Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Egyébként szerintem húzd le az egeret a térképen, mert ahol te most vagy az szvsz nem a térkép legalsó sarka.
Oda még én sem merek lemenni, mert olyan brutál ellenfelek vannak a térkép legalja felé, hogy képtelen vagyok még bármilyen varázslattal is kinyírni õket.
Tehát szerintem húzd lejjebb a térképet, van ott még terület elég.......
A felsõ részt viszont tényleg érdemes bejárni pontról-pontra, mert én már mindent kitanultam és ott vannak a tanítók.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ráadásul minden emberkéhez oda kell menni, hogy meglásd milyen jel van felette.
Aki tanít valamit annak általában piros.
Szerencsére egy embertõl azért általában többet tudsz tanulni egyszerre.
Én is magamtól jöttem rá, hogy hol és kitõl lehet tanulni, már nem is emlékszem a legtöbbre, de a varázslatokra igen.
3 mágia varázslatot, ami nagyon fontos, fent Rovant falvában tanít egy kék köpenyes ürge. A többi okosságot is meg lehet tanulni, csak be kell járni a felsõ részt alaposan.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
3: minek lopsz ott, ahol tudod, hogy nem lehet? Ha jön egy katona, aki felajánlja neked, hogy némi pénz ellenében megbocsát, akkor "jóvá teheted", ha nem, akkor szintén töltsd vissza azt az állást, mielõtt loptál volna.
1:jelenleg 25 szintû ijásszal megyek,mikor lesznek skillek elérhetõk? van több is amire nem tudok adni mert "áttetszõek". Nagyobb szint után? pl a necromata skill is ilyen.
2:véletlenül meghalt egy quest ado csávo (Ho teleport közelébe) feltámad vmikor vagy örökre rip?
3:az egyik várba loptam és rámtámadt mindenki van esély arra hogy jóvátegyem? köszi a válaszokat
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Plussz van hozzá kézikönyv, ami rengeteget segít, mert ha magadtól kell rájönni minden dologra, kicsit nehézkessé teszi a játékot, fõleg az elején.
honnan tudom letölteni a játékot?néztem torrenterken de ott alg seedelik ha esetleg tudna adni vki egy linket ahonnan jön rendesen azt megköszöném 😊
Már mindent megtanultam a mesterektõl, amit csak lehetett, de nem tudom hogyan kell alkalmazni õket egy adott helyzetben? ---> mindig az adott helyzetnek megfelelõen.
A másik: tegnap játszottam és 4x egymás után leállt a játék saját magától és azt írta ki, hogy a windows problémát észlelt. ---> valami bug lehet, nekem is szokott ilyet.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Hogyan kell használni a varázslatokat?
Már mindent megtanultam a mesterektõl, amit csak lehetett, de nem tudom hogyan kell alkalmazni õket egy adott helyzetben?
A másik: tegnap játszottam és 4x egymás után leállt a játék saját magától és azt írta ki, hogy a windows problémát észlelt.
Lehet, hogy csak túlmelegedett a gép?
De ezt már más programoknál is megcsinálta, hogy egyszerûen csak leállt.<#nemtudom>#nemtudom>
Szerintem uninstal-aztán reinstall a játékot, szerintem segíteni fog a problémádon.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
én egyszerûen nem tudom meg magyarosítani mert ha 1.5 öt rátolom demo lesz...😞 mitévõ legyek???
indulj el a fal mentén balra, találni fogsz egy föld alatti bejáratot. de így rengeteg orkot kell irtanod. viszont a kiégett erdõben (nem jut eszembe a neve :-) ) találsz egy nekromantát, aki ad Neked vmi varázscuccot. ha azt elviszed Gor Gamar bejáratához, aktiválódik, megöl minden orkot a környéken, és kinyílik a fõbejárat.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
LOL külföldön is van EVM vagy mi ez nagyon olcsó.
