Filmes pályázatot indít a Mozilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smv
Elnézést kérek. Bocsánat, hogy úgy lett megírva a cucc, hogy a firefox fanoknál fél másodperc alatt, a más brúzereket használóknál meg 20 másodperc alatt induljon el.

Starcraft + Diablo III - esemve

"Októberben, szemben a IE 86,52%-os részesedésével, mindössze 8,59%-os szeletet tudhatott magáénak az egészbõl"

ha alaba Fox lenne rajta akkor kb 80 lenne 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha már ment egyszer, utána tényleg gyorsan indul, de az elsõ indítás lassú.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

EvilDevil
ha tényleg fél perc alatt indul.. akkor az 100%, hogy nem a firefox hibája!!! sokkal inkább az oprendszeré vagy a gépé!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

EvilDevil
Figyelj ha van egy normális sebességû géped akkor elindul gyorsan... de nem 486-osra tervezték azt be kell látnod...

én akkor is azt mondom, hogy nálad van a bibi és nem
a Firefoxban... gondolom Linux alól indítod, és a Linux ugyebár tökéletes..

smv
Miért használnék amikor van Operám is? <#idiota> Üt mindent ;>

dester
Használjatok Orca Browser-t.😊

Az IE alapú Avant Browser a kezelõfelülete, de ez a firefox (gecko) motorját használja.

Orca Browser 1.0

akkor használjatok ie-t az 0.000001 másodperc alatt elindul!!4444 <#banplz>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

DMZ
Bizonyára azért indul nálatok olyan lassan a firefox, mert bekapcsolás után egybõl rányomtok az ikonjára. Meg kell várni, míg a windows eléri a halózatot (vagy mit csinál <#vigyor3>) , és aztán valóban kb. 3 mp alatt elindul.

Ja, nálam 300-as laptopon indul ~40 mp alatt, bár az 1.5 valamivel gyorsabb.
Lehet rakok rá egy operát.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

smv
naugye 😊

smv
Már akinél. Ha gondolod majd cask a kedvedért videora veszem az opera vs firefox indítást nálam. Jaaa, hogy nálam a hiba? Tehetek én arról, hogy úgy írták meg az ff-et, hogy egyeseknél gyorsan, nálam meg fél perc alatt induljon?

A Firefox indulása az operáéhoz képest elég tetû. Nekem is tölt, tölt, tölt mikor elõször indítom miután bent vagyok winben... Szóval smv-nek igaza van.

Ettõl még ff rox 😊

Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)

EvilDevil
ugy imádom amikor valaki 16 évesen azt hiszi magáról hogy õ már mindent tud... te tipikusan ilyen vagy<#eplus2>

EvilDevil
nagyon tudlak sajnálni... tudod ha hülye vagy valamihez legalább ne reklámozd!!

A Firefox indítása 3 másodperc nem több!!

smv
Szerintem meg azt kellene, hogy júzer bekapcsolja a gépet, firefox indít. Firefox tölt. Firefox tölt. firefox tölt. Firefox tölt. Megunja, kotnrol alt del, folyamatok között kilövi az FF-et, opera indít. Opera elindult, rögtön betöltötte az elõzõleg megnyitott 20 lapot, user végignézi, majd kikapcsolja a gépet.

Ez tetszik!
Opensource reklám 😊

Darth Sith
windows vagy linux? mert win-en alapból fél perc mire gépbekapcstól feláll a rendszer.. 😉

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Mindezt fél percben?

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

áztákurváááááá

http://www.lohere.net - a MagyarChan

szerintem egy olyan film kellene, ahol a user bekapcsolja a gepet, rakattint a rokara es aztan bongesz. megnezi amiket akar, aztan bezarja. majd lekapcsolja a gepet es megy tovabb.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

kinek milyen ötlete van?