Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbáltam ezt az inventory növelõ modot de nekem csak a tárhelyet növelte meg, a súlylimit megmaradt 100-on, hiába toltam fel az erõmet 100 fölé.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Egy kis help kellene!
torrentrõl letöltöttem a two world játékot, 1.5-ös peccsel megigazítottam,
( mivel olvastam, hogy az nélkül sok küldetés nincs meg ! )info filében megadták a kódját is, ( 1911-1911-1911-1911 ) Na, ez nem jó !!! És ezért nem tudok játszani vele. Akinek megvan, kérem, hogy segítsen ebben az undok számsorban !!!
Elõre is köszi !!!
The Two Worlds website offers patch 1.7, which also contains the multiplayer add-on Tainted Blood.
Tainted Blood FAQs
F: I can't find the Add-On.
A: The Add-On "Tainted Blood" is only available in the multiplayer part but can be played alone.
F: How do i start a map from the Add-On?
A: Login into one of the multiplayer servers, press F12, choose a map from the mission window which begins with
Now a map from the Add-On starts.
F: Can i play the Add-On offline too?
A: No
F: Will there be additional Add-Ons?
A: Yes. The world of Antaloor will continue crowing in the future.
Next PC upgrade: 2022
Two Worlds: Tainted Blood expansion adds 4 co-op maps, 45 new quests, harder enemies, a new town featuring a Merchant and Gladiator’s district, with advanced trainers to learn new skills and try them against opponents.
Patch (1,6->1.7 ill 1.7 full)
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
b type free - nem is adok el mindent, egy egész gyûjteményem van kardokból, bárdokból, pálcélzatból palástokból, szinte mindenbõl, és így is van/volt 4 milla a végére.
Sok más játékban is ez volt...vagy még rosszabb, a régebbi játékoknál (csak ott még türelmesebbek voltak tán a játékosok).
Nem kell mindent eladni, ...jönnek a kis motyók, amik amugy is egymásra pakolódnak, meg a pénz....esetleg még a köppenyek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ebben épp az a jó, hogy bebarangolod a területet, és majd idõvel megtudod!
Ha nagyon tudni akarod, akkor: az ásatásoktól kell menned dél felé, ki van emelve pirossal ott egy útszakasz, valahol arrafelé lesz. Direkt nem írom le, hogy pontosan hol, legalább ennyit keresgélj 😄
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
#2295re nem tudsz válaszolni?
Én pl. azért nem válaszoltam a kérdéseire, mert nem tudom a válaszokat. 😊 Most, hogy van a szûkös inventory-ra megoldás, újra elõveszem, és elkezdem elölrõl. A színezésre nem emlékszem (arra igen, hogy különbözõ pöttyök vannak, de azt már nem tudom, mit reprezentáltak).
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mikor 200. alkalommal olvasod ugyanazt a -többnyire warezos- kérdést, kicsit kezd eleged lenni, mert a delikvensnek elég lenne 5 hozzászólást visszaolvasnia. (nagyon soxor, de ha nem, akkor 2-3 oldalt. Hamarabb meglenne vele, mint amennyi idõ alatt válaszolunk) Másrészrõl pedig, a fórumon a warez tiltott, regisztrációnál rá kell kattintani, hogy tudod, és elfogadod. Mégis, 10 hsz-bõl hat warezos, pedig ott van minden problémás játék fórumának a bannerjában a megoldáshoz vezetõ link. Ahol nincs, ott nincs különösebb gond, ha nem vagy hülye, mennie kell.
Ennyi, nagy vonalakban.
http://www.freetvmaci.info/
Mert ugye Aziraal az az orkokat vezette legalábbis egy cikkbe olvastam.
Minden más esetben nagy tömegben legyûrnek eleinte, késõbb mikor már min. 10-12ezer felett sebez mindkét kard +4-5ezer mágikus sebzés, akkor már lehet emberkedni megfelelõen magas hp mellett.
De eleinte nekem a tör volt a legjobb haverom 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Köszi Kaszan. Azt valaki meg tudja mondani hogy amikor pl. meg akarom tanulni a lopást, vagy a hátulról leszúrást miért nem aktív az ikonja. Hiába kattintok a karakter oldalon az ikonra az nem lesz aktív.
Köszi
"Lelövöm a raptort, elkezd rángatózni, majd kilehelli a lelkét😄. KURVA JÓ. A napfény megcsillan a dínók vérén😄. Kurvajó, tudtam hogy érdemes leszedni."
veszed te a lópucut, azt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Letöltötted, ki kell csomagolni, fel kell patchelni 1,6-ig, és csak utánna tudsz játszani... És még egy serial is kellene....
Ha ennyire nem megy, nem vagy képben, miért nem veszed meg? Az alkotók kicsit többet dolgoztak vele, elhiheted, te meg elvárod, hogy ingyen játszhass, melette panaszkodsz. Pofád az van, nem mondom...
Várjál, mindjárt sajnállak....
http://www.freetvmaci.info/