2732

• Braveheart
    Hát ezért állok itt értetlenül mert elvileg mennie kéne gyakorlatilag meg szenvedés... gőzöm sincs mi lehet a gond a többi játék úgy ahogy megy.
  • The Fugitive
    Akkor Nálad valami hiba lehet, mert nálam High-Medium beállításokkal élvezhetően fut! 3Ghzproci, 2gbram, 6600GT128Mb
  • Braveheart
    Hát kipróbáltam... a harcrendszer sztem az oblivionban sokkal jobb, ráadásul míg az mediumon simán elfutott addig a TW teljesen lowon (ami ráadásul undorítóan csúnya) annyira szaggat hogy fel is adtam...
    Pedig a gépemen mennie kéne elvileg... Amd Athlon xp 3000+, 1 gb ram Gef6600 256mb
  • Berv
    Ezzel az egyszerművel nem találkoztam, de .. lehet visszamegyek oda is, mivel most feltett szándékom csak az északi területeken kóborolni, végigvinni az összes itteni küldit :)
  • Morfi
    Azt a küklopszot ami as kezdő heyltől nem messze van egy romnál azt könnyű megölni varázslóval is mivel van ott egy manna töltő hely is.
    Én leszedettem a skill pontjaimat és átrendeztem ijjászá...multiple shot 5 lövés 60%-os találtai pontosság.
  • Berv
    ahha, amikor kifelé jöttem, akkor jelentek csak meg a szellemek, b@szhatom :)
    Viszont a Küklopszért visszamegyek, úgy érzem elbírok vele..
    5-t lőni még sajnos nem tudok, bár kitanultam a lehetőséget, de nincs rajta pont. Meg az íjjam is olyan kis gyengécske :)
  • Morfi
    Megjelenő izék szerintem a szellemek lesznek és ők ölik a hús-véreket vagy a az állatok is ölik a 2 lábúakat. Szóval ellentét az van bőven. A szellemek csak éjszaka vannak és varázsebzéssel lehet megölni őket. És ha megölsz mindenkit a pályán semmi pénzérét nem jönnek vissza hogy újból megöldőket...
    Küklopsz aranyos :D kb 10 perc alatt megöltem és léptem 2 szintet is. 40-es karater felett íjjászként 5-öt ölök 1 lövésre... Használj csapdákat ellene, sokat segít benne.
  • Berv
    Akkor még van időm mire "megunom", lvl 12 vagyok, épp visszafelé tartok a törp-bányából :)
    Erre vki írta, h. kinyírják egymást a törpök, és vmi megjelenő izék. Nos, nekem nem volt ilyen, enkezüleg kellett elvégeznem minden piszkos munkát.
    4x meghaltam közben, aztán rájöttem, a tűzfalam nagyon hatásos a szűk járatokban, onnantól volt úgy, h. egyidejűleg 6 törp füstőlt el a zsinórban rányomott varázs hatására.
    A küklopszot viszont békénhagytam, nem fogta a tűzgolyó, sem a tűzfal, és mennyiségileg sokkal több húsa volt mint nekem :)
  • Morfi
    Nekem olyan 20-25. szint utánn már nem volt kitől félnem. Meg mit ér az az íjjvessző ami 12 milliót ér? Egyetlen egyszer volt az hogy egy démon kíbirta a multi shotot-ot és azóta senki.
  • Berv
    nekem is így települt, de megy rendesen azóta is (1.3-ra patchelt azóta)
  • Berv
    Ez mennyi idő után következik be ? :) lvl?
  • Morfi
    Ha még csak az lenne, egy idő utánn nincs olyan ellenfél aki megölne és nekem is több 10000-es sebzéssel értelmetlen a játék. Hiába szép...
  • Braveheart
    Na megvan nekem is a játék, meg majdnem végigolvastam az összes hozzászólást, így tisztában vagyok azzal hogy kicsit bugos még, de most mikor elkezdtem telepíteni nekem is 23%-ról vagy miről kezdte. Olvastam pár embernek volt még ilyen próblémája, mi a teendő ilyenkor?
  • Berv
    Lehet, sztem nagyon is élvezhető a színleosztás
  • hapi
    A magyar oldallal kapcsolatban tényleg építő jelleggel ha még nem volt:
    - alig látom a betűket sztem más színösszeállítás kéne (persze lehet hogy színvak vagyok)
  • MrAndree
    Meg bugok nélkül is rohadt sok pénzt lehet rohadt hamar összeszedni.
