630
Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
-
#390 banyatank -
#389 Én kedvesen válaszolok is rá: azé, b@zdmeg, mer' te is ! -
[Walaki]D`Lair #388 "Metrón tipikus, hogy nem lehet kiszállni a kocsiból, mert amint nyílik az ajtó, már szállnak is be a cekkerrel a mammerek a tilitoli kocsijukkal."
Ezért szoktam én feszes pofával merev tekintettel nekimenni az ilyennek...aztán had ugasson utána, hogy mé' lökdösődöl köcsööög? :D:D:D:D:D -
KIRU LALI #387 Hát nekem is elegem van a mammerekből, bár én azt utálom mikor a bicikliúton haladnak, de még véletlenül sem oldalt mennének hamár ott mennek hanem középen. Erre már kidolgoztunk 2 frappáns ám tökéletes elméletet:
1. Azért mennek középen, mert ha bal oldalt haladnak félnek hogy belemennek az árokba, ha mg jobb oldalt akkor meg a kerítésnek mennek és így elég logikus hogy az "aranyközéputat" használják"
2. Egyszerűen bosszantani akarnak minket :) -
#386 Így van, jöhetne ide is! -
#385 De akár ide is beírható... -
#384 havan időd valamikor elküldöd az e-mail címemre?
:D
[email protected]
kösziszépen:D:P
-
#383 Bkv-n előforduló történetekből nekem is wan 1 regény hosszúságú :D -
#382 huh.. hol is kezdjem... szval mikor még vagyonörködttem (dm) akkor találkoztam olyan öreghölgyekkel, akik pofátlanabbak voltak bármely addig ismert fiatalabb korosztálynál... hihetetlen deh tényleg azt gondolják hogy nekik mindent lehet...Pl.: -Fiatalember! Segítene borotvát/hajfestéket(minek?) választani? Nekem nem ez a dolgom(ezt biztos mindegyik tudta, deh mert mér-ne kérdenzé meg a vagyonőrt biztos segit mert megsajnálja a nénit?! -
Jimbo86 #381 Engem az idegesít igazán amikor a mammerek ki sem nyitják a pofájukat.
Tavaly odajött elém (én a külső széken ültem). Aztán rám néz, meg sem szólal, csak az üres hely felé bököd és nyőg. Nyőőg!! A kurva anyját. Nem ám: Elnézést, szabad az a hely. Én tök udvarisasan mondtam volna: Hát persze csak tessékleülnikérem. De így...még így is finom voltam és arrébb tettem a seggem.
És mi vagyunk a bunkó fiatalság, na ja... -
#380 A barátommal igen, de egyébként kosár és úszás. -
#379 Mit sportolsz? Sakkozol? -
#378 Az elég vicces, hogy a járókeretes, kb 90 éves öreglány gyorsabban sprintel a busz után, mint én 19 éves létemre... És még sportolok is. :D -
#377 A Klasszikus -
#376 mondjuk nem öreglány, de öreg :E
szal megáll 1 busz a megállóba, mellettünk egy öreg csöves, menni nem bír...aztán mikor hallja, hogy szól a csengő h zárodik az ajtó, hírtelen elkezd sprintelni mint állat, felugrik a lépcsőn és elkezd ülőhelyet keresni XDDDD -
#375 Nem hiszem. A harcértékük minimális... -
#374 be kéne sorozni a hajláktalanokat, és megoldódna a hadsereg problémája is, meg az övék is -
Jozef #373 Igazatok van srácok. Azt kellett volna tennem. Nem is értem miért nem csináltam... -
#372 A helyzet az, hogy én NEM sajnálom a hajléktalanokat. Van talán 1-2 százalék, akik tényleg önhibájukon kívül kerültek ebbe a helyzetbe, de róluk többnyire nem is tudod megmondani, hogy hajléktalanok. Beszélgettem jópár ilyennel, és tényleg megesik, hogy minden összeesküszik az ember ellen. De őbennük még akkor is van tartás, és megőrzik az emberi méltóságukat. A hajléktalanság náluk sokszor átmeneti állapot.
