2732
-
#2251 -
micsoda utazás lehetett a haverokkal (de fura emberek vannak arrafelé)
-
#2249 csináltam tipikusan hülye túristafotókat is :)):
meg egy gyors mozgót:
-
Xardas18 #2248 Na megvettem a játékot...:D úgyhogy holnaptol jaj nektek...:D -
#2247 csak oda kell húzni? hm nemtudom lehet hogy már próbáltam de megpróbálom még hátha a f7 be próbálta benyomorítani -
totya4 #2246 Csak 3 varázslatod lehet, az pedig amúgy is ott van az F7-es sorban.
Ha az F8-asba szeretnéd, akkor húzd oda az aktív varázslatok ablakból (balról). -
#2245 O látom valahogyan megcsináltad hogy a gyorstálcára tettél 3 varázslatot ráadásul tetszőleges helyre áruld el hogy ezt hogy csináltad nekem nemsikerült -
-
#2243 Volt egy magyar oldal ami ezzel foglalkozott, de már megszünt.
nyugodtan írjad ha elakadtál....bár sztem se nagyon lehet elakadni, ha sokat dumálsz mindenre rájösz,...sőt sok küldetés így lesz igazán frankó.
-
Xardas18 #2242 oksi, ha még is akkor majd írok nektek ;) -
totya4 #2241 Nem fogsz elakadni... menj végig minden úton amit a térkép jelez, beszélj mindenkivel... -
#2240 Szerintem ha elakadszk, itt a fórumon sokan vannak, akik tudnak neked segíteni. -
Xardas18 #2239 Én feltalálom magam meg szertetem is az ilyen játékokat, csak mi van ha elakadok? :D mert egyszer ugy is elfogok, meg csak kérdeztem hogy van-e egy ilyen oldal, de mind 1... majd lesz valami, meg szerencsére van mostmár magyaritás hozzá :) -
#2238 A játékkal magával mint rpg-vel semmi gondom egyedül a harcrendszer mind saját magunké mind az állatók lények támadása gyenge!
Ha a játék egésze szar lenne már rég uninstall lett volna.
Minél nagyobb szeletet be akarok járni a térképből.
-
#2237 Szerintem nem a harcrendszert kurtak el ahogy te mondod, hanem a jatek egeszet. :D -
totya4 #2236 Feltalálod magad. Ha nem, akkor miért pont olyan játékot néztél ki ami arról szól hogy oda mész ahova akarsz? :) -
Xardas18 #2235 Amúgy nincs ehez a játékhoz valami jó kis végigjátszás vagy ilyesmi, mert azt ser tom majd hol kezdjem az egymenetes játékot és mit kell majd tennem... vagy a küöldetések adják majd a helyszineket? vagy van valami logikai menete? -
#2234 "Vannak olyan ellenfelek, amikkel egyedül életveszély megküzdeni"
Most öszintén mondom ilyen ebben a játékban nem létezhet a elkurt harcrendszer miatt. -
#2233 Oké, bocs, ma megy nyomdába az anyag, kicsit felbasztam az agyam egy-két ügyfél hülyeségein. De szerintem próbáld ki multiban, mert nem hazudtam, amikor azt írtam, hogy sokszorozódik a játékélmény/idő.
(Az milyen fasza lenne, ha lenne egy külön SG-s Two Worlds szerver!) -
totya4 #2232 Ezt a fajta játékot én nem tudom elképzelni multiban, de nem is állítottam hogy multiztam volna vele. Mégegyszer: Nem. Viszont más jellegű játékokban multiztam, a tapasztalatok onnan vannak, amiket továbbra is fenntartok. Egyébként én nem haragszom ám :) -
#2231 Értem. Következő kérdésem: Te multiztál már valaha ezzel a játékkal? Megvan eredetiben?
Most halál őszinte leszek. Szerintem te életedben nem játszottál ezzel a játékkal multiban, és nincs meg az eredeti játék (pedig nagyon szép lett ám a borítója)! Egyedül csücsülsz egy szerveren? Jujj... Igen... Tényleg... Ha szerinted ketten vagytok összesen egy szerveren, akkor csak egymást gyakhatjátok vaze? Vagy mi? Ugyanúgy vannak ellenfelek, mint single-ben, csak sokkal több, és keményebb. Vannak olyan ellenfelek, amikkel egyedül életveszély megküzdeni. A multi részét nagyon eltatlálták. De ha már itt tartunk, akkor elmondom, hogy egy szerveren nem te leszel az egyetlen emberi játékos, ennél többen vannak, akik megveszik eredetiben. Ha meg a haverod pont akkor nem ér rá, amikor te fent vagy, akkor gyakod egyedül az ellent, vagy társulsz egy ismeretlenhez! Na befejeztem. Viszlát! -
totya4 #2230 Azon akadok fenn hogy általában magyarok nincsenek sokan ilyen helyeken márcsak azért sem mert nem vagyunk sokan, ebből fakadóan kicsi az esély hogy pont mikor ráérsz legyen fenn magyar is, vagy a haverjaid. Ha tudtok időpontot egyeztetni akkor oké. Az hogy egyedül csücsülsz egy szerveren az meg mitől multi.
Röviden: a multi jó lehet DE a multihoz többen kellenek, ami bizonytalan. Én pedig nem szeretem ha bizonytalanságra alapozva ígérgetnek valamit :) -
totya4 #2229 Persze, bár túl sokat nem kell használni... először max :) -
#2228 Látom a csevegésen akadtál fenn. Ez olyan dolog, ami nem kötelező. Ez a kliens egy külön program, szóval ha anyámmal akarok beszélni ingyen, akkor feljön a szerver szobájába, és dumálunk. Ez nem a játékhoz tartozik, teljesen külön álló dolog. Akár sakkozhatsz is a gépeden, és közben valakivel dumálhatsz közben, aki a szobában van.
Mondok egy pédát. Mi bérlünk egy TS szervert (havi 200 Ft, ha leosztjuk fejenként 10 Ft/hó). Annak van egy IP címe, amit megadtam a barátaimnak. A szerveren létre lehet hozni szobákat. Van, aki COD 4-el nyomja, az létrehozza a COD 4 szobát (vagy akármi lehet a neve), és ha kell, jelszót rak rá ha taktikolnak, hogy mások ne zavarják meg őket a megbeszélés alatt. Így beszélnek egymással, miközben játszanak.
Pont ezért nem értem, mi ez, hogy külföldiekkel csevegni, meg minden?! Ha van egy TS szervered, akkor oda az jön csak be, aki te akarsz. Mások nem is tudják a szerver IP címét, szóval oda senki nem teszi be a lábát rajtatok kívül.
Mi az, hogy "egy-két házban, ahol ki van írva hogy magyaroknak"? Ezt hogy érted? Mondtam már, a szerveredre csak az jön fel, aki ismeri a szerver IP-jét, vagy ha tudja a jelszavát. Mégegyszer mondom, ez nem a játékhoz tartozó program, ezt önmagában lehet használni. -
#2227 Használja valaki a 2worlds control panel-jét?.
Nagyon állat szvsz...frankón testreszabható a játék és játékmenet, valmint ezeken kivűl is okos (modok, felvételek..stb) -
totya4 #2226 Azzal biztatsz vételre egy játékot (ami önmagában nem baj) hogy az online hüde fasza hüde jó, mekkorákat lehet benne menni meg csevegni. Ez kb olyan mintha azt mondanád menjetek utazni a világba mert kurva jókat tudtok majd csevegni. Igaz, csak abban az egy-két házban ahhol ki van írva hogy "magyaroknak" :) -
#2225 Csak azért nem értettem a hsz-ed, mert ha te hozol létre egy kommunikációs szervert, abba nem tud más csatlakozni, csak akinek megadod a jelszót. Így kizárva, hogy külfödiek belemásszanak a szobába, csak az ismerőseid. Elbeszéltünk egymás mellett, azt hiszem. -
totya4 #2224 Értettem elsőre is. Olvasd el figyelmesebben "márpedig online <<<főleg>>> idegen nyelvű játékosokkal cseveghetsz", és nem azt mondtam hogy hülyeséget írsz, hanem hogy "<<<Árnyalnám>>> a képet". :) -
#2223 Látom nem értetted. Olvasd el mégegyszer.
Idézem magam:
"Egy-két ismerőssel összefogsz, és közösen járjátok a világot, sokkal de sokkal érdekesebb! Közben online beszélgettek az ismerősökkel egy kommunikációs kliensel (TeamSpeak, Ventrilo), baromi izgi ám így."
Tehát én magyar barátokról/ismerősökről beszéltem, akikkel csináltok egy TeamSpeak szervert, és már mehet is a pofázás élőben játék közben (csak egy mikrofon kell hozzá).
