Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Valaki meg tudná mondani hogy lopakodó módban hogy lehet hátúlról leszúrni az ellenfelet? Van tõröm is de amikor odamegyek hozzá és bal klikket nyomok nem történik semmi sem.
ELõre is kösz...
Next PC upgrade: 2022
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Ha valakinek gondot okozna (egy nem támogatott mod) telepítés akkor leírom, nem bonyolult, be kell másolni a fájlt a Mods mappába. Ezután el kell indítani a TwoWorlds Control Panelt, itt a modok között új katergória jelenik meg (ha eddig nem volt): Unofficial Local Mods. Itt aztán a többi (hivataloshoz) hasonlóan szépen lehet engedélyezni vagy tiltani.
Nekem azonban lett egy gond, mivel nem akarta engedélyezni mert "konfliktus lenne egyéb moddal". Belenézve a fájlba az "RPGCompute.eco" az ami közös az általam használt "Enemy level 1.6 mod"-al. Ez a mod azt csinálja hogy kiírja az ellenfél szintjét, ez nem árt, ezt kezdetektõl használom (nem is lehetne másképp használni).
Az érdekes az volt, hogy ha az "Increased Inventory Size (Patch 1.6).wd" fájlt újracsomagoltam az "RPGCompute.eco" fájl nélkül, a mod továbbra is mûködött... 😊 Kicsit pislogtam. Ezek után írtam a fejlesztõnek ezt az anomáliát tisztázandó, a válasza az volt, hogy az a fájl csak annyit csinál, hogy 500-ról 999-re emeli a max súlyhatárt. Tehát ha valakinek ez a fájl "RPGCompute.eco" konfliktust okoz egyéb általa használt moddal, és azok továbbra is kellenek, akkor a nyugodtan törölheti az arhívból, ekkor max 500-ig tud majd cipelni, de a 4 képernyõnyi inventory megmarad. Az hogy a fejlesztõ válaszolt az érdekes, nem is számítottam rá, mivel a rendszer szerint már 3 hete be se lépett a fórumra. Lehetséges hogy email értesítést kapott... de akkor is aranyos volt tõle hogy válaszolt.
(Giriza tényleg jó szövetséges, jó áron lehet eladni náluk.)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(Közben Girizának megmutattam õket mert kell a hírnév) Ezt a Swan faszit meg sehol sem találom végigjártam már vagy 10 szer a várost minden egyes személyhez odamenve de ezt a csókát nem találom.
Aki megcsinálta ezt a küldetést irja le hol bujik ez az ember!!!!
Ott lesz csatolva, letöltéshez regisztrálni kell.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Nagyon bejönne egy jó kis rpg, de az Oblit meguntam, a Witchert is kipipáltam....
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://www.freetvmaci.info/
Lehet hogy éppen akkor valami tekeri a vinyót, pl. valami checksum vagy defrag, de akár a víruskeresõd is gondolhatja úgy hogy elõbb belenéz mielõtt azt láthatnád 😊 Vagy belenéz automatikusan állandóan a kergetõ valami letöltési fájlba csak azért mert a letöltés miatt folyamatosan változik a tartalma 😊 Lehet hogy fut valami magas prirotással mindkét magra, pl. épp konvertálsz valamit, vagy megy egy hardver tesztelõ progi. Kevés a helyed a vinyón és töredékezett... van lehetõség azért, a 6 óra ilyen géppel nem normális 😊
lenne kérdésem:
- az inventory-t lehet valamivel bõvíteni? (akár külsõ program, akármi) mert a súly mellett 500-at ír ki, viszont 2képernyõnyi cuccnál többet nem bírok el. tehát nagyon sokszor nem a súly, hanem az elfoglalt helyük szab határt. 65ös szintû vagyok, és eléggé idegesítõ, hogy egy nagyobb tábor/barlang nem tudok úgy kiüríteni, hogy 3-4x ne kelljen teleportálni. felszínen még nem is olyan vészes, ott a paci, de barlangba nem vihetem magammal. 😞
a másik pedig a köd. ezt valahogy nem lehet kiiktatni, vagy megszûntetni vagy valami. nagyon idegesítõ, hogy egyes helyeken csak úgy hipp-hopp köd lesz, aztán az orromig sem látok, aztán kicsit esik az esõ, és megint köd...
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
micsoda utazás lehetett a haverokkal (de fura emberek vannak arrafelé<#nyes>#nyes>)
meg egy gyors mozgót:

Ha az F8-asba szeretnéd, akkor húzd oda az aktív varázslatok ablakból (balról).
nyugodtan írjad ha elakadtál....bár sztem se nagyon lehet elakadni, ha sokat dumálsz mindenre rájösz,...sõt sok küldetés így lesz igazán frankó.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha a játék egésze szar lenne már rég uninstall lett volna.
Minél nagyobb szeletet be akarok járni a térképbõl.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most öszintén mondom ilyen ebben a játékban nem létezhet a elkurt harcrendszer miatt.
(Az milyen fasza lenne, ha lenne egy külön SG-s Two Worlds szerver!)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever