1528
Mercedes-Benz
-
#940 magáért beszél a V8 :)
hááát szerdán, ha minden jól megy akkor valami hasonlót mutatok be az M5-ösön :) -
DeenQa #939 Gábor: E500 C
szépen jár nagyon, pedig ez nem AMG csomagos csak a sima. -
DeenQa #938 de menő csak nincs rá sok pénz. ez meg elég egyedi darab, full feka erre majd gerjednek a sokat szolizottak.
meg nem csak itt akarom eladni :) Ezen elég sokat lehet keresni 250ezer eurót is megér 200ezer $ hoz képest az elég jo.
-
#937 ne vedd meg. szerintem csúnya :Ð -
#936 eh, kicsit gyönyörű :D
viszont nálunk valahogy nem menő a CL merci, nagyon keveset látni belőlük, főleg a nagy motoros AMG-kből, pedig számomra a legszebb merci az egész mai palettán :) -
DeenQa #935 CL63 Lorinser
beszálltam a licitbe :) Mit gondoltok róla? 200.000$ ig megyek el max, remélem az alatt marad az ára bőven. -
#934 nem-e?
apám ismerősi körében érdekes módon a bodza szedők fehér merdzsókkal járnak..ha már kívül-belül sötétek,legyen valami világos is xD
van egy fejes fiának kb. 25 luxus autó egy telepen,persze nem csak mercik,ugyanúgy van audi,bmw,sőt porsche is..elég komoly látvány ;) -
DeenQa #933 Elmondom mégegyszer :D Amiről képet raktam, azt SL65 BLACK EDITION-nek hívják, és MO-n 101.450.000 az alapára :D extrásítva 113millió is lehet :D utánajártam, hogy tudjam mennyit kérjek érte hogy még másnak megérje nem a mercitől venni :) szóval ez tuti.
SL65 sima AMG meg sztem nem 81 milla, az olyan 50-55körül lehet.
Fehér SL meg bodzaszedők? Hmm, nem szokványos látvány lehetett -
#932 gyóóó mivanveled???!!! :D
a sima alap ára 25...mondjuk az nem AMG
az SL-nél olyan 45-ről indul...de sztem az SL65 már van 81millától
bár vehetsz sima alapáras 2.8-ast...oszt elviszed egy spéci műhelybe,és beszerzik neked az AMG idomokat,meg a feliratot stb. csak a teljesítménye nem lesz AMG..bár a mai chip tuninggal már azt is megoldják talán -
#931 köszi, hogy aggódsz az egészségemért :) -
DeenQa #930 nem nem, amit linkeltem ez SL65 Black Series :) 101millio az alapára ;)) -
DeenQa #929 nagylelkű vagy :D nem is tudom, nem akarlak kitenni ilyen stressznek :D -
#928 nagyon szép
múltkor az (egyik multi) parkolójában láttam egy hófehér SL AMG-t
de sajnos egy tavaly barnult gurult el vele...
gyönyörű autó...
ez a másik kedvencem amúgy..de 25milla az alapára... -
#927 megengedem, hogy elvigyél majd egy körre :) -
DeenQa #926
én ezt vállalnám be, remélem valaki megveszi tőlem európában, mert ezt be akarom hozni legalább 1x ki akarom próbálni milyen a padlógáz ennél :D -
#925 mintha olvastam volna valahol, hogy az első lámpák itt is különállóak lesznek, mint az új E osztálynál. -
#924 2004es FX45el jártam. háááát... a belseje nem egy csoda.
viszont egy 300C SRT-8at bevállalnék, annak már közelít a belseje az elfogadhatóhoz. -
DeenQa #923 ezek csak photoshoppolt képek, valaki kreálmányai ;) ez nem ilyen lesz -
DeenQa #922 Amerikaiaktól mit vársz :) Most, hogy jó sok amcsi gépet hoztam be kinntről, totál kiábrándultam... Már csak a 60-70es évek amcsi kocsijait bírom, azt is a soksok literes V8 as feeling miatt.
Infiniti is hiába japán, amcsiknak készül, olyan is a belseje... Bár ezzel az Fx45 el szeretek járkálni, hamarosan meg jön az 5 literes Fx50S em is.
