2732

• Arnoux
    Üdv! A two worldsben lehet lanban játszani? Ha nem akkor nem lehet ezt valahogy elővarázsolni? Van egy olyan progim amivel neten keresztül úgy érzékeli a játék, hogy lanban vagyunk és így a crackkeltettel is tudok a haverral játszani.
  • KaszaN
    Megtudja valaki mondani hogy ez mit jelent? Fontos lenne HELP
    Ezek akkor jöttek elő amikor megpróbáltam megint feltenni a játékot

An I/O error occurred while installing a file. This is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file.
    Abort Retry

és amikor a Retry re megyek vayg ha a Abort ra és tovább egyel

Error

Corrupt installation file!

Kéreleh szegítsetek
  • magus
    tisztában vagyok vele sajnos, hogy csak anno volt nemrossz kártya, de amíg nincs kinn új blizzard játék addig nem fogok semmilyen kontárkodások miatt pénzt rakni ebbe a gépbe, addig minimumon csak elvegetálok
  • totya4
    Én is. Passz, valaki írta itt korábban.
  • totya4
    7600-tól ne várj csodát, annó nem volt rossz kártya, a hangsúly ott van hogy "annó". Ha igényled a minőséget akkor venned kell jobbat. Jobb vga-hoz meg jobb proci is kell(het) majd...
  • JamesRyan
    én alájukgyújtok:-)...aztán futás oda és hent.
    kérdésem lenne:a karakterlapon a (szemből)bal kéz alatti kettő slotba mit lehet tenni?
  • totya4
    Akkor szaladgálhatsz :)
  • b-type
    egy off:

:)
    jót szöszöltem vele.
  • b-type
    ha megunod szvsz jöhet egy jó könyv :)..én legalábbis abbahagyom, mert tudom hogy egyszer csak megint elkap a barangolhatnék, és olyankor pont jól jön :)
  • grebber
    Én szerettem futkosni volt hogy 2 óráig nem csináltam mást csak a kis térképet néztem a jobb felső saraokban és fedtem fel a fekete még be nem járt részeket!
    Csak sajna magát az egész gamet 26 óra után meguntam azt megcsináltam a végét!
  • b-type
    Nekem jól jön nagyon a csontvázkéz,..össze kell szedni pár kártyát, és tuner lappal megnyomni a hatás időtartalmát, és kész is...lehet pózőrködni
    sok futkosástól megkímélt..még ezen a szinten is egy ütésből ölnek a démonok, küklopszok..de van hogy egy bandita is.
    Így aztán berontok a sűrűbe, szépen lefogom őket, és leszedem egyenként.
    Eleinte csak törrel (+1000%-s sebzés), ment, később már simán fegyverrel is.
    Szal kifejezetten jó dolognak tartom, ezen kivűl én is csak az öngyógyítást használom, a méregnyíl csak azért van, mert rengeteg ellenfél használja, nekem meg ugye a nekromanta hozzáértésem fel van nyomva, de a varázserőm nagyon alacsony, ..az öngyógyítás és a csontvázkezek viszont alig fogyasztanak manát.
  • grebber
    lol mint mindenki mással közel megyek hozzá azt széjjelcsapkodom kardal!
  • totya4
    Ennél nem csodálkozom hogy akad, mert én nem rögzítek mégis érezni hogy szenved a gép ezzel a játékkal...
  • totya4
    És akkor a nyilasokkal mit csinálsz? :)
  • grebber
    Én a varázslat részéből csak az életerő feltöltést használtam semmi mást az ég világon nem!
  • b-type
    a h'lye turista már megint :)

• grebber
    De az egyiknél miért zabálja atomból a gépet a másik gamenél meg mintha nem is vennék fel semmi beakadást nem eredményez!
  • totya4
    Semmi különös nincs abban hogy a rögzítés nagy erőforrásigényű :)
  • b-type
    ezek a csontvázkezek elég brutálak szvsz,...gyakorlatilag bárkit megölsz vele így (már akit meg tudsz sebezni persze), ..csak idő kérdése.

Mindjárt rakok fel elég röhejes képeket ennek bizonyítására :)
  • grebber
    Én is csináltam frapsal csomo videót de mind rohadtul akadt és olyat minek mutogassak!
    Ami számomra talány van olyan game amit full beakadés nélkül feltud venni a fraps van amelyiket meg extrém modom belassítja.Fogalmam sincs miért!
  • magus
    höhö, jól néz ki, nálam azért sajnos ilyen beállításokkal nem így fut : /

amúgy mennyire érdemes keverni a mágiát a közelharccal, látom te használtad mindkettőt. jut elég skillpont azértmindenre így ha keverem, vagy nem érdemes, mert halott vagyok úgy
  • b-type
    azért eszi a fraps rendesen, nálam ilyen, 64mb wmv.
  • b-type
    Nem tudom mennyire procifüggő, nálam 1600×1200-ben megy a játékban beállítható fullon (term. a CP-ben még lehetne felhúzni ill optimalizálni). Nekem a64 4.2-s van, de csak másfél giga ram...és jelenleg egy keményen leharcolt HD.
    mindjárt megnézem mennyire vesz le a fraps..
  • grebber
    Igen teljes!
  • magus
    um, a magyarítás teljes hozzá?

amúgy a64 3000+, 7600gt, 2gb ram @ 400 mhz. bár az is szaggat aminek nem kéne elméletileg ezen a gépen : |
  • totya4
    Nem mindig látszik egy kanyarnál az esetleges banditatábor, mire észbekapsz, a lovadat kilőtték alólad :)
  • totya4
    Gyengítsd a graf beállításokat, ahogy tettem én is, de persze azért gép is kell hozzá :)

Én így használom:

És persze semmi AA, Aniso...

