Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Látom te nagy Two Worlds szakértõ vagy !!
Azt irtad hogy volt már 100-as szintû karid is azt meg hogy a rákba csináltad ??? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Mert én jelenleg most 60-as szinten vagyok !!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De lenne még egy pár kérdésem ??
A sivatagban (Drakar Desert) hol található sárkánytojások ???
Mert kaptam egyolyan küldit hogy szerezz sárkánytojást !
Ja és elvileg a sivatagban kell lennie az utolsó relikviának az (Air Stone-nak) de pontosabban hol is van az a relikvia a sivatag mely részén ???
Mert a tûz viz föld relikviák megvannak már csak az Air hiányzik !!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Bocs, de nem tudtam térképet feltölteni.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Melyik falu ?? Azt mondtad a tavon túl !!
Az Eye Lake teleportra gondolsz ??
Ami egy tó közepén van !!
Az elsõ falu Komorin de ott nincs aztán még közel van hozzá Covengor de ott sincs ott van a tó mellett közel egy kis falu Vesitt Coral na ott van egy trainer de ott csak az ijászatot tanit !!
Mert az Earth Water és Fire és Air Magic már 10 szinten van !!
A nekromanciából is van már egy csomó spell kártya csak azt nem tudom használni !!
Az eddig megszerzett spell kártyák alapján a kedvenc monsterem az Iron Golem és a Devil !!
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
mint már mondtam csak a menû jön be. De már start gémelni nem enged.
Nekem az a bajom hogy felteszem a játékot...elindíttom...és miko betölti a pályát akko 1 pillanatra van kép aztán kilép a játékból és hibát ír ki!! Miért?
elõre is köszi!
Hogy tetted fel...?? kért vmi kódot az 1.4 után nálad/nálatok? mert nekem kért, és azt a 7AMX-el kezdõdõ kódsorozatot begépeltem, mert kérte a serialt a játék menûjébe való belépéséhez.
A Karga Campnél van egy olyan küldi hogy meg kell keresni egy személyt (Isa-t) akinek hatalmas vérdij van a fején mert elárulta Conn Kranach-ot !!
Szóval hol találom ezt a fickót ??
Ja és a relic ahol van a kincstárban oda mikor enged be ??
Mert ugyanis minden küldit megcsináltam nekik csak ezt az Isa küldit nem !!
Nekem az a bajom hogy felteszem a játékot...elindíttom...és miko betölti a pályát akko 1 pillanatra van kép aztán kilép a játékból és hibát ír ki!! Miért?
elõre is köszi!
1. Feltettem, de naon furán tette. Csak 34%-ig vitte, de attól tudtam jácani. elõtte bekrekkeltem az 1.0-ással.
2. Utána letöltöttem az 1.0 to 1.4-es patchet. Elindítottam, de kért egy másik serialt. Megtaláltam, beírtam... és a menü bejött, de már játékot nem tudtam indítani.
3. Aztán a gamecopyworldról leszedtem valami Wk mappát azt bekrekkeltem a játék fõkönyvébe.
4. UNINSTALL, igen ám, de nem vette le jól a 2W-ét. A Progik telepítésénél ott maradt a játék, és kérte, h az Install. log miatt nem tudja eltávolítani.
5. Így hát feltettem újból az eredeti játékprogit, és aztán hál' Istennek leszedte hivatalosan is, tehát kitörlõdött jól a progik hozzáadásánál.
Tehát mit tegyek, h az 1.4-es javított változattal tudjak jácani?
Remélem érthetõen leírtam, és elõre THX
Nem enged be, tehát nem tok jáccani 1.4-esen storyt. Há miér van e'?
A menü be jön.
Ehhez a TW-hoz van e magyarítás????
Az Oblivionál és a G1-2-nél rosszabb a G3-nál jobb ,ha szereted ezeket érdemes kiprobálni a legujabb patchel.
Mert most van egy kis aranyam vehetnék egy király pajzsot csak azt nem tudom hogy kell a pajzsot használni ??
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led