22
  • smv
    Elnézést kérek. Bocsánat, hogy úgy lett megírva a cucc, hogy a firefox fanoknál fél másodperc alatt, a más brúzereket használóknál meg 20 másodperc alatt induljon el.
  • Cat 02 #21
    "Októberben, szemben a IE 86,52%-os részesedésével, mindössze 8,59%-os szeletet tudhatott magáénak az egészből"

ha alaba Fox lenne rajta akkor kb 80 lenne :D
  • Caro
    Ha már ment egyszer, utána tényleg gyorsan indul, de az első indítás lassú.
  • EvilDevil
    ha tényleg fél perc alatt indul.. akkor az 100%, hogy nem a firefox hibája!!! sokkal inkább az oprendszeré vagy a gépé!
  • EvilDevil
    Figyelj ha van egy normális sebességű géped akkor elindul gyorsan... de nem 486-osra tervezték azt be kell látnod...

én akkor is azt mondom, hogy nálad van a bibi és nem
    a Firefoxban... gondolom Linux alól indítod, és a Linux ugyebár tökéletes..
  • smv
    Miért használnék amikor van Operám is? Üt mindent ;>
  • dester
    Használjatok Orca Browser-t.:)

Az IE alapú Avant Browser a kezelőfelülete, de ez a firefox (gecko) motorját használja.

Orca Browser 1.0
  • Shadow_THH
    akkor használjatok ie-t az 0.000001 másodperc alatt elindul!!4444
  • DMZ
    Bizonyára azért indul nálatok olyan lassan a firefox, mert bekapcsolás után egyből rányomtok az ikonjára. Meg kell várni, míg a windows eléri a halózatot (vagy mit csinál ) , és aztán valóban kb. 3 mp alatt elindul.
  • Caro
    Ja, nálam 300-as laptopon indul ~40 mp alatt, bár az 1.5 valamivel gyorsabb.
    Lehet rakok rá egy operát.
  • smv
    naugye :)
  • smv
    Már akinél. Ha gondolod majd cask a kedvedért videora veszem az opera vs firefox indítást nálam. Jaaa, hogy nálam a hiba? Tehetek én arról, hogy úgy írták meg az ff-et, hogy egyeseknél gyorsan, nálam meg fél perc alatt induljon?
  • faz
    A Firefox indulása az operáéhoz képest elég tetű. Nekem is tölt, tölt, tölt mikor először indítom miután bent vagyok winben... Szóval smv-nek igaza van.

Ettől még ff rox :)
  • EvilDevil
    ugy imádom amikor valaki 16 évesen azt hiszi magáról hogy ő már mindent tud... te tipikusan ilyen vagy
  • EvilDevil
    nagyon tudlak sajnálni... tudod ha hülye vagy valamihez legalább ne reklámozd!!

A Firefox indítása 3 másodperc nem több!!
  • smv
    Szerintem meg azt kellene, hogy júzer bekapcsolja a gépet, firefox indít. Firefox tölt. Firefox tölt. firefox tölt. Firefox tölt. Megunja, kotnrol alt del, folyamatok között kilövi az FF-et, opera indít. Opera elindult, rögtön betöltötte az előzőleg megnyitott 20 lapot, user végignézi, majd kikapcsolja a gépet.
  • Caro
    Ez tetszik!
    Opensource reklám :)
  • Darth Sith
    windows vagy linux? mert win-en alapból fél perc mire gépbekapcstól feláll a rendszer.. ;)
  • Aspirin
    Mindezt fél percben?
  • Shadow_THH
    áztákurváááááá
  • fflx
    szerintem egy olyan film kellene, ahol a user bekapcsolja a gepet, rakattint a rokara es aztan bongesz. megnezi amiket akar, aztan bezarja. majd lekapcsolja a gepet es megy tovabb.
  • blackgamer
    kinek milyen ötlete van?