Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezzel ledobod és kész is, minnél több van annál jobb, lehet árusok mellé, vagy egyéb jó helyekre állandóra (amíg nincs jobb) dobni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
MadWolf#11626
MadWolf#11626
-ööhh, egy nyakas
lassú-lassú, de ha betalál még fél óra múlva is rezgek a satyómban😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondjuk annyira nem necces mert elfogad bármilyen kódot.Mire is jó a razoros féle??
★ 汤姆 李
Tudnátok adni tippeket?
lehet e benne fegyvereket csinálni
és különféle növények azok mire valók?
köcce
[merlinw.org]
-Attack 1%-ot
-Defense 1°%-ot von le.
Bár mondjuk azt észrevettem,hogy néha szerintem erõsebben is megcsappan ez a két tulajdonságom pontszáma.Tegnap pl belemerültem a game-be fel is vittem pontjaimat szépen mikor elértem 1 Graveyard-hoz szembekerültem pár Ghoul-al+csatlósaikkal és egykezes fegyveremmel harcolgattam eléggé sikertelenül.Mindig meghaltam😊
Szal óvatosan az elhalálozásokkal mert a késõbbiekben nagyobb szinteken értékesek lehetnek a több pontszámok.
Jah,mióta vettem 1 Bastard(kétkezes)kardot,lighting damage-el megáldva azóta nem igazán halok meg😊profin forgatja a sword-ot.
★ 汤姆 李
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem tudom miért, amint elindítom a game-et, kb 1 másodperc alatt megjelenik a kezdõképernyõ a two worlds logo-val és kilép.Akár az alap akár az 1.1 es patch-el próbálom meg.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
volt egy kis genny progi, ami befertõzte a gépet, és beülve lebonthatatlanul az svchost-ba pörgette a procit 100%-n, ...gond nélkül ment vele a proci napokat.
tudom mert nagyon sokáig tartott mire leírtottam.
(Ez még vagy a remek 2.5@3200, vagy egy sima 3.2-s proco alatt volt, most 4.2-s van, ezt elfelejtettem leírni, mikor kérdezted)
ON:
Mivel ilyet eddig csak a cpuburnerrel sikerült elérni, minden egyéb program képes futni rajta rendesen, mert egyik sem akarja folyamatosan 100%-on pörgetni, inkább maradok annál, hogy a program valamitõl nem túl jó. Eleve baromság, hogy egy nem létezõ kártya drivere beinduljon és a program enékül ne is menjen.
Anno a 3dfx kártyák idején se csináltak ilyen marhaságot. Ha volt ilyen zsuga használta, ha nem, nem, és nem is akarta. Vagy fel se ment a program nélküle, vagy ha igen, akkor baromi lassú volt, de nem állt neki szimulálni egy hardvert. Most ez a programezt teszi, ami progamozói baki. Részemrõl a társalgásnak ezennel vége...
amúgy kösz a full plate-es infót, akkor lehet maradok vmi táp half plate-nél.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Irj mindenhova 1-est.
Ezt minden inditaskor eljatsza,de kb 7mp az eletedbol.
Az iment amugy sikerult kigyalogolnom az egyik barlagos palyarol a semmibe 😊

és láss csodát semmi baja a procinak.Ha nézméd a teszteket tudnád hogy az AMD proci nem birja ventillátor hûtés nélkül a legkissebb telyesitmémy nõvekedés is emeli a szórt hõt, ezért van a szilikon, hütõ, ventillátor, nálad ezek közül valami nem jó (ventillátor),külömben a gyárto eleve 100% procihasználatra tervezi a hûtõ cuccot.De ha te tudsz egy olyan programot irni amivel tönkre lehet a procit melegiteni sokan fognak alkalmazni...(olyan procin amin jó a hõ elvezetés)
Omega: emberektõl lehet itt-ott. Játék elején az istállónál a xrác ijászkodni tanít pl. Elõbb utóbb összefutsz velük, úgyis beszélsz mindenkivel akinek zöld az ikonja, ugye😊
[merlinw.org]
Az elejen lesz egy lovunk de azt sikerult magara hagyon egy kis idore es vmi saman kinyiffantotta, kozben talaltam egy kis taborban par banditalan egy lovat de ez keves😊
Hol lehetne venni vagy szerezni meg lovakat?
vmit a 1.1 v 1.2 patch utan mar nem lehet loval is teleportalni, 1.0val meg siman tudtam 😊
Why so serious?
Ezert szolok most mindenkinek aki uszkalni es dual fegyvert forgatni szeretne,hogy mindenkepp szerezzen be egy tapos leather/chain armort maganak a kesobbiekre,mert en megjartam es 40es szint folott mar a sima utonallo is half/full plate cuccokat dobal(igy hiaba a szanaszet enchantolt kard es balta kombom <#szomoru2>#szomoru2> ),es a kereskedoknel sem talalni egyszerubb cuccokat.
AtiRadish:nem lehet kajat csinalni a jatekban,de felesleges is,mert nem ehezik meg a karakter.
(de most is fejbol nemtom a nevet meg a helyet, en is meg csak keresem de egyelore kinyiffant a lovam es azon vagyok hogy masikat szerezzek...)
Why so serious?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Pontosabban arra lennék kiváncsi hol vannak ezek a dolgok mert nem utal helyszin-re a küldiben.
★ 汤姆 李
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Majd ha lesz olyan zsugám, esetleg újra megnézem...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
amúgy receptek vannak a játékban? pl. egy sima mana potihoz mi kell?
ja, és fontos kérdés:
ezekben a 'plate hose' meg ilyesmi komolyabb cuccokban nagy str-rel sem lehet úszni illetve 2 fegyvert hordani? szóval ezek a piros korlátozó dolgok megmaradnak bármilyen táp is a kari? köszi
1.2 patchet is feltettem, de aprocit az indulás pillanatától 98-100%on pörgeti. Már az intro és a menü is...
Rájöttem, hogy mi okozza, de nem találok rá megoldást: a program, kérés nélkül felrak egy Ageia physX drivercsomagot is. Ilyen kártyám természetsen nincs, de ez nem hatja meg. Ha ennek a demojába belenézek, kiírja, hogy szoftveres gyorsítás és a proci felugrik 100%-ra, majd ott is marad. Rezzenetlenül. Ha leveszem ezt a drivert, akkor a Two World el sem indul, hanem pont iugyanúgy kilép az elején, mint amikor a legelsõ indulásnál hiányzott neki a Wmv codec.
Másnak is felnyomta ezt a drivercsomagot (meg valami MS VisualC++ valamit), vagy csak nekem sikerült valami félig Xboxra készült cuccot beszerezni?
a szellemek a szellemvilágban léteznek, ergo az anyagi világ eszközei nem hatnak rájuk. eza játék nyelvére lefordítva annyit tesz, hogy csak a mágikus fegyver sebzi õket, és annak is csak a mágikus sebzõ komponense, illetve a varázslatok.
2. ha összepakolom az itemeket, meddig lehet õket turbózni?
jelenleg addig, amíg bírod anyaggal.
3. Halál esetén van vmi szívatás? mert észrevettem, ha kipakolok egy szekrényt a város közepén, akkor az õrök ugyan megölnek de a cucc megmarad.
csökkennek a tulajdonságaid.
4. ha közelharc orientált vagyok/leszek akkor hogy érdemes pakolni a pontokat? str/stamina? vagy van értelme a dexnek is?
str - erõ. a támadást és a fizikai sebzést növeli.
dex - ügyesség. a közelharci védekezést (defense), és az íjjakkal való támadási esélyt növeli, valamint az íjak sebzését.
sta - a játékban vitality néven szerepel, de a hp-d nõ tõle.
willpower - akaraterõ, a manapontjaid számát befolyásolja.
ha valamit kihagytam, írjátok hozzá nyugodtan.
Nos a
Elõre is köszönöm