1528
Mercedes-Benz
-
#1408 Az új A osztály:
Hátulról k*rva ronda! :D -
mistermiskolcz #1407 Mercedes Asztal :) -
#1406 -
#1405 -
#1404 Az a Maybach!! -
#1403 -
#1402 oké ez így teljesen korrekt -
#1401 Természetesen vitázni nem fogunk! Ahány ember, annyi ízlés. Ha többeknek se tetszik, akkor hétvégén csinálok vele valamit. -
#1400 leírtam egyértelműen,a csicsa háttér nem tetszik,miért nem lehet hagyományos egyszínű?
zavaró hogy nem homogén a háttér és minden negatívban van a többi topichoz képest,lassan is tölt be gyakran
a bannerkép sem tetszik,mert hatásvadásznak és hivalkodónak érzem
nem vagyunk egyformák,csak leírtam a véleményem,vitázni nem akarok és ha másoknak ez tetszik természetesen maradjon így! -
#1399 Szerintem eléggé jó, de melyik része nem tetszik neked? -
#1398 nem akarok beleugatni,de én azért nem járok ide mert jojózik a szemem
muszály ezt a csicsa hátteret erőltetni? -
#1397 -
#1396 Na ez nem sikerült... -
#1394 Ez a hang! <3 -
#1393 Mondjuk 124-est eladni nagy hiba! :D -
#1392 Értem, köszi! Egyelőre még úgyis átfontolóban van minden. :) -
#1391 Egyik ismerősnek volt, nem nagyon panaszkodott rá. Mint minden szerviz, gondolom a Merci is drága ilyen téren.
A w220-ról több rosszat hallottam, bár bitang szép gép!
Itt olvasgass, hátha van valami jó.
Persze ha az ember jót fog ki, akkor jó, ha nem, akkor nem :DDD -
#1390 Szépek! -
#1389 -
#1388 Udv!
Pillantas a jovobe: link -
#1387 Sziasztok! :) Látom nem túl aktív a topik de hátha kapok választ. A kérdésem az lenne hogy mercedes ml320 w163-ról vannak valakinek tapasztalatai? Mennyire szervízigényes és ha oda kerül mennyire drága a javítása? Új autó vásárlás előtt álunk, sajnos a kis ce300-ason sokat kéne javítani és akkor már inkább egy újjabb autó. Hátha egy kap egy olyan gazdit aki tud rá többet költeni. :) A másik ami felmerült a w220 s500 de ilyen üzemanyagárak mellett, nemhiszem h jó ötlet ilyen autót venni. A szervízelése (ha kell) meg gondolom kurva drága. Szal valszeg inkbb az ml320, úgytudom 12-14 körül eszik, nagyjából mint a jelenlegi. Na ha tud vki segíteni akk köszönöm! :) -
#1386 Istenem! Mondjuk az ültetés túl sok, és a felni is túl széles. Amúgy kéne! :)) -
-
#1384 Ezt sajnos nem tudom!
Az új SL:
-
#1383 Ennek mennyi lehet a gázlómélysége? 600mm mint a GL-eknek? -
#1382 Szeretetben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
-
#1381 Brutális! -
Rotcsa #1380 Fuck Yeah! http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/12/21/odacsapott_a_merci_az_m3-as_bmw-nek/
-
#1379 A betűk narancssárgák. -
#1378 Hát inkább ez :D
Nem lehet látni,amit ír az ember,mert fekete a háttér és a betű is... -
#1377 ML 63 AMG
Szerintem nagyon szép! :)
-
#1376 mindíg is egy dízelmercire vágytam,de mostanában a költségek ezt nagyon irreális döntéssé tették
tudom hogy nem logikus,de az ember az életben néha az kell hogy mondja,ez nekem jár
-
#1375 2.0d felejtős, kevés főleg a 124-hez. 2.5 - 3.0 szívódízel megölhetetlen. Ha tartósra kell, akkor ez a megfelelő. Esetleg 2.3 benzin. Az olyan 9 literrel elvan. Talán még a 3.0 td lehet fasza. Arról csak jókat hallok.
Igazából te döntésed. Ha sokat járkálsz az autóval, akkor 2.5 - 3.0 szívódízel. Ha kevesebbet, és nem akarsz "olajkályhát" akkor 2.3 benzin.
Ez természetes mind a w124 szériából, hiszen az az igazi Mercedes! :) -
#1374 max 1.5-ig vennék valami mercit,a benzines sokat fogyaszt,a dízel sokat futott,az öreg rohad a fiatal nem tetszik
legjobban a w116-126-140 vonal tetszik de az első kettő biztosan rohad ha dízel akkor 95%-ban utólag,a 140 meg mind gatya és túl szervízigényes
talán egy 190-es v. w124 dízel,de hogy melyik motorral az megint kérdés
a 2.5-3.0 td-től és az automata váltótól ami általános bennük félek,a 2.0d lenne a legjobb sok szempontból,de az meg gyenge
benzinest esetleg gázosítva,de a dízelek valahogy úgy nézem jobban bírják az öregkort
öreg dízel?-fiatal gázos?
a körlámpás e-osztály rohadós és 1.5-ért csak szarok vannak,a c-osztály nekem ronda
lehet hogy kintről kéne egy,de akkor csak fiatalabb max 2.0 lehet a magas regdíj miatt
valami véleményt szivesen olvasnék,de ismétlem sima benzinest biztosan nem veszek max gázosítom utólag,de a dízelmotor nekem jobban bejön
-
#1373 Hol vannak a merci fanok? :DD
Egy kis csalogatás:
-
#1372 És ilyenkor én hol vagyok???????? Ide akarok menni! :D -
-
DIESEL DOG #1370 Nagyon patent állapotban van a gépezet... szívesen hajtanék egy ilyet... :) -
#1369 Brutálisan gyönyörű!! Minden további nélkül elfogadnám! :) -