Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LegionarR
physx drivers? Szal akkor van ragdoll meg minden? Na az okk... Csak mert senki nem volt képes válaszolni nekem...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

"if game crashes after the first screen, make sure you install the physx
drivers, vc++ runtimes and the video codec from the autorun." razor nfo-ba van, próbáld ki hátha segít!

interjuhé fordítás
bár nem tudom érdekel-e valakit, hisz ti már a játék lázában égtek <#wave>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

megnéztem a játékot, és sajnos nem jött be. A menüben a zene valami eszméletlen jól sikerült, szívesen hallgatnám bármeddig, csak sajnos a játék nem tud olyat nyújtani számomra, ami miatt megérné az idõt.
Ettõl függetlenül szerintem egy próbát megér!

és akkor jó lesz mer ha netán a gép nem elég neki(hsz 253) akkor inkább letörlöm
Kell hozzá az 1.2-es patch de ahhoz még nincs crack. 😞
az miért van hogy rányomok a new game re és mikor bejön a játék 1bõl kidob?
szinte tök ugyanaz a mint a Gothic 3 , de a Gothic 3nak mintha sokkal szebb lett voln a grafikája , mindegy ma meglesem ezt is és összetudom hasonlítani

rotator
Az animációról pontosan ez a véleményem nekem is...

grebber
Nekem a G3 jobban futott ezt csak mindent legalacsonyabbra butitva fut elfogadhatóan de igy meg már már a mario kinezetéhez tudnám hasonlitani 😞
Mindegy majd ha lesz komolyabb gépem meg magyarítás elõszedem.

Next PC upgrade: 2022

LegionarR
Jól hangzik nagyon! Mostanábab túl sok játékot csesztek el, szal pesszimista lettem... Na de RAGDOLL van????? Ha nincs attól még persze lehet jó a game, de ha van, sokat dobhat rajta... Szal van?

dante3
Nekem tetszik, kicsit gagyi a harc,de nem rossz a játék!
grafika maxra húzva elég kellemes! Legalább nem szaggat, mint a Gothic3!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

LegionarR
Tényleg, ragdoll gondolom nincs benne... Tévedek?

LegionarR
Na mi van? Semmi "basszus de pocsékul van optimalizálva" vagy "de unalmas" vagy "már le is törlöm olyan gagyi" szerû üzenet? Akkor jónak tûnik a játék 😄

dante3
A két dvd-s verzióból sem kötelezõ leszedni mindkettõt, a másodikban csak extra van az infója szerint!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kicsit idegesítõ,hogy 15 lépést nem tudok menni,hogy 5 farkas vagy egy nagy medve ne akarna legyilkolni...a lovaglás jópofi😊
Hát azért oblivionban van némi befolyásom a harcrendszerre lásd speckó ütések nyomvatartott egérrel, lefegyverzés, block, a deadly reflex moddal meg lefejezés kettévágás...
itt csak klikk ezt nehezményezem. miért visszafelé fejlõdünk?
Tatyla
na erre kiváncsi leszek,de már csak holnap...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

2DVD-s, de kihozta a csapat 1 DVD-sen is.
NFO
Ánglius? Bár a razor alapján annak tûnik szóval yeah! 😊

Why so serious?

( GAMES )...( Two_Worlds-Razor1911 )...

Hoppá!
Az oblivion meg a gothic 3 is csupán diablo klónok 3dben. Attól még jók. 😊

Why so serious?

Én pont ilyenre vágyok. "ez 1 diablo klón 3dben "
Senki ne várjon csodát ez 1 diablo klón 3dben picit több rpg beütéssel.
Persze ettõl még lehet jó nem fikázom csak szólok hogy mire számítsatok.
A lovaglás eléggé bugos és nehézkes irányítású. Ami a leginkább nem tetszett az az animáció. A fõhõs csúszkál vagy inkább korcsolyázik a térképen, a harci animáció meg 1 röhej de komolyan ha már semmi beleszólásunk a harcba akkor azért szebben meg lehetett volna animálni.
Patch 1.2 megjelent
ftp://2Wupdates:[email protected]/2W_UPGRADE_10_to_12.exe
ftp://2Wupdates:[email protected]/2W_UPGRADE_11_to_12.exe

rotator
Durva, milyen ütemben nyomják ki a peccseket! <#eljen>

Engem igazából az érdekel, hogy angolul beszélõ verzió mikor lesz végre.

Why so serious?

