Mercedes-Benz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nagyon szép! :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
tudom hogy nem logikus,de az ember az életben néha az kell hogy mondja,ez nekem jár
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Igazából te döntésed. Ha sokat járkálsz az autóval, akkor 2.5 - 3.0 szívódízel. Ha kevesebbet, és nem akarsz "olajkályhát" akkor 2.3 benzin.
Ez természetes mind a w124 szériából, hiszen az az igazi Mercedes! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
legjobban a w116-126-140 vonal tetszik de az elsõ kettõ biztosan rohad ha dízel akkor 95%-ban utólag,a 140 meg mind gatya és túl szervízigényes
talán egy 190-es v. w124 dízel,de hogy melyik motorral az megint kérdés
a 2.5-3.0 td-tõl és az automata váltótól ami általános bennük félek,a 2.0d lenne a legjobb sok szempontból,de az meg gyenge
benzinest esetleg gázosítva,de a dízelek valahogy úgy nézem jobban bírják az öregkort
öreg dízel?-fiatal gázos?
a körlámpás e-osztály rohadós és 1.5-ért csak szarok vannak,a c-osztály nekem ronda
lehet hogy kintrõl kéne egy,de akkor csak fiatalabb max 2.0 lehet a magas regdíj miatt
valami véleményt szivesen olvasnék,de ismétlem sima benzinest biztosan nem veszek max gázosítom utólag,de a dízelmotor nekem jobban bejön
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Egy kis csalogatás:
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Floyd, nekem végre tetszik az Slk
bocsi a tudatlanságért.:D <#worship>#worship>
Sziasztok! Az lenne a kérésem hgy ha valaki ismer jó mercedes szervízt Budapesten akkor az kérem írjon nekem egy privátot! :) Ugyanis ahova jelenleg visszük a kocsit ott rendszeresen elb*sznak vmit szándékosan hogy utána visszavigyük és õk jó drágán megcsinálják... Ráadásul folyton a típusára hivatkoznak hogy "ehez milyen drága ez az alkatrész meg az de mi ennyiért megcsináljuk"... Köszönöm! :)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Valaki meg tudja mondani, hogy 2.mpnél milyen Merci elõzött ?:)
Benzingõzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevû facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen írjuk a tagokkal a következõkrõl:
Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló elõtt.
Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsõdleges volt.
Autókról, melyekben a fém, bõr, fa túlsúlyban van a mûanyaggal szemben.
Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával.
Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényezõ nem volt jelentõs a tervezésnél.
Autókról, melyek többek, mint egyszerû közlekedési eszközök.
Karburátor
http://www.facebook.com/pages/Karbur%C3%A1tor/234387379923289
Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk.
Kötetlenül lehet beszélgetni mindenrõl, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képérõl, álomautóitokról, képekrõl, filmekrõl – a lista végtelen -.
Benzingõzös szenvedéllyel üdv,
Roli
Eszméletlen jól néz ki!
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
ilyet be kell szereznem
mercedes E320 CDI owner
Egyedül talán a hátsó lámpák idegenek picit.
Egyikben a régebbi modellek mennének, másikban a maiak, a harmadikban meg a jövõbeli tervek, pl f8000 és társai.
Vagy külön a hétköznapi és külön az amg modellek....
nekem tetszik így, de a kérdés, h másnak is bejön-e? :)
Nekem tetszett a régi topicban, hogy képeket vetített, csak azok elég régiek voltak már.
<script type="text/javascript" src="http://di3s3l.glap.hu/Metro2033topik/newbuttons.js"></script>
A szövegdoboz méretét elõre az új gombokhoz igazítom!
Are you ready? :)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro