2732

• b-type
    Nehéz szinten eleinte a hátbabökés a legjobb megoldás ha ölni akarsz, nekromanciát addig megtanulni míg a csontvázkezek kibújnak a földből,...azzal blokkolni, majd páncélrésen egy jó törrel megbökni az ellenfelet.
    Minden más esetben nagy tömegben legyűrnek eleinte, később mikor már min. 10-12ezer felett sebez mindkét kard +4-5ezer mágikus sebzés, akkor már lehet emberkedni megfelelően magas hp mellett.
    De eleinte nekem a tör volt a legjobb haverom :)
  • Xardas18
    mert az első szintjét meg kell tanulni... csak utánna növelheted a szabad pontjaidal... van is egy térkép a neten ami azt mutatja hogy kik tanitják meg ezeket... http://www.geocities.com/sebestyn168/AntaloorHD.jpg
  • turbocfh
    Üdv.
    Köszi Kaszan. Azt valaki meg tudja mondani hogy amikor pl. meg akarom tanulni a lopást, vagy a hátulról leszúrást miért nem aktív az ikonja. Hiába kattintok a karakter oldalon az ikonra az nem lesz aktív.
    Köszi
  • Xardas18
    mnit jelentenek a küldetés pontoknál a külömbözö szinek? (zöld piros kék) és kit kell megölni a testvériség elöörsénél ad egy paraszt egy küldit hogy öljem meg a vezetöt de nem tom ki az...:S mi a neve? Help légy!
  • rotator
    Próbáld ki a demót.
  • Kandurex
    tudod, a turok topikból visszaidézem a hozzászólásod:

"Lelövöm a raptort, elkezd rángatózni, majd kilehelli a lelkét:D. KURVA JÓ. A napfény megcsillan a dínók vérén:D. Kurvajó, tudtam hogy érdemes leszedni."

veszed te a lópucut, azt...
  • mama2
    Nem kell leszolni. Meg akarom venni, csak előbb ki akarom próbálni.
  • KaszaN
    Megkell tanulni egy képességet a jele valami koponya két keresztbe tett tőrrel ha azt megtanultad lopakodval az ellenfél hátamögé lopózol a gyorsbillentyűtálcán megjelenik az a koponya és azt kell megnyomni mármint a számot amin van
  • Dante73
    Szegény...
    Letöltötted, ki kell csomagolni, fel kell patchelni 1,6-ig, és csak utánna tudsz játszani... És még egy serial is kellene....
    Ha ennyire nem megy, nem vagy képben, miért nem veszed meg? Az alkotók kicsit többet dolgoztak vele, elhiheted, te meg elvárod, hogy ingyen játszhass, melette panaszkodsz. Pofád az van, nem mondom...
    Várjál, mindjárt sajnállak....
  • mama2
    Most látom hogy 1 giga a patch:O. De meg kell szenvednem evvel a játékkal:S.
  • mama2
    Két kérdésem lenne: A magyarításhoz ugye kell az 1.5-ös patch. Na most én azt elkezdtem tölteni, de azt írja ki, hogy 14 órahossza mulva lesz kész. Tényleg ilyen nagy a patch vagy, az inzernetemmel van a gáz? Valaki tudna adni egy serialt, mert ami nekem az NFO-ba van, azt nem fogadja el. Nagyon megköszönném:).
  • Xardas18
    Még egy kérdés... van egy olyan küldetés az Elöőrsnél hogy nyirjam ki a korupt vezetöt... ki az? mert én nem találom és nem emliti az a csávesz hogy mi a neve...:S a másik pedig hogy a küldetéseknél mit jelentenek a szinek? zöld pont kék pont piros pont stb...
  • mama2
    Megoldottam:D. Már rakom is. Ahhoz hogy az 1.5 patchot fel tudjam rakni, más patchot nem szabad felrakni előtte ugyi?
  • turbocfh
    Üdv mindenki!

