1528
Mercedes-Benz
-
#1367 Brutálisan szép!
Floyd, nekem végre tetszik az Slk -
#1366 -
Floyd86 #1365 Most találtam SLK tesztet, 2011-es! Dögös a verda, nektek bejön? MERCEDES SLK TESZT 2011 -
#1364 Igen. -
#1363 jah de ez SLR McLaren vagy mi pontosan?:$
bocsi a tudatlanságért.:D -
#1362 omgg:D
kösz:P gyönyörű :$ -
#1361 Ide is beírom hátha vki tud segíteni! :)
Sziasztok! Az lenne a kérésem hgy ha valaki ismer jó mercedes szervízt Budapesten akkor az kérem írjon nekem egy privátot! :) Ugyanis ahova jelenleg visszük a kocsit ott rendszeresen elb*sznak vmit szándékosan hogy utána visszavigyük és ők jó drágán megcsinálják... Ráadásul folyton a típusára hivatkoznak hogy "ehez milyen drága ez az alkatrész meg az de mi ennyiért megcsináljuk"... Köszönöm! :) -
DIESEL DOG #1360 Még mondja is a fazon aki a Veyron-al tolja hogy SLR bye-bye... :D De ahogy látom egy Ferrari Enzo-t is maga mögött hagyott... :D -
#1359 SLR -
Valaki meg tudja mondani, hogy 2.mpnél milyen Merci előzött ?:) -
#1357 Gyönyörű!!!!!! -
Modulo #1356 Sziasztok Mercisek
Benzingőzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevű facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen írjuk a tagokkal a következőkről:
Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló előtt.
Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsődleges volt.
Autókról, melyekben a fém, bőr, fa túlsúlyban van a műanyaggal szemben.
Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával.
Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényező nem volt jelentős a tervezésnél.
Autókról, melyek többek, mint egyszerű közlekedési eszközök.
Karburátor
http://www.facebook.com/pages/Karbur%C3%A1tor/234387379923289
Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk.
Kötetlenül lehet beszélgetni mindenről, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képéről, álomautóitokról, képekről, filmekről – a lista végtelen -.
Benzingőzös szenvedéllyel üdv,
Roli -
#1355 -
#1354 Aha,Black Series -
Rotcsa #1353 Ez az új c63??!
Eszméletlen jól néz ki! -
-
#1351 Nem baj az! :D De legalább világrekord! :D -
DIESEL DOG #1350 Azon se maradt túl sok gumi... :D -
#1349 Mercedes-Benz C 63 AMG Smashes World Drift RecordMercedes-Benz C 63 AMG Smashes World Drift Record
-
#1348 Rendben, köszönöm a jogot! :) -
#1347 Maradj hg nyugodtan. Mivel sokat nem tudok lenni. -
#1346 A hátuljával nem nagyon vagyok kibékülve! :D -
#1345 Mert tényleg szép. -
#1344 hűűűly de gyönyörűűűűű a belsejeolyan zenész muzsikusoknak való mint én!!!
ilyet be kell szereznem -
DIESEL DOG #1343 Úgy ahogy van, elfogadnám... csak nekem aranyszínben kellene mert az olyan csecse... :D -
#1342 Nem csúnya, kivéve a hátsó lámpát! -
#1341 Lehet elb@szott az ízlésem,de bejön az új ML :D
Egyedül talán a hátsó lámpák idegenek picit. -
#1340 Nem bírom megunni! Sorry! :D
-
#1339 Majd megnézem hétvégén mit tehetek ez ügyben! :D -
Rotcsa #1338 Lehetne akár több, de kisebb banner is.
Egyikben a régebbi modellek mennének, másikban a maiak, a harmadikban meg a jövőbeli tervek, pl f8000 és társai.
Vagy külön a hétköznapi és külön az amg modellek.... -
Rotcsa #1337 Huh, ez gyors volt! :D
nekem tetszik így, de a kérdés, h másnak is bejön-e? :) -
#1336 Nekem tetszik,mee amcsi! :D -
#1335 Ez a banner alap jó? Vélemények jöhetnek! -
#1334 Majd csinálok valami jó bannert, csak még ötlet hiányban szenvedek! :D -
Rotcsa #1333 Szerintem lehetne több merci-osztály képe is kint. Mondjuk az új C, E, S, Cl, csak lehet, h az nem férne ki,igaz? :)
Nekem tetszett a régi topicban, hogy képeket vetített, csak azok elég régiek voltak már. -
#1332 Én mindig itt vagyok! :D Köszi, ez így szebb! -
DIESEL DOG #1331 Falkon! Ha jársz erre akkor az alábbi sort másold be a topik hosszú címébe, valahova alulra ahol elfér:
<script type="text/javascript" src="http://di3s3l.glap.hu/Metro2033topik/newbuttons.js"></script>
A szövegdoboz méretét előre az új gombokhoz igazítom!
-
Rotcsa #1330 A Sirályszárnyasunk sem különben. :)
-
Rotcsa #1329 Megy mint állat! :))
Are you ready? :) -
TomBond #1328 Nem kell hogy feltétlen mercid legyen! El lehet menni megnézni őket "látogatóként" is, nem csak versenyzőként.