Mercedes-Benz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2.1l motornál feljebb sztem csak az van, de a kis motroknál is tulnyomó részben automata.

Az a 7G tronic az nagyon jó kis cucc, nem nagyon kéne más.

Régi teló nem tudom milyen, régen Nokiám volt, de az újak azok szerintem baromi jók 😄 Fényképezõgépet sem tudom olyanom sem volt, abból Panasonic-ot használok, viszont TV, monitor ezek Samsungok és baromi jók.

TheRock18
xD 😄 nah jó,igazat adok benne,hogy vannak zsír cuccok
de samsung (/régi/teló,fényképezõ) az felejtõs
a monitor,tv,stb. azok már jók 😊

amúgy a mercik még luxusabb része,az csak automataváltóval van?
mert akárhol néztem mindenütt 7fokozatú automata járt hozzá

BMW Über Alles!

mi az hogy csicska samsung <#guluszem1> a legjobb elektronikai cuccok azok, mûremekek. <#mf2>

jah a víz tényleg fasza lehet, amikor támasztod a fejed és a kezed az ablaknál, nagy esõbe unalmasan mész az autópályán egyszer csak érzed hogy a kezedre csöpög a víz... 20milliót adtál a kocsiért... hát utána balhé lenne asszem

TheRock18
majd,ha apám hazajött,telójáról leszedem a fehér SL-rõl készült képeket,bár a csicska samsungjával nem tom milyen képek készülhettek :S

BMW Über Alles!

N3TuddKi
a víz az kell, hogy el ne aludj. ez plusz extra. lehet fizetni is kell érte...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

autoszimulator
az volt, régi nem tetszik annyira.

.: mobilize.hu :.

ja, ha új, de nem derült ki az irományából.

Aha, az A5 nagyon zajos. De hát ez nagyjából igaz az összesre, aminél nincs ablakkeret. Ilyen a kupé E is. De a mercinél azért igényesebbek mint audinál + a legjobb légellenállású autó az E a piacon, ez is számít valamit gondoom. E350CDI ha szedánt próbáltál az full néma 😄 Az az autó a világbékét szimbolizálja belül kb. De a kupénak nincs ablakkerete... Ezért érdekes. Fõleg ha gyorsan mész és oldalbakap a szél...

Totalcaron a népítéletben pedig még azt is olvastam néhány embernél, hogy a víz is befolyik az A5 ben 😄

N3TuddKi
mi az az A5? <#idiota>

ha olyan csendes lesz, mint az E350CDi, akkor nem lesz baj.

ha új CL500 akkor abban alap a 7G, ha jól emlékszem.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

hát nem is magyar közutakra való, de remélem azért ki tudom próbálni milyen.

Cl500 az elméletileg ugyanez az 5.5 ös V8 ami az E500 ban van. Max a váltó más mert a CL500 ban nem tudom hogy 7G volt-e.

Gábor: majd azt nézzed meg kérlek, hogy milyen szélzaj van az autóban autópályán! Illetve hogy a rugózása mennyire tûrhetõ idehaza. Mondjuk õsztõl már úgyis sima utakon fogok járni, de néha azért hazanézek majd 😄 én csak BP-n tudom kipróbálni. Az A5 nél 140 nél már süvített be a szél, jó szar az ablakkeret szigetelése!

autoszimulator
fú, én mióta egy cl-t vezethettem 500-as motorral (nem tudom ez mennyiben másabb annál, ennyire nem vagyok szaki), hát az valami gyönyör volt. és akkor a legkisebb ebbe a monstrumba, mi lehet a többivel 😄

mondjuk SL65 BS számomra az a kategória, amit már nem tudok elképzelni közútra, és hogy épségben eljutok vele A-ból B-be, pedig nem vagyok eszetlen sutyerák 😄

N3TuddKi
magáért beszél a V8 😊
hááát szerdán, ha minden jól megy akkor valami hasonlót mutatok be az M5-ösön 😊

Gábor: E500 C

szépen jár nagyon, pedig ez nem AMG csomagos csak a sima.

de menõ csak nincs rá sok pénz. ez meg elég egyedi darab, full feka erre majd gerjednek a sokat szolizottak.

meg nem csak itt akarom eladni 😊 Ezen elég sokat lehet keresni 250ezer eurót is megér 200ezer $ hoz képest az elég jo.

N3TuddKi
ne vedd meg. szerintem csúnya :Ð

autoszimulator
eh, kicsit gyönyörû 😄

viszont nálunk valahogy nem menõ a CL merci, nagyon keveset látni belõlük, fõleg a nagy motoros AMG-kbõl, pedig számomra a legszebb merci az egész mai palettán 😊

CL63 Lorinser

beszálltam a licitbe 😊 Mit gondoltok róla? 200.000$ ig megyek el max, remélem az alatt marad az ára bõven.

TheRock18
nem-e?
apám ismerõsi körében érdekes módon a bodza szedõk fehér merdzsókkal járnak..ha már kívül-belül sötétek,legyen valami világos is xD
van egy fejes fiának kb. 25 luxus autó egy telepen,persze nem csak mercik,ugyanúgy van audi,bmw,sõt porsche is..elég komoly látvány 😉

BMW Über Alles!

Elmondom mégegyszer 😄 Amirõl képet raktam, azt SL65 BLACK EDITION-nek hívják, és MO-n 101.450.000 az alapára 😄 extrásítva 113millió is lehet 😄 utánajártam, hogy tudjam mennyit kérjek érte hogy még másnak megérje nem a mercitõl venni 😊 szóval ez tuti.

SL65 sima AMG meg sztem nem 81 milla, az olyan 50-55körül lehet.

Fehér SL meg bodzaszedõk? Hmm, nem szokványos látvány lehetett

TheRock18
gyóóó mivanveled???!!! 😄
a sima alap ára 25...mondjuk az nem AMG
az SL-nél olyan 45-rõl indul...de sztem az SL65 már van 81millától
bár vehetsz sima alapáras 2.8-ast...oszt elviszed egy spéci mûhelybe,és beszerzik neked az AMG idomokat,meg a feliratot stb. csak a teljesítménye nem lesz AMG..bár a mai chip tuninggal már azt is megoldják talán

BMW Über Alles!

N3TuddKi
köszi, hogy aggódsz az egészségemért 😊

nem nem, amit linkeltem ez SL65 Black Series 😊 101millio az alapára 😉)

nagylelkû vagy 😄 nem is tudom, nem akarlak kitenni ilyen stressznek 😄

TheRock18
nagyon szép
múltkor az (egyik multi) parkolójában láttam egy hófehér SL AMG-t
de sajnos egy tavaly barnult gurult el vele...
gyönyörû autó...
ez a másik kedvencem amúgy..de 25milla az alapára...

BMW Über Alles!

N3TuddKi
megengedem, hogy elvigyél majd egy körre 😊

én ezt vállalnám be, remélem valaki megveszi tõlem európában, mert ezt be akarom hozni legalább 1x ki akarom próbálni milyen a padlógáz ennél 😄

N3TuddKi
mintha olvastam volna valahol, hogy az elsõ lámpák itt is különállóak lesznek, mint az új E osztálynál.

N3TuddKi
2004es FX45el jártam. háááát... a belseje nem egy csoda.
viszont egy 300C SRT-8at bevállalnék, annak már közelít a belseje az elfogadhatóhoz.

ezek csak photoshoppolt képek, valaki kreálmányai 😉 ez nem ilyen lesz

Amerikaiaktól mit vársz 😊 Most, hogy jó sok amcsi gépet hoztam be kinntrõl, totál kiábrándultam... Már csak a 60-70es évek amcsi kocsijait bírom, azt is a soksok literes V8 as feeling miatt.
Infiniti is hiába japán, amcsiknak készül, olyan is a belseje... Bár ezzel az Fx45 el szeretek járkálni, hamarosan meg jön az 5 literes Fx50S em is.

Nekem a belsõ fontosabb mint a külsõ, mert nem másnak mutogatom az autót hanem magamnak. Ezért is imádom a GTR-t, baromi ronda kocsi sztem, de ahogy megy az mindenért kárpótol 😊

N3TuddKi
most nézem a hátulja nem rossz, de az eleje pfuj

TheRock18
ezt mire mondtad,hogy õ is magyar?...sajna már kicsit fáradt vok..

BMW Über Alles!

TheRock18
nah az is olyan,autó...ami kívülrõl nagyon vagány,de annak tényleg tré a belseje :S
a mini couper is jól néz ki kívülrõl..de belülrõl meg valami játék autó :S

BMW Über Alles!

faterod is biztos magyar akkor <#idiota>
hát ja akkor sok sikert majd egy CLS vásárlásához, menj bodzát szedni, a média azt mondja úgy könnyû összekeresni a rávalót

lehet majd én is profilt váltok <#hehe>

N3TuddKi
tavaly nyáron majdnem vettem egy új Chrysler 300C kombit,

DE

a belseje annyira tré lett, hogy el a szalonból rögtön egy autókárpitoshoz kellett volna szaladnom az autóval és még fél millát otthagynom, hogy olyan legyen belül is az autó amilyen kívül: SZÉP.
mivel én általában benne ülök, nem is keveset, ezért inkább hagytam az egészet a fenébe.

