Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Értem. Következõ kérdésem: Te multiztál már valaha ezzel a játékkal? Megvan eredetiben?

Most halál õszinte leszek. Szerintem te életedben nem játszottál ezzel a játékkal multiban, és nincs meg az eredeti játék (pedig nagyon szép lett ám a borítója)! Egyedül csücsülsz egy szerveren? Jujj... Igen... Tényleg... Ha szerinted ketten vagytok összesen egy szerveren, akkor csak egymást gyakhatjátok vaze? Vagy mi? Ugyanúgy vannak ellenfelek, mint single-ben, csak sokkal több, és keményebb. Vannak olyan ellenfelek, amikkel egyedül életveszély megküzdeni. A multi részét nagyon eltatlálták. De ha már itt tartunk, akkor elmondom, hogy egy szerveren nem te leszel az egyetlen emberi játékos, ennél többen vannak, akik megveszik eredetiben. Ha meg a haverod pont akkor nem ér rá, amikor te fent vagy, akkor gyakod egyedül az ellent, vagy társulsz egy ismeretlenhez! Na befejeztem. Viszlát!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azon akadok fenn hogy általában magyarok nincsenek sokan ilyen helyeken márcsak azért sem mert nem vagyunk sokan, ebbõl fakadóan kicsi az esély hogy pont mikor ráérsz legyen fenn magyar is, vagy a haverjaid. Ha tudtok idõpontot egyeztetni akkor oké. Az hogy egyedül csücsülsz egy szerveren az meg mitõl multi.

Röviden: a multi jó lehet DE a multihoz többen kellenek, ami bizonytalan. Én pedig nem szeretem ha bizonytalanságra alapozva ígérgetnek valamit 😊
Persze, bár túl sokat nem kell használni... elõször max 😊
Roger6
Látom a csevegésen akadtál fenn. Ez olyan dolog, ami nem kötelezõ. Ez a kliens egy külön program, szóval ha anyámmal akarok beszélni ingyen, akkor feljön a szerver szobájába, és dumálunk. Ez nem a játékhoz tartozik, teljesen külön álló dolog. Akár sakkozhatsz is a gépeden, és közben valakivel dumálhatsz közben, aki a szobában van.

Mondok egy pédát. Mi bérlünk egy TS szervert (havi 200 Ft, ha leosztjuk fejenként 10 Ft/hó). Annak van egy IP címe, amit megadtam a barátaimnak. A szerveren létre lehet hozni szobákat. Van, aki COD 4-el nyomja, az létrehozza a COD 4 szobát (vagy akármi lehet a neve), és ha kell, jelszót rak rá ha taktikolnak, hogy mások ne zavarják meg õket a megbeszélés alatt. Így beszélnek egymással, miközben játszanak.

Pont ezért nem értem, mi ez, hogy külföldiekkel csevegni, meg minden?! Ha van egy TS szervered, akkor oda az jön csak be, aki te akarsz. Mások nem is tudják a szerver IP címét, szóval oda senki nem teszi be a lábát rajtatok kívül.
Mi az, hogy "egy-két házban, ahol ki van írva hogy magyaroknak"? Ezt hogy érted? Mondtam már, a szerveredre csak az jön fel, aki ismeri a szerver IP-jét, vagy ha tudja a jelszavát. Mégegyszer mondom, ez nem a játékhoz tartozó program, ezt önmagában lehet használni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

b-type
Használja valaki a 2worlds control panel-jét?.
Nagyon állat szvsz...frankón testreszabható a játék és játékmenet, valmint ezeken kivûl is okos (modok, felvételek..stb)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azzal biztatsz vételre egy játékot (ami önmagában nem baj) hogy az online hüde fasza hüde jó, mekkorákat lehet benne menni meg csevegni. Ez kb olyan mintha azt mondanád menjetek utazni a világba mert kurva jókat tudtok majd csevegni. Igaz, csak abban az egy-két házban ahhol ki van írva hogy "magyaroknak" 😊
Roger6
Csak azért nem értettem a hsz-ed, mert ha te hozol létre egy kommunikációs szervert, abba nem tud más csatlakozni, csak akinek megadod a jelszót. Így kizárva, hogy külfödiek belemásszanak a szobába, csak az ismerõseid. Elbeszéltünk egymás mellett, azt hiszem. <#vigyor>

Értettem elsõre is. Olvasd el figyelmesebben "márpedig online <<<fõleg>>> idegen nyelvû játékosokkal cseveghetsz", és nem azt mondtam hogy hülyeséget írsz, hanem hogy "<<<Árnyalnám>>> a képet". 😊
Roger6
Látom nem értetted. Olvasd el mégegyszer.

