2732
-
#2131 Vki pls HELP!
Hogyan tudom a tőrökrt használni ill. a lopakodást, tolvajlást? -
#2130 egymásra helyezéssel.
én törkedvelő vagyok, de abból kifejezetten kevés van. De jók a szablyák is.
-
#2129 És fegyvereket mivel lehet "fullozni" ?? Mert én csak fagyás,méreg,meg lélek sebzés követ találtam hozzá.
A lélek segzés milyen ellenfelek ellen jók? -
#2128 Kétkezes kard nagyon jó választás eleinte, nagyon jól kaszál.
A kétfegyveres harc egy idő után sokkal jobb, mert két fegyvert lehet fullozni.
De azért később is van mob aki egy csapásból halaszt...legalábbis nehéz fokozaton. -
#2127 Pár kép:
Szép a víz
Ezen a részen kis semmi vagyok mert csontvázhegyek meg hullaakrámik vannak
A lóvam :D
-
#2126 No már 3 és fél óra van benne és még mindig csira vagyok :D
Hát ez nem olyan lesz mint a Gothic hogy állatok gyilkolásából fogom feltápolni magam mert itt csoportosan van mindenki azt 3-4 farkas ellen nincs esélyem. Orkok csontávázak stb-ket nem is említem.
Sok sok küldetést kell csinálnom hogy fejlödjek majd. -
totya4 #2125 A pajzsot behúzod a figurán jobbra (a balkezes fegyver helyére), és használja. A pajzshasználat passzív képesség, fejlesztheted. Ha kétkezes fegyvered van, akkor természetesen nem használhatod a pajzsot, ekkor ki is pirosodik a tárgy.
A figurán egyébént van 3 lyuk ami nem tudom mi, az egyik a tegez alatti, aztán baloldalt két álló téglalap egymás mellett... -
#2124 Lehet én vagyok balfasz de én nem találtam pajzsal védekezést és ha már van benne pajzs akkor szeretném is használni.
Nekem csira fegyverem van valami kard 7-12-es sebzéssel ettől a kisnyúl is alig fekszik. -
totya4 #2123 Oblivionnal nem játszottam még. Egyelőre pajzsot nem használok, mert ütök egyet-kettőt kétkezessel és hullik mindenki...
Minden játék más picit, az lenne a baj ha tök egyformák lennének. -
#2122 Amugy ebben van olyan hogy előretarja a pajzsot és úgy védekezik vagy olyan csak Oblivionba van ??
Gothic 3-ba az a gáz hogy egyszerűen nem lehet érezni a páncélok adta védelmet mert hiába volt rajtad a brutál cucc mintha ottse lenne! -
totya4 #2121 Nekem meg az a bajom hogy túl könnyű. Ha előre tudom hogy a normal ilyen gyengusz hard-on kezdem. Persze a legelején nehéz, helyesebben sokat kell futni hogy mindig egyet elcsalogass, aztán leölj. A hátrálás gombot ismered egyébként? Ha látod hogy támad hátrálsz, és nem kapsz sebzést.
Gothic 3-ban max páncélban is kinyír a farkas... :)
Na majd én is kombinálok hogy HP-t kapjak mert eddig nem jött össze. -
#2120 Nemfözögetek nagyon mivel ha van is 1 db értlemes cucc akkor hiába kombinálom a sok fossal - hp lesz az eredménye azt meg nem akarom.
Főzöcskézni asszem nemfogok max ha lesznek értelmes alapanyagok eddig nem igen találtam olyanokat :(
De eljén még nagyon csira az emberke 2,5 óra game után 6-os szint azt 3-4 farkas simán kinyir. -
totya4 #2119 Az szép lehet. Viszont az nvidia nem szimpatikus nekem, a legfrissebb letölthető driver nem támogatja hivatalosan a 8800GT-t, pedig nem régi kártya. Ami tölthető hozzá, az meg tavalyi... Azt hiszem az ATI fele kacsintgatok inkább.
Ha kifőzöl tűzvédelmet (vagy valamilyen védelmet) akkor neked is sebzés lesz belőle? -
totya4 #2118 Első indításkor nekem se lehet kattintani, ekkor alt-f4 utána megy.
Ha a videólejátszás miatt fagy megy, akkor #2104
Patch-eket ügye feltetted. -
nooblajedzs #2117 sziasztok
nekem lefagy a játék az elsö képnél amikor el szeretném inditani...
nem tudja valaki mi lehet a probléma? -
#2116 Én hiába csapkodtam fél évig nem ment le az életereje!De akkor majd szerzek hírnevet ezeknél ha az kell aztán csak beneged! -
#2115 Első lépésben megöltem mint szél :))
Aztán visszatöltöttem és inkább küldetéseztem kicsit...van olyan küldetés, amivel növelheted a hírneved/elismertséged a Karga klánnál. -
#2114 A pirossal bekarikázott részre kéne eljutni,de van egy kapu ami előtt egy őr és azzal nem lehet beszélni mert elhajt!Leverni nem lehet mert hallhatatlan vagy mi a rák nem sérül.
Ide mikor és hogy lehet majd bejutni?
-
#2113 Nekem minden maxon van és jól fut. -
totya4 #2112 Kösz és tényleg.
