35
-
#35 Úgy látszik az Ati csak a túlhúzást veszi előtérbe, inkább találna ki jobbat az állandó tuning helyett!
Sose veszek ilyet, az biztos! -
MagyaR #34 radeon x850 75 ezer huff, nálunk meg 110.
De mennyiér szállítják ki? Tehát vám vagy ienek?
Legalábbis amerika az nincse olyan közel :D.
tehát ez a geforce 7800 gt 60 ezer huff, de mennyiér hozzák ide? :).
De azé néztem, h azé amcsiba 4 dolláros áfa van 300 dollárnál :)).
A választ nyugodtan küldheted privátba, mert ha 10 ezer huffnál nem több az, h kiszállítják rendelek eggyet amcsibó :) -
quentit #33 Akkor ha jól értem puszta shader teljesítményben 4x gyorsabb az X1900, mint az X1800 (pl. álltalános célú felhasználásnál ez valós előnyt jelenthet, míg játékokban attól függően fog gyorsítani, hogy mennyire bonyolultak az adott játék shader programjai)
Nekem ez szimpatikus hozzáállás! -
Picivizipaci #32 Szia!
Sajnos el kell, hogy keserítselek ez nem alkami vétel ott ENNYI!! 280-360$
www.pricewatch.com vagy www.newegg.com -
MagyaR #31 1 dollár most 200 huff?
Ha valóban annyi, és nem volt sok a póstaköltség mindennel eggyüt akko megérte!! -
archkoven #30 Alkalmi vétel lehetett:) -
Picivizipaci #29 Én most vettem videokaresz és remélem 1 darabig elég lesz, de ha nem veszek 1 másikat és berakom sli-be. Mindig is ATI kártyám volt, de most váltottam, a csipkészlet miatt.
Ha javasolhatnék valamit, próbáljatok külföldről rendelni! Az új kareszom 305$ volt!!!!! -
#28 Vagy nem. -
lazsi #27 ja csak a 2 középkategórás másfélszer annyi naftát eszik mint az 1 csúcskari, valamint a két középkategóriás kártya nem gyorsabb slibe mint az 1 csúcskategóriás
+ a csúcskategóriás mindíg kihozza a teljesítményét, míg az sli nem minden alkalmazás alatt működik. -
Freemanus #26 Akinek esze van az vesz két közép kategóriás karit ócsó pénzért és sli-be vagy crossfirebe teszi és azok ugy is gyorsabbak mint b ármelyik felsőkategóriások és párévig bármi elfut rajtuk!:D -
Evil Merodak #25 GF4 én még ma is azzal szívok :) -
lazsi #24 Nem muszály csúcskártyát venni. EZ most olyan h a ferrari is 20-30litert fogyaszt százon, de ugye azt sem kötelező venni. Amúgy meg télleg szomorú, hogy ennyire elrohantak a hőtermeléssel. Valami hatékonyabb arcitektúrát kéne kitalálniuk a folytonos órajel meg tranzisztorszámemelésnél. -
#23 csak az 1 gigaherces ramokból 1 db több hőt termel mint a régi geforce4-ek -
#22 amugy az uj kártyák játék közben kibaszott hangosak
olyanyira melegszenek 1 új játék alatt hogy az átlagos vizhütést is 2* szer megkelgondolni hogy ráteszi-e az ember arról nem is beszélve hogy akkor le kellene venni a nagydarabb hütőrészt is -
pedrohsi #21 javítva, valóban NEM 48 futószalag, hanem shader -
#20 és majd 3 év talán másfél év mulva lemegy annyíra az ára hogy átlag ember is meg tudja venni -
kbupdate #19 ati nvidia -
RpPRO #18 Manapsag (2-3 eve) nem csinalnak shaderek nelkuli programot, sot pont, h egyre tobbet pakolnak bele.
A 2. bekezdessel egyetertek. Jon ismet az "optimalizalasok" kora, mert az adott kartyan nem szalad jol a program. -
#17 Nagyon ügyes volt a cikk írója, ugyanis a pixel futószalagok száma marad 16, és a shader szalagok száma lesz 48. Emiatt elég felemás értékek jönnek majd ki teszteléskor, mert sok shadert használó programnál egyértelmű előnye lesz a 7800-al szemben, de shaderek nélkül meg lemarad attól.
Ráadásul olyan hírek terjengenek, hogy a jövőben elég eltérő felépítást fog követni az Nvidia és az Ati, így a játékfejlesztőknek választaniuk kell, hogy melyik architektúrához igazítják a játékot. Ez természetesen a vevőkkel kiszúrás, mert ha nem a támogatott kártyájuk van, akkor gyengébb grafikát és sebességet fognak kapni. -
lmisi #16 Valamivel fedezni kell a konzol chibekbe ölt pénzt;)
-
#15 régi karik maradnak 120ezerért, az ujak pedig jönnek 160ért :) -
StarFist #14 Szvsz 48 shader egység lesz az. A pixel pipelineok száma marad 16 az órajel pedig az egekben. -
mmocus #13 Egy úlyabb elérhető kártya (szerintem) elérhetetlen áron... -
RiddleR #12 A tisztánlátás végett: Info -
kandeláber #11 A 48 pipe az X1600-féle 12-höz hasonló: ott a 12 pipe csak 4 pixelt tud előállítani órajelenként. Az X1900-nál is ez van: a 48 pipe 16 pixelt tud előállítani órajelenként. Hogy ez mire lesz elég, azt majd meglátjuk. -
nenad #10 48, na erre kivancsi leszek mit tud. -
#9 De a várakozás ördögi kör, mert egy hónap múlva több pénzed lesz, és nem tudod megállni, hogy ne egyel jobbat vegyél, hiába lett olcsóbb az, amit kinéztél :D -
Zsoldos #8 Azert ez nem pont igy van. Az ertek-hasznalhatosag nem feltetlenul jar egyutt, az arak esnek ha jon egy uj generacio. Van ido amikor celszeru varni egy picit. Ha 1 honap mulva sokkal gyorsabb kartyat kapsz ugyanazon a penzen, akkor most megvenni baromsag. Pontosabban 1 honapig jo aztan szar. Altalaban ennel joval tovabb hasznalunk egy vga-t. -
#7 Ha lemegy az ára, az azért lesz, mert az UT2007-hez például már gány lesz. Hülyeség áresésre várni, mert valaminek akkor esik az ára, ha esik az értéke is. Az értéke pedig akkor esik, ha esik a használhatósága is az új játékoknál. -
#6 A Crossfire jó dolog, csak látott már valaki hozzá igazított alaplapi chopsetet kereskedelmi forgalomban?
Tesztelő újságíróknak küldtek egy-kettőt, oszt szasz- -
#5 Jöjjenek az új karik minél előbb anl jobb lemegy a szép kis 7800GT-m ára. -
Le Kurde #4 Utánanéztem több külföldi oldalon is, és azok is 48-at írnak. Vagy dob valami nagyot az ATI, vagy sűrű bocsánatkérések árasztanak el nemsokára. -
Demisery #3 Hát nekem is azon a 48on akadtak meg a szemeim. Esetleg 18?? De elvileg az ati valami quad (négyes) futószalagokat használ, és elvileg a 18 ebből a szempontból nem jó... Bár nem néztem pontosan utánna, de valami ilyesmi rémlik... (Nem akarok hülyeséget mondani, szóval ha valaki ezt a "quad" részét vágja leírhatná normálisabban.) A 28 is jó lenne, de az is kicsit sok. Ha valaki tud valami true infot leírhatná mi a helyzet. Előre is thx -
Zsoldos #2 Legalabb nem fog akadni a dum :)
Az lesz jo ha kijonnek majd a tobb megapipeline-os videokartyakkal. Minden pixel kap egy sajat csovet, es eleg ha 100-200hz-en fut a csipp. -
#1 Sztem sok lesz kicsit az a 48... :P