2732

• Roger6
    Miből gondolod, hogy bug? Lehet, hogy a lovat elkapta egy olyan köteles csapda, aztán az tartja a levegőben. Nem?
  • grebber
    Ez meg egy bugocska görcsöltem vagy 5 percet mire letudtam szálni és a ló is lekerült :(

• KaszaN
    VÁÓez a hely de jó!
  • grebber
  • KaszaN
    Bocsimegszokás. Ha tudnák segíteni biztosan segítenék de nem tudom milehet az a WDFiles\Language.wd fájl
  • grebber
    Na már 13 óra benne van de a főszálhoz még nagyon nincs közöm mert egyelőre nemtudok bejutni oda ahol a szükséges ereklyék vannak.
    Eddig csak 2 van meg (Karga Klán kincses raktárából) [A Skeldenekkel jóban voltam (ugye fingom nem volt hogy jussak be Karga klánhoz) aztán a vezetőjükkel való beszélgetésem után monta van egy fogoly csaj.Azzal spanoltam kiengedtem aztán egyből én voltam a Kargáéknál a superhiro és enyém lett az ereklye.
    A másikat meg a királyi sírból szereztem amihez adtak kulcsot (most hirtelen nemtudom melyik falúban).
    Most voltam Sötét torony környékén ott is van egy ereklye de egyelőre nemtudom hogy jutok be oda :(
    A többinek a közelébe sem voltam még.
  • totya4
    Mi bajod van szerencsétlen, ha nem akarsz segíteni legalább ne ugass.
  • grebber
    Zombik meg csontik ellen a Lélek sebzés kővel ellátott fegyver.
    Orkok azok nemszeretik a Villám kővet.
    A hús gólem meg a tűzes kővel bikázott fegyverek a hatásosak.
    Azért elég brutálak a gólemek meg az ogrék 1 csapás azt sanyi hiába van frankó páncélom.

• KaszaN
  • totya4
    Dobja már fel valaki valahova a WDFiles\Language.wd fájlt ha angol verziója van és 1.6 patch van rajta...nincs kedvem emiatt újratelepíteni de valamit ki akarok próbálni.
  • KaszaN
    Aztán kinyírtam a fickót és akkor látom200 szint kell hozzá
  • KaszaN
    nemtudom már ott hagytam ahol volt egy embernél volt elősször 1 ütéssel kinyírt amikor találkoztam vele
  • sandros
    Hali,
    Ezt a jatekot lehet cooperativ modban jatszani?
    Koszi!
  • Doc Hooliday
    Hol találtad?
  • KaszaN
    oh télleg találtam egy olyan kardot a játékban amihez valami 200 valamennyi szint kell és baromi sokat sebezvalami20000 körül
  • KaszaN
    szerintetek megéri mágust csináli?
    Nagyontetszik a mágus kari de úgy néztem a varázslatok nem sebeznek túl sokat
  • grebber
    Ennyire jó az illatom?

