Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
4.46giga <#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ááááá, nem fér rá egy dvd-re az elsõ dvd iso-ja, ami kell!!! és a kitömörítetlen fájlokat már letöröltem!!! 😞((
dante3
Mikor lép ki?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Amásodik dvd-t nem kell leszedni, mert az csak extra!
Amúgy a németre ha raktál patchet, akkor nem is fog elindulni!Csak a crackest lehet pachelni!

teddymac
Nekem sajna mindig kilép,majd játszom xboxon ott biztos jó lesz 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

wedge31
A következö az lesz,hogy valakinek install után felrobbant a gépe <#nyes><#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát elég "egyedi". 😊

Why so serious?

Laza
A hos 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mr_no_NaMe
Ez tetszik 😄
Mindig a jó jtékokal van a sok gond 😊 Valaki help

másodjára az intrót lejátsza a karigenerálás után, éppen menne be a várba, és bumm. még a ventillátorok is leállnak. mielõtt hülyének néztek, phisyx, vc++, directx felment. ati videokarim van.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

nálam is ezt csinálja. de nem kilép, hanem leállítja az egész gépet. fura.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

hiba
Kicsit zavaro ha hatra mozdulzs akkor megfordul

de van erre egy jobb modszer: Hátra is lehet ugrani !
(nem csak elore) ez harc kozbe sokkal jobb mint barmi hasonlo 😊

En speciel jobban szeretem ezt a fajta iranyitast, a kamera majdnem tok szabadon mozoghat mikozben akar ugyan abba az iranyha haladhatsz 360fokba korbemozgathatod az egerrel a nezopontot, a billel meg hozza igazdosz mozgas szempontjabol.

A grafika sztem korrekt, foleg hogy neha ilyen fura effektekkel is megtuzdeltek. Valtozik a napszak, es az idojaras is.
Most eppen zuhogo esobe viharba vagyok.
Lehet hogy hoeses is van, lattam egy ilyen kepet amikor betoltott egy mentest, bar amolyan concept-art jellegu volt...

Egyedul az nem tetszik, hogy a ló neha megall egy egy objektum vagy hegy labanal, es nem hajlando sehogyse tovabbmenni.

Engem az oblivonban sokkal jobban idegesitett a latotavolsag miatt a terulet reszletsebb kirajozolodasanak a határa mint itt.

Laza
Kiprobaltam ugy, hogy a win alapbeallitasaiban raktam ra 16x-os anizotrop szurest ... igy mar egy fokkal jobb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na felraktam 1.1 es patch-et és igy már nem kéri, de akadt egy nagyobb gondom😄
Mikor elinditom a játékot bejön minden, megszerkeztem a karimat és start game, ekor lép ki nálam.
Valaki segitsen pls.

wedge31
1911-1911-1911-1911

Laza
Haat gyerekek ... minden full maxon van, eleg jol megy meg ugy is .. DE: semmi filter, 'legkori' effekt nincs a kepen, a tu eles felbontas mellett a texturak ugy osszeallnak egy keppe, hogy az mar elvezhetetlen es szemzavaro ... komolyan akkor a leg jatszhatobb es 'elethubb' (ertsd: erzed a terep, a latohatar melyseget, az atmoszferikus melyseget 😊 mikor kiba nagy kod van 😊

Amugy az is erdekes, hogy kontrollerre tervezett iranyitasat igy a PC-ben 1:1-ben bennehagytak ... tehat pl ha hatralnek, akkor a kamera fele fut a kari, etc. Ez is eleg zavaro ... az animaciok meg magukert beszelnek.

Szoval erdekes egy jatek, kepek alapjan sokkal jobbnak talaltam anno.

hiba
ja es epp most talalkoztam a csajszival aki a logon van 😊

hiba
csak tippelek de olyan nightwish szeru a zene
legalbbis az elejen

Az lenne a kérdésem, hogy a creditset hogy tudom megnézni anélkül, hogy végigvinném a játékot, vagy, tudja-e vki, hogy a menüben ki énekel és mit?😊

Hello.
Nekem az a gondom hogy mikor elinditom a játékot akor bejön meg minden csak kér valami számot , sehol se találtam hozá cd kulcsot, valaki nem tud hozá?

Mr_no_NaMe
A frissítéshez is?
Amúgy már ilyen kemény hadipáncélban indulunk? Jó sokat kell akkor dolgozni ebben a játékban sikerért az biztos. De reménykedem hogy Gothic szerû lesz :S
DeathJr
találtam egy torrent-et húzom is be is indult 500kb-al de lement 20-ra😞((

wedge31
Nekem is a razoros van meg és csak az elsö dvd töltötem le mert a kettesen csak extrák meg a tõbbi nyelvi fájl van.

DeathJr
eh amit én szedtem le az 1 dvd.. most látom hogy a razor-os dupladvd-s😄
nah akkor tényleg 5év 6hónap míg lejönne onnan😄

DeathJr
faxa...
nincs vami ftp hely?😛
nincs kedvem napokat várni torrent-re

Johnny23
ugy hogy sztem neked ,mintahogy nekem is a SilentGate (német) verza van,nem a Razor féle...avagy rossz helyrõl szedtük<#fogmosas><#awink>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

DeathJr
nekem is a német van fenn:S
de ahova küldtem sms-t ott csak a német van fenn:S
torrent-en meg 5 év 6 hónap😄

DeathJr
felpeccseltem de még mindig kilép😞 mi lehet a baj??
hogy kell elindítani?? mert ti nyomjátok...

hiba

hiba
nekem is klite codec pac van fent
egyeb patchet fixet meg nem raktam fel
csak az angol szoveg filet irtam felul
ezt nezzetek: begyalogoltam a lovammal egy olyan teruletre ahol ilyen furcsa gazok voltak es egybol megvaltozott a grafika ilyen furcsa effekt van rajta de marha jol nez ki 😊

Johnny23
neked is a German verza van?? mert pl. nekem nincs ilyen könyvtáram

Johnny23
egyébként már van rendes angol verza is,lehet inkább avval kéne probálkozni,nem a némettel

CalebJoe
A játék Razor1911 könyvtárában.
Mr_no_NaMe
és hol van ehhez crack? gamecopyn nem igazán láttam
CalebJoe
Nem raktam fel az a Windows Media Player Codecs (WM9Codec.exe) ez egy csomó játékhoz hozzá van adva de szerintem szart se jelent, nélküle is megy minden, de egy próbát megér ha nem megy.
wedge31
Nekem xp codecpack de ha csak egy van fent nem hiszem,hogy ez a gond.

Johnny23
..van vmi codec is mellékelve azt nem raktad fel?

(nekem is K-Lite van 3.0)

CalebJoe
k-lite codec van fent és semmi kavarás
CalebJoe
Nekem így megy!
1.Razor1911 verziót felrak
2.directx frissít (a játékhoz mellékeltet)
3.visualc++ (vcredist_x86.exe)
4.Ageia PhysX (PX70112.exe)
5.1.1 patch felrak
6.patch.reg meg a Two Worlds.exe-t bemásolni
7.patch.reg elindít (igenre)
8.Play
wedge31
Én se értem mi lehet itt többeknek a gebasz,talán valami codec összeakadás mert nekem még desktopra kivágás nem volt.

Johnny23
.hmmm

ilyen konfigod van?

enyém PIV 2.8 ,ATI9800pro , 1GB RAM

(1ébként irják ,hogy az ATI kártyás bugo-okat épp az 1.2-es pacs javitja,de ugy ahhoz még nincs crack)

hiba
felraktam mindent ami a setupmenuben volt (a visualc-t is)
mas extrat nem csinaltam

Johnny23
hát nekem lejáccca jol az elején a videokat,de amint indulna az "igazi játék" kivág "hiba az exe-ban" üzivel<#sir>

...akinek fut a gamma az hogyis csinálta<#fejvakaras><#confused>

hiba
megtalaltam az angol szoveget ezzel mar kiraly a game, mert ertem is 😊

akinek a gothic bejon az mindenkeppen vegye fel a repertoarjaba a gamet sztem nem rossz

CalebJoe
Nem külsõ nézetes szerepjáték lentebb látsz képeket.
Balazs15
bocs h hüyleséget kérdezek de a játék képei alapján nemtom eldönteni hogy ez FPS????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Omega888
Valaki tudja hogy a játék elején hogyan kell kinyitni a második kaput?
piossal van a kapunyitás.
nem tudom hogyan kell használni a lockpick-et

Johnny23
UPGRADE 1.0 -1.2

LINK

<#crazya>

Mr_no_NaMe
jól