Next PC upgrade: 2022
Miért van az, hogy nincs a játék közben semmilyen hang?
A bejelentkezésnél még van, csak azután nincs, hogy betöltöm az aktuális állást.
Köszi
Yamalinba tudtommal a következõ részben lehet csak bejutni. ajánlom figyelmetekbe a 2worlds.hu oldalt, itt az Antaloor Posta 29. számában írnak Yamalinról egy keveset. de ezenkívül még sok más érdekes dolgot, segítséget, egyebeket találhattok a játékhoz ezen az oldalon.
sok sikert!
cpu intel celeron 1,7
768 ram
bejön a menü,csinálok karaktert, new game, majd kidob, és jön a hibaüzi. a gyenge gép miatt van ez, vagy valami más hiba miatt?
Még lehetõséget sem ad rá hogy bejussak, nincs bejárat, hiába jártam körbe az egész várat.
Ez egy hiba, vagy kell hozzá valami akció teljesítése?
Ja meg még egy kérdés:
Kaptam egy lovat ajándékba, de nekem nem kell, el lehet adni, vagy egyszerûen ott hagyom annál, akitõl kaptam és kész?!<#nemtudom>#nemtudom>
Iszonyat jó kardom van, mindent aprítok, mint a ropit.<#hehe>#hehe>
Csak tényleg az a baj, hogy azelött osztottam szét a pontjaimat az erõsségre meg az életerõre mielõtt rájöttem volna, hogy az ügyességre kellett volna raknom.<#falbav>#falbav>
Na mindegy, ezt a kis idõt már kibírom a mostani kardommal is, mert mondjuk az sem piskóta.<#ravasz1>#ravasz1>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ráadásul késõn vettem észre és máshova pazaroltam õket.
Na mindegy, most már a következõ képességpontokat az ügyességre rakom.
Köszi a segítséget.<#circling>#circling>
helyesen érezted, a 10ezer arany felemlítése csak egy határhúzás,...hiszen felveszek 3000ezer arany értékû gyûrût is, ha látom hogy be tudom építeni valamelyik másik gyûrûmbe. ...pont gyûrûbõl van vagy 100 mire kialakul egy jobb gyûrû, ami már több mint 5 class.
...amit meg mondtam én is ragaszkodom 😊)...nagyságrendekkel egyszerûbb ha oda van írva mi az alap értéke a cuccnak, lásd. Morrowind pl.
Ettõl még ez nem bugyutaság, gondolj csak a narkónak számító holdkõre, ami hiába 500arany, ha csak speciális helyen tudod eladni.
Morrowind-ben is lehet harácsolni, aztán telipakolhatod a hátizsákodat limlommal, de egyértelmû hogy az 1 arany értékû poharakat nem fogod magaddal cipelni..pláne mivel súlya az van, ha a méret nem is akadály a Morro'-ban pl.
..és késõbb ott sem veszel fel minden hülyeséget, hanem csak a nagy értékû cuccokat, egyszerûen azért mert nem nyersz vele annyit, mint veszítesz az õszüléssel mire eladod.
Itt sincs hova sietni, minden nap frissülnek az árusok portékái, én is lvl 80< felett vagyok, és tudom, hogy a pénz már csak arra kell hogy a class-t növeljem a cuccokra...sõt eddigre már általában a küldetések 98%-a készen van, pénz már alig folyik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(ha egyértelmû volt, és megnézted, akkor bocsi, de ez jutott eszembe csak)
A másik dolog, meg ugye megint nyilvánvaló: szinte mindig olyannal igyekszünk kereskedni, aki többet ad (ennek kiderítésére ajánlom a játék közbeni F5 billentyû használatát). Ezt megint nem kell túl komplikálni holmi "milyen a képességed alkuszra, milyen a viszonyod az adott kereskedõvel, ill. kereskedõtársasággal." badarsággal. Ugyanis ennél a játéknál ez alapból bukó. De ezt te is tudod, ha ezzel játszol.
