Szárnyal a p2p - kudarcot vallottak a kiadók?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nekem kicsit depresszív összeesküvéselmélet szagú ami még kicsit reális is lehet. jól átgondolt cucc. A gond vele, hogy hosszú távon nem mûködik. Amit az író nem vett figyelembe, hogy a vásárló azt veszi amire igénye van és ha a TC terhes lesz számára akkor olyat fog venni amiben nincs TC.. (lásd Firefix terjedése. Lehet az IE a legelterjedtebb meg monopolhelyzetben ha az embernek a túlellenõrezés nem felel meg akkor vált. pl nekem is 3 böngészõm van IE FF és Opera. mindhármat használom. Shellnek meg aston fut és nem Explorer és minden port le van zárva amit én személyszerint nem negedéályezek. Eddig problémám nem volt. ha majd gondom lesz belõle szólok. Vagy mi több váltok más rendszerre. Mondjuk Linuxra. Vagy éppen MAc-re. NEm fogok tudni játszani?? na bumm majd tartok egy gépet windowsal játékra.. vagy veszek PS-t.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen!"
"Hozzon magával mindenki még egy embert!"
<#vigyor5>#vigyor5>
A számból vetted ki a szót
ez csak FUD valamelyik banda reszerol akinek nem erdeke, hogy anonym maradhasson a juzer.
semmi sem lesz az egészbõl, mivel a saját fogyasztóik elfordulnának tõlük és a konkurencia se lenne olyan hülye, h ne kezdene el TC mentes számítógépeket árulni és ez aztán csõdbe vinné azt a pár céget akik erre gyúrtak.
Ennél jóval öntudatosabbak a fogyasztók h le lehessen nyomni a torkukon.
akkor mar inkabb a MUTE vagy a freenet a helyes irany a felhasznalok vedeleme erdekeben.
Szerencsére a torrent, ami szerintem a legjobb, szint ellenõrizhetetle, és így full szabad........ 😊 Éljen a p2p! A rinyáló rinya meg d@gja föl magának az embereit! 😉
Ha igen átmegyünk másra, ilyen egyszerû.
Nem lesz olyan sürgõs majd a frissítés.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
És ha pistike lemegy bicajozni akkor õ a Terminátor!
"Élõ szövet a fémvázon!"😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Lehet, hogy a zenekiadók már tudják, hogy mi következik.....
http://tcpa.vajko.hu/
Ha ez igaz, akkor hosszútávon õk fognak nyerni. <#szomoru1>#szomoru1>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A net az elsõ médium, ahol valóban az történik, amit a "nép" akar. És ez nagyon durván pofán rúgta a "hatalamasokat", akik azt hitték a net majd õket fogja szolgálni. Nem nyert. A Skynet öntudatára ébredt. Úgy kívják "kovács pistike a dc kliensel". 😄DD
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Áháá, szóval ez betegség. Azt kéne bebizonyítani, hogy a p2p -re való hajlandóság genetikai eredetû, és akkor tulajdonképpen nem tudnának mit ugatni. Mert ugye az embereknek a DNSében van, akkor pedig nem lehet mit tenni. <#vigyor>#vigyor>
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17