• Lui76
    Én pl. nem azt mondtam, hogy a tiszta játékidő rövid, hanem azt, hogy a főszál kissé túl egyszerű és rövid volt, kicsit még kombinálhattak volna vele.
    Különben meg végigrohanni sem szeretek egy játékon, úgyhogy elindultam a főszálon, de amerre jártam, útközben felvettem a mellékküldiket is, plusz tápolás céljából pihentettem a főküldit néha-néha.Oké, nem jártam pl Stico bayben, meg a havas vidékeken se nagyon, de a térkép 80%-a megvolt.Most is nekiálltam, hogy leverem Gandohart meg a haverját, aztán utána kis vakáció vidéken, és később újult erővel folytatom a gonosz elemek forrása utáni kutatást, de hoppá....nincs tovább main quest.
    Azt hittem még Gandoharnak is lesz "főnöke" akit szintén fáradságos úton kell felkutatni, majd eliminálni, de sajnos nem.
    Ezzel együtt akkor is jó játék, majd még előveszem párszor biztosan.
  • grebber
    6,5 órás játékidő után 19-es szinten vagy! Fogadd teljes elismerésemet!
  • totya4
    Nem igazán vagyok oda a gyorsrekeszek megvalósításáért. Elkényeztetett az Neverwinter Nights, ahol egy rekeszbe rögtön odarakhatom a bal ill jobb oldali fegyvert is. Tehát egy mozdulattal cserélhetem a két fegyvert, vagy fegyvert/pajzsot, fegyvert/fáklyát.
    Itt meg csak egy fegyvert fogad el, fáklyát egyáltalán nem(!). Különösen aggasztó a helyzet mert kipróbálnám a kétkezes fegyvereket, csak hát ügye gyorsrekesszel ez nem megvalósítható hogy egyszerre cseréljen mindkét fegyvert a kiválasztottra... így aztán marad a hátizsákban való turkálás, ami nem igazán kellemes és gyors, azaz akkor mi értelme a gyorsrekeszeknek?
  • b-type
  • Nandusz
    Továbbá még annyit hozzáfűznék, hogy így 6,5 órás játék után sztem a végigjátszásom ütni fogja a 130-150 óra tiszta játékidőt minimum!!! Szal aki ilyen 16-20 órás játékidőről beszél itt, az nagyon-nagyon el van tévedve.....
  • Nandusz
    Na én is elkezdtem a játékot és azt kell hogy mondjam, rendkívül magával ragadott. Direkt nem írtam eddig, mert gondoltam majd pár órás játék után alkotok véleményt. Nehéz fokozaton kezdtem el, 6,5 órás játékidő után 19-es szinten vagyok. Én egy harcos-tűzvarázslós kombinációt próbálok fejlesztgetni, eddig elég jó sikerrel. Grebberel ellentétben azt kell, hogy mondjam, hogy érdemes már az elején is harcba szállni farkas/vadkan hordákkal, ugyanis a küldetés TP-ken kívül rengeteg pontot adnak ezen állatok likvidálása és sztem nem nehéz őket kinyírni. Én a fokozatosság elvén játszom, tehát amely területet bejártam, azt meg is tisztítom minden ellenséges tényezőtől. Persze vannak legyőzhetetlen ill. nehezen legyőzhető ellenfelek...ilyenek pl. az ogrek, grom sámánok, stb. Ezeket majd a későbbiekben látogatom meg.
    Továbbá azt kell, hogy mondjam, hogy így nehéz fokozaton nagyon kiegyensúlyozott a játék az ellenségek vonatkozásában. Értem ezalatt azt, hogy azért elég sokat vissza kell töltögetnem és megizzadok minden csata alatt. Holott jelen állapotomhoz képest sztem überbrutál a páncélzatom is.
    Mindenesetre csatlakoznék totyához (és nem személyeskedésből), hogy lehet grebbernek át kéne értékelnie, hogy ilyen játékkal kell-e játszania, mert már a gothic3-nál is elég sok gondja volt és képtelen volt átlátni az adott játék világát/értelmét. Az RPG-knek épp az a lényege, hogy nem egy huszárvágással, lineárisan kell elképzelni az adott játék végigvitelét, hanem élvezni a dolgok kinyomozását, a feladatok sokrétűségét. Aki állandóan azt írja a topicokba, hogy fogalma sincs erről a feladatról, meg fingja sincs, hogy hol keresse, meg túl erősek az ellenfelek (normál szinten), annak valóban más stílusú játékra kéne orientálódni.
  • totya4
    Ez egy játék. Ha végig akarsz rajta rohanni akkor keress végigjátszást. Ha az rpg része nem tetszik, akkor meg ott vannak az fps-ek amik eléggé lineáris játékmenetűek. Itt oda mész és akkor amikor és ahova akarsz (ha a kapuk nyitva vannak :) Ebből fakadóan nem tudják a játékkészítők megmutatni neked mit csinálj, hova menj, ennek ellenére a térképen a küldetések gomb sokszor bejelöli a célpontot. Ismétlem önmagam, főleg egy rpg=a felfedezések öröme.
  • totya4
    Az biztos hogy a statisztikában látszik a halálod, illetve a haláleseteid száma. Hogy ebből számol-e valami szorzót pl az extra képességpontokra (ami a statisztikánál látható feltételek teljesülése esetén jön) az passz.
  • grebber
    Hm csomo küldetésem van amiről fogalmam sincs hol kell keresgélnem a megoldást!

