630
Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
-
#188 LOL -
#187 Évek óta járok Debrecenbe busszal, vonattal. Szerencsére ritkán fogtam ki b@lf@sz öreget, de előfordult. Tapasztalat, hogy a vén palik normálisabbak. A legnagyobb sztorim:
Vén etnikum szállt fel a buszra valami tanyánál egy kis taknyossal. Biztos az unokája volt, (persze ez náluk sose lehet 100%-ig biztos). Hátrajöttek. Én az ajtó mellett ültem egy egyszemélyes ülésen, ami háttal volt az ablaknak. A lábamnak is alig volt hely, így jobb híján letettem magam elé az utazótáskát. Nyanya megáll a taknyossal majdnem előttem. Nem szóltak semmit. Irtó büdössel voltak. Egyszer látom, hogy a kis tróger (már túl az ovis koron) nadrágján sötét csík halad lefelé, majd a cipőn keresztül le a padlóra, onnan meg az utazótáskám felé. Az utolsó pillanatban tudtam csak felkapni. Egy szolid "b@szdmeg"-et azért elengedtem. Erre még a nyanyának állt feljebb, hogy "a mai fiatalok", meg hogy "mit féltem azt batyut, ha ő (a köcsög taknyosa) kibírja, nekem se árt meg". Erre megeresztettem egy igazi lázadó, gyilkos tekintetet. Egyből elhallgatott. Még jó, hogy a következő tanyánál leszálltak. -
#186 Már vagy 4-5 éve mentünk fel pestre OB-t nézni(skateboard...),és reggel elég erősen sütött be a napocska a busz ablakán át.Bevoltunk mákolva rendesen már a parasztelosztón jól berugtunk,a buszon pedig folytattuk.Aztán kb egy óra múlva már nagyon zavaró lett a fény forrása,ezért kedves haverom lehúzta a merevítős(nagy és erős faléc van az aljába bújtatva az akasztó miatt) sötétítőt.Azaz csak húzta volna mert valamiért elakadt.Rángatja lefelé mint az őrült(de télleg).Egyszer csak az elöttünk lévő ülésről egy élete teljét már megélt nőszemély szentségel mint a vadállat és csúnyán néz ránk hátrafelé.Aludt szegény az ablaknak nekidőlve... -
#185 :D -
Dodo55 #184 8.-ba, egyik osztálykirándulásról jöttünk hazafelé busszal, kb éjfél lehetett, amikor hátramentem a busz hátuljába, mert akartam valamit az egyik osztálytársamtól. Azonban ő nem figyelt rám, mert egy másik osztálytársammal beszélgettett, aki hátrafelé fordulva ült az ülésen, a támlának támaszkodva.
És akkor észrevettem azt a gombot az ülése oldalán...
A másik osztálytársam rádőlt a gomb hatására arra, akivel beszélni szerettem volna, és miután kiszedte a gyomorszájából az üléstámlát, már rámfigyelt... -
Dodo55 #183 -
#182 Legközelebb ha belekapaszkodik a háttámládba nyomd meg a hátradöntő gombot :DDDDD -
praksi #181 ja, azóta eszembe jutott egy másik eset az öreg nénikkel, szintén a távolsági buszon:
van olyan, h a Budapest - Kecskemét gyorsjárat (autópálya) vmi miatt késik, vagy csak egy óra múlva indul, ilyenkor inkább megyek a lassú járattal, az elmegy LAjozsmizse felé. Ebben az a rossz, hogy sokkal tovább tart, met minden nagyobb fánál megáll a busz, és ilyenkor szoktak a falusi mammerek megjelenni.
szitu: ülök elöl az egyik ülésen, mögöttem lévő ülés üres. Mammer leül mögém, de hogyan! Annyi esze nincs, h ha nem fér be a méretes hátsó fele a két ülés közé, akkor lehajtsa az ülés karfáját. Ehelyett mit csinál: megragadja az én ülésemet, és abba kapaszkodik, azaz kvázi magát odahúzza a székhez. Ugye fizika, amekkora erővel húzza magát, akkora erővel húzza magát az ülés támláját. Ebből én annyit veszek észre, h alvás közben egyszercsak az ülés támlája elindul hátrafele. Mondom mi a #@&{}?! Csakhogy mire felfogom, hogy egy mammer húzza az ülésemet, addigra az anyóka már leült, és elengedi a támlát, ami meg visszacsap, én meg úgy érzem magam, mint a lövedék a katapultban... -
praksi #180 engem egy öreg faterral hozott ösze a sors:
Vidéki vagyok, aztán busszal szoktam feljönni Pestre (egyetemista vagyok). Állunk sorba a busznál (tudni kell, h vasárnap délután mindig hatalmas a tömeg, mert a szegedi és makói buszok már teli vannak szintén egyetemistákkal meg főiskolásokkal), várakozunk, egyszercsak egy vén faszi megjelenik: kiköpött Horthy Miklós volt a csóka! Nagymagyarországos kitűző, micisapka meg mittoménmi, meg jött a kedves neje. Fogja magát, a sorból mindenkit félrelökött, mert hogy "Ő nyugdíjas, és nem kell neki jegy" (azt persze nem fogta fel, h attól még h ingyen utazhat, a jegyet még kérnie kell, mert a buszvezetőnek el kell vele számolnia), meg ugye a kedves felesége is. Fenn a van végre a buszon, erre qrva hangosan (szinte üvöltve) megkérdezi a sofőrt, hogy ez a busz a Népligetbe megy-e? (Az mellékes, h rohadt nagy betűkkel ki van írva, h Budapest - Népliget). Persze, oda. Na az neki nem jó, mert nem szeret mozgólépcsőzni, ezért kiabált a nejének, h szálljanak le, és keressenek egy másik buszt. Nem igazán fogta fel, h minden Pestre induló busz a Népligetbe megy...
:-) -
#179 újabban a HÉV-en megjelent egy kb 60-70 közötti mami. Úgy száll fel a kocsira, és startolja le a középső ülőhelyeket, hogy nem is látom O_O :D -
#178 ez nem a buszon volt, hanem a megalon
kiszaltunk a vegalomason. persze rengeteg nep es eppen csinaltak valamit ott. ket nyanya vanszorog a mar ugyis szukebb jardan. az egyik oldalon leparkolva egy auto a masikon elkeritve mert dolgoznak. a nyanyak meg megalnak nezelodni a szukuletben mit csinalnak a munkasok... -
#177 Megnéztem volna a nénnye képét :D -
#176 akkor addig filózott rajta -
orkenyid #175 Nekem ez volt a legjobb:
Ülök a buszon, van vagy 10-15 felszálló. Haveromnak foglalom a helyet, a busz 90%-a üres. Erre jön oda hozzám egy nyanya, hogy szabad-e ugyan a hely. Mondom nem, erre megfogja a táskám, rámhajítja, a helyre meg leül. Mondom van még üres hely. Erre nem szól semmit. Kb 10 perc mulva megkérdezi hogy nem haragszom-e. -
#174 és még annyi hogy szerintem a vén fickók normálisabbak -
#173 Ja és a következő héten amikor egyedül mentem ugyanezt eljáccotta mással a nyanya -
#172 tavalyelőtt meg a barátnőmmel mentem a 67-essel (megjegyzem először) ott vagyok az örsön majdnem indul a busz azt felszáll egy nyanya bottal meg minden azt egy másik helyen ülő 35-40 es nő beszól a barátnőmnek hogy adja át a helyet meg mien pofátlanok vagyunk, hogy direkt nem nézünk oda arra fordulunk meglátjuk a nénét átadjuk ahelyet mindketten hogy legyen helye a botjának is. Eddig minden oké csak az a baj hogy nem direkt nem néztünk oda hanem éppen azt vitattuk meg hogy hol kell leszálni és figyeltünk egymásra. Aztán nem volt vége egy vén krapek feláll a máv telep előtt (ahol mi leszálltunk volna) és aszonja nekünk hallottam hogy mit beszéltek igazatok van ne higgy senkiben... ne higgy senkiben előre megy mi megkérjük hogy nyomja meg a gombot mert le akarunk szállni nem nyomja meg csak folytatja a szövegét én 57 éves vagyok és holnap leszek 64 és ne higgy senkiben következő megálló 800 m kábé nem baj visszasétálunk közben meg még röhögtünk a faszin. -
#171 Sziasztok!
Én egyszer hulla fáradtan éhesen 20 kilós táskával plusz tesizsákkal felszállok a 3as metróra hely semmi nem baj táska le kövi megállóban meglátok egy helyet gondoltam leülök hamár a leheltől a határig megyek abban a pillanatban ahogy elindul schumi módjára bestartol egy öreg néne (csak palik hiányzott) na persze alig vánszorogtam,mert a metró is gyorsult az meg 20 ezer km / h val nyomult aki mellet a hely volt épp minket nézett azt amikor látta hogy feladom odacsusszant a néne elé és azt mondta, hogy maguk nem bírják felfogni hogy ők is lehetnek fáradtak aztán mondta nekem hogy üljek oda azt megköszöntem és boldogan csücsültem a határig!
Vannak még normális emberek!!! -
#170 vagy na... pont fordítva... :)))
... és ez nem illetlen, akkor nem illetlen a többiekről sem. :DDDD -
#169 Csupán azt érzékeltettem, hogy ha az öreglányokat kiemelve lehet történeteket írni, és ez nem illendő, akkor nem illendő a többiekről sem :D -
#168 Szerintem az a szánalmas, aki annyira nem tud tekintettel lenni a többi emberre, hogy levegye a táskát. Szerintem az önzés és a bunkóság az a szintje szánalmas, amikor valaki két-három ember helyét foglalja egy a tömött járművön csak azért, nehogy véletlenül a táskácskája kicsit poros legyen. -
Thanatos #167 tapasztalatból mondom hogy a hátizsák és a tornazsák nem jelent semmit :) láttam én már hátizsákot két rekesz sörrel kibélelve :P (más kérdés hogy az időpont se jelent semmit :P) -
#166 Csupán néztél volna rájuk, azzal a mindenre képes lázadó-fiatalság arccal, meg olyan szemekkel, amelyek tudatosítják bennük, hogy a hátizsákos iskolakerülők reggeli hobbija a mammergyilkolászás. -
#165 nem semmi -
csingacsguk #164 Nekem még a szünet előtt elmaradt az első órám és csak a következő járattal mentem ami már persze teljesen nyugdíjas busz volt és voltam egyedül fiatal! Álltam szóval udvarias voltam!
De eghyszercsak hallom, hogy a hátam mögött két öregasszony rólam pusmorog, mégozzá olyanokat , hogy milyen rossszak a mai fiatalok, iskolakerülők meg, hogy erről a szülők is tehetnek mer nem figyelnek a gyerekeikre!
Már olyan a helyzet mint Franciaországban, hogy a fiatalok lázadoznak-mondja az öreglány!
Hát itt már betelt nálam a pohár, de nem szólta msemmit, viszont legszívesebben jól képentöröltem volna őket!
Mer ugye nem tűnt föl nekik, hogy rajtam volt a hátizsák és még a tornazsákot is tartottam a kezemben:) -
#163 Jah ez alap náluk. -
#162 Tudjátok én még azt szeretem amikor a szegény buszsofőrt ott baszogattják az idétlen kérdéseikkel.Ami nem lenne baj csak baromságot ne kérdezzen má!
pl:Kivan írva a buszra hogy hanyas kb 3 helyen! Belevilágít az arcába, és majdnem átvilágítja a tejes koponyáját hogy hanyas!
Erre megkérdezi buszsofőrt hogy hanyas a busz, és persze kicsit idegesen megmondja hanyas, és megjegyzi hogy kivan írva! De a nyanyóka még megkérdezi a melette állókat is hogy ez hanyas, mert a sofőrnek sem hiszi el:D
Közöm sincs hozzá, de miután a suliba egy csomó baromságot végig kell hallgatnom, akkor utána ekkora baromságot hallani elégfárasztó.
-
#161 A #155-ben kivételesen igazat szólt...
Mondjuk az egy-két vékony füzetke túlzás, ha van az embernek egy napont három gyakorlata, és ezt-azt bekövetelnek rá O_O -
#160 O_O
(Shadow advice képet be plz :DDDD) -
#159 te egy szánalmas ember vagy, és kezdem belátni, hogy miért is nyílt rólad topic a gumiban..... menyj innen jó messzire, és sok embert megkímélsz a szagodtól, htx..... -
#158 te nem gondolkoztál még azon, hogy elmenj családot alapítani, és többet ne is lássunk? -
#157 az is egy megoldás, de rendszeresen azért fáradtságos :D -
#156 vagy kérsz lapot meg tollat óra előtt, utána meg összehajtod zsebbe :O -
#155 Én sose lennék ilyen paraszt, hogy a hátamon hagyjam, ha hátizsákkal járnék :D
Milyen szerencse, hogy egyetemre bőven elég egy-két vékony füzetkével járni :D -
#154 hova vegyem le a táskámat?
A lábadhoz?
Bekoszolódik?
Hát kérem, menj autóval, akkor tiszta marad :D
Mert ha a lábamnál van ugyanannyi helyet foglal.
Ez nem igaz.
Ha a hátadon van, két ember helyét foglalod el.
-
#153 de ugyan ezt csinálják villamoson is.. tök nagy tömeg, erre megpakolt táskával a hátukon forgolódnak és verik le az embereket.hogyha már kázben fogja, akkor jobban elfér.. -
#152 loál -
#151 -
#150 7kor jön a busz, tele diákokkal, meg dolgozókkal
Oszt felszáll melléjük egy-két ugyanolyan looser, csak idősebb kiadásban. :D
Együtt van a kompánia, akinek meg esze van, autóval megy :D -
#149 Nincs kokárda, nincs hely
Ez helyes dolog :DDD