Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Két kérdésem lenne: A magyarításhoz ugye kell az 1.5-ös patch. Na most én azt elkezdtem tölteni, de azt írja ki, hogy 14 órahossza mulva lesz kész. Tényleg ilyen nagy a patch vagy, az inzernetemmel van a gáz? Valaki tudna adni egy serialt, mert ami nekem az NFO-ba van, azt nem fogadja el. Nagyon megköszönném😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Még egy kérdés... van egy olyan küldetés az Elöõrsnél hogy nyirjam ki a korupt vezetöt... ki az? mert én nem találom és nem emliti az a csávesz hogy mi a neve...:S a másik pedig hogy a küldetéseknél mit jelentenek a szinek? zöld pont kék pont piros pont stb...
mama2
Megoldottam😄. Már rakom is. Ahhoz hogy az 1.5 patchot fel tudjam rakni, más patchot nem szabad felrakni elõtte ugyi?

Üdv mindenki!

Valaki meg tudná mondani hogy lopakodó módban hogy lehet hátúlról leszúrni az ellenfelet? Van tõröm is de amikor odamegyek hozzá és bal klikket nyomok nem történik semmi sem.
ELõre is kösz...
Ha harcos akarok lenni és erõsebb kardcsapásokat akarok, akkor mit érdemes tanulni? azt az öklöt vagy a mellete lévö véres kardot? és mire való az a másik kardos jel ami egy kézben van?
grebber
Mondom magamnak a föküldetés elõtt megnézem kiváncsiságból a giriza vs másik klán harcát csinálom a küldiket erre benyögik vigyem el a dokumentumokat Ashosba.No mondom akkor ennyit errõl ott mindenkit kiirtottak az orkok 😞

Next PC upgrade: 2022

mama2
Na asszem én is megveszem valamikor, mert én nem várok biztos 4 óra hosszát hogy kicsomagolja.

valaki feldobná egy másik helyre, csak ezért nem akarok regelni.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Végülis jó hogy KaszaN említette hogy látott inventory-t növelõ modot, mert így rákeresve és meglelve nékem is boldogság ám! #2268 Az engem is kurvára idegesített hogy folyton rohangászni kell kereskedõkhöz lépten-nyomon.

Ha valakinek gondot okozna (egy nem támogatott mod) telepítés akkor leírom, nem bonyolult, be kell másolni a fájlt a Mods mappába. Ezután el kell indítani a TwoWorlds Control Panelt, itt a modok között új katergória jelenik meg (ha eddig nem volt): Unofficial Local Mods. Itt aztán a többi (hivataloshoz) hasonlóan szépen lehet engedélyezni vagy tiltani.

Nekem azonban lett egy gond, mivel nem akarta engedélyezni mert "konfliktus lenne egyéb moddal". Belenézve a fájlba az "RPGCompute.eco" az ami közös az általam használt "Enemy level 1.6 mod"-al. Ez a mod azt csinálja hogy kiírja az ellenfél szintjét, ez nem árt, ezt kezdetektõl használom (nem is lehetne másképp használni).
Az érdekes az volt, hogy ha az "Increased Inventory Size (Patch 1.6).wd" fájlt újracsomagoltam az "RPGCompute.eco" fájl nélkül, a mod továbbra is mûködött... 😊 Kicsit pislogtam. Ezek után írtam a fejlesztõnek ezt az anomáliát tisztázandó, a válasza az volt, hogy az a fájl csak annyit csinál, hogy 500-ról 999-re emeli a max súlyhatárt. Tehát ha valakinek ez a fájl "RPGCompute.eco" konfliktust okoz egyéb általa használt moddal, és azok továbbra is kellenek, akkor a nyugodtan törölheti az arhívból, ekkor max 500-ig tud majd cipelni, de a 4 képernyõnyi inventory megmarad. Az hogy a fejlesztõ válaszolt az érdekes, nem is számítottam rá, mivel a rendszer szerint már 3 hete be se lépett a fórumra. Lehetséges hogy email értesítést kapott... de akkor is aranyos volt tõle hogy válaszolt.
IIIImádom, kurva fasza játék 😄 tényleg megérte megvenni és nem letölteni! sirály!
b-type
Ott van a Giriza-val majdnem szemben a kereskedõk épülete (zászló is kint lóg), ott van bent az arc.
(Giriza tényleg jó szövetséges, jó áron lehet eladni náluk.)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

grebber
Az agyam eldobom. Cathalonba kaptam egy küldetést hogy vigyek el Quidinarba dokumentumokat Garrid Swan-nak.
(Közben Girizának megmutattam õket mert kell a hírnév) Ezt a Swan faszit meg sehol sem találom végigjártam már vagy 10 szer a várost minden egyes személyhez odamenve de ezt a csókát nem találom.

Aki megcsinálta ezt a küldetést irja le hol bujik ez az ember!!!!

rotator
Köszi!!!

http://www.insidetwoworlds.com/showthread.php?t=28619

Ott lesz csatolva, letöltéshez regisztrálni kell.
rotator
Az engem is érdekelne (ezért hagytam félbe).

KaszaN
De igen! Elvileg van egy ijen patch ami az inventorit megnöveli de nemtudom meik lehet az egyszer láttam

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Köszi!
rotator
Le lehet butítani a grafikus motort eléggé, és annyira nem lesz ronda se, simán el kéne futnia nálad jobb beállításokon is. De húzd le a demót, és meglátod. 😊

Sziasztok! Nagyon piszkálja egy jó ideje a fantáziám ez a játék, de elbátortalanított a megjelenéskor a sok lehúzó kritika - fõleg ami az optimalizáltságot (ill. annak hiányát) illeti, viszont azóta rengeteg javítást adtaki ki a játékhoz. A kérdésem az lenne, hogy felpeccselve mennyire lett játszhatóbb a gém? A konfigom P4 3Ghz, 3Gb ram, x850 256Mb
Nagyon bejönne egy jó kis rpg, de az Oblit meguntam, a Witchert is kipipáltam....
b-type
Nézd meg process explorer-rel, nem települ, nulla probléma, viszont nagyon hasznos...akkor is ha nincs bajod a feladatkezelõvel.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dante73
Szerintem bekaptál egy vírust... Ha a ctrl+alt+del nem megy az tipikus... Úgy tünik, azért lassú, mert minden kibontott cucchoz hozzáadja magát... Annyit még tehetsz, hogy a prioritást állitgatod, hátha, de ebbõl win ujrahúzás lessz, én úgy látom...

http://www.freetvmaci.info/

mama2
Rájöttem mi volt a hiba. Én kiírtam dvd-re a kicsomagolatlan verziót, és a dvd-rõl, akartam kicsomagolni, úgy ugye meg lassú. Amit leszedtem azt litöröltem, így a dvd-rõl, visszamásoltam a gépre a dolgokat, de így is 4 óra hosszát, 29 percet, és 28 másodpercet ír ki, és ami a poén, amikor a felsõ csík végetért, akkor az idõ, nem lefele csükken, hanem felfele. De a alsó csík, meg megy a 100% felé. Vírusírtó nem megy a háttérben, a Turok letöltésést leállítottam, töröltem progikat, így nem tudom mi akadályozhatja még. Próbáltam a feladatkezelõben megnézni mi futhat még, de nem engedi elõõhozni a ctrl+alt+del-el:S. Nem tudom mi lehet. Még valami ötlet?

grebber
Rohadt nekro faszi.Ha egyszer megtalálom a hõn áhitott temetõt amibe meglelem a 10. rontás sarjadékot odaviszem neki azt ki is nyirom.Megérdemli a szarházi <#idiota> bejárom a fél világot a szarjaiért.

mama2
140 giga van a D-n, ahova játékok szoktrak menni, szóval, nem hinném hogy az a probléma. Na de most leellenörzöm.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ha crc hibás lenne azt simán jelezné.
Lehet hogy éppen akkor valami tekeri a vinyót, pl. valami checksum vagy defrag, de akár a víruskeresõd is gondolhatja úgy hogy elõbb belenéz mielõtt azt láthatnád 😊 Vagy belenéz automatikusan állandóan a kergetõ valami letöltési fájlba csak azért mert a letöltés miatt folyamatosan változik a tartalma 😊 Lehet hogy fut valami magas prirotással mindkét magra, pl. épp konvertálsz valamit, vagy megy egy hardver tesztelõ progi. Kevés a helyed a vinyón és töredékezett... van lehetõség azért, a 6 óra ilyen géppel nem normális 😊
rotator
Nem lehet, hogy crc hibás?

Üdv!
lenne kérdésem:
- az inventory-t lehet valamivel bõvíteni? (akár külsõ program, akármi) mert a súly mellett 500-at ír ki, viszont 2képernyõnyi cuccnál többet nem bírok el. tehát nagyon sokszor nem a súly, hanem az elfoglalt helyük szab határt. 65ös szintû vagyok, és eléggé idegesítõ, hogy egy nagyobb tábor/barlang nem tudok úgy kiüríteni, hogy 3-4x ne kelljen teleportálni. felszínen még nem is olyan vészes, ott a paci, de barlangba nem vihetem magammal. 😞
a másik pedig a köd. ezt valahogy nem lehet kiiktatni, vagy megszûntetni vagy valami. nagyon idegesítõ, hogy egyes helyeken csak úgy hipp-hopp köd lesz, aztán az orromig sem látok, aztán kicsit esik az esõ, és megint köd...

