1528
Mercedes-Benz
-
DeenQa #900 csak azt nem értem, ha valaki nincs hozzászokva egy erős autóhoz, akkor miért hiszi azt hogy ő a hamilton -
#899 hát nem és egy tesztautó eléggé felszerelt is. -
DeenQa #898 az igazán szívás... C63 nem olcsó jószág... -
#897 nem. autószalonban dolgoztam. onnan az info. casco volt a teszt és bemutatóautókon. elég magas önrésszel... -
DeenQa #896 te is lezúztál valamit? :D -
#895 gondolom önrészt perkálni kell. nálunk anno úgy volt. -
DeenQa #894 ja, hát még én miket kapok az utcán idehaza... hajajajaj :D
sajnálom is :S bár a Pappasnál is lesz nyílt nap, juli 4-5 BP-n ;)
"2009. július 4-én, szombaton, valamint 5-én, vasárnap, az általunk 10 és 18 óra között megrendezésre kerülő Roadshow keretében lehetősége nyílik az új Mercedes-Benz E-Coupé tesztvezetésére, közelebbi megismerésére. Az új E-Coupé különböző motorváltozatokkal szerelt típusain túl (E 500, E 350 CGI), rendezvényünk valamennyi résztvevője találkozhat az új E-osztály, az SL, a CLS osztályok, továbbá az új S-osztály hybrid, valamint az új C-osztály AMG változatának modelljeivel .Örömünkre szolgálna, ha Önnel is személyesen találkozhatnánk 1117 Hunyadi János út 6 szám alatti telephelyünkön. A várhatóan nagyszámú érdeklődésre való tekintettel, kérjük, részvételi szándékát jelezze előzetesen Létay Lilla kolléganőnknél, az 1/463 7574-es telefonszámon."
tesztúton törték szét? :D aaz nem semmi... olyankor mi van? Ki fizet? :D -
#893 megszoktam már.
azt is, hogy biztos ezzel szedek fel csajokat és hasonlók... :)
sajnálhatod a július 8-át :)
igaz C63 AMG nem lesz, mert az egyik tesztnapon rommá törte valami okos. :S
de majd elmesélem az E500 Coupe-s tapasztalatokat. :) -
DeenQa #892 ezt megkaptad 1 okostól -
#891 kösz.:D -
#890 a jobbkormányos merciket meg Dél Afrikában. -
#889 akkor azért drágábban fényévekkel a SUV-ok
HA HA ma láttam az autópályán egy hófehér ÚÚÚJ E mercit kupé válozatbaaaan :D BÍBÍÍÍÍ :D -
#888 Nem! Stuttgartban,a terepjárókat meg Amerikában. -
#887 Akkor nem kinn Törökországban gyártják? -
#886 Törökök,de Németországban nagyon sok török vendég munkás van. -
#885 A Merci és a BMW komolyan Német licenszelt autók, de a Törökök gyártják az országukban? -
#884 nagyon okos csajteszter lett belőle. megkérdezed a csajt, szia itt a kocsim, milyen gép ez? megmondja hogy merci, jöhet egy körre, egyéb esetben goodbye. -
#883 a szép embléma a hűtőrácsról hová lett? -
-
#881 1:1 méretben :) -
#880 ezen a képen olyan mint egy modellautó :D -
dieselG #879 "sötét bőrszín" -
dieselG #878 ejha, gyönyörű!
TheRock18: optikai csalódás, nézz át az autómánia topicba. -
#877 779 -
#876 -
#875 kösz -
#874 nagyon szép
de még használtan is 8,5 milla...ami elég sok
sajna ez egy olyan autó,amihez vagy sötét bőrszín,vagy igazgatói,esetleg cégtulajdonosi szék kell :( -
-
#872 CÉÉÉÉLKEREEEEESZT :D :D
elég széles merdzsó...melyik osztály? -
dieselG #871 [IMG][/IMG]
Saját:) -
#870 na azérrt :Ð -
#869 hát igen,nyílván,ha bármelyik megtudnám venni a kettő közül,akkor valszeg nincsenek pénzügyi gondjaim :)
am ferrári sosem kéne :) eladnám,ha eltom
egy lambo inkább :P vagy porsche de ferka tuti nem :)
olyan autó lenne a legjobb,aminek "célkereszt" van az elején xD xD kiskorom óta így hívom a mercik közül azt amelyiknek a motorhátetején állítva van a jele :) -
#868 Plusz az S hosszított üvegtetős;) -
#867 hol marad az üvegtető? -
#866 igen, de mire lesz pénzed ilyen kocsira, nem suhanc vagy már. de ez igazi a ferrarikra, mindenre. Ettől még kellene nekem család mellé is, ha van 60 millám erre, akkor tuti van még pár millám egy családi kocsira is. na meg benzinre -
#865 Én limuzin buzi voltam mindig is. De ha tehetném akkor S-ből is állna egy ház előtt meg CL-ből is. És mindkettő szigorúan fehér lenne:) -
#864 nahh te vagy már a nagyon öreg :D am meg igen fiatal vok,nem tervezek még holnapra sem,mert
1. nem érdemes
2. lehet megse élem
tehát,ha választani kell,akkor CL kupéééé :D
am meg a CL alapáron drágább,mint az S :D
ugyan a CL hátulja nem szép,de az eleje nagyon vad :D
az S meg limuzin,az inkább idősebb,urasabb,mint a CL
am meg...a CL-be is lehet hátra ülni,de nekem mindegy,úgyis a volán mögött élnük,ott meg akad hely xD -
#863 nekem mindegy csak fehér legyen -
#862 Fiatal vagy még. Én már gondolok a jövőmre:DDD -
ilyennel nyomlak majd le netuddki :D