Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omega888
Valaki tudja hogy a játék elején hogyan kell kinyitni a második kaput?
piossal van a kapunyitás.
nem tudom hogyan kell használni a lockpick-et

wedge31
A ram az necces...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nekem ez van: 512 ram,2 ghz-s proci,meg 128 mb-s 9600-as videókártya...természetesen ati😊 ha csak az 1.2-es pccsel megy el,nekem az is elég😊

mekkora a gépigénye? gondoltam beszerzem a gammát,de ugyse megy el a gépemen...

Másnak is volt már olyan, hogy a játék alatt nincs semmilyen hang? Az intro alatt van minden de amikor indul a játék a templomban akkor nincs egy pisszenés se.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

CalebJoe
Nem vagyok hülye a topik címe alatt lévõ képen a farkas hogy néz ki szegény.
DeathJr
😄

Voltan
Amíg ez kiderül, addig STALKERezek, meg Oblivionozok 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DeathJr
Nektek hogy indul el???

Voltan
Leszedtem máshonnan, azzal se jó.
Törlöm le a francba. Nem ér annyit, hogy idegeskedjek miatta.

hiba
irtatok hogy van vmi angolositas is, az merre leledzik?

Voltan
Nincs fent, nem engedi leszedni.

Faki
Igen, az elején ki is derül hogy ki õ.

magus
a karaktermozgás tényleg röhej

Voltan
Meglesem, kösz!

Johnny23
helo,

gamecopyworld.com -on van vmi "NO INTRO FIX", azzal proszáltad!?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Istencsászár
Logo bejön, majd a hiba üzi😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Voltan
Valami egyéb tipp az indításra? Minden szart felraktam, Media playeres trükk is volt, baszik indulni.
Help!

Voltan
Hát, nekem még úgy se indul...errorral kibasz.

Ez a leányzó aki a bannerban van feltûnik a játékban is?

Akinek az elején nem indul, csak a two worlds kép jön be aztán kilép, nos az azért van mert nem bírja a videókat lejátszani. Én fölnyomtam neki a codecet a dvd-rõl azzal se ment, majd megpróbáltam lejátszani, media player elindul, az letölti neki a codeceket amivel már megy és voilá.
Viszont karakter generálás közben megfagyott, majd 20 perc játék közben még kétszer, mindez a razor-os verzióval (1.1 patch-el)
Gyönge fércmunka. Talán ha törik az 1.2 patch-et majd nyomom tovább. Blockkal mi van? Nem láttam rá beállítást pedig a goblinokon volt shield is.

Istencsászár
Nah, jó hallani végre pozitívumokat!, lassan énis neki eshetek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

wedge31
Detto, egyre jobban tetszik,tolvaj karira gyurok eddig abszolút életképes.
Hibák persze vannak de teljesen elhanyagolható mértékben.

Faki
Na pár órát toltam, szvsz jobb mint a gothic3 (jelenlegi állapotában), mondom ezt úgy hogy gothic fan vagyok. Eleje tényleg elég nehézkes, de aztán megindul a szekér és lehet gyakni mint a malac. Skillek nagy része még nem elérhetõ, de pl ez hogy port rúgok a szemébe és ezáltal 200%-os damage mert elvakul és nem tud az ellenfél védekezni ez egész baba. Vannak olyan skilleket amikkel ki lehet ütni a másik kezébõl a fegyvert, vagy el is törhetõ.
Lovaglás az eleinte annyira nevetséges volt, hogy hanyagoltam, most hogy ráéreztem, qrvára bejön 😊
Szal azt mondom toljátok, idõ kell hogy elkapjon a fíling..

DeathJr
Sziasztok!
Most Telepítettem fel és mikor indul kilép😞
Mi lehet a baj???
Mindent felraktam hozzá.
Egyedül a psyx-nél írt problémát de lehet azért mert már van fenn egy (az infernal-hoz kellett).
Mi lehet a baj???
Pls Help!

Grove4
Sziasztok,mi a game minimum gépigénye?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

hiba

gibt mir ein pacsi 😊

hiba

Szembol lottem a farkiba de keresztbe allt bele a nyil 😄
3-tól kinyiffant.

Tatyla
hangulata legyen ez a fontos...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hiba
sztem el lehet ezzel is jatszani teny hogy nem oblivon vagy g3 a karakterkidolgozas de sztem nem is baj nem kell mindig mindennek a legjobbanak lenni 😊

wedge31
Ne legyél hülye,az egy ember a képen...

dante3
Milyen képen?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Megsúgom, hogy van angolverzió már razor1911!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

CalebJoe
Ekkora egy fost ez szarabb mint a Gothic 3, a grafika még el is menne de ahogy kinéznek a karakterek meg ahogy mozognak az egy röhej, ilyet kiadni 2007-ben vicc ez a farkas is hogy néz ki a képen 😄
hiba

hiba
Szerintem kellemes game, nalam a gothic akadozott jobban 😊
Tenyleg elsore a terep olyan oblivionos de azert megis mas.
Aki szereti a maszkalos hentelos RPG-ket azoknak midenkeppen bejon.
Az iranyitas is turheto, csak ne lenne nemetul mert alig igazodok el a menuben...
Itt egy pix az elejerol:

dante3
Elég nehezek az ellenfelek, pl. összefutottam csontvázakkal két nyílvesszõt benyeltem és kifeküdtem! Két-három dínó is egybõl kivégez, nem beszélve a medvékkel!<#gonosz3>

wedge31
Ha tetszet az Oblivion vagy a Gothic sorozat egy probát megér.

magus
hááát

egy kicsit akad a gépemen (a64 3000+, 7600gt, 2g ram @ 400mhz), de egész tûrhetõ a grafikája.

a játék igazából semmit sem mond az elején, egybõl belevág mindenbe, semmi sem derül ki igazából, hogy mit hgoy kéne...

amit nem értek, a csata tényleg abból áll, hogy nyomkodom a támadásgombot (mert ugye védekezés nincs), ha nagyon legyaktak hátramegyek, gyógyítok és vissza? elég primitív akkor, így kb a diablo színvonal.

a medvét kerüljétek, engem egy mozdulattal kinyírt, kb mint a ghostok

majd még nézem a játékot

Tatyla
véleményeket pls,jó lett vagy mi van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Hát nálam teljesen hozza a G3 grafikai szinvonalát de a grafika teljesen másodlagos számomra,ami a lényeg,hogy a programozás nem olyan gyalázatosan amatör mint a G3-ban.
Három óra játék után egyetlen egy komoly buggal nem találkoztam mig a G3-nál ennyi idö alatt már vagy egy tucattal...
Az összehasonlitás itt meg is áll nálam mivel még keveset toltam de mondjuk hangulatban nehéz lesz a gothic sorozatot verni / a G3-at csak ezért nem dobtam azonnal kukába /

bocs, ennyire nem érdekel a téma. csak azt tudom, hogy az aegia physx egy fizikai hatásokkal foglalkozó kártya drivere. ahhoz, hogy az általa biztosított hatásokat érezd, szükséged van egy fizikai gyorsítókártyára.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

rotator
De jó is lenne, ha a Gothic 2-re emlékeztetne. 😊

a kidobás ellen van 😄

LegionarR
Nem hiszem el hogy játékosok létére nem tudjátok 😄 A ragdoll azt jelenti, hogy a hullákra is hat a fizika, szal valamennyire élethûen esnek össze, és nem lógnak bele nagyon semmibe... De már meg is van a játék, szal látom hogy nincs benne ragdoll :S De akkor meg mi a ráknak támogatja az Aegia Physx-et???

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

nincs benne semmi értelmes küldetés, csak henteltek össze-vissza? 😄 Mert nem sok mindent látok itt a sorok között... És miért ilyen borzalmas a grafika? A képek alapján pedig tök jól néz ki 😮 És most már kezd nagyon idegesíteni, hogy reggel óta még mindig nem jött le, és még éjszaka is tölteni fogom <#gonosz3>
az amikor véletlenszerûen többféleképpen esnek össze az elhunytak és nemcsak eldõlnek mint a sózsák😄
talán ha elmondanád, mi az a ragdoll...

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

megjött a TWO WORLDS v1.0 & v1.1 ENG/FRE/GER NO-CD FILES
nem akarom senkinek se elvenni a kedvét de ez a játék engem a Gothicc 2-re emlékeztet , a grafika 100szor szebb volt a Gothic 3ban ( shader modell 3al ) , bár ezt a játékot is maximális grafikai részletességel toltam mint azt. Meg valamit furcsálok benne csak nem tudom hogy mit , biztos tolni kellene még egy pár órát.