Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
mert ha nem akkor kell hozzá két külön kód. anélkül felejtõs.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
leszedtem a játékot de nem nem sikerül regelni és aktiválni
aut viam inveniam aut faciam
De tényleg megéri eredetiben megvenni.
HKEY_CURRENT_USER alól is és a HKEY_LOCAL_MACHINE alól is.
Egy régebbi hozzászólásból másoltam ki magamnak, már nem tudom, hol volt..
aut viam inveniam aut faciam
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Feltettem a játékot beirtam hozzá a kulcsot, majd a telefonos aktivációnál próbáltam beitórni az aktivációs kódot, de azt irja, hogy nem passzol össze a kóddal amit elõzõleg irtam be. Hiába installálom újra játékot már csak az aktivációs kódot adhatom meg. hogy lehet kipucolni úgy a játkot, hogy újra meg kelljen adni a telepítõ kódot, tehaát az elsõ kódot.
Windowst nem akarok újra rakni, mert most tettem fel.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Létezik az 1.7-hez nocd crack?
ps. Nem kell nekem esni mert eredeti a játék, de utálom betenni a DVD-t.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
576-nál árnak ki van írva a 3990,- Ft, felette pedig: "A termék ára házhozszállítás esetén: 3.599,-!"
eh 😊 hívom majd õket, h. akkor mi is van ?
A játékot nem aranyáron mérik, úgyhogy szerintem megveheted újan is. 3.990 Ft
576 Kbyte - Two Worlds: 3.990 Ft
PC Dome - Two Worlds: 3.990 Ft
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Van valakinek egy megunt - eredeti - példánya ?
Megvenném, ésszerû áron 😊
lejmberv @ gmail . com ra jöhet az ajánlat 😊
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Régebben már fent volt a játék 1.5-ös patch-el,de uninstall lett belõle...Most megint felraktam,viszont telepítés után azt írta,hogy nem teszi fel az 1.5-öt,mert már fel van telepítve.Tettem volna fel a magyarítást,erre az meg azt írta,hogy csak az 1.5-re hajlandó feltenni,szóval most teljesen tanácstalan vagyok....
De az tény hogy 6000 mágikus sebzés környékén már nagyon keveset emel egy 50%-s kõ is. Buksz talán 500-1000 körül ha tartalékolsz a végsõ fegyverre.
De az meg szvsz rontja a játékélményt, ha ennyire hegyezed a cuccolást és spiccre rakod a karaktert.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ezzel nem értek egyet. Kõ van elég, folyamatosan a játékban végig a ládák tele vannak velük, a legyõzött embereknél is van mindig, sõt fõzni is lehet!
Én legalább már 30 fegyvert építettem fel kövekkel és adtam el, a jobb fegyverekre pedig mindig szereztem újabb köveket.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Hát igen csak a logika ennek ellentmond. Mert elpazarlod a köveket szar fegyverekre, és késõbb mikor megveszed a legerõsebbet, már nem lesz kõ, vagy alig 😊
Én úgy csináltam hogy a nagy többséget akkor pakoltam rá, mikor láttam hogy nincs erõsebb fegyver annál amim van, és nem is voltam gyenge 😊
Persze párat el kell pazarolni mert a szellemeket más nem öli.
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Közepes szintnél nem kell odafigyelni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A térképen a pöttöy most kezdenek tisztázódni melyik szin kit és mit melyik qestet jelöli.
Azért nem 5 perc kiismerni ezt a játékot.
És mi van, ha összetalálkozol egy ork, bandita, csonti, mekromanta csapattal?
Azokat karddal jó ütni, vágni, szerintem nincs idõ nyilazgatni.
Szerintem sürgõsen lopj vagy vegyél 3 kardot, rakd rá a mágikus köveket, mert úgy látom van belölük neked egy pár és meglátod mennyivel egyszerûbb lesz.
A hírnevedet úgy tudod nyomon követni, hogy megnyomod az F5-öt.
Ott fel lesz sorolva hogy állsz éppen.
A térképen meg ha a nyilat ráirányitod valamelyik zöld pontra vagy pirosra vagy kékre, azonnal kiírja neked, hogy éppen ott mi a feladat.
Ennyi!
Nem olyan bonyolult, csak bele kell jönni.
Én sem magamtól jöttem rá mindenre, az alap dolgokat nekem is megmagyarázták.
Nekem magyarosítva van. Úgy biztos könnyebb lenne neked is, mert elég sok duma van a játékban.
http://kepkezelo.com/images/prcyz2s3jm0pspiq8be.jpg
Ez a hírnevesdi nem igazán tûnt fel,új játéknál figyelni fogom.A teleportkõvel az a ciki,hogy aki adta a quest,azt megtámadta egy farkascsorda és szegénykém már alulról szagolja azt a bizonyost 😊Szerintem újat fogok kezdeni <#wow3>#wow3>
Neked magyarosítva van?
Mert akkor fog nõni a hírneved. Ez fontos. Ha csak mászkálsz és gyilkolgatsz, az semmit nem ér.
Ha megcsinálsz egy küldetést, ki is fogja írni, hogy hol növekedett a hírneved.
Én például a Céh-ben elértem a legmagasabb elismerést, ezért nagyon jó áron tudok cuccot adni-venni. Ezért olyan kereskedõhöz megyek eladni, aki a Céh-hez tartozik.
Én úgy csináltam, hogy ne kelljen olyan sokat futkosni, hogy csináltattam teleportköveket, azt is köpenyes ürge csinálja meg neked, ha adsz neki magnéziumot, leraktam az egyik városban és ha eladni akarok, akkor egybõl oda tudok teleportálni.
Az íjászatban nem tudok segíteni, én soha nem használom, csak karddal harcolok.
Még azt nem értem hogy néha csak úgy kapok 1 skill pontot:"1 skill recieved" mitõl függ?
Igazából nem is hittem volna hogy ez a játék ennyire összetett,elsõre nem annak tûnt...
És nem árt, ha a mágikus köveket folyamatosan pakolod rájuk.
300 ezret költöttél 3 gyûrûre /iszonyat drága volt és felesleges/ azért, mert még egy "senki" vagy és így mindent olcsóbban vesznek meg tõled és mindent baromi drágán adnak el neked.
Fegyvert meg butaság nem venni, mert az a legfontosabb.
Hiába egyesítesz egy gyengébb kardot és pakolsz rá akár 50-et is, akkor sem lesz olyan jó, mint egy eleve alapból nagyobb sebzéses fegyver.
Gyûrût nem érdemes venni, mert tele vannak a ládák amibõl rabolhatsz folyamatosan.
Az elején, amíg nem volt pénzem a ládák tartalmából szereztem magamnak egyre jobb fegyvereket. Most már olyan jó a felszerelésem, hogy a kereskedõknél nagyon ritkán találok a sajátomnál jobbakat, de ha van, azonnal megveszem tõlük.
Ha nincs jó sebzéses kardod, nem fogod tudni kinyírni az ellenfeleidet, max a farkasokkal hadakozhatsz, de azoktól semmit nem tudsz lopni, így fejlõdni sem fogsz.
Inkább az öltözékedet építsd!
Így vissza kellett mennem a mesterhez akkor, amikor már több küldetést is megcsináltam és a kereskedõk is több pénz adtak a cuccért.
Mert minél több küldetést megcsinálsz, anál nagyobb lesz a híred például egy városban és így százszor több lóvét kaphatsz az eladott áruidért.
Most már több mint 1 millió! aranyam van, az elején meg 10 ezer arany is problémát jelentett.