1528
Mercedes-Benz
-
#1327 Igen, kicsit kivagyunk halva! :D
#1324 :
Diesel Dog-é az érdem! :) -
#1326 hát ha egyszer majd bedobja a gép és vehetek egy mercit akkor majd elmegyek:D:D
de sajna még nem tartok ott:D:D -
TomBond #1325 Volt valaki a hétvégén a csillagtúrán? Én sajnos csak vasárnap tudtam magam szabaddá tenni, de így is jó volt!
Jó lett a design! -
Rotcsa #1324 Nagyon jó lett a design! -
Rotcsa #1323 Hopp, design-t váltott szeretett topicunk!
De mi van Mercisek? Meg vagyunk halva!
Na, ébreszt, a BMW-sek és az Audisok lenyomnak minket!
-
DIESEL DOG #1322 Nincsen mit... Enjoy! -
#1321 Na kész a dizájn, hatalmas köszönet DIESELDOG-nak! -
#1320 még annyit esetleg hogy egy S-osztályt raksz be képnek:)
elvégre az a király kategória:) -
#1319 Nekem nagyon tetszik! -
#1318 jó lesz!!! -
DIESEL DOG #1317 Illetve a mostani, frissítve... :) -
DIESEL DOG #1316 No valami ilyesmi lenne... illetve ez egy lehetőség... variálható... -
#1315 Az szépen mutatna egymás mellett. Merci ezüst, és fekete.
Köszönöm a segítséget! -
DIESEL DOG #1314 Na azt hiszem lassan nekilátok a dizájnnak... én egy szürke-fekete kombinációra gondoltam ízlésesen, persze az összetevőkön még gondolkodom. -
#1313 Na megkaptam a topik karbantartását, később ha Netuddki nem jelentkezik, átveszem az egészet. Várom az ötleteket, hogy mit változtassak! -
#1312 Köszönöm a bizalmat! -
TomBond #1311 Részemről is lehetsz! -
#1310 Köszi, csak gondolom azért több ember támogatása is kéne. -
#1309 Én mint szintén Merci fan támogatom az ötleted!
Legyél házigazda! -
#1308 Már jeleztem! Amúgy mivel régen volt fent a hg, kéne választani egy új hg-t. Vagy az is lehet hogy csak ideiglenesen, amíg nem jön vissza NeTuddKi. Ha ez nektek így megfelel, én szívesen lennék hg. Mercedes fan vagyok, nagyjából értek is hozzá. -
#1296 c63 amg tuning -
öregember #1295 -
öregember #1294 -
#1293 lehet lassab sebességel kellen írnod a cd-ket -
#1292 teljesen reális a +2 liter mivel elmondásod szerint 180as átlaggal mentél nyilván ilyenkor többet is fogyaszt mint mikor németből jöttél 130-140 tempóval -
MadWenom #1291 még pár kérdés
a CD lejátszóba mikor berakom a másolt CD-imet kb 30 másodpercenként a szám megszakad egy fél másodpercre majd folytatódik. Eredeti CD-m nincs ezért azzal nem tudtam kipróbálni. Ez valami beálítás miat szakadozik vagy rossz a lejátszóm?
Az ASR-t ki lehet kapcsolni valahogy?
A rádió fölötti gomb soron van egy gomb melyen egy személyautó látható 45fokban és egy darus kampó
Ez mire való? Talán vontatáshoz van köze ha lerobanok?
Az autóban 6 sebeséges autóümata váltó van mely tiptronikként is üzemel. Azt hiszem ezt hivják sequentroniknak. -
MadWenom #1290 Autó tipusa 203 CL -
MadWenom #1289 Sziasztok
Vettem Januárban egy c200 komp 2001-es mercit
Németországbol hazafele jövet a fogyasztásra 8.5l irt
Kiutaztam vele Belgiumba és 10.5 volt az átlagfogyasztás.
Két liter különbség nem tudom mire föl alakult ki persze itt már 180-as átlagtempóval autóztam míg Németországból hazafele a 130-140-es átlagtempo volt. Érdekel hogy mi a tapasztalatotok általában egy kettő literes w203-as motornak mennyi a fogyasztása általában autópáján?
Kinek mi a tapasztalata.
Az autóba kiutazásom előtt Pajzs védelmi rendszert rakattam. Nem tudom ennek lehet e köze a fogyasztás megugrásához vagy sem. Vagy ez a 10.5 l normálisnak mondható e?
Előtte 2literes 89-es 8 szelepes Opel Vectrám volt mely kb 9 volt a fogyasztása ha száguldoztam vele autópáján hosszu távon.
Az is érdekel hogy fogyasztás beálításal kapcsolatban van e tapasztalatotok. Ha elviszem Merci servizbe ott tudnak általában álitani a fogyasztáson vagy csak fogyasztás álitás cimén lehuzzák az embert és semmi változás nem fog történni.
Köszi a választ előre -
#1288 Ezt hogy voltak képesek összehozni? -
#1287 A 6 fokozatú jobb, mert például autópályán kisebb a fordulat, így kevesebbet eszik, gazdaságosabb. Én biztos a 6 sebességest venném. -
disgust #1286 Üdv hölgyek és urak
Nagy segítségemre lenne, ha segítenétek megmondani, hogy benzines esetén 6 fokozatú manuális vagy 5 fokozatú automata (tiptronic) váltó a jobb/gazdaságosabb/tartósabb stb.
Egy használt 2002-es évjáratú szerkezetet szeretnék és gyakorlatilag a kettő amit kinéztem ennyiben (és színben) tér el.
Előre is köszönöm! -
#1283 És most hány napig fogsz még kattogni ezen a lelki sérüléseden? -
#1282 A merciknek jobbak a gázreakcióik és az már prémium a bmw mek kopokós kopár múanyagok.
OFF:
Jeleleg Robert Kubica életéért küzdenek az orvosok, mert a rallyn balesetet szenvedett. -
irarref456 #1272 Nekem egy nagyon kicsit ferraris, de szép.: (Új A-s merci bele)
-
Rotcsa #1271 -
irarref456 #1268 Az új B merci is szép lesz. -
#1267 Na pusztulj!
Shumika, ne a Merci topikban!
-
Rotcsa #1264 Gyönyörűűűű!
-
#1263 Elfogadnám. -
#1262 Megtaláltam, az AMG kivitelen van egylamellás hűtőmaszk. A simán 2