Valaki meg tudná mondani hogy lopakodó módban hogy lehet hátúlról leszúrni az ellenfelet? Van tőröm is de amikor odamegyek hozzá és bal klikket nyomok nem történik semmi sem.
    ELőre is kösz...
  • Xardas18
    Ha harcos akarok lenni és erősebb kardcsapásokat akarok, akkor mit érdemes tanulni? azt az öklöt vagy a mellete lévö véres kardot? és mire való az a másik kardos jel ami egy kézben van?
  • grebber
    Mondom magamnak a föküldetés előtt megnézem kiváncsiságból a giriza vs másik klán harcát csinálom a küldiket erre benyögik vigyem el a dokumentumokat Ashosba.No mondom akkor ennyit erről ott mindenkit kiirtottak az orkok :(
  • mama2
    Na asszem én is megveszem valamikor, mert én nem várok biztos 4 óra hosszát hogy kicsomagolja.
  • The Fugitive
    valaki feldobná egy másik helyre, csak ezért nem akarok regelni.
  • totya4
    Végülis jó hogy KaszaN említette hogy látott inventory-t növelő modot, mert így rákeresve és meglelve nékem is boldogság ám! #2268 Az engem is kurvára idegesített hogy folyton rohangászni kell kereskedőkhöz lépten-nyomon.

Ha valakinek gondot okozna (egy nem támogatott mod) telepítés akkor leírom, nem bonyolult, be kell másolni a fájlt a Mods mappába. Ezután el kell indítani a TwoWorlds Control Panelt, itt a modok között új katergória jelenik meg (ha eddig nem volt): Unofficial Local Mods. Itt aztán a többi (hivataloshoz) hasonlóan szépen lehet engedélyezni vagy tiltani.

Nekem azonban lett egy gond, mivel nem akarta engedélyezni mert "konfliktus lenne egyéb moddal". Belenézve a fájlba az "RPGCompute.eco" az ami közös az általam használt "Enemy level 1.6 mod"-al. Ez a mod azt csinálja hogy kiírja az ellenfél szintjét, ez nem árt, ezt kezdetektől használom (nem is lehetne másképp használni).
    Az érdekes az volt, hogy ha az "Increased Inventory Size (Patch 1.6).wd" fájlt újracsomagoltam az "RPGCompute.eco" fájl nélkül, a mod továbbra is működött... :) Kicsit pislogtam. Ezek után írtam a fejlesztőnek ezt az anomáliát tisztázandó, a válasza az volt, hogy az a fájl csak annyit csinál, hogy 500-ról 999-re emeli a max súlyhatárt. Tehát ha valakinek ez a fájl "RPGCompute.eco" konfliktust okoz egyéb általa használt moddal, és azok továbbra is kellenek, akkor a nyugodtan törölheti az arhívból, ekkor max 500-ig tud majd cipelni, de a 4 képernyőnyi inventory megmarad. Az hogy a fejlesztő válaszolt az érdekes, nem is számítottam rá, mivel a rendszer szerint már 3 hete be se lépett a fórumra. Lehetséges hogy email értesítést kapott... de akkor is aranyos volt tőle hogy válaszolt.
  • Xardas18
    IIIImádom, kurva fasza játék :D tényleg megérte megvenni és nem letölteni! sirály!
  • b-type
    Ott van a Giriza-val majdnem szemben a kereskedők épülete (zászló is kint lóg), ott van bent az arc.
    (Giriza tényleg jó szövetséges, jó áron lehet eladni náluk.)
  • grebber
    Az agyam eldobom. Cathalonba kaptam egy küldetést hogy vigyek el Quidinarba dokumentumokat Garrid Swan-nak.
    (Közben Girizának megmutattam őket mert kell a hírnév) Ezt a Swan faszit meg sehol sem találom végigjártam már vagy 10 szer a várost minden egyes személyhez odamenve de ezt a csókát nem találom.

Aki megcsinálta ezt a küldetést irja le hol bujik ez az ember!!!!
  • rotator
    Köszi!!!
  • totya4

Ott lesz csatolva, letöltéshez regisztrálni kell.
  • rotator
    Az engem is érdekelne (ezért hagytam félbe).
  • KaszaN
    De igen! Elvileg van egy ijen patch ami az inventorit megnöveli de nemtudom meik lehet az egyszer láttam
  • bitbandita
    Köszi!
  • rotator
    Le lehet butítani a grafikus motort eléggé, és annyira nem lesz ronda se, simán el kéne futnia nálad jobb beállításokon is. De húzd le a demót, és meglátod. :)
  • bitbandita
    Sziasztok! Nagyon piszkálja egy jó ideje a fantáziám ez a játék, de elbátortalanított a megjelenéskor a sok lehúzó kritika - főleg ami az optimalizáltságot (ill. annak hiányát) illeti, viszont azóta rengeteg javítást adtaki ki a játékhoz. A kérdésem az lenne, hogy felpeccselve mennyire lett játszhatóbb a gém? A konfigom P4 3Ghz, 3Gb ram, x850 256Mb
    Nagyon bejönne egy jó kis rpg, de az Oblit meguntam, a Witchert is kipipáltam....
  • b-type
    Nézd meg process explorer-rel, nem települ, nulla probléma, viszont nagyon hasznos...akkor is ha nincs bajod a feladatkezelővel.
  • Dante73
    Szerintem bekaptál egy vírust... Ha a ctrl+alt+del nem megy az tipikus... Úgy tünik, azért lassú, mert minden kibontott cucchoz hozzáadja magát... Annyit még tehetsz, hogy a prioritást állitgatod, hátha, de ebből win ujrahúzás lessz, én úgy látom...
  • mama2
    Rájöttem mi volt a hiba. Én kiírtam dvd-re a kicsomagolatlan verziót, és a dvd-ről, akartam kicsomagolni, úgy ugye meg lassú. Amit leszedtem azt litöröltem, így a dvd-ről, visszamásoltam a gépre a dolgokat, de így is 4 óra hosszát, 29 percet, és 28 másodpercet ír ki, és ami a poén, amikor a felső csík végetért, akkor az idő, nem lefele csükken, hanem felfele. De a alsó csík, meg megy a 100% felé. Vírusírtó nem megy a háttérben, a Turok letöltésést leállítottam, töröltem progikat, így nem tudom mi akadályozhatja még. Próbáltam a feladatkezelőben megnézni mi futhat még, de nem engedi előőhozni a ctrl+alt+del-el:S. Nem tudom mi lehet. Még valami ötlet?
  • grebber
    Rohadt nekro faszi.Ha egyszer megtalálom a hőn áhitott temetőt amibe meglelem a 10. rontás sarjadékot odaviszem neki azt ki is nyirom.Megérdemli a szarházi bejárom a fél világot a szarjaiért.
  • mama2
    140 giga van a D-n, ahova játékok szoktrak menni, szóval, nem hinném hogy az a probléma. Na de most leellenörzöm.
  • totya4
    Ha crc hibás lenne azt simán jelezné.
    Lehet hogy éppen akkor valami tekeri a vinyót, pl. valami checksum vagy defrag, de akár a víruskeresőd is gondolhatja úgy hogy előbb belenéz mielőtt azt láthatnád :) Vagy belenéz automatikusan állandóan a kergető valami letöltési fájlba csak azért mert a letöltés miatt folyamatosan változik a tartalma :) Lehet hogy fut valami magas prirotással mindkét magra, pl. épp konvertálsz valamit, vagy megy egy hardver tesztelő progi. Kevés a helyed a vinyón és töredékezett... van lehetőség azért, a 6 óra ilyen géppel nem normális :)
  • rotator
    Nem lehet, hogy crc hibás?
  • The Fugitive
    Üdv!
    lenne kérdésem:
    - az inventory-t lehet valamivel bővíteni? (akár külső program, akármi) mert a súly mellett 500-at ír ki, viszont 2képernyőnyi cuccnál többet nem bírok el. tehát nagyon sokszor nem a súly, hanem az elfoglalt helyük szab határt. 65ös szintű vagyok, és eléggé idegesítő, hogy egy nagyobb tábor/barlang nem tudok úgy kiüríteni, hogy 3-4x ne kelljen teleportálni. felszínen még nem is olyan vészes, ott a paci, de barlangba nem vihetem magammal. :(
    a másik pedig a köd. ezt valahogy nem lehet kiiktatni, vagy megszűntetni vagy valami. nagyon idegesítő, hogy egyes helyeken csak úgy hipp-hopp köd lesz, aztán az orromig sem látok, aztán kicsit esik az eső, és megint köd...
  • mama2
    Kinek? Nekem? Gforce FX 8600 GT, 2 giga ram, intel core 2 duo. Jó gépem van:D.
  • totya4
    Milyen géped van? :)
  • mama2
    Sziasztok. Leszedtem a játék razor1911-es verzióját, ha tetszik, megveszem. Csak az a gond, hogy amikor csomagolom ki(winrarral) azt írja ki, hogy 6 óra, 5 perc és 3 másodperc mulva lesz kész a kicsomagolás. Hát én nem akarok 6 órát rá várni. Nincs valami trükk, amivel le tudnám csökkenteni a kicsomagolási időt? Vagy más programmal kellene kicsomagolnom? Kérlek segítsetek, mert ki akarom próbálni. Köszi.