Mercedes-Benz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak azt nem értem, ha valaki nincs hozzászokva egy erõs autóhoz, akkor miért hiszi azt hogy õ a hamilton

N3TuddKi
hát nem és egy tesztautó eléggé felszerelt is.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

az igazán szívás... C63 nem olcsó jószág...

N3TuddKi
nem. autószalonban dolgoztam. onnan az info. casco volt a teszt és bemutatóautókon. elég magas önrésszel...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

te is lezúztál valamit? 😄

N3TuddKi
gondolom önrészt perkálni kell. nálunk anno úgy volt.

ja, hát még én miket kapok az utcán idehaza... hajajajaj 😄

sajnálom is :S bár a Pappasnál is lesz nyílt nap, juli 4-5 BP-n 😉

"2009. július 4-én, szombaton, valamint 5-én, vasárnap, az általunk 10 és 18 óra között megrendezésre kerülõ Roadshow keretében lehetõsége nyílik az új Mercedes-Benz E-Coupé tesztvezetésére, közelebbi megismerésére. Az új E-Coupé különbözõ motorváltozatokkal szerelt típusain túl (E 500, E 350 CGI), rendezvényünk valamennyi résztvevõje találkozhat az új E-osztály, az SL, a CLS osztályok, továbbá az új S-osztály hybrid, valamint az új C-osztály AMG változatának modelljeivel .Örömünkre szolgálna, ha Önnel is személyesen találkozhatnánk 1117 Hunyadi János út 6 szám alatti telephelyünkön. A várhatóan nagyszámú érdeklõdésre való tekintettel, kérjük, részvételi szándékát jelezze elõzetesen Létay Lilla kolléganõnknél, az 1/463 7574-es telefonszámon."

tesztúton törték szét? 😄 aaz nem semmi... olyankor mi van? Ki fizet? 😄

N3TuddKi
megszoktam már.
azt is, hogy biztos ezzel szedek fel csajokat és hasonlók... 😊
sajnálhatod a július 8-át 😊
igaz C63 AMG nem lesz, mert az egyik tesztnapon rommá törte valami okos. :S
de majd elmesélem az E500 Coupe-s tapasztalatokat. 😊

ezt megkaptad 1 okostól <#mf2>

dragon11
kösz.😄

N3TuddKi
a jobbkormányos merciket meg Dél Afrikában.

TheRock18
akkor azért drágábban fényévekkel a SUV-ok

HA HA ma láttam az autópályán egy hófehér ÚÚÚJ E mercit kupé válozatbaaaan 😄 BÍBÍÍÍÍ 😄

BMW Über Alles!

Willi Betz
Nem! Stuttgartban,a terepjárókat meg Amerikában.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

dragon11
Akkor nem kinn Törökországban gyártják?

Willi Betz
Törökök,de Németországban nagyon sok török vendég munkás van.

dragon11
A Merci és a BMW komolyan Német licenszelt autók, de a Törökök gyártják az országukban?

autoszimulator
nagyon okos csajteszter lett belõle. megkérdezed a csajt, szia itt a kocsim, milyen gép ez? megmondja hogy merci, jöhet egy körre, egyéb esetben goodbye.

.: mobilize.hu :.

N3TuddKi
a szép embléma a hûtõrácsról hová lett?<#szomoru1>

Willi Betz

Magnumrolcsi
1:1 méretben 😊

autoszimulator
ezen a képen olyan mint egy modellautó 😄

"sötét bõrszín" <#ticking>

ejha, gyönyörû! <#eljen>

TheRock18: optikai csalódás, nézz át az autómánia topicba.

N3TuddKi

Willi Betz
<#idiota>

N3TuddKi
kösz

TheRock18
nagyon szép
de még használtan is 8,5 milla...ami elég sok
sajna ez egy olyan autó,amihez vagy sötét bõrszín,vagy igazgatói,esetleg cégtulajdonosi szék kell 😞

BMW Über Alles!

Magnumrolcsi
<#wink><#smile>

TheRock18
CÉÉÉÉLKEREEEEESZT 😄 😄
elég széles merdzsó...melyik osztály?

BMW Über Alles!

[/img]
Saját😊

N3TuddKi
na azérrt :Ð

TheRock18
hát igen,nyílván,ha bármelyik megtudnám venni a kettõ közül,akkor valszeg nincsenek pénzügyi gondjaim 😊
am ferrári sosem kéne 😊 eladnám,ha eltom
egy lambo inkább 😛 vagy porsche de ferka tuti nem 😊

olyan autó lenne a legjobb,aminek "célkereszt" van az elején xD xD kiskorom óta így hívom a mercik közül azt amelyiknek a motorhátetején állítva van a jele 😊

BMW Über Alles!

Willi Betz
Plusz az S hosszított üvegtetõs😉

N3TuddKi
hol marad az üvegtetõ?

autoszimulator
igen, de mire lesz pénzed ilyen kocsira, nem suhanc vagy már. de ez igazi a ferrarikra, mindenre. Ettõl még kellene nekem család mellé is, ha van 60 millám erre, akkor tuti van még pár millám egy családi kocsira is. na meg benzinre

Willi Betz
Én limuzin buzi voltam mindig is. De ha tehetném akkor S-bõl is állna egy ház elõtt meg CL-bõl is. És mindkettõ szigorúan fehér lenne😊

TheRock18
nahh te vagy már a nagyon öreg 😄 am meg igen fiatal vok,nem tervezek még holnapra sem,mert
1. nem érdemes
2. lehet megse élem
tehát,ha választani kell,akkor CL kupéééé 😄
am meg a CL alapáron drágább,mint az S 😄
ugyan a CL hátulja nem szép,de az eleje nagyon vad 😄
az S meg limuzin,az inkább idõsebb,urasabb,mint a CL
am meg...a CL-be is lehet hátra ülni,de nekem mindegy,úgyis a volán mögött élnük,ott meg akad hely xD

BMW Über Alles!

N3TuddKi
nekem mindegy csak fehér legyen <#idiota>

Willi Betz
Fiatal vagy még. Én már gondolok a jövõmre😄DD

autoszimulator
<#puszis><#puszis>

ilyennel nyomlak majd le netuddki 😄

TheRock18
nekem az S-el ellentétben inkább ez a CL kéne 😄

BMW Über Alles!

Willi Betz

Willi Betz
Akarom,kell,béjbiiii<#szeret>

Willi Betz
C-osztály AMG csomagos. Valószínûleg C300.

N3TuddKi
pont errõl beszéltünk eddig, hogy nem a gyár alakít át ilyeneket, hanem tunungcégek és kismûhelyek. amerikában meg igencsak nagy múltja van az autó átalakításnak, hol hát, ha nem ott kerül kés alá egy ilyen.

Willi Betz
Mercedes Benz C-Class Special Edition

autoszimulator
de ps, látszik a kilincsen, vagy részeg volt, aki felrakta <#gonosz1>

Willi Betz
Ha nem is biztonságosabb,de közel olyan biztonságos mint a nagy S. Egy kabrió tele van merevítéssel,különben egy karambolnál összecsuklana szó szerint. Na most. S-t valóban,meglehetne csinálni kabrióra,DE! ahhoz szétkell vágni,ergo elveszti a merevségét és még akkor sem lenne tökéletes ha tennének bele plusz merevítõket. Ugyanis ahol vágod az elemeket ott anyagveszteség lép fel. Persze ezt összelehet heggeszteni -és megint csak- nagy DE! a hõtõl nyúlik az anyag ezzel párhuzamosan vékonyodik is. És szintén veszít a merevségébõl. Tehát összességében baleset veszélyes lenne az autó.