Viszont a nagy többség a maguk alá szaró, pestises-kolerás matracokon aluljáróban fetrengő véglények, akik már minden emberi mivoltukból kivetkőztek. na, őket valahogy nem tudom sajnálni.
De ez már OFF. -
#371 looooooooooool :))) -
#370 LEgalább összetartanak :DD -
#369 Hmm...egész jó kis topik, gondoltam megosztom veletek a millió közül, az egyik legjobb élményem a gyönyörű hármas metrón:
-Valamelyik nap, akárcsak a többin, Kökiről indulnék, Lehel-tér felé, aki szokott arra járni, az tudja, hogy nem két perc az út.
Namost haladok előrefele, lehett olyan délután 1-2 óra, de csutkára tömve volt a metró összes ülése. Noh, ahogy ballagok előre, meglátom, hogy az első kocsiba, van még egy szabad hely egy "Oldtimer" mellett, gondoltam leülök, addíg, míg átérek nem akarok állni, ráadásul, legalább kiolvasom a háború és békét.
Namost beérek a nagymutter mellé, ülnék le, mire benyög nekem egy olyat, hogy maradjak állva, mert ó itt foglalja a helyet.
Nézek, mint a fasz, hogy ez most így mi a rák, mondom neki, ez itt nem Kisvárdai személy, itt nincs fogalálás.
Mondja nekem, hogy márpedig ő lebeszélte a másik mamival Telefonon!!, hogy itt lesz helye. Mondom..ok, majd meglátjuk. Leültem, elkezdtem olvasni, mire két megállóig baszogatott, majd a harmadik megállónál megérkezett a másik, és konkrétan EGY azaz egy megállót mentek ketten együtt, de addig végig oltottak.:)
Szóval én már nem lepődök meg semmin:) -
#368 Maximáliasn megértelek. Senkinek sincs kedve egy fárasztó nap után a mocskos büdös csöves szagát szagolni aki épp most esett ki a kocsmából, és annyira bevan ***** hogy nénykézláb sem tud megállni. -
#367 LOOOOOOOOL, vizuális típus vagyok :)))) -
#366 Egyszer láttam, hogy a metró biztonsági emberei hogyan próbáltak meg leszállítani egy, a szélső üléseken fekvő, és a szag alapján csúnyán maga alá rondító öreg papát. Szólongatták félhangosan, hogy jónapot! legyen szíves elhagyni a szerelvényt. :DDD
De a papper csak feküdt tovább, szerintem full beba volt.
Amúgy egyszer beszoptam egy ilyet. Megyek le a mozgólépcsőn, látom, hogy bent áll a metró, rakéta begyújt. Ting-ding, kérem vigyázzanak....rohanok, mint állat, hátizsák repül előttem, én egy 3méteres ugrással bent termek, de kb úgy, hogy a hajamat még levágja az összecsukódó ajtó...kicsit pihegek, és akkor veszem észre, hogy a délutáni óra ellenére egészen üresen sikerült elkapnom a kocsit. Nagy f@szt! :D
Egy hajléktalan fetrengett a legkülönfélébb szagú, és eredetű testnedveiben, egészen érdekes szagorgiával ajándékozva meg engem. Na ez még annyira nem is lett volna gáz...de mivel ő a kocsi szélén volt, elnéztem a másik irányba, és elindultam volna. Azért volna, mert a második ajtón túl olyan tömeg állt, hogy azon szerintem bányászok is csak komoly erőkifejtés, és megfelelő technika segítségével jutottak volna át. Eléggé érdekes látvány lehettem, ahogy az ajtózáró hangra, és az ajtó záródására berobbanok a kocsiba, lihegek kicsit, majd szép lassan tudatosul bennem a helyzet. Elég érdekes arcok néztek rám...viszont senki nem röhögött. :DDDDD
Aztán a következő megállónál átmentem a másik kocsiba. Ott legalább nem látták az arcomat. -
#365 "jah..másik: száll fel pár gyerek, + 1 csöves asszony. mondja a gyerek, h föláll (bár inkább kérdésnek tünt, mondjuk volt elég hely), erre a csöves: nem kell felállni, azt ráült a gyerekre. hogy lehet vki ennyire tahó?" :DDDDDDDDDDDDD