Milyen géped van amúgy cpu/vga?
  • JamesRyan
    tapasztalatom szerint,1x fel kell ülni rá hogy "megismerjen",utána hívhatod.Én 2 egykezessel nyomom,lassú ügetés....kasza...fordulás...kasza.
    le nem szállok,mert nem kell a sok kacat,főzőcskézni nem szoktam(ritkán).
    fejleszd ki a kétkardos harcot,fejleszd a lovaglást...sztem egész jól lehet nyomni,bár ténleg közel sem tökéletes.
  • magus
    ez a sok ellenség lépten nyomon probléma nekem is bekavart, gyalog sokkal több értelme van

arról nincs vmi infotok, hogy a patchek segítenek-e a framerateban, hogy picit jobban fusson? : /
  • totya4
    Ló az elején jópofa, bár érdekes irányítani, később azonban kényelmetlen olyan sok ellenség van léptem-nyomon, ráadásul a lóról való harc is butaság egyrészt mert csak egykezessel megy, másrészt hamar kinyírják magát a lovat. Ló egyébként elég sok van. Ha állásbetöltés után a visszahívó gombra nem reagál, akkor annyi :)
  • magus
    amúgy lehet respeccelni? mármint most jól szétosztogtom a pontjaimat ahogy nekem tetszik, de ha meggondolom magam át lehet pakolni?

meg pl varázslatokat hol tanulhatok? találtam pár scrollt és ennyi
  • grebber
    Nekem is volt olyan hogy beakadt de kijött!
  • magus
    um, a lovam (ami amúgy kb irányíthatatlan) beragadt kb a semmibe, akkor ez így ennyi? én le tudok szállni róla, de őt nem tudom kiszabadítani. szerzek/lopok majd másikat, vagy ennyi volt?
  • mzoli70
    Nagyon szépen köszike !!!
  • totya4
    És új játékot is kezdtél, új azonosítóval?

Nézd, megnéztem egy régebbi mentésem, 66-os erővel valami 200 körüli súly lehet az inventorymban, mindez mod nélkül(!), tehát nálad akkor valami gáz lesz, egyébként nem értem mi értelme 64 bites oprendszer, csak a szívás van vele, előnye (még) semmi.

Még egyszer, szerintem ez a mod nem azt csinálja, hogy megnöveli a súlyt amit vihetsz, hanem kiterjeszti az inventory ablakméretét. A súlykiterjesztés 500-ról 999-re történik csupán, de ettől te igen messze vagy. Nézegesd a játék website-ját, a FAQ-ban vistára feltétlen 3 patch-et mond, azok legyenek fenn, egyébként keresgess a fórumban, de inkább tégy fel valami rendes 32 bites rendszert akár a meglévő mellé is.
  • Theoden
    Először én is a simát raktam fel, aztán próbáltam a kombináltat, sőt most már az egész játékot újra raktam, de a helyzet így is változatlan.
    Maradt a 100-as limit, igaz az inventorym 4 oldalas (bár így nem sok sz@rt ér)
    Nem tudom nem-e a 64-es vista zavar be?
  • Nandusz
  • totya4
    A helyzet az hogy a mentések valamilyen szinten kombinálódnak a program kódjával. Éppenezért mikor elkezdtem játszani azelőtt végignéztem az összes modot ami kellhet nekem, és telepítettem őket. És bizony volt olyan amelyiknél az volt írva hogy csak akkor működik 100%-osan, ha új játékot kezd valaki. Ez mivel "nem támogatott" mod, ezért nem jelent meg annó a modválasztékban, ezért nem is telepíthettem. Később raktam fel (mikor megtudtam hogy ilyen van), de nekem működik. Ennél is olvastam olyat a fórumán (link #2268-ban) hogy csak új játék kezdésétől garantált a mod működése. "Maybe you have to start a new game in singleplayer."

Egyébként a súlylimit egy dolog, de a négyképernyős inventory se működik? Ha az se akkor arhiváld a mentésiedet és kezdj új játékot de csak épp anyira hogy megnézd, 4 képernyős-e az inventory. Pl úgy hogy a gyógyitalt kiteszed a főzőcskébe, majd egyesével visszahúzod a 4 oldalra egyenként.

Egyébként én ezt tettem fel "Increased Inventory Size (Patch 1.6).wd" nem a kombináltat, ami feloldja egyúttal a páncélok korlátait is.
  • Theoden
    Igen a CP-vel telepítettem, nem dobott hibaüzit (ez lett vona az első mod). Az 1.6 is fent van most már de így sem megy. Kipróbáltam néhány másik modot és azok mind működtek
  • totya4
    Nekem 255-ös erővel 500 a súlylimit, az is csak azért 500 mert kihagytam azt a fájlt ami 1000-ig engedi a súlylimitet. Röviden nálam működik. A control panellel telepítetted ahogy írtam, és nem írt ki konfliktust? 1.6 patch fenn van?