  • shaba23 #1155
    Írde bele, hogy senki ne használja ki a pénzcsinálós bugokat, mert megöli a játékot
  • The Fugitive
    Two Worlds magyar oldal frissítve! ;) sok emberkének mentek válaszok, és reagálások! ;)
  • wedge31
    Király az oldal sok hasznos infoval.
    A megszerzett cuccok tárolására a másik alternativa,hogy két elhagyatott házban / ilyenek vannak a városokban és a vadonban is / otthagyunk egy-egy teleportkövet és ha tele a motyó szépen haza visszük / minden házban három tároló van / valamivel hangulatosabb mint gebék nyergén tárolni a holmit.
  • dartonita
  • Berv
    1. javaslatom:
    - Küldetések: :) kerüljön fel az oldalra, biztos szivesen segít mindenki.
  • Berv
    eheh, és hol a white orc ? :)
  • dartonita
    Jard korbe a var elotti teruleteket,es hamar ki fog derulni.
  • Alvinti4200
    A White Orc-hoz hogy lehet bejutni? Zárva van az ajtó, látom, hogy ott vannak a csontik, de nem tudom sehogy kinyitni
  • Berv
    mármint fordított sorrendben ... igy teljes a mondat
  • Berv
    megcsinalom :)
  • dartonita
    Az oke hogy felvetted a kuldiket,de leadni hol fogod?
  • Berv
    Asszem "odafelé" menet már felvettem a törpe bányás küldit,... na majd meglátom este mit tehetek, ér-e annyit a főnök kinyírása v. jobban járok a békénhagyásával ?! :) (sok mentés rlz)
  • ToMy_
    A totemoszlopok nem a "környéken" vannak. Nézd meg a térképet, de ne a legkisebb nagyítással (egérgörgővel tudsz ki/be zoomolni), és látsz olyan ojjektumokat, hogy "Grom Camp". Na ott vannak a totemet, körítve némi "young grom"-mal. Asszem talán a térkép bal felső részén van egy tábor, viszonylag közel.
  • dartonita
    Mivel abban a taborban adjak a brotherhood-os sracok a torpe banyas kuldiket,en nem bantottam a commandert-feltem tole hogy ha megutom,akkor mindegyik nekem esik :)
  • Berv
    Igaz
    Te hogy oldottad meg ?
  • dartonita
    Ketfelekeppen is megoldhato,mint a kuldik nagy resze
  • Berv
    szia!
    Én is csinálom ezt a küldit - commander izé - jól sejtem, h. ki kell nyírnom mint a sza@rt ???!?! :)
  • dartonita
    Szia!
    A commander csak akkor jelenik meg ha leporgetted a csontvazas bortont,es felszint a brotherhood outpost-on(dragon scale,stb).Ha az kesz,es elindulsz visszafele nyugati iranyba,akkor az camp utan,de meg a torpe banya elott/alatt lesz egy kisebb brotherhood-os telep,ott talalod a parancsnokot.A moonshine-ert pedig Covenant-ba utazz,es ott dumalj az npc-kkel.
    Erdemes figyelni a questeknel mit dumalnak a karakterek,mert a terkepen az osszefoglalobol nem mindig derul ki mit kell tenned!
  • Dave00
    hello!és hol találtál hozáá editor-t?pls help
  • Berv
    Tényleg, néztetek térképet - F4 - mikor underground vagytok ???
  • Alvinti4200
    Hol találom meg az Outpost Commander-t? Voltam az Outpostban, beszéltem a bebörtönzött őrrel (akit ki is szabadítottam) és valami nyugatra lévő fodagót(?) emlegetett, de nem találtam meg. Már rég elhagytam ezt a küldit, csak szeretném megcsinálni. Továbbá a totem oszlopos küldetésnél (amikor legalább hármat kell visszavinni XY-hoz), ott az istennek nem találok harmadikat a környéken. Tudna valaki segíteni egy térképpel? 10 üveg Moonshine-t hol találok? Illetve melyik manusznál?
  • Faterx
    Én is respect csak abandone ne legyen ahogy általában lenni szokott...
  • zsirfecske
    riszpektá!
  • b-type