PL Van egy máus vagy mi azt mondja vigyek neki kötelet egy akasztó dombról.Viszek neki.Azt mondja kell neki még kötél és hogy már tudom hol lehet szerezni.Közöm nincs hozzá honnan lehetne szerezni még :(
    Meg bekéne jutni is 2 helyre de fogalmam sincs hol kell küldetést felvennem hogy beengedjenek oda.
  • grebber
    LOL a játékban kérdem!
  • totya4
    Pl. nem tudsz többet az sg-re írni...
  • grebber
    Amugy ha meghalunk akkor annak van valami hátránya vagy származik belöle valamilyen negativum???
  • b-type
    Nem teljesen, nehézen kell játszani...akkor sem lesz veszett nehéz, de akkor már használni kell a lehetőségeket, és nem elég vadul vagdalkozni.
    ..és van mob ami egy ütésre meghalaszt.
    Meg én törrel nem vagyok úgy felfullozva.
  • grebber
    Hehe 500-se sebzésről jut eszembe nekem most 7x-es a buzogányom azt mostmár elég könnyű a game pedig normálon van.
    Asszem innentől kezdve nem fogok semmit se fejleszteni max magamat de fegyvereket meg semmit se.
    Ezt elkurták így nagyon :(
  • nooblajedzs
    Szisztok!
    Sikerult elinditanom a játékot és nyomtam is vele de elakadtam....Be kell mennem a király sirjába az erekje egyik darabjáért és piros jellel mutatja a belso ajtot nem tudom kinyitni, utána elmentem egy templomba az erekje másik darabjáért és ott is ugyanez csak piros lakat az ajton....semmi nem utalt rá sehol h hogy kene bemmenem:) köszi a helpet elore is
  • grebber
    Nem :(

Döbrögi: "3000 a sebzésem a büzogányal, normálban kezdtem, de igy elég könnyü." Hát én pont erről beszéltem hogy ezt nem akarom elérni inkább szenvedek de a játék szarsága végett ne menjen már a játékélmény rovására. Én inkább szenvedek harc közben.
  • oz
    Vannak olyan varázslatok (föld varázslatok között, nem is egy), amelyek helyben maradásra tudják kényszeríteni az ellent egy ideig. Íjászok ellen kiváló.
  • Döbrögi
    Patch a lelke mindennek!
  • Döbrögi
    Mennyé el melette, körben nem lehet megközelíteni azt a helyet?
  • Döbrögi
    HI!
    Én 5 órát játszottam vele, 3000 a sebzésem a büzogányal, normálban kezdtem, de igy elég könnyü. Csak az ijjászokat nehéz lenyomni, mert mindig elszaladnak :)

Alapjában véve jó kis game, csak lehetne kicsit változatosabb a környezet, olyan sivár :(

• grebber
    Hehe 500-as sebzés lol nekem olyan 50 körüli van most :D
  • totya4
    Fullozni úgy lehet hogy mindig nézed a kereskedők árúját, és ha jobb van megveszed :) Persze a fegyver szintjét is nézd! Pl egy 6-os szintű 500 sebzésűnél jobb lehet egy 2-es szintű 450-es, mert ezt jobban tudod felnyomni mint az 500-ast (ha találsz olyat).
    Ugyancsak amit összeszedsz nem ész nélkül eladni, hanem előbb átnézni. Egymásra helyezéssel növekszik a fegyver erőssége, de a fegyver ára nem követi ezt arányosan. Minnél magasabb szintű a fegyver, annál kevésbé profitál az összeillesztésből (tehát hogy két egyforma fegyver közül az egyiket a másikra teszed, ha ilyen pár van az kizöldül, és ekkor létrejön egy erősebb fegyver). Szerintem saccra logaritmikus skála lehet a fejlesztési ív, tehát egy szint után nem javul egyáltalán.

De mindezekre magadtól is rájössz. Nem tudtad hogy sokaknál a játék legértékesebb része a felfedezés? :)

Léleksebzés passz, eddig mindenkit kinyirtam aki rászolgált. Az éjszakai lelkek meg döglenek a tűztől.

A sebzés amúgy érdekes, van nekem egy kétkezes Az..valami kardom, namost ha nála nagyobb sebzésűre cserélem érdekes módon az összsebzés kisebb lesz. Namost melyiknek higgyek. :)
  • grebber
    Ez jól hangzik de a megoldás az nagyon szar inkább erősitőkövek kombinálásával oldották volna meg és nem ezzel az "egymásra helyezéssel"