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

mama2
Kinek? Nekem? Gforce FX 8600 GT, 2 giga ram, intel core 2 duo. Jó gépem van😄.

Milyen géped van? 😊
mama2
Sziasztok. Leszedtem a játék razor1911-es verzióját, ha tetszik, megveszem. Csak az a gond, hogy amikor csomagolom ki(winrarral) azt írja ki, hogy 6 óra, 5 perc és 3 másodperc mulva lesz kész a kicsomagolás. Hát én nem akarok 6 órát rá várni. Nincs valami trükk, amivel le tudnám csökkenteni a kicsomagolási idõt? Vagy más programmal kellene kicsomagolnom? Kérlek segítsetek, mert ki akarom próbálni. Köszi.

grebber

KaszaN
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps> <#ticking><#vigyor3>
micsoda utazás lehetett a haverokkal (de fura emberek vannak arrafelé<#nyes>)

b-type
csináltam tipikusan hülye túristafotókat is 😊):

meg egy gyors mozgót:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Na megvettem a játékot...😄 úgyhogy holnaptol jaj nektek...😄
KaszaN
csak oda kell húzni? hm nemtudom lehet hogy már próbáltam de megpróbálom még hátha a f7 be próbálta benyomorítani

Csak 3 varázslatod lehet, az pedig amúgy is ott van az F7-es sorban.
Ha az F8-asba szeretnéd, akkor húzd oda az aktív varázslatok ablakból (balról).
KaszaN
O látom valahogyan megcsináltad hogy a gyorstálcára tettél 3 varázslatot ráadásul tetszõleges helyre áruld el hogy ezt hogy csináltad nekem nemsikerült<#zavart1>

grebber

b-type
Volt egy magyar oldal ami ezzel foglalkozott, de már megszünt.
nyugodtan írjad ha elakadtál....bár sztem se nagyon lehet elakadni, ha sokat dumálsz mindenre rájösz,...sõt sok küldetés így lesz igazán frankó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

oksi, ha még is akkor majd írok nektek 😉
Nem fogsz elakadni... menj végig minden úton amit a térkép jelez, beszélj mindenkivel...
Roger6
Szerintem ha elakadszk, itt a fórumon sokan vannak, akik tudnak neked segíteni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én feltalálom magam meg szertetem is az ilyen játékokat, csak mi van ha elakadok? 😄 mert egyszer ugy is elfogok, meg csak kérdeztem hogy van-e egy ilyen oldal, de mind 1... majd lesz valami, meg szerencsére van mostmár magyaritás hozzá 😊
grebber
A játékkal magával mint rpg-vel semmi gondom egyedül a harcrendszer mind saját magunké mind az állatók lények támadása gyenge!
Ha a játék egésze szar lenne már rég uninstall lett volna.
Minél nagyobb szeletet be akarok járni a térképbõl.

[Jakuza]
Szerintem nem a harcrendszert kurtak el ahogy te mondod, hanem a jatek egeszet. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Feltalálod magad. Ha nem, akkor miért pont olyan játékot néztél ki ami arról szól hogy oda mész ahova akarsz? 😊
Amúgy nincs ehez a játékhoz valami jó kis végigjátszás vagy ilyesmi, mert azt ser tom majd hol kezdjem az egymenetes játékot és mit kell majd tennem... vagy a küöldetések adják majd a helyszineket? vagy van valami logikai menete?
grebber
"Vannak olyan ellenfelek, amikkel egyedül életveszély megküzdeni"

Most öszintén mondom ilyen ebben a játékban nem létezhet a elkurt harcrendszer miatt.

Roger6
Oké, bocs, ma megy nyomdába az anyag, kicsit felbasztam az agyam egy-két ügyfél hülyeségein. De szerintem próbáld ki multiban, mert nem hazudtam, amikor azt írtam, hogy sokszorozódik a játékélmény/idô.

(Az milyen fasza lenne, ha lenne egy külön SG-s Two Worlds szerver!)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ezt a fajta játékot én nem tudom elképzelni multiban, de nem is állítottam hogy multiztam volna vele. Mégegyszer: Nem. Viszont más jellegû játékokban multiztam, a tapasztalatok onnan vannak, amiket továbbra is fenntartok. Egyébként én nem haragszom ám 😊