2732
-
#2371 Üdv! A two worldsben lehet lanban játszani? Ha nem akkor nem lehet ezt valahogy elővarázsolni? Van egy olyan progim amivel neten keresztül úgy érzékeli a játék, hogy lanban vagyunk és így a crackkeltettel is tudok a haverral játszani. -
#2370 Megtudja valaki mondani hogy ez mit jelent? Fontos lenne HELP
Ezek akkor jöttek elő amikor megpróbáltam megint feltenni a játékot
An I/O error occurred while installing a file. This is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file.
Abort Retry
és amikor a Retry re megyek vayg ha a Abort ra és tovább egyel
Error
Corrupt installation file!
Kéreleh szegítsetek -
#2369 tisztában vagyok vele sajnos, hogy csak anno volt nemrossz kártya, de amíg nincs kinn új blizzard játék addig nem fogok semmilyen kontárkodások miatt pénzt rakni ebbe a gépbe, addig minimumon csak elvegetálok -
totya4 #2368 Én is. Passz, valaki írta itt korábban. -
totya4 #2367 7600-tól ne várj csodát, annó nem volt rossz kártya, a hangsúly ott van hogy "annó". Ha igényled a minőséget akkor venned kell jobbat. Jobb vga-hoz meg jobb proci is kell(het) majd... -
JamesRyan #2366 én alájukgyújtok:-)...aztán futás oda és hent.
kérdésem lenne:a karakterlapon a (szemből)bal kéz alatti kettő slotba mit lehet tenni? -
totya4 #2365 Akkor szaladgálhatsz :) -
#2364 egy off:
:)
jót szöszöltem vele. -
#2363 ha megunod szvsz jöhet egy jó könyv :)..én legalábbis abbahagyom, mert tudom hogy egyszer csak megint elkap a barangolhatnék, és olyankor pont jól jön :) -
#2362 Én szerettem futkosni volt hogy 2 óráig nem csináltam mást csak a kis térképet néztem a jobb felső saraokban és fedtem fel a fekete még be nem járt részeket!
Csak sajna magát az egész gamet 26 óra után meguntam azt megcsináltam a végét! -
#2361 Nekem jól jön nagyon a csontvázkéz,..össze kell szedni pár kártyát, és tuner lappal megnyomni a hatás időtartalmát, és kész is...lehet pózőrködni
sok futkosástól megkímélt..még ezen a szinten is egy ütésből ölnek a démonok, küklopszok..de van hogy egy bandita is.
Így aztán berontok a sűrűbe, szépen lefogom őket, és leszedem egyenként.
Eleinte csak törrel (+1000%-s sebzés), ment, később már simán fegyverrel is.
Szal kifejezetten jó dolognak tartom, ezen kivűl én is csak az öngyógyítást használom, a méregnyíl csak azért van, mert rengeteg ellenfél használja, nekem meg ugye a nekromanta hozzáértésem fel van nyomva, de a varázserőm nagyon alacsony, ..az öngyógyítás és a csontvázkezek viszont alig fogyasztanak manát. -
#2360 lol mint mindenki mással közel megyek hozzá azt széjjelcsapkodom kardal! -
totya4 #2359 Ennél nem csodálkozom hogy akad, mert én nem rögzítek mégis érezni hogy szenved a gép ezzel a játékkal... -
totya4 #2358 És akkor a nyilasokkal mit csinálsz? :) -
#2357 Én a varázslat részéből csak az életerő feltöltést használtam semmi mást az ég világon nem! -
#2356 a h'lye turista már megint :)
-
#2355 De az egyiknél miért zabálja atomból a gépet a másik gamenél meg mintha nem is vennék fel semmi beakadást nem eredményez! -
totya4 #2354 Semmi különös nincs abban hogy a rögzítés nagy erőforrásigényű :) -
#2353 ezek a csontvázkezek elég brutálak szvsz,...gyakorlatilag bárkit megölsz vele így (már akit meg tudsz sebezni persze), ..csak idő kérdése.
Mindjárt rakok fel elég röhejes képeket ennek bizonyítására :) -
#2352 Én is csináltam frapsal csomo videót de mind rohadtul akadt és olyat minek mutogassak!
Ami számomra talány van olyan game amit full beakadés nélkül feltud venni a fraps van amelyiket meg extrém modom belassítja.Fogalmam sincs miért! -
#2351 höhö, jól néz ki, nálam azért sajnos ilyen beállításokkal nem így fut : /
amúgy mennyire érdemes keverni a mágiát a közelharccal, látom te használtad mindkettőt. jut elég skillpont azértmindenre így ha keverem, vagy nem érdemes, mert halott vagyok úgy -
#2350 azért eszi a fraps rendesen, nálam ilyen, 64mb wmv. -
#2349 Nem tudom mennyire procifüggő, nálam 1600×1200-ben megy a játékban beállítható fullon (term. a CP-ben még lehetne felhúzni ill optimalizálni). Nekem a64 4.2-s van, de csak másfél giga ram...és jelenleg egy keményen leharcolt HD.
mindjárt megnézem mennyire vesz le a fraps.. -
#2348 Igen teljes! -
#2347 um, a magyarítás teljes hozzá?
amúgy a64 3000+, 7600gt, 2gb ram @ 400 mhz. bár az is szaggat aminek nem kéne elméletileg ezen a gépen : | -
totya4 #2346 Nem mindig látszik egy kanyarnál az esetleges banditatábor, mire észbekapsz, a lovadat kilőtték alólad :) -
totya4 #2345 Gyengítsd a graf beállításokat, ahogy tettem én is, de persze azért gép is kell hozzá :)
Én így használom:
És persze semmi AA, Aniso...