A Lehelen én is jártam pár évig, 76-ossal, 12-14-es vilingerrel, meg metróval is. De nem volt annyira gáz régen. Igaz, akkor még nem volt meg ez a csudaépület. :)
Viszont most sok a hajléktalan a telefonfülkéknél, nem? -
#364 Hát igen, én már kapaszkodni sem merek. Sajnálom a hajléktalanokat, de sajnos a legtöbbjük egyszerűen csak lusta geci és alkesz, kevesebben vannak azok, akik tényleg nem tehetnek arról, hogy odáig süllyedtek. DE A FRANCBA IS: egy ilyen undorító féreg, aki összehugyozza / szarja magát, ne szálljon már föl bkv-ra, pláne ne üljön le. Hogy lehetnek ennyire moslék, szar alakok? De komolyan, felfogni nem tudom :( -
#363 no a másik a hajléktalan kérdés
ki tudja ki ült azon az ülésen előtted
nagyon vicces látni azt amikor leszáll egy ilyen büdös, senki le nem ülne a helyére, de a következő megállóban felszálló mit sem sejtő asszonyok, egymással versenyt spuriznak a helyért -
#362 ilyen nekem is volt tavaly, tömeg a buszon, mi épp ültünk haverral az első két ülésen, bámulunk ki jobbra, mellettünk meg egy asszony az unokájával meg egy nagy poggyásszal álldogál. mivel amugyis tömeg volt + jobbra néztünk ő meg bal oldalt állt, eleve észre se vettük. erre a sok tahó szolnoki paraszt elkezd kiabálni, hogy adjuk már át a helyet, nem ültünk-e eleget az iskolában. mondom nem kell pofázni, nem vettem észre. mondjuk az után is morogtak még, lexivesebben bedobtam volna 1 gránátot középre. az asszony meg rendes volt, mondta, h nem baj, nem láttuk. azóta nem ülök a buszon XD
jah..másik: száll fel pár gyerek, + 1 csöves asszony. mondja a gyerek, h föláll (bár inkább kérdésnek tünt, mondjuk volt elég hely), erre a csöves: nem kell felállni, azt ráült a gyerekre. hogy lehet vki ennyire tahó? -
#361 metrón volt,utazunk ketten haverral,a metrókocsi ahol csak ilyen két személyes ülőke van,haver ül a legvégén én meg az ajtó mellett,dumálunk haverral ezért nem nagyon nézelődtem ki merre áll,hallom végállomás megjöttünk,felállok erre ott áll mellettem egy terhesnő,és megveregeti a vállam hogy köszi fiúk nagyon rendesek vagytok hogy átadtátok a helyet,mondom mi a fasz,nem is láttam hogy itt áll,azt otthagytam,most akkor az ember sasoljon minden irányba,meg buszon volt hogy egy mammernak átakartam adni a helyem az meg csak nézett hogy neki az nem kell,gonodlom magamban akkor bazmeg,azóta nem gyakran adom át a helyem -
#360 szólni kell a sofőrnek hogy ugassa már le a két vénséget, ha neked nem sikerül -
#359 Pyxikém nem akarlak elkeseríteni, de a kutya nem tud beleizzadni a kabátkájába ugyanis nincs neki izzadságmirigye a testén
csak a lábán
nomeg liheg és ezzel hűti magát -
#358 semmi bajom nem volt a Lehellel, egészen addig míg kedves kolléganőm fel nem hívta a figyelmemet az ott uralkodó szagokra. no, azóta érzem
és hogy nektek se legyen annyira jó, leirtam ide is :)) -
#357 dobermant kell tartani az ölben
a békés utazás garantált
sőt, oda nem való utasok, még felszállás közben észbekapva lehátrálnak a lépcsőn -
#356 igen, félnek
ugyanakkor volt már olyan, hogy későn ébredtem, és nem tudtam átverekedni magam az ajtó környékén álló masszívan tömörülő tömegen, hogy leszállhassak :)
igaz, én nem estem kétségbe -
#355 A másik a "leszáll, fijatalember"?
Húsvét előtt valaogy: Ülök a dupla székek külső székén, mert csak ott volt hely.
A tenyérbemászó képű öregasszony kb 1,5 centiről az arcomtól kérdezi meg iszonyat frekvencián, úgy hogy az arcán lévő bibircsókból kinövő szőrrel csikolta az arcom + nem gyengén volt szájszaga.
Na ez volt az első támadása, kissé váratlanul ért.
a válasz:
- Majd egyszer igen.
- Me miko'?
- Majd.
Hánehogymá, nem az anyám.
vagy két perc mulva elkezd iszonyatosan furakodni kifelé egy standard csíkossal. Mondom neki nyugodtan leülhet, még nem kell összeteposni a lábam, mert a megálló még messze. De ő csak vérgőzös tekintettel bámul és kétségbeesetten kapasztodó után fújtat, rálép a lábamra...
A busz fullon vam mert 1a piacjárat fél 11.
Minek kellet nekem felszállni?
Naszóval, a mammer a megint lábamon topog, habár én összehúztam magam ahogy csak lehetett még a fejem is elfordítottam mert kegyetlen büdös volt, de valahogy a taposás és a léhelletje is megtalált.
Mikor már 3.-jára tapos végig a lábamon, kb ilyenkorra állt meg a busz:
"Basszameg, a lábam! Ha nem várja meg míg felállok legalább ne taposson össze a kurva 'stenit! Az utolsó 2 szó már síri csöndben hangzott el annyira voltam halk.
tehát alap tömött busz, tolakodó mammer esete.
Jaa, hogy miért félnek, hogy fenn maradnak?
Sztem azért mert sokat kell visszafelé gyalogolni és az ő öreg lábukkal csak sprintelni tudnak nem gyalogolni -
#354 A "vérdögökről":
A "vénszivar" az ölében a kutyával ül a buszon és a kutya ugyebár akinek széle-hossza egy és kb egy idős a gazdájával elfingja magát nem is halkan. Jó messze álltam tőle hál'istennek és az ablakon bejövő menetszél pont a másik irányba fújta.
De ami szeget kapott a vén fószer, xDD
Hogy miért nem gyalog megy ha kutyával van, meg hogy alapból ide azt sem lehetne felhozni, ha meg nem bír járni ne hozza ki a lakásból, meg ő is maradjon otthon és akkor nem ájul ki a busz másik fele.
Röhögtem nagyot, természetesen a kutyatulajdonos öregek felhábarorodása mérhetetlen volt, csakhát ellenfelükre találtak 2 40-es éveiben járó uriember és egy 2 gyerekes anyuka képében xD -
#353 Ők az ülőhelyre mennek, mert 2 megálló mulva ugyis leszállnak...
Egy friss sztori máról. Jövök haza a jó öreg 13-as buszon, a megállóban egy mammer szeretne felszállni a menetrend szerinti járatra. Céltudatosan megcélozza a zárva lévő első ajtót (a sofőr csak a középsőt nyitotta ki mert ahhoz volt közelebb a mammer). Észreveszi ugy kb 2 méterre az ajtótól hogy zárva van. A sofőr reagálva a történtekre kinyitja az első ajtót, ekkor a mammer váratlanul megfordul, felszáll a középső ajtón és leül a busz elején található ülőheéyre.
De semmi baj nincs ezzel, mindenkivel előfordul. -
#352 Ne is mondd, minden reggel a Lehelen szallok ki a metrobol... megall a szerelveny, ajtok nyilnak, es mar todul be a kiskocsis-zacskos vagy zacsko nelkuli oregemberek hada. En sem vagyok mar tizeneves, de nem tudom megerteni, mi a francnak tolakodni a metroban mikor a metro addig nem megy el a megallobol, mig van utas a peronon. -
praksi #351 metrón volt eset, megkért engem egy mammer, h jelezzek már, mert le szeretne szállni....