A Bor

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
miért is? mibõl mérted ezt le?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bigfoot
Szürkebarát és Merlot RULEZ!!!

cenobite
Most azt kortyolgatok... :)

gamertag: kenobita

Ahhoz kepest nemsokat konyitassz a dologhoz. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Taranov
Azért van ott is 150.000 Ft-os bor ,

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ja, és az Ákosé :)
Vásároljatok ott minél többet :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fifi
én adok neked pudvás hordót 10rongyért mondjuk...
díszes?
-festek rá kis tulipánokat :)))

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem feltétlenül borra gondoltam, akár vmi díszes borászcuccra is ami jól néz ki
fifi
az éppen most felállított "világ 50 legjobb bora" listán nincs magyar bor...
történetesen van egy kis közöm a borhoz, egy mi is csinálunk minden évben bort/és persze törkölyt is/, meg régebben üzleteltem ilyesmivel.
A sokéves szakértelem ugye :DDDDd

A tokajibor a vilag elso szamu es legjobb bora. Hogy miert?
Mert nem ecetesedik, aki nem tudja mit jelent ez nezzen utanna. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

olvasgassátok szorgalmasan:

http://muveltalkoholista.hu/

Falconer
Persze, jó drága. Vannak nagyon jo borok Corában is pl, csak ott sokkal olcsobban.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ch_Slater
Kourtaki-t lehet kapni itthon?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

gabber_saviola
általánosítottam pls

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Bandew
Pedig meglepõdnél milyen helyeken vannak jó borok. Csak azért mert pláza, attól még a bolt lehet jó.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

gabber_saviola
a Duna Plázádban meg a szart drágán .......nem ilyen plázás szarokba kell menni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

A Duna Plázában asszem találsz ilyet ha igényesebbre vágysz... ha meg nem, akkor a sarki boltban megtalálod a tablettást :D
DEXTER92
Apám ha tudna gépezni, ez kedvenc topicja lenne <#pias><#pias><#vigyor0>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

RIZLA pluss
nem tudtok-e.....
amugy Borpatika a Várban...

Azt szeretném megkérdezni nem-e tudtok pesten vmi borászati üzletet, most elsõsorban vmiféle ajándéktárgyat keresek karácsonyra? Volt 1 a Rákóczi tértõl 1 saroknyira még tavaly, de már nincs meg, vagy csak elköltözött.
← ElőzőOldal 2 / 2