Egyébként meg nem hiszem, hogy a többség most hirtelen megrohamozná a boltokat, mert kész a magyarítás. Aki eddig megvette, vagy ezután meg fogja, az nagy részben az online lehetőség miatt teszi ezt, amit warezban nem érhetsz el. -
#2222 Alábbi kérdéseimre vki tudja a választ? (pár hsz-el lejjebb) -
totya4 #2221 Árnyalnám a képet, ugyanis akik most kezdenek játszani a játékkal azok feltehetőleg a magyarítás elkészülte miatt teszik, márpedig online főleg idegen nyelvű játékosokkal cseveghetsz ami nem feltétlenül élvezet annak aki csak magyarul tud... :) -
#2220 Na, akkor leírom, hogy én hogyan gondolom:
A játék 5.000 Ft-ba kerül, szerintem rohadtul nem drága.
- Egyszer kihagyod a bulit hétvégén, és megvan a game.
- Egyenlő kb. egy havi internetdíjjal, ha azt tudod fizetni, erre is kell legyen pénz.
- Ha hetente 1 doboz cigivel kevesebbet szívsz, akkor 2 hónap alatt megvan.
- Ja, és ne fürgyé leee, akkor spórolsz a vizen, így belefektethetsz a játékba némi pénzmagot.
Miért jobb, ha megveszed:
- Abszolút semmi gond a patch-ek telepítésével,
- Semmi gond a regisztrálásnál.
- Bonus code-ot kapsz, amivel extra fegyverekhez/pajzshoz/egyéb cuccokhoz juthatsz.
- Tudsz multizni, ami a játékidőt a sokszorosára (!) növeli (akár több száz óra)
És elérkeztünk a legjobb részhez vaze! Multi! Hát nem lehet abbahagyni! Sokkal élvezetesebb, mint egyedül császkálni ebben a baromi nagy világban. Egy-két ismerőssel összefogsz, és közösen járjátok a világot, sokkal de sokkal érdekesebb! Közben online beszélgettek az ismerősökkel egy kommunikációs kliensel (TeamSpeak, Ventrilo), baromi izgi ám így.
Hidd el, 5.000 Ft nem pénz érte! Ezekből mind kimaradsz, ha nem veszed meg. Az egyszemélyes hadjárat szerintem csak egyfajta előképzés a multi rész világába, ott kezdődik az igazi kaland... -
Xardas18 #2219 Ja de ha megveszem akkor elköltök egy csomó pénzt ami most nincs amúgy se sok, ha meg letöltom akkor nem... -
#2218 Ezt most nem bunkóságból mondom, de ha megveszed, egy deka gondod nem lesz a telepítéssel. Ha meg letöltöd, még több szart fogsz átélni. -
Xardas18 #2217 Köszi :D biztos ki fogom próbálni... csak remélem könnyen fel is tudom telepiteni, mert sok szart átéltem már :D -
#2216 Hát ennél többet szerintem csak Oblivionnal fogok játszani ha elkészül a magyarítása!Mert angolul végigvittem de nem sok mindenhez volt közöm.Azért valamit meg megértek,de magyarul azért mégis jobb:D
Az lett volna ebben a jó ha a védekezés nem csak az hogy hátraugrasz azt jovan.Szerintem sokkal jobb megoldás lenne ha magad elé tartod a kardod és úgy hárítod az ütést valoságosabb is meg jobb is.Nemtudom hogy müködik de szerintem nem lett volna nehéz dolog megvalosítani.
Gothic 3-ba meg a pajzs csak díszlet volt meg ott nem éreztem hogy minél jobb a páncélom anál kevesebbet sebeznek mert ugyanugy sebzett minden :(
-
totya4 #2215 Ha szereted a műfajt úgyis kipróbálod, mert nem igazán van választék.
Legjobban a G3-hoz hasonlít rpg-k közül amit ismerek. -
#2214 Kedves Xardas18!
Soha nem játszottam a Gothic 3-al, így nem tudom, hogy jobb-e ez a játék nála. Ha tetszenek az RPG-k, ez is tetszeni fog. Nyugodtan vedd meg, telepítsd, és játssz, mert megéri!
Remélem ez már kielégített az információ éhségedet. -
#2213 No már 20,5 óra és 50-es szint!
Kereskedőknek meg a girizának kell már csak nyalnom azt azoknál is 10/10 leszek.
-
Xardas18 #2212 Köszönöm a válaszokat... sokan írtatok...