22
-
#22 Elnézést kérek. Bocsánat, hogy úgy lett megírva a cucc, hogy a firefox fanoknál fél másodperc alatt, a más brúzereket használóknál meg 20 másodperc alatt induljon el. -
Cat 02 #21 "Októberben, szemben a IE 86,52%-os részesedésével, mindössze 8,59%-os szeletet tudhatott magáénak az egészből"
ha alaba Fox lenne rajta akkor kb 80 lenne :D -
Caro #20 Ha már ment egyszer, utána tényleg gyorsan indul, de az első indítás lassú. -
#19 ha tényleg fél perc alatt indul.. akkor az 100%, hogy nem a firefox hibája!!! sokkal inkább az oprendszeré vagy a gépé! -
#18 Figyelj ha van egy normális sebességű géped akkor elindul gyorsan... de nem 486-osra tervezték azt be kell látnod...
én akkor is azt mondom, hogy nálad van a bibi és nem
a Firefoxban... gondolom Linux alól indítod, és a Linux ugyebár tökéletes..
-
#17 Miért használnék amikor van Operám is? Üt mindent ;> -
#16 Használjatok Orca Browser-t.:)
Az IE alapú Avant Browser a kezelőfelülete, de ez a firefox (gecko) motorját használja.
Orca Browser 1.0 -
Shadow_THH #15 akkor használjatok ie-t az 0.000001 másodperc alatt elindul!!4444 -
#14 Bizonyára azért indul nálatok olyan lassan a firefox, mert bekapcsolás után egyből rányomtok az ikonjára. Meg kell várni, míg a windows eléri a halózatot (vagy mit csinál ) , és aztán valóban kb. 3 mp alatt elindul. -
Caro #13 Ja, nálam 300-as laptopon indul ~40 mp alatt, bár az 1.5 valamivel gyorsabb.
Lehet rakok rá egy operát. -
#12 naugye :) -
#11 Már akinél. Ha gondolod majd cask a kedvedért videora veszem az opera vs firefox indítást nálam. Jaaa, hogy nálam a hiba? Tehetek én arról, hogy úgy írták meg az ff-et, hogy egyeseknél gyorsan, nálam meg fél perc alatt induljon? -
faz #10 A Firefox indulása az operáéhoz képest elég tetű. Nekem is tölt, tölt, tölt mikor először indítom miután bent vagyok winben... Szóval smv-nek igaza van.
Ettől még ff rox :) -
#9 ugy imádom amikor valaki 16 évesen azt hiszi magáról hogy ő már mindent tud... te tipikusan ilyen vagy -
#8 nagyon tudlak sajnálni... tudod ha hülye vagy valamihez legalább ne reklámozd!!
A Firefox indítása 3 másodperc nem több!!
-
#7 Szerintem meg azt kellene, hogy júzer bekapcsolja a gépet, firefox indít. Firefox tölt. Firefox tölt. firefox tölt. Firefox tölt. Megunja, kotnrol alt del, folyamatok között kilövi az FF-et, opera indít. Opera elindult, rögtön betöltötte az előzőleg megnyitott 20 lapot, user végignézi, majd kikapcsolja a gépet. -
Caro #6 Ez tetszik!
Opensource reklám :) -
#5 windows vagy linux? mert win-en alapból fél perc mire gépbekapcstól feláll a rendszer.. ;) -
Aspirin #4 Mindezt fél percben? -
Shadow_THH #3 áztákurváááááá -
fflx #2 szerintem egy olyan film kellene, ahol a user bekapcsolja a gepet, rakattint a rokara es aztan bongesz. megnezi amiket akar, aztan bezarja. majd lekapcsolja a gepet es megy tovabb. -
blackgamer #1 kinek milyen ötlete van?