Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én törkedvelõ vagyok, de abból kifejezetten kevés van. De jók a szablyák is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A lélek segzés milyen ellenfelek ellen jók?
Next PC upgrade: 2022
A kétfegyveres harc egy idõ után sokkal jobb, mert két fegyvert lehet fullozni.
De azért késõbb is van mob aki egy csapásból halaszt...legalábbis nehéz fokozaton.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szép a víz
Ezen a részen kis semmi vagyok mert csontvázhegyek meg hullaakrámik vannak
A lóvam 😄
Hát ez nem olyan lesz mint a Gothic hogy állatok gyilkolásából fogom feltápolni magam mert itt csoportosan van mindenki azt 3-4 farkas ellen nincs esélyem. Orkok csontávázak stb-ket nem is említem.
Sok sok küldetést kell csinálnom hogy fejlödjek majd.
A figurán egyébént van 3 lyuk ami nem tudom mi, az egyik a tegez alatti, aztán baloldalt két álló téglalap egymás mellett...
Nekem csira fegyverem van valami kard 7-12-es sebzéssel ettõl a kisnyúl is alig fekszik.
Minden játék más picit, az lenne a baj ha tök egyformák lennének.
Gothic 3-ba az a gáz hogy egyszerûen nem lehet érezni a páncélok adta védelmet mert hiába volt rajtad a brutál cucc mintha ottse lenne!
Gothic 3-ban max páncélban is kinyír a farkas... 😊
Na majd én is kombinálok hogy HP-t kapjak mert eddig nem jött össze.
Fõzöcskézni asszem nemfogok max ha lesznek értelmes alapanyagok eddig nem igen találtam olyanokat 😞
De eljén még nagyon csira az emberke 2,5 óra game után 6-os szint azt 3-4 farkas simán kinyir.
Ha kifõzöl tûzvédelmet (vagy valamilyen védelmet) akkor neked is sebzés lesz belõle?
Ha a videólejátszás miatt fagy megy, akkor #2104
Patch-eket ügye feltetted.
nekem lefagy a játék az elsö képnél amikor el szeretném inditani...
nem tudja valaki mi lehet a probléma?
Aztán visszatöltöttem és inkább küldetéseztem kicsit...van olyan küldetés, amivel növelheted a hírneved/elismertséged a Karga klánnál.
Ide mikor és hogy lehet majd bejutni?
Viszont ha pl. tûzvédelem alkotóelemet ha kifõzök, tûzsebzés lesz belõle. Ez normális? 😊
Látom 8800GT-d van, hogy megy a játék rajta? Nekem 1950Pro van, AA aniso nincs némelyik effekt levéve, és mégis akadósnak érzem a mozgást. Pedig fps elvileg megvan, tehát 50-60 fps-nél is érzem ezt. Lehet hogy a sok fû miatti dinamikus fps változás zavar...
Eelõre szólok h még elég noob vagyok. Csak tegnap kezdtem a gammát.
2 kérdés:
-1. Hogy lehet lopakodni? A képességem már megvan.
-2. A tõröket nem tudom sehogy sem magamra aggatni. Miért? Pedig ehhez is megvan a képzesttségem.
THX elõre is!<#worship>#worship>
Szerintem jóval tovább lehet nyomni ha valaki játszani is akar a játékkal nem csak rohanni.
Kotyvasztani egyébként hogy lehet? A képzettségem megvan rá, de semmi. Lehet kéne hozzá valami üveg is?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mert bármit szedek és kotyvasztok belöle mindig méreg jön ki 😞
http://www.free-codecs.com/download/Windows_Media_Format_11.htm
Ha valami kodek pakk van a gépeden akkor részvétem.
Egyébként a videókat megnézheted a fent említett Video mappában, pl vlc-vel.
Szal nekem kissé egyszerûnek és rövidnek tûnt, lehetett volna még benne pár csavar.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Hát sajnálom, pedig amúgy nagyon tetszett a játék, de ez elkeserítõ.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Segíteni sajnos nem tudok, de ugyan ezt a hiba jelenséget tapasztaltam én is, bármit válaszoltam Gondoharnak.
Kardinális probléma adódott a játékban nálam:
miután leszámolok a Reist-démonnal, bemegyek a kastélyba kiszabadítani Kirát, de ahhoz ugye jól el kell kalapálni Gandohart...na most, amint megölöm Gandohart, kb 5 másodperc múlva LOADING..és kivág a menübe..<#conf>#conf>
Vkinek hasonló tapasztalat? ..illetve fõleg a megoldás érdekelne
Már sokféleképpen próbáltam, van több mentésem is, gondoltam hátha csak vmi mûszaki hiba, de akárhogy akárhol csapom le, mindig ugyanaz.És csak a menübe dob, nem is az asztalig, szal nem értem....
Megköszönnék minden segítséget, tippet.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Én újra kezdtem, detto legnehezebben, nem fõzök semmit egyenlõre..és uolyan jót játszom vele mint régen.
Anno az elsõ játékra, volt egy arc egy nagyvárosban (a topikban biztos dob találatot a skill-re), aki pénzért lekapta a pontjaidat, és újra elrendezhetted.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
kitöröltem az srt-ket a video mappájából
azt kérdezném,hogy mit állítottam el akkor ha az intro mozi az indulásnál leugrik window módba és nem fullképernyõs?a game utána teljes képernyõs.a beállításokban nincs kijelölve awindow mód
köszi a segítséget
3Ds MAX :)
HKEY_CURRENT_USER alól is és a HKEY_LOCAL_MACHINE alól is.
Utána install, majd a #2038 szerint.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Honnan:
http://www.2-worlds.com/
Itt jobb oldalt a support felirat alatt lesz az Updates amire kattinthatsz.
pcdome.hu?