Nekem a belső fontosabb mint a külső, mert nem másnak mutogatom az autót hanem magamnak. Ezért is imádom a GTR-t, baromi ronda kocsi sztem, de ahogy megy az mindenért kárpótol :) -
#921 most nézem a hátulja nem rossz, de az eleje pfuj
-
#920 ezt mire mondtad,hogy ő is magyar?...sajna már kicsit fáradt vok.. -
#919 nah az is olyan,autó...ami kívülről nagyon vagány,de annak tényleg tré a belseje :S
a mini couper is jól néz ki kívülről..de belülről meg valami játék autó :S -
DeenQa #918 faterod is biztos magyar akkor
hát ja akkor sok sikert majd egy CLS vásárlásához, menj bodzát szedni, a média azt mondja úgy könnyű összekeresni a rávalót
lehet majd én is profilt váltok -
#917 tavaly nyáron majdnem vettem egy új Chrysler 300C kombit,
DE
a belseje annyira tré lett, hogy el a szalonból rögtön egy autókárpitoshoz kellett volna szaladnom az autóval és még fél millát otthagynom, hogy olyan legyen belül is az autó amilyen kívül: SZÉP.
mivel én általában benne ülök, nem is keveset, ezért inkább hagytam az egészet a fenébe. -
#916 N3TuddKi: nézegettem róla képeket,de sajna az már nem jön be,az elbaszták az én szememben
DeenQa: nem tudjuk egymást meggyőzni :) nekem az tetszik és kész
ahogy neked is más típus tetszik
-
igen,apám is mondta,hogy "ilyen autója csak a cigányoknak van"
de engem nem érdekel...attól,hogy valakinek drága autója,még lehet udvarias,rendes,meg jófej mind az utakon,mind gyalog :D -
#915 hát most könnyesre röhögtem magam :) -
DeenQa #914 cseszed belül ülsz és vezetnéd is, vagy csak a nappaliba raknád? :D -
#913 -
#912 jönn az új CLS is. azt hiszem jövőre.
most mindegyik osztály frissül kissé. -
DeenQa #911 Szikla, ne akarj mercis lenni, mert még a végén sötét bőrünek néznek, vagy hogy is mondta itt valaki :D
Vegyél nissan GT-R-t, legalább szegénynek néznek, mindig azt mondják...: "néézzed má, egy gtr, a szegények sportautója, nemhogy ferrarit vett volna... de sajnálom szegényt :D" -
#910 szarok a belsejére..engem a külseje fogott meg :)
bár ahogy elnéztem a hátul ülőnek elég kicsi a tér,meg a kilátás az ablakokon,de azért elfogadnám :)
ugyan a CLS is kupé..de az 4 ajtós
a E kupé meg tán csak 2...meg amúgyis az E osztály az vadi új 2009-es
a CLS meg tán 2005-ös
4 év alatt csak fejlődtek a németek minden téren,nyílván jobb belsővel gyártják már az újabb autókat -
#909 ha majd kipróbálsz egyet szólj és újra átbeszéljük. nekem is tetszett. igaz a 320CDi-t próbáltam ki a facelift utánit duplaturboval, de nem annyira izgultam rá. lehet a fekete szín miatt is elpártoltam tőle. -
DeenQa #908 hát ja jó a formája meg minden, de a belseje sztem elég csúnyácska lett. E coupé az sztem veri. Mindenben, méretet kivéve :) -
#907 meg is érdemelte. :Ð
-
DeenQa #906 rendes autókkal? :D gondolod!!!
peugeot partner is megvan... még sok más régi szoci kocsik is, de általában a szokásos 18-20éves janik szóval golf1-2, régi civic ilyesmi... de szinte bárki szeretne gyorsulni, de inkább 3mft érték alatti autók 90% ban... Ha nővel van akkor végképp nem értem, saját magát égetné be :))
Akiknek jobb kocsijuk van azok normálisabbak nekik már van eszük :)
Ja gondolom a csajuknak vagy haveroknak. Nemrég volt egy jani aki 280 at ment a kölcsön kocsiban az M1 en, fel is vette videora, de aztán botrány lett belőle és a rendőrség megvágta a csávot 300ezressel :D -
#905 butákok vagytok...:D
bár elfogadnám ingyen az E kupét is
de,ha lenne rá zseton,akkor CLS...egyszerűen olyan formaterve van,hogy az hihetetlen..nobel-díjat,meg mindent adjanak oda a tervezőnek... -
#904 ok, de veled biztos rendes autókkal, de amikor mellém áll egy Peugeot PArtner 1.9D és nyomja a túrát, akkor mit mondjak?
és ugyanez volt a 300M-nél is...
szerk:
én nem értem ezeket a 18-20 éveseket. ezzel kinek akarnak felvágni a csajuknak? ez igen :Ð
Szikla:
E Coupe az jobb :D
-
DeenQa #903 Gábor:
hát nekem mondod? Naponta 100x szeretnének suttyók gyorsulgatni velem :D Ha felvállalnám a fele villanyoszlopokon kötne ki kb :)
Szikla:
Az E coupé jobb :D -
#902 IMÁÁ IMÁÁ DÓÓ HÓÓÓM
A FÉL KAROMAT ODA ADNÁM EGY ILYENÉRT
legkedvencesebb autó :) :D
-
#901 mert elmegy egy ilyen nyíltnapra és életében nem vezetett ennyire erős autót és mindenképpen meg akarja mutatni a haveroknak, hogy ő mekkora király.
láttam már ilyet nem egyet...