.
Persze nekünk el kell jutnunk a Ziskolába, de ha hülyegyerek nem enged, akkor megoldjuk erõvel. Átcsörtetünk az ajtónál álló tömegen, és átmegyünk a busz halálüres hátsó felére (a vicc az, hogy néha még ülõhely is van itt, csak büdös hátramenni); és ki a szarszemétszaralak? Hát természetesen mi, hogy "letaposunk mindenkit". ("Oppardon, ez még csak áttörés volt, a taposás holnap lesz, ha így tetszik folytatni...")
Mert az nem bûn, ha felszállásnál egymást préselik mindenhova (de úgy, hogy a sofõr nem tud bejutni a saját buszába!) de ha egyszerûen csak fel akarsz szállni az ajtón keresztül utolsóként, hogy Te is utazhass, elvégre a busz félig üres - na, akkor aztán balkáni paraszt vagy, semmi több.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
(Mondjuk nekem alapvetõen nem nagyon van pofám "foglalni" az ülést, de még tolakodni sem igazán , viszont más "foglalását" azért "tiszteletben tartom". Mégha nem is igen értem, hogy milyen jogon...)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nálam képenrúgás jár érte, legyen akárhány éves.
Õ pedig a legnagyobb paraszt, hogy ezt sem tudja :P
legközelebb az ilyet pofozd fel nyugodtan
Kérdezi hogy "Szabad-e a hely?"
Mondom neki hogy "Elnézést foglalom"
Erre õ fogja a táskámat és rádobja az ölemre, majd leteszi magát mellém. Magyaráz hogy "olyan nincs hogy foglalod, mert hogy ilyen nem létezik". Majd morog még egy darabig és neki állt folyamatosan krákogni. Marha ideges voltam de nem kezdtem el vele problémázni, mert akkor majd én leszek a rossz ember mindenkinek a szemében hogy honnan van bõr a képemen szemtelenkedni egy idõs úrral.
Mostanában autóval járok inkább...
Szóval reggeli forgalom miegymás. A két szemközti buszmegállóban emberek és érkezik a 17-es mentiránnyal szemben.
erre valaki a másik oldalró a tömegbõl Shrek-es járással 3 szatyorral nyílegyenesen megindul a busz felé.
Természetesen körültekintés nélkül. legalább 4 kerék nyikorgott és 3 duda szólt egyszerre (én nem dutáltam, anyáztam)
Mi az ilyeneket hívjuk "Kamikaze"-nak
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Kis koromban történt a 39-es kisbuszon, hogy elég sokan voltak és egy nagyi felszált. Én ültem legközelebb az ajtóhoz gonodoltam hagy üljön le. Mondom néni tessék le ülni. Le ül a sok zacsival el kezd benne turkálni és egy mûzli szeletet nyújt át nekem. Kicsit meglepõdtem de elfogadtam. :P
Más:
Egy ismerõs mesélte van eg trükk amivel nagyon át lehet b*szni a kedves mammer papper közönséget. Ülsz a buszon rohad tele van. Felszáll a mammer ill. papper és oda battyog a székedhez. Nézzed mint aki mindjárt át adja a helyet õ már mosolyog is - végre valakit megint jól átb*szhatok. Szépen illedelmesen megkérdezed: Le tetszik ülni? Õ nagy örömel mondja, hogy igen már a Tescos zacsikat is pakolássza magára. Te szép lassan körülnézel a buszon, majd megszólalsz: De mégis hova!?
Felszabadul 1 hely melettem.
Hátulról érzek egy nagy nyomást, erre hátranézek, hogy mi a f**z erre
látom, hogy valami 60 as mammer lököd hátulról rajtam kívül még csak 3 embert lökött fel. De persze leült...
Semper Fidelis
csak mert 2 napig nem írt senki, mert nem volt meló meg suli még nem kell temetni
volt olyan hogy napokig semmi aztán lett.
Majd lesz megint...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Netán megjavultak az "Öreglányok"?<#wilting>#wilting>
Semper Fidelis
Ez bizony így van, ahogy mondtad...<#integet2>#integet2>
Semper Fidelis
Pl.: szimpatikus kalapos bácsika úgy 80 év környékén, barátságos tekintettel
mondom:
-Bácsika üljön le- és már állok is fel
-Áá, nem köszönöm, nagyon aranyos, de a következõnál leszállok
vagy a fejkendõs anyóka... egy szót nem szólt, de a nézésébõl hála tükrözõdött, mikor hellyel kínáltam. Nem sipítozott, nem nyögdécselt, csak csendben állt...
LáL xD
Ez tetszik, és valamennyire van benne valami. Csak engem régebben a tiszteld az idõsebbet szellemben neveltek...
<#bee1>#bee1>
Semper Fidelis
a mi topikunk meg arról fog szólni, hogy miután teliraktuk a banyatankot féltéglával, doszt végighúzzuk au összes kis geci lábán :))))
De a válaszodra igen belõlem is hajlamos, de azért próbálom tûrtõztetni magam <#vigyor3>#vigyor3>
Semper Fidelis
Semper Fidelis
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |