630
Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
-
#148 de nem értem h miért nem tudják a dolgozó embereket előreengedni, ha már az ő pénzükből élnek...
Gyerekkorodban meg ő pénzükből élték.
Coki :P
A másik, hogy ki nem szarja le a dolgozó embereket? :)) -
Vlala #147 Nemn gondoltam... olvastam a szöveget, abból kiderül, hogy Te sem csíped a "szatyrokat". De nem hagyhattam ki :) -
#146 kösz én is téged ;) -
#145 Vlala!
Azért nemhiszem, hogy annyira naiv legyél, hogy elhidd egy 70-80éves mammer tolja a szöveget? :)) Csak pont megfelelő ide a nickem... Különben énsem szimpatizálok velük. Mármint a járókeretes gördülőszatyros síkfutókkal:))) -
#144 RETTENTŐEN NEM VAGY OKOS. -
static #143 Tulajdonképpen végig tudtuk volna verni az egész buszt az elejétől a végéig, de hát volt ebbe az egészbe valami humoros is. A haverom csak a fejét takarta azt úgy röhögött én pedig teli torokból. :) -
Vlala #142 Off:
Ezért kell egy szakadt Lada, amely beindul -10-ben is. Mióta megvan, csak integetek a buszmegállóban a nyanyáknak. [gonosz vigyor]
On:
Ezért meglincselni? Meg kell nekik mondani, hogy dolgozni voltatok, és fáradtak vagytok. Ha nem hiszik el, ő bajuk... csak üljetek tovább.
Mi is jártunk hasonlóképpen, amikor a cigányasszony (bocsánat, roma nagyságos asszony) 5 gyereke közül csak háromnak volt helye, mert nem voltunk hajlandóak felállni nekik. Ülve jobb volt, ennyi. Külömnben is, nem mindegy, hogy a padlón vagy az ülésen állnak?
A nő a teljes buszt végigordította, rasszistától sátánivadékig mindenek voltunk, meg is átkozott minket (köszönjük, azóta is boldogok vagyunk együtt), aztán a sofőr leszállította őket a buszról, hogy gondolkodjanak egy kicsit... néha olyan jóóó gonosznak lenni :) -
static #141 A legkeményebb az volt, amikor anno még havannán a haverommal meglincselt minket egy egész busz. Felszállt egy kismama a 3 gyerekével a paraszt haverom meg akkor jött 24 órás melóból még akkor a senatorba dolgozott és nem volt hajlandó átadni a helyet. Elmondom nektek, hogy rendesen ráindult az egész busz! Ütötték verték táskával meg ami a kezük ügyébe került. Még szerencse, hogy jött a megálló és le tudtunk szállni. :) Ja és ezek egytől egyig idős emberek voltak. Mondjuk az igaz, hogy mielőtt nekiestek volna a csávó kifakadt, hogy rohadt nyugdíjasok idejük mint a tenger és mégis tolakodnak de ezt már nem volt ideje befejezni. :))
Szóval tiszteljétek az öregeket! -
Vlala #140 jól bosszút álltak, bebizonyították, hogy ők a nagyobb tuskók :) Buszon rágyújtani? Dobnám lefelé! -
#139 Utolsó buszon aztán sok öreg lehet... Szóval nem értem az összefüggést, hogy abban hol a bosszú, mert biztos nem voltak azok az öregek rajta... Mellesleg tömegközlekedési járművön rágyújtani elég nagy parasztság szvsz -.- -
Vlala #138 Nick: Erzsinéni [Üzenet küldés]
Csillagjegy: Kos
Életkor: 25-30 között
Neme: fiú
Regisztráció időpontja: 2004. 01. 18.
Utolsó üzenet időpontja: 2005. 12. 28. 19:14
Utolsó látogatás időpontja: 2005. 12. 28. 19:58
Teljes név: plas
Ez igen! -
#137 de bosszú képpen egyszer részegen ez utolsó buszon 23-órásival mentünk egy közeli discóba és rágyújtottunk hátul :))) -
#136 én olyat is láttam, hogy az öregasszonyok fel akartak szálni a buszra (elöl kell) ott elöl túl sokan voltak hát hártamentek a soför meg rájuk csukta az ajtót ők meg kifeszítették, utána elkezdtek veszekedni a soförrel...
meg mindig odaáll a köcsög elém (én ülök) és várja, hogy feláljak, meg azért nem szeretek öregasszony mellett ülni mert büdösek mint az állat, olyankor amikor mellémül mindig fölállok, de ritkán utazom egyedül, meg nem is igazán tömegközlekedek :))) -
#135 Én is ki vagyok akadva, amikor az ilyen kriptaszökevény mami vigyorog ki a Corvette-ből, 325-ös Bímerből vagy F150-ből. :D Azért általában öregeket Buickban, Pontiacban, Chevy Malibukban vagy egyéb gyökér autókban láttam. -
#134 Nekem még nem volt semmiféle problémám velük, ha jól emlékszem:o -
#133 Honnan tudod, hogy nő? -
#132 a barátnőd 60 fölötti hogy helyet akarnak adni neki? -
#131 nem szabad Őket odazárni
-
#130 :DD -
#129 :D
Velem egyszer olyan volt, hogy felálltam, hogy átaladjam a helyemet egy mellém beálló bácsinak, de még csak félig keltem ki, féllábam még ott volt a szék előtt, csak ugye már elkezdtem mondani, hogy:
- Tessék leülni.
Bácsi: - Nem, ülj csak nyugodtan.
Mire még egyszer mondtam volna a bácsinak, hogy de tessék leülni, addigra bevágódott a helyemre (amit tulajdonképpen még el se hagytam) egy, addig a busz másik végében elhelyezkedő mama.
Köpni-nyelni nem tudtam, hogy fiatalka voltam, mostani fejjel nem hagytam volna szó nélkül. -
#128 éne úgy jártam egyszer hogy a párommal álltunk a zsúfolt buszon és az előttünk ülő egyszer csak felállt és átakarta adni a helyét a páromnak, erre a semmiből ott terem egy öreglány áttipor lábakon,leszakít a kezekből a szatyrokat és seggel betolat a helyre majd lelül... Jólvan bazdmeg mondtam neki - megfogtam a székek karfáját - most jössz velünk a végállomásig... Olyan 6 megállón át könyörgött hogy a temetőnél akart volna leszállni, mire kiengedtem... -
#127 LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! -
#126 Nálatok mit jelent az h öreglányok? 50-60? 70-koporsó?? vagy hogy?:I -
#125 Áh, öreglányok... Két sztori, elsőkézből:
1. Megyek 34-es buszon, ülök, felszáll egy kikent-kifent banya, morog a köv megállóig, aholis felszáll egy 30 körüli várandós nő. Én felállok, mondom neki, hogy ükjön le, de a nyanya beelőzte, mondom neki, hogy nem ám leüllni, nem ő volt az ülés címzettje, erre elkezd sipitozni, hogy minek csinál az olyan gyereket, aki nem tud állni a buszon. Szerencsére volt egy kétajtós szekrény a haverjával, aki jeleztek, majd a köv. megállóban felkaptát a nyanyát (szó szerint!), és a megállóban lerakták. Kicsit sipitozott, de nem mert nekik beszólni.
2. Szintén 34-es, mentünk pár haverral egy másik haverhoz szerepjátékozni, úgy tíz éve, felszáll egy nyanyus, "jaj, de fáj a lábam", "jaj, de nehéz a szatyrom", "jaj, de sokat kellett várni a buszra" (pedig még rohant is utána, gyorsabban, mint bármlyikünk sprintelt tesiórákon jegyre :), stb... Haver feáll, "néni, le tetszik ülni?", nyanya szeme velcsillan "Igen!", haver: "Tessék várni, nézünk a néniek egy helyet". Na az mert pampogni... :)
Amúgy én szeretem az öreg néniket, bár nem hiszem, hogy meg tudnék enni egy egészet egyszerre. :) -
#124 Ő csak writeonly user, ne bánCSd. :) -
#123 Nemnem a trabant már kiment a divatból, most a mérgzöld Suzuki Swift az öregek verdája. Tipikus [dézsavű] effektus mikor nagyfater és nagymuter mennek a Tescoba a kis Suzukijukkal...... -
#122 ezt még hányszor írjátok le ? :o)))) -
#121 :D -
[Walaki]D`Lair #120 botos mamó...alig bír felszállni, azt amikor meglát egy helyet a troli másik végében, felkapja a botot, azt odébbtaszít mindenkit...:)))) -
bobey #119 Öreg buszos mondás:A nő olyan mint a busz!:jön másik! -
bobey #118 Volt olyan hozzászólás, hogy miért nem nyitja ki némelyik az ajtót a lámpánál, meg itt-ott?
Nagyon egyszerű a válasz: Az utasbiztosítás nem vonatkozik az ilyen helyeken bekövetkezett balesetekre, amennyiben nem feltétlen szükségszerű az ajtónyitás. Tehát ha a kedves utast ilyen helyen baleset éri, a tömegközlekedési társaság nem fizet kártérítést, meg persze a biztosító sem. Akkor ki fizet? A buszsofőr. Jó nem? Ezért aztán nem érdemes ajtót nyitni!!!!!!!!!! -
#117 és mi lenne az utasokkal? :D:D -
bobey #116 Az öreglányokkal kapcsolatban, minden rosszal csak egyet érteni tudok!
Engem az idegesített legjobban, hogy elvileg egésznap ráérnek, egésznap ingyenes nekik a busz, akkor meg miért csúcsidőben buszozgatnak? Pláne naponta kétszer a temetőbe! Oda bármikor mehetnek, kis rosszindulattal azt is mondhatnám, hogy ott is maradhatnának! De inkább nem mondom. Én is zártam oda néhányat az ajtóval, teljesen változóan reagáltak rá. De baj nem történt belőle. -
bobey #115 Természetesen benne van a pakliban, hogy emiatt lelehet késni egy csatlakozást, de emiatt nem vághatom fel az ereimet. Mi lenne a gyermekeimmel? -
bobey #114 Én Nyíregyházán a csuklósbussza megfordultam a Kossuth téren.
Ezt nem mindenki tudta volna megcsinálni!
Persze azért sokan igen. -
#113 én azt birom a legjobban amikro van még 5 üres hely, de azért is adjam át neki... -
#112 az lehet hogy ingyen van, csak általában a nagyszerű menetrend tervezőknek köszönhetően emiatt a kis kitérő miatt várhat az ember egy órát plusszban a buszra :o) -
#111 Velem olyan volt hogy ülök a buszon éss semmi többet nem tudok elmondani.... -
#110 Salgótarjáni buszok külön kategória... -
#109 azert ez meg vagom:)