Idézem magam:
"Egy-két ismerõssel összefogsz, és közösen járjátok a világot, sokkal de sokkal érdekesebb! Közben online beszélgettek az ismerõsökkel egy kommunikációs kliensel (TeamSpeak, Ventrilo), baromi izgi ám így."

Tehát én magyar barátokról/ismerõsökrõl beszéltem, akikkel csináltok egy TeamSpeak szervert, és már mehet is a pofázás élõben játék közben (csak egy mikrofon kell hozzá).

Egyébként meg nem hiszem, hogy a többség most hirtelen megrohamozná a boltokat, mert kész a magyarítás. Aki eddig megvette, vagy ezután meg fogja, az nagy részben az online lehetõség miatt teszi ezt, amit warezban nem érhetsz el.

balee4
Alábbi kérdéseimre vki tudja a választ? (pár hsz-el lejjebb)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Árnyalnám a képet, ugyanis akik most kezdenek játszani a játékkal azok feltehetõleg a magyarítás elkészülte miatt teszik, márpedig online fõleg idegen nyelvû játékosokkal cseveghetsz ami nem feltétlenül élvezet annak aki csak magyarul tud... 😊
Roger6
Na, akkor leírom, hogy én hogyan gondolom:

A játék 5.000 Ft-ba kerül, szerintem rohadtul nem drága.
- Egyszer kihagyod a bulit hétvégén, és megvan a game.
- Egyenlõ kb. egy havi internetdíjjal, ha azt tudod fizetni, erre is kell legyen pénz.
- Ha hetente 1 doboz cigivel kevesebbet szívsz, akkor 2 hónap alatt megvan.
- Ja, és ne fürgyé leee, akkor spórolsz a vizen, így belefektethetsz a játékba némi pénzmagot.

Miért jobb, ha megveszed:
- Abszolút semmi gond a patch-ek telepítésével,
- Semmi gond a regisztrálásnál.
- Bonus code-ot kapsz, amivel extra fegyverekhez/pajzshoz/egyéb cuccokhoz juthatsz.
- Tudsz multizni, ami a játékidõt a sokszorosára (!) növeli (akár több száz óra)

És elérkeztünk a legjobb részhez vaze! Multi! Hát nem lehet abbahagyni! Sokkal élvezetesebb, mint egyedül császkálni ebben a baromi nagy világban. Egy-két ismerõssel összefogsz, és közösen járjátok a világot, sokkal de sokkal érdekesebb! Közben online beszélgettek az ismerõsökkel egy kommunikációs kliensel (TeamSpeak, Ventrilo), baromi izgi ám így.

Hidd el, 5.000 Ft nem pénz érte! Ezekbõl mind kimaradsz, ha nem veszed meg. Az egyszemélyes hadjárat szerintem csak egyfajta elõképzés a multi rész világába, ott kezdõdik az igazi kaland... <#ravasz1>

Ja de ha megveszem akkor elköltök egy csomó pénzt ami most nincs amúgy se sok, ha meg letöltom akkor nem...
Roger6
Ezt most nem bunkóságból mondom, de ha megveszed, egy deka gondod nem lesz a telepítéssel. Ha meg letöltöd, még több szart fogsz átélni.

Köszi 😄 biztos ki fogom próbálni... csak remélem könnyen fel is tudom telepiteni, mert sok szart átéltem már 😄
grebber
Hát ennél többet szerintem csak Oblivionnal fogok játszani ha elkészül a magyarítása!Mert angolul végigvittem de nem sok mindenhez volt közöm.Azért valamit meg megértek,de magyarul azért mégis jobb😄

Az lett volna ebben a jó ha a védekezés nem csak az hogy hátraugrasz azt jovan.Szerintem sokkal jobb megoldás lenne ha magad elé tartod a kardod és úgy hárítod az ütést valoságosabb is meg jobb is.Nemtudom hogy müködik de szerintem nem lett volna nehéz dolog megvalosítani.
Gothic 3-ba meg a pajzs csak díszlet volt meg ott nem éreztem hogy minél jobb a páncélom anál kevesebbet sebeznek mert ugyanugy sebzett minden 😞

Next PC upgrade: 2022

Ha szereted a mûfajt úgyis kipróbálod, mert nem igazán van választék.
Legjobban a G3-hoz hasonlít rpg-k közül amit ismerek.
Roger6
Kedves Xardas18!