TheRock18
N3TuddKi: nézegettem róla képeket,de sajna az már nem jön be,az elbaszták az én szememben
DeenQa: nem tudjuk egymást meggyõzni 😊 nekem az tetszik és kész
ahogy neked is más típus tetszik
-
igen,apám is mondta,hogy "ilyen autója csak a cigányoknak van"
de engem nem érdekel...attól,hogy valakinek drága autója,még lehet udvarias,rendes,meg jófej mind az utakon,mind gyalog 😄

BMW Über Alles!

N3TuddKi
hát most könnyesre röhögtem magam 😊

cseszed belül ülsz és vezetnéd is, vagy csak a nappaliba raknád? 😄

N3TuddKi
<#taps><#taps><#taps><#banplz>

N3TuddKi
jönn az új CLS is. azt hiszem jövõre.
most mindegyik osztály frissül kissé.

Szikla, ne akarj mercis lenni, mert még a végén sötét bõrünek néznek, vagy hogy is mondta itt valaki 😄

Vegyél nissan GT-R-t, legalább szegénynek néznek, mindig azt mondják...: "néézzed má, egy gtr, a szegények sportautója, nemhogy ferrarit vett volna... de sajnálom szegényt 😄"

TheRock18
szarok a belsejére..engem a külseje fogott meg 😊
bár ahogy elnéztem a hátul ülõnek elég kicsi a tér,meg a kilátás az ablakokon,de azért elfogadnám 😊
ugyan a CLS is kupé..de az 4 ajtós
a E kupé meg tán csak 2...meg amúgyis az E osztály az vadi új 2009-es
a CLS meg tán 2005-ös
4 év alatt csak fejlõdtek a németek minden téren,nyílván jobb belsõvel gyártják már az újabb autókat

BMW Über Alles!

N3TuddKi
ha majd kipróbálsz egyet szólj és újra átbeszéljük. nekem is tetszett. igaz a 320CDi-t próbáltam ki a facelift utánit duplaturboval, de nem annyira izgultam rá. lehet a fekete szín miatt is elpártoltam tõle.

hát ja jó a formája meg minden, de a belseje sztem elég csúnyácska lett. E coupé az sztem veri. Mindenben, méretet kivéve 😊

N3TuddKi
meg is érdemelte. :Ð

rendes autókkal? 😄 gondolod!!!

peugeot partner is megvan... még sok más régi szoci kocsik is, de általában a szokásos 18-20éves janik szóval golf1-2, régi civic ilyesmi... de szinte bárki szeretne gyorsulni, de inkább 3mft érték alatti autók 90% ban... Ha nõvel van akkor végképp nem értem, saját magát égetné be 😊)

Akiknek jobb kocsijuk van azok normálisabbak nekik már van eszük 😊

Ja gondolom a csajuknak vagy haveroknak. Nemrég volt egy jani aki 280 at ment a kölcsön kocsiban az M1 en, fel is vette videora, de aztán botrány lett belõle és a rendõrség megvágta a csávot 300ezressel 😄

TheRock18
butákok vagytok...😄
bár elfogadnám ingyen az E kupét is
de,ha lenne rá zseton,akkor CLS...egyszerûen olyan formaterve van,hogy az hihetetlen..nobel-díjat,meg mindent adjanak oda a tervezõnek...

BMW Über Alles!

N3TuddKi
ok, de veled biztos rendes autókkal, de amikor mellém áll egy Peugeot PArtner 1.9D és nyomja a túrát, akkor mit mondjak?
és ugyanez volt a 300M-nél is...

szerk:
én nem értem ezeket a 18-20 éveseket. ezzel kinek akarnak felvágni a csajuknak? ez igen :Ð

Szikla:
E Coupe az jobb 😄

Gábor:
hát nekem mondod? Naponta 100x szeretnének suttyók gyorsulgatni velem 😄 Ha felvállalnám a fele villanyoszlopokon kötne ki kb 😊

Szikla:
Az E coupé jobb 😄

TheRock18
IMÁÁ IMÁÁ DÓÓ HÓÓÓM
A FÉL KAROMAT ODA ADNÁM EGY ILYENÉRT
legkedvencesebb autó 😊 😄

BMW Über Alles!

N3TuddKi
mert elmegy egy ilyen nyíltnapra és életében nem vezetett ennyire erõs autót és mindenképpen meg akarja mutatni a haveroknak, hogy õ mekkora király.
láttam már ilyet nem egyet...