8
  • Jégkocka
    Van olyan licitálós oldal is, ahol neked kell a legkisebb árat ajánlani egyedüliként... Ilyen a www.kattogj.hu is. Ha egy terméknél pl 1Ft-ra 5-en, 2Ft-ra senki, 3ft-ra egy ember licitál, akkor 3Ft-ért vette meg valaki az árút... Itt is a licitnek van díja, de itt nem nő a lejárati idő.
  • Csudri #7
    Ha az utolsó percen belül licitálsz, akkor folytatódik az akcuió! Ezért kell a vége előtt 2 perccel, mert ha épp nem figyel senki, akkor már meg is nyerted! :D
  • Aramir
    Nem feltétlenül, de ajánlott, főleg ha valami egyedi termék, nem valami tucat cucc, amiből több százat is árulnak.
  • hmhm
    hazai viszonylatban megemlíteném még a www.teszvesz.hu -t. regisztráció után néhány nappal küldenek levelet ( IRL ), amin vissza kell igazolni egy kódot, tehát ott egy regisztrált emberben jobban meglehet bízni.
  • hmhm
    amiket eddig neten vettem, csak pozitív tapasztalatom van, időben, jól csomagolva kaptam meg,.. egyetlen licitáló voltam, így minimálár maradt.
    nem feltétlenül kell kivárni az utolsó másodpercet..
  • hmhm
    2005. december 24. 22:23, Szombat - Berta Sándor
    "Különösképp igaz ez a karácsony közeledtével"

~ 350 nap. közel van..
  • Aramir
    Utolsó 2 percben??? Hehehe, talán inkább az utolsó 15-20 mp-ben, ha megis akarja nyerni olcsón :)
  • smv
    Azért durva, hogy hová fajul a világ. :)