Érdemes, az 1.2-es patche-el, csak sajnos ahhoz kell majd crack is, de még az 1.1-hez sincs. 😞
Szasztok szerintetek hogy fog futni a gépemen (érdemes 1áltlán leszednem)

P4 2.8 GHZ, 768 Ram, Ati 9600 XT
We become this evening a new update 1,2 releasen. Already times for this a few information. Radeon 9600, 9700.9800 + 1900XT: these maps do not support “helped precision floating POINT calculation”. This Shader function constitutes all that thing 20% the Performanz. Therefore we cannot generally remove it. The update will thus ask with the installation for the diagram map. MP: this evening we become the MP servers reseten. Unfortunately through it all past characters are lost - therefore we make dearer today than later. However it a new feature gives. Starting from the update one can play in such a way MP missions also alone (assure to practice or leveln).

Azthiszem ez jó hír, ma jön az 1.2-es patch és ezeket javítja.
dante3
Inkább akcio rpg, amúgy nem túl nehezek az ellenfelek. Viszont ha összefutsz valmi igazán keménnyel, akkor hamar kivégez!

Nforce-on azt írták hogy olyan mint a Gothic 3, bugok nélkül.... 😊
ThugEdge
amúgy milyen jellegû?inkább akció rpg vagy inkább szerepjáték szerû?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Solid Snake
Nagyon karaj <#eljen>
vá, jól néz ki... nálam biztos nem menne így rendesen. Csak jönne már ki az angol!
dante3
Összefutottam egy medvével, gondoltam karddal legyaklom, egy ütéssel kinyírt!<#zavart1>

Devil_Gy
bár a farkasok elég furák 😄 mosolyogtam is rajtuk 😄

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Devil_Gy
nekem tökéletesen halad angol nyelvel is.
Elég jól el lehet vele pöcögni. kellemes kis game.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

ok kössz
grebber
Igen jön hogy mikor azt nemtudom.
Majd elõhalászom a gamet ha lesz magyarítás😄

és jön majd ki angol verzió is valamikor?
grebber
Ha felteszed az angol nyelvi fájlt akkor minden szöveg angol lesz.
De nekem ha fenntva az angol fájl 10-bõl 10x hibával kilép alig félperc múlva.
Eredeti némettel nem lépett ki eddig 1x sem!

De angol felirat sincs benne?
grebber
Na lol megközelítettem hátulról a már emlitett ork tábort egybõl észre is vettek azt jöttek az egyikkel felvettem a harcot kezében valami fegyver erre érdekes modon mint a focista aki belsõvel passzol csak rugdosodni tudott a hülyéje persze életerõmet nem vette le lol 😄

dante3
Készítettem pár képet játék közben,nekem tetszik a game, nem egy oblivion,de nem rossz! Csak a német duma zavar egy picit!
1024x768 minden maxon. Átlag 30-35fps.

Laza
En az online jatekra leszek kivancsi, mert ugye ez az ami nem volt az Obliban es a G3-ban.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Találtam egy pacit,de van vele valami gond megnyomom hogy menjen elõre megy is még ha elengedem a gombot is.
Lehet ez ilyen alapból?Mert furi 😄

hehh... akkor úgy néz ki, hogy nagyon német Zuxxez szagú game a cucc... Pedig már nagyon vártam 😞 de még mindig várhatok az angolra
rotator
Nálam a futással nincs gond, a játék viszont hát elég érdekes. Így elsõre nem érzem azt, hogy túl robusztus dologgal állnánk szemben, nem úgy mint a G3/Obli esetében. A grafika ééérdekes, a G3-nál sokkal rosszabb, Oblinál "gyerekesebb", ha lehet így fogalmazni. A növények még 10 cm-rel a hõs elõtt is képesek (f)eltûnni egyik pilllanatról a másikra, semmi folyamatosság vagy ilyesmi. A harc ugyanolyan kritikán aluli, mint a másik kettõben, klikk-klikk-klikk-klikk-klikk és ennyi. Egyelõre nagyon nem fogott meg, de majd még rányomulok hétvégén. Ja, hogy pozitívumot is mondjak, a zenéje az nagyon ott van!

grebber
Amúhy így elsõ blikkre hát nemtudom én nem vagyok egy nagy szakértõ de engem nemnagyon fogott meg a game Gothic + Oblivion nagyon de nagyon felúlmulja ezt és sokkal jobban is futnak.

De ez csak az én véleményem várom másokét is.