70
Borral és borászattal kapcsolatos témák
-
#30 Blahától egy saroknyira a Dohány utcában a körút belső oldalán van egy bor-bolt. -
#29 voltmán! -
_Vegeta_ #28 Akkor meg is erkeztunk. ;)
Fiinom tokaji. -
#27 Ki lehet közülük is fogni egész jókat.
Már rég Roséztam, mostanában csak fehér borok. -
#26 Épp modani akartam, hogy az lista szokás szerint inkább a pénzről, mint a valódi minőségről szól. Aki képtelen ezt felfogni, ízleljen meg egy kupicányi 4 puttonyost, és hazudjon a világnak: "ez nem kerül be az 50 közé"
Vagy Szomorodnit...
...bazz... kezdem felidegelni magam... még, hogy 50 -be se kerül bele...any*kat! -
#25 azt sajnos nem...
a listát nemtom kik állítják össze. én laktam Németországban, ittam nagyon menő/és drága/ borokat, de pl egyik sem ért fel egy jó Villányi fehérborral, vagy Szamorodnival. Aszuval. Végülis tökmindegy, mert ha vmi, finom, engem nem izgat melyik listán hanyadik... :D -
_Vegeta_ #24 Mert nem mondtal semmit az ecetesedesre. :)
Tudod regen a matrozok azert ittak rumot 1000L, mert hajoutra a sos viz miatt nem lehetett bort vinni, mert megecetesedett (sz@rra ment magyarul).
Namost a tokaji az nem ecetesedik, nyugisan lehet vinni hajokazni.
Hadnemondjam h kik jottek Tokajba a borert, Depárgyiő kollega is vett egy portat hatha rajon a tokaji bor titkara. Nem jott ossze neki, meg masoknak se. :)
Történek/okoskodas off.
Egyebbkent ez a vilag legjobb 50bora lista.. Ugyan kik allitjak ossze ezt a listat? Gondolkodj el ezen. Csak jozan esz semmi tobb. ;)
Amugy borkocsonyat szoktatok eloallitani? -
#23 az tényleg iszonyat!inkább a forrásban lévő bor -
#22 én amit rühellek az a Rosé borok minden fajtája... -
#21 Kőszegi Kékfrankost ittatok már? Annál ihatatlanabb bor a világon nincs, olyan savanyú mint az ecet. Keresztapám nagy marha parasztgyerek, bármit benyel, nagykanánnal eszi az erőspistát, de ebböl ő sem tudott meginni egy pohárral :D -
#20 miért is? miből mérted ezt le?
[pont fröccsözik a háztájiból] -
#19 Szürkebarát és Merlot RULEZ!!! -
#18 Most azt kortyolgatok... :) -
_Vegeta_ #17 Ahhoz kepest nemsokat konyitassz a dologhoz. :) -
#16 Azért van ott is 150.000 Ft-os bor , -
#15 Ja, és az Ákosé :)
Vásároljatok ott minél többet :) -
#14 én adok neked pudvás hordót 10rongyért mondjuk...
díszes?
-festek rá kis tulipánokat :))) -
Blackluck #13 nem feltétlenül borra gondoltam, akár vmi díszes borászcuccra is ami jól néz ki -
#12 az éppen most felállított "világ 50 legjobb bora" listán