Viszont ha pl. tűzvédelem alkotóelemet ha kifőzök, tűzsebzés lesz belőle. Ez normális? :)
Látom 8800GT-d van, hogy megy a játék rajta? Nekem 1950Pro van, AA aniso nincs némelyik effekt levéve, és mégis akadósnak érzem a mozgást. Pedig fps elvileg megvan, tehát 50-60 fps-nél is érzem ezt. Lehet hogy a sok fű miatti dinamikus fps változás zavar... -
#2111 Invertorydba jobb oldalon ott van az ÜST fölötte van most hirtelen nemtudom mennyi hely ahova betudsz huzni növyényeket miegymást majd ha megvan rámész az üstre akkor összekotyvassza és kiirja mik a tulajdonásgai a löttynek.
-
#2110 Hi Mindenki!
Eelőre szólok h még elég noob vagyok. Csak tegnap kezdtem a gammát.
2 kérdés:
-1. Hogy lehet lopakodni? A képességem már megvan.
-2. A tőröket nem tudom sehogy sem magamra aggatni. Miért? Pedig ehhez is megvan a képzesttségem.
THX előre is! -
totya4 #2109 18 óra? Erről a játékról van szó? Én már nyomtam vele annyit, de még a térkép tizede sincs meg :) Teleportálok helyivel is, tehát nem az utazás miatt megy az idő. A terület viszont marha nagy, van mit felfedezni.
Szerintem jóval tovább lehet nyomni ha valaki játszani is akar a játékkal nem csak rohanni.
Kotyvasztani egyébként hogy lehet? A képzettségem megvan rá, de semmi. Lehet kéne hozzá valami üveg is? -
#2108 Hát az nem sok. 18 óra az kb. 1 hét (kicsit több). -
#2107 Amúgy már mászkálok egy ideje de csak olyan dolgok vannak amik mérgek??
Mert bármit szedek és kotyvasztok belöle mindig méreg jön ki :( -
#2106 3,98GB a patcheket feltéve! -
C7 #2105 kb mennyit foglal a vinyón? -
totya4 #2104 Manuálisan nyiss meg a Video mappából egy wmv file-t, valószínű ezt se játssza majd le a géped. Persze olyan lejátszóval nyisd meg ami közös kodekeket használ, ne vlc-vel :) Tehát ha nem játsza le, akkor szükséged lesz egy codecre, pl erre:
Ha valami kodek pakk van a gépeden akkor részvétem.
Egyébként a videókat megnézheted a fent említett Video mappában, pl vlc-vel. -
#2103 Huh, mennyi játékidő?....hát ha nem csalnak a mentéseim,akkor kb 18 óra körül.De ebből sok mellékküldi volt, mert amerre jártam minden lehetséges feladatot felvettem.
Szal nekem kissé egyszerűnek és rövidnek tűnt, lehetett volna még benne pár csavar. -
#2102 Mennyi volt kb a játékidő?? Sok melléküldetést csináltál? -
#2101 Ajaj, megvan a hiba gyökere...Valami codec-hiba az utolsó videó betöltésénél, a bibi csak az, hogy ezek szerint ez volt a fősztori vége, ennyi kész, slussz.
Hát sajnálom, pedig amúgy nagyon tetszett a játék, de ez elkeserítő. -
#2100 Au...ez azt jelenti, hogy nem lehet továbbjutni? -
csuripi #2099 Hali!
Segíteni sajnos nem tudok, de ugyan ezt a hiba jelenséget tapasztaltam én is, bármit válaszoltam Gondoharnak. -
#2098 Hali!
Kardinális probléma adódott a játékban nálam:
miután leszámolok a Reist-démonnal, bemegyek a kastélyba kiszabadítani Kirát, de ahhoz ugye jól el kell kalapálni Gandohart...na most, amint megölöm Gandohart, kb 5 másodperc múlva LOADING..és kivág a menübe..
Vkinek hasonló tapasztalat? ..illetve főleg a megoldás érdekelne
Már sokféleképpen próbáltam, van több mentésem is, gondoltam hátha csak vmi műszaki hiba, de akárhogy akárhol csapom le, mindig ugyanaz.És csak a menübe dob, nem is az asztalig, szal nem értem....
Megköszönnék minden segítséget, tippet. -
SG #2097 Akkor maradok a specializációnál, sosem szerettem a multifunkciós karaktereket, valahogy nem bírom beleélni magam a pallossal rohangászó, közben tűzlabdát dobáló mágusharcostolvajmindentegybe rendszerbe. Remélem a játékkészítők nem úgy tervezték, hogy csak a multikarakterek boldogulnak ebben a játékban. -
#2096 Ahogy érzed, szerepjáték.
Én újra kezdtem, detto legnehezebben, nem főzök semmit egyenlőre..és uolyan jót játszom vele mint régen.
Anno az első játékra, volt egy arc egy nagyvárosban (a topikban biztos dob találatot a skill-re), aki pénzért lekapta a pontjaidat, és újra elrendezhetted. -
SG #2095 Meg lehet majd tanulni az összes skillt a játék során, vagy érdemes inkább az elejétől egy irányba szakosodni ? -
JamesRyan #2094 közebn kiderült,ha esetleg másnak is van ilyen:
kitöröltem az srt-ket a video mappájából -
JamesRyan #2093 nem használok semmit.közben kiderítettem.1.6ig van fennt patch és a magyarítás okozza az átvezetők window módját.leszedtem a magyarosítást és nem csinálja. -
mexx009 #2092 Sziasztok! Kéne egy kis segítség mert nincsen hang. De az összes másik játéknak van csak ennek nincs. AZ elején van a videóban van de amúgy nincs. A control panelt is felraktam már és ott se tok csinálni semmit. Valakinek tipp?