Mercedes-Benz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet a neten jelentkezni az új A-osztály tesztvezetésre, a Kopaszi Gáton lesz, BP-n.

akit érdekel, dobjon egy privit, be tudom regelni a rendezvényre!

Falkon
Merci haszonjármû! :)
Mercedes Benz Citan

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Elvannak! :D
http://www.youtube.com/v/VgKMGwfo5sg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

N3TuddKi
Spórolni kell. :)
Egyébként tényleg vicc...

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Falkon
Mankókeréken:
http://www.youtube.com/v/HPh90yNX-mY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Gabec, csinálok vele valamit! :)

Willi Betz
Egyébként nekem továbbra sem látszik amit írok a szövegdobozba:(

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Na ez mondjuk kéne! Ellentétben a 4 hengeres viccel :D

Falkon
1000 Nm!!!
Istenem! <3
http://www.youtube.com/v/RCGjCeQCJUU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Falkon
Légkulccsal próbáld meg, ha van kéznél. Ne nagyon sexuáld tovább, mert még sérülhetnek a csavarok. Akkor viszont nagyon nagy szívás van. Legcélszerûbb elvinni gumishoz. Van olyan mûhely, ahol úgy rátépik, hogy Fekete Laci nem szedi le! :D

Sziasztok!

Tanácsokat, ötleteket szeretnék kérni tõletek!

Aktuálissá vált, hogy autómon a téli gumi garnitúrát lecseréljem a nyárira, de az a problémám, hogy nem sikerül levennem a kerekeket, ugyanis a 4 kerék közül egyiken sem sikerül egyik csavart sem kilazitanom semennyire! Gondoltam biztosan az én fizikai erõmmel van a gond, de megkértem pár barátomat aki jobb erõben van mint én, hogy próbálják meg, de nekik sem sikerült! Hangsúlyozom: mind a négy kerék mind az öt csavarja úgy be van szorulva hogy semmit sem mozdulnak! Ráfújtam már fél flakon WD40-et a csavarokra, de semmi változás! Kapapáltuk, rááltunk a kereztkulcsra, továbbra is semmi! Ott tartok, hogy hagyon az egészet a francba és viszem a gumishoz!

Esetleg valakinek valami ötlet, házi praktika? Kell, hogy legyen valami megoldás!

Egyébként nem egy computervezérelt új autóról, hanem egy 30 éves 190-es mercirõl van szó! :)

Segitségeteket elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Falkon
A Merci új orr dizájnját még szokni kell, de szerintem szép lett! :)

Willi Betz
Engem a Grand Cherokee-ra emlékeztet kicsit pár részlete.

N3TuddKi
Nekem ez a BMW-s hátsó lámpa nem igazán gyere be...

Új GL

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
Ez is majdnem olyan szép, csak kicsit t9bb a km benne. :)

519000km :)

Falkon
Istenem de gyönyörû!!!! :') <#szeret><#szeret><#puszis>

N3TuddKi
UP!

Megkímélt, "hölgytulajtól" :)

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/03/23/huszoneves_eves_vadiuj_mercedes_ritkasag/

nyáron várhatóan vezetem majd az új A-osztályt, kíváncsi leszek..

ha a vezetési élmény az alapmodelleknél is jobb lesz, mint az egyébként korrekt új B-osztálynál, akkor reszkess konkurencia.. :)

Ebben a topicban ilyet mondani egyenlõ egy szentségtöréssel!
<#gonosz2>

Falkon
Érdekes, nekem nem! :D

Hirtelen a BMW Z4 Coupe jutott róla eszembe, kissé mintha hasonlítana... legalábbis formailag... :D
Falkon
Az új A osztály:

Hátulról k*rva ronda! :D

GhostRider1

&#9733;

GhostRider1

&#9733;

Falkon
Az a Maybach!! <#szeret>

GhostRider1

&#9733;

pszihopata
oké ez így teljesen korrekt

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Falkon
Természetesen vitázni nem fogunk! Ahány ember, annyi ízlés. Ha többeknek se tetszik, akkor hétvégén csinálok vele valamit.

pszihopata
leírtam egyértelmûen,a csicsa háttér nem tetszik,miért nem lehet hagyományos egyszínû?
zavaró hogy nem homogén a háttér és minden negatívban van a többi topichoz képest,lassan is tölt be gyakran

a bannerkép sem tetszik,mert hatásvadásznak és hivalkodónak érzem

nem vagyunk egyformák,csak leírtam a véleményem,vitázni nem akarok és ha másoknak ez tetszik természetesen maradjon így!

Falkon
Szerintem eléggé jó, de melyik része nem tetszik neked?

pszihopata
nem akarok beleugatni,de én azért nem járok ide mert jojózik a szemem

muszály ezt a csicsa hátteret erõltetni?

GhostRider1
http://www.youtube.com/v/L7hoNbFzpU4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

&#9733;

Willi Betz
Na ez nem sikerült...

Falkon

Falkon
Mondjuk 124-est eladni nagy hiba! :D

Norby646
Értem, köszi! Egyelõre még úgyis átfontolóban van minden. :)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Falkon
Egyik ismerõsnek volt, nem nagyon panaszkodott rá. Mint minden szerviz, gondolom a Merci is drága ilyen téren.
A w220-ról több rosszat hallottam, bár bitang szép gép!

Itt olvasgass, hátha van valami jó.
Persze ha az ember jót fog ki, akkor jó, ha nem, akkor nem :DDD

Falkon
Szépek! <#szeret>

Willi Betz

Garou
Udv!

Pillantas a jovobe: link

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Norby646
Sziasztok! :) Látom nem túl aktív a topik de hátha kapok választ. A kérdésem az lenne hogy mercedes ml320 w163-ról vannak valakinek tapasztalatai? Mennyire szervízigényes és ha oda kerül mennyire drága a javítása? Új autó vásárlás elõtt álunk, sajnos a kis ce300-ason sokat kéne javítani és akkor már inkább egy újjabb autó. Hátha egy kap egy olyan gazdit aki tud rá többet költeni. :) A másik ami felmerült a w220 s500 de ilyen üzemanyagárak mellett, nemhiszem h jó ötlet ilyen autót venni. A szervízelése (ha kell) meg gondolom kurva drága. Szal valszeg inkbb az ml320, úgytudom 12-14 körül eszik, nagyjából mint a jelenlegi. Na ha tud vki segíteni akk köszönöm! :)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Falkon
Istenem! <#szeret><#szeret> Mondjuk az ültetés túl sok, és a felni is túl széles. Amúgy kéne! :))

Willi Betz

Falkon
Ezt sajnos nem tudom!

Az új SL:

tmp
Ennek mennyi lehet a gázlómélysége? 600mm mint a GL-eknek?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Falkon
Szeretetben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek! :)

Falkon
Brutális! <#szeret><#worship>

Fuck Yeah! http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/12/21/odacsapott_a_merci_az_m3-as_bmw-nek/

Falkon
A betûk narancssárgák.

Willi Betz
Hát inkább ez :D

Nem lehet látni,amit ír az ember,mert fekete a háttér és a betû is...