Milyen géped van amúgy cpu/vga? -
JamesRyan #2344 tapasztalatom szerint,1x fel kell ülni rá hogy "megismerjen",utána hívhatod.Én 2 egykezessel nyomom,lassú ügetés....kasza...fordulás...kasza.
le nem szállok,mert nem kell a sok kacat,főzőcskézni nem szoktam(ritkán).
fejleszd ki a kétkardos harcot,fejleszd a lovaglást...sztem egész jól lehet nyomni,bár ténleg közel sem tökéletes.
-
#2343 ez a sok ellenség lépten nyomon probléma nekem is bekavart, gyalog sokkal több értelme van
arról nincs vmi infotok, hogy a patchek segítenek-e a framerateban, hogy picit jobban fusson? : / -
totya4 #2342 Ló az elején jópofa, bár érdekes irányítani, később azonban kényelmetlen olyan sok ellenség van léptem-nyomon, ráadásul a lóról való harc is butaság egyrészt mert csak egykezessel megy, másrészt hamar kinyírják magát a lovat. Ló egyébként elég sok van. Ha állásbetöltés után a visszahívó gombra nem reagál, akkor annyi :) -
#2341 amúgy lehet respeccelni? mármint most jól szétosztogtom a pontjaimat ahogy nekem tetszik, de ha meggondolom magam át lehet pakolni?
meg pl varázslatokat hol tanulhatok? találtam pár scrollt és ennyi -
#2340 Nekem is volt olyan hogy beakadt de kijött! -
#2339 um, a lovam (ami amúgy kb irányíthatatlan) beragadt kb a semmibe, akkor ez így ennyi? én le tudok szállni róla, de őt nem tudom kiszabadítani. szerzek/lopok majd másikat, vagy ennyi volt? -
mzoli70 #2338 Nagyon szépen köszike !!! -
totya4 #2337 És új játékot is kezdtél, új azonosítóval?
Nézd, megnéztem egy régebbi mentésem, 66-os erővel valami 200 körüli súly lehet az inventorymban, mindez mod nélkül(!), tehát nálad akkor valami gáz lesz, egyébként nem értem mi értelme 64 bites oprendszer, csak a szívás van vele, előnye (még) semmi.
Még egyszer, szerintem ez a mod nem azt csinálja, hogy megnöveli a súlyt amit vihetsz, hanem kiterjeszti az inventory ablakméretét. A súlykiterjesztés 500-ról 999-re történik csupán, de ettől te igen messze vagy. Nézegesd a játék website-ját, a FAQ-ban vistára feltétlen 3 patch-et mond, azok legyenek fenn, egyébként keresgess a fórumban, de inkább tégy fel valami rendes 32 bites rendszert akár a meglévő mellé is. -
Theoden #2336 Először én is a simát raktam fel, aztán próbáltam a kombináltat, sőt most már az egész játékot újra raktam, de a helyzet így is változatlan.
Maradt a 100-as limit, igaz az inventorym 4 oldalas (bár így nem sok sz@rt ér)
Nem tudom nem-e a 64-es vista zavar be?
-
Nandusz #2335 #2084 -
totya4 #2334 A helyzet az hogy a mentések valamilyen szinten kombinálódnak a program kódjával. Éppenezért mikor elkezdtem játszani azelőtt végignéztem az összes modot ami kellhet nekem, és telepítettem őket. És bizony volt olyan amelyiknél az volt írva hogy csak akkor működik 100%-osan, ha új játékot kezd valaki. Ez mivel "nem támogatott" mod, ezért nem jelent meg annó a modválasztékban, ezért nem is telepíthettem. Később raktam fel (mikor megtudtam hogy ilyen van), de nekem működik. Ennél is olvastam olyat a fórumán (link #2268-ban) hogy csak új játék kezdésétől garantált a mod működése. "Maybe you have to start a new game in singleplayer."
Egyébként a súlylimit egy dolog, de a négyképernyős inventory se működik? Ha az se akkor arhiváld a mentésiedet és kezdj új játékot de csak épp anyira hogy megnézd, 4 képernyős-e az inventory. Pl úgy hogy a gyógyitalt kiteszed a főzőcskébe, majd egyesével visszahúzod a 4 oldalra egyenként.
Egyébként én ezt tettem fel "Increased Inventory Size (Patch 1.6).wd" nem a kombináltat, ami feloldja egyúttal a páncélok korlátait is. -
Theoden #2333 Igen a CP-vel telepítettem, nem dobott hibaüzit (ez lett vona az első mod). Az 1.6 is fent van most már de így sem megy. Kipróbáltam néhány másik modot és azok mind működtek -
totya4 #2332 Nekem 255-ös erővel 500 a súlylimit, az is csak azért 500 mert kihagytam azt a fájlt ami 1000-ig engedi a súlylimitet. Röviden nálam működik. A control panellel telepítetted ahogy írtam, és nem írt ki konfliktust? 1.6 patch fenn van?