Azt meg most is tartom (mert nekem megy), hogy a mágikus tárgyak árát sikerül megsaccolnom (nyilván a legkedvezõbb ajánlatott szem elõtt tartva), nem kell ehhez cirkuszba mennem, elég ha értelmesen játszom a játékkal és figyelek/megjegyzem a hasonló tulajdonságú cuccok ár sávját.
Na az meg aztán már igazán nevetséges, hogy húzol egy elméleti 10000 arany csíkot, aminél alább az istennek sem adod.
Ez is amolyan lyukat beszélünk a másik hasán duma. Hisz ha ott vagy egy ládánál, amit kinyitottál és benne van egy halom cucc, akkor nem egyszerûbb belerakni a hátizsákodba az összeset, majd elteleportálni az egyik kufárhoz, ahelyett, hogy ott basznál el számtalan percet azon morfondírozva, hogy vajon melyik mennyibe kerülhet?
Egyébkén egy kérdés: a 9900 arany eladási értékû cuccokkal mit mûvelsz? Esetleg kidobod? Úgyhogy hagyjad már ezt a "10000 arany alatti cuccok nem érdekelnek" dumát, mert kezd kicsit sznobul hangzani. Pláne úgy, hogy a hsz-eidben nyomatékot is adsz ennek az elméletnek a bevédésére.
Van két piros kardom a hátizsákomban, már nagyon erõsre felfejlesztettem õket,meg is van hozzájuk a kellõ erõm, de még sem tudom magamhoz venni õket.
Vajon miért?
Sajnálnám õket eladni, mert rajtuk van már rengeteg kõ, meg már jóval erõsebbek, mint a mostani kardom.
De mind a kettõ piros színû.<#nemtudom>#nemtudom>miért?
Ez jelenthet valami olyat, hogy valami plussz extra tudás is kell hozzájuk?
Köszi a segítséget elõre is.<#fejvakaras>#fejvakaras>
cpu intel celeron 1,7
768 ram
bejön a menü,csinálok karaktert, new game, majd kidob, és jön a hibaüzi. a gyenge gép miatt van ez, vagy valami más hiba miatt?
Ez bõdületes, ilyen éleslátással cirkuszban kellene ámítani.
...amirõl én beszéltem az egy lényegesen egyszerûbb dolog,..több játékban bevált. Oda van írva, hogy mi a várható ára (alap),..és ez persze ez mozog annak fényében, milyen a képességed alkuszra, milyen a viszonyod az adott kereskedõvel, ill. kereskedõtársasággal.
Ennyi.
Nem tudom milyen benézett hsz-rõl beszélsz, de tartok töle te azt látod amit látni akarsz.
a legjobbakat...
Mondok egy példát. Egy olyan gyûrû, amin csak mondjuk 348 fagyás védelem van az olyan pár száz arany. Míg egy olyan amin 2560 testi védelem, plusz mellette pár skill is, azt olyan 10 ropiért tudod eladni.
De ezt te is nagyon jól tudod, csak gondolom szükségszerûnek tartod, hogy védd a saját benézett hsz-edet.
ati 9550 vid card
cpu intel celeron 1,7
768 ram
-a másik meg az hogy általában én azzal értek egyet aki meg tudjaállni, hogy ne személyeskedjen, nem szivesen közösködöm egy ' a másik oldal kapja be' hozzáállással.
- harmadik, ha minden szirt-szart fel akarsz venni, hogy elad az a persze hogy a te dolgod, van rá kereskedõ, lábad-ló, és teleport.
Ha ezt meg akarod könnyíteni az már viszont egy másik dolog.
Lényegében hasonló a szitu, mint egy csíter kód beírásánál...hiszen a mobokat mindenki meg akarja ölni, még az is aki nem tudja. Valmint a pénzt mindenki meg akarja szerezni..még az is aki nem akar rohangászni a cuccokkal.