Soha nem játszottam a Gothic 3-al, így nem tudom, hogy jobb-e ez a játék nála. Ha tetszenek az RPG-k, ez is tetszeni fog. Nyugodtan vedd meg, telepítsd, és játssz, mert megéri!

Remélem ez már kielégített az információ éhségedet.

grebber
No már 20,5 óra és 50-es szint!
Kereskedõknek meg a girizának kell már csak nyalnom azt azoknál is 10/10 leszek.

Köszönöm a válaszokat... sokan írtatok...
grebber
Hm megvan az összes cucc ami kell akár már véget is vethetnék a játéknak de nem teszem megprobálok a térképbõl minél nagyobb teret bejárni!

azt írja hogy már 1.5 a játékod
KaszaN
Segitsetek nemtudom felrakni az 1.5-ös petchet mert ezt írja ki
You already have version 1.5 installed. The installation will be aborted now. (Ha tudja valaki mit jelent ez ami ide van írva mondja meg) és nemtudom de lehet hogy azt kéri tegyem fel a régebbi petceket de azokat se lehet mert ha felrakom bármeik petchet nem indul el a játék(error) valaki segítsen ezügyben.<#rinya><#rinya>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

b-type
Egyébként a banditák jó kõkemények lettek nehéz szinten, gyakorlatilag sz összeset törrel kell öljem, mert egy ütésbõl ölnek,...megnézném a statjukat hogy milyen eséllyel dobják a kritikusat, mert egy vicc...lehet egyszer csinálok róla videót.
Odamegyek szétütöm-csapom a sokezres sebzéseimmel+mágikus sebzés....a csávesz csak egyszer kell üssön, akkor leüti az összes életem (nem tolom meg alkímiával).

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nekem 24óra van benne, és 47-s szint:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nandusz
Olyat nem mondtam, hogy a küldetések megcsinálása élmény öldöklõ lenne. Sõt, mintha ez is beletartozna a felfedezés örömébe nem?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

balee4
Lenne egy láma kérdésem: az alsó gyorsmenü sávra hogyan lehet tárgyakat helyezni/hozzárendelni? A Gothic 3-ban simán od lehetett húzni, na itt nem lehet ezt tenni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Szerinted én mit csinálok, küldetéseket hébe-hóba csinálok, szinte csak felfedezek, öldöklök.

balee4
Na ahogy nézem ez nem jött össze, rossz a link, még1x:
two worlds karim

Nandusz
Nem tudom, de én pl. most vagyok 13 óra játéknál, 29-es szint mellett.
Tényleg nem értem, hogy minek rohanni, ez a játék nem errõl szól...
Mondom: nem tartom magamat én sem egy tökölõs, meg rétestészta mód nyújtós játékosnak, de valahogy itt ennél a játéknál annyira elkaptam a fonalat, hogy nem az elõrehaladás motivál, hanem a felfedezés és fokozatos fejlõdés szépsége.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

balee4
Ilyen a karim, nem tudom mennyire látszik:

balee4
Elárulja hova rejtették el a banditák a kincset! igen 50k arany lesz. 😊
egyébként 11-12 óra után most vagyok 40-es szintû. Jól haladok? Most kezdtem el csak potionokat gyártani, az életem már most 11ezer. 😄

balee4
Lenne 1 kérdésem: a Karga klán kincsesraktárából hogyan tudom megszerezni az ereklyét? be van zárva! Még 1 van egy Athos nevû város (remélem jól írom) ott van egy nõ akinek elveszett a testvére, a helyi templomban lehet, megszereztem a kulcsot a templomhoz, átkutattam, de a srác nincs ott, nem tudjátok hol találom? (addig nem tudom megszerezni innen az ereklyét mert ha felveszem lerohanják az orkok a várost és minden küldi elveszik)

b-type
De-de, Bodlo-nak lepasszintod a farkasszíveket, akkor ad egy tippet.
Azt megcsinálod/oda mész, akkor lesz a jutalmad a nagy pénz.
Bodlo csak egy csóri szakács 😊)

Nyilván úgy mint a többit (amit alapból nem tudsz), egyszercsak találkozol valakivel aki 10e-ért megtanít... Akik tanítanak azoknak más színû a kontakt ikonja.
Köszönöm szépen. Azt tudod, hogy kell az alkímiát aktiválni, vagy megtanulni???
b-type
a tegez alá jön a tõr, és lehet a lóra is pakolni...közel kell hozzá állni és hátizsák.

Sziasztok!

Még sohasem játzottam ilyen jó RPG-vel. Az Obliviont és a Witcher-t is meguntam pár óra játék után, de ez valahogy magával ragad. Kellõen egyszerû és nincs túlbonyolítva azzal, hogy pl. elkopnak a fegyverek, vagy meditálni kell, hanem jön a sok ellenség meg a változatos küldetés és lehet gyakni 1000-el. Viszont lenne pár kérdésem:

Lehet láma kérdés, de az a helyzet, hogy már 38-as szintû vagyok, de még nem értek az alkímiához és már a hátizsákom tele van a sok gazzal. Az alkímia képességet hogyan kell megtanulni, vagy aktiválni?

Az a hely, ami a tegez alatt van, mire való, oda mit lehet tenni?

A lóra is lehet pakolni, vagy csak a ládákba lehet lerakni a cuccokat, amiket nem akarok cipelni?

Kérlek segítsetek minél hamarabb! Elõre is köszi!
Ki mit mond... mennyire hasonlit a Gothic 3-hoz és mennyivel jobb vagy rosszab...😄 nemsokára nyomom én is most töltöm... végre egy normálisat😄
grebber
LOL Oblivion filing befigyelt egyik küldetésnél <#nyes>

Nekromanta csávesz mondja vigyek neki "rontás sarjadékot" viszek mondja kell több oké viszek többet mondja kell mégtöbb mondom jóval azt mostmár 10 kell neki még utoljára<#falbav>
Azóta bolyongok összevissza és temetõket keresgélek még 1 db kell azt megvan neki a 10 is.<#idiota>

Igaz Oblivionba durvább volt 😄

grebber
Te miket tudsz kombinálni.Kotyvasztásokat keresek és láttom ilyen cimet hogy found 500000 gold.Ez mondom érdekes lehet és megnéztem.
Ha rohanni akartam volna már rég végett vetettem volna az egésznek olyan 15 óra játék után.

Na látod, mondom hogy rohansz. RPG-t végigjátszás/tippek alapján játszol? 😊
grebber
Na ezt irta a srác bár ez xbox 360-on van és lehet valamit nem jól értelmeztem a program fordítása által.

"Just thought sum might find it usefull to know where to find 50000 gold on the 360(probly the same on pc)
anyway south west of cathalon along the river is a milatary camp look for a cook who needs wolf hearts and do his quest (hes on the left of the camp when you enter hes called bodlo)"

grebber
Angol fórumon nem ezt olvastam 😞
Megprobálom újra elõszedni a linket!

b-type
?
Bodlo nem ad 50ezer aranyat, csak egy tippet. 😊
asszem 7szív kell neki.

grebber
Én nem rohanok.Most probálom megkeresni a szakács csávót aki csomo farkaszivért cserébe 50.000 aranyat ad.De eddig nemt aláltam meg.

Angolból progval lefordítva itt található: Dél a folyó mentén elhelyezkedõ cathalontól nyugatra egy milatarytábor a szakács neve Bodlo.

Nekem eddig még semmi sem tûnt el. Számomra a kezdõhelyszin megfelel, mert ott a templomban rögtön 4 láda van, tehát lehet szeparálni. Egybe rakom a fegyvereket, egybe az állandó hatású cuccokat+gyûrûket, következõbe az ideiglenes hatású cuccokat (ezeket nem is használom), a negyedikbe meg ami ezen kívül van. Itt aztán le van téve egy ideiglenes teleport ugyanúgy ahogy a kedvenc kereskedõmhöz is, tehát könnyen elérhetõ.
Ne rohanj szerintem...
b-type
Ott persze 😊
Nekem Rovant, nyugati kapunál van letéve egy hordozható teleport, két kereskedõ van, és a nyugati kapuhoz tökközel van egy banditatábor ládával.
oda pakolok.

grebber
Bármelyik ládába ha belpakolom a cuccaimat az ott is fog maradni nem tünnek el belöle a dolgaim?

Értékes helyet? A ládák mire vannak szerinted?