Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amúgy a németre ha raktál patchet, akkor nem is fog elindulni!Csak a crackest lehet pachelni!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
de van erre egy jobb modszer: Hátra is lehet ugrani !
(nem csak elore) ez harc kozbe sokkal jobb mint barmi hasonlo 😊
En speciel jobban szeretem ezt a fajta iranyitast, a kamera majdnem tok szabadon mozoghat mikozben akar ugyan abba az iranyha haladhatsz 360fokba korbemozgathatod az egerrel a nezopontot, a billel meg hozza igazdosz mozgas szempontjabol.
A grafika sztem korrekt, foleg hogy neha ilyen fura effektekkel is megtuzdeltek. Valtozik a napszak, es az idojaras is.
Most eppen zuhogo esobe viharba vagyok.
Lehet hogy hoeses is van, lattam egy ilyen kepet amikor betoltott egy mentest, bar amolyan concept-art jellegu volt...
Egyedul az nem tetszik, hogy a ló neha megall egy egy objektum vagy hegy labanal, es nem hajlando sehogyse tovabbmenni.
Engem az oblivonban sokkal jobban idegesitett a latotavolsag miatt a terulet reszletsebb kirajozolodasanak a határa mint itt.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mikor elinditom a játékot bejön minden, megszerkeztem a karimat és start game, ekor lép ki nálam.
Valaki segitsen pls.
Amugy az is erdekes, hogy kontrollerre tervezett iranyitasat igy a PC-ben 1:1-ben bennehagytak ... tehat pl ha hatralnek, akkor a kamera fele fut a kari, etc. Ez is eleg zavaro ... az animaciok meg magukert beszelnek.
Szoval erdekes egy jatek, kepek alapjan sokkal jobbnak talaltam anno.
Nekem az a gondom hogy mikor elinditom a játékot akor bejön meg minden csak kér valami számot , sehol se találtam hozá cd kulcsot, valaki nem tud hozá?
Amúgy már ilyen kemény hadipáncélban indulunk? Jó sokat kell akkor dolgozni ebben a játékban sikerért az biztos. De reménykedem hogy Gothic szerû lesz :S
nah akkor tényleg 5év 6hónap míg lejönne onnan😄
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
de ahova küldtem sms-t ott csak a német van fenn:S
torrent-en meg 5 év 6 hónap😄
egyeb patchet fixet meg nem raktam fel
csak az angol szoveg filet irtam felul
ezt nezzetek: begyalogoltam a lovammal egy olyan teruletre ahol ilyen furcsa gazok voltak es egybol megvaltozott a grafika ilyen furcsa effekt van rajta de marha jol nez ki 😊

(nekem is K-Lite van 3.0)
1.Razor1911 verziót felrak
2.directx frissít (a játékhoz mellékeltet)
3.visualc++ (vcredist_x86.exe)
4.Ageia PhysX (PX70112.exe)
5.1.1 patch felrak
6.patch.reg meg a Two Worlds.exe-t bemásolni
7.patch.reg elindít (igenre)
8.Play
ilyen konfigod van?
enyém PIV 2.8 ,ATI9800pro , 1GB RAM
(1ébként irják ,hogy az ATI kártyás bugo-okat épp az 1.2-es pacs javitja,de ugy ahhoz még nincs crack)
...akinek fut a gamma az hogyis csinálta<#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused>
akinek a gothic bejon az mindenkeppen vegye fel a repertoarjaba a gamet sztem nem rossz
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
piossal van a kapunyitás.
nem tudom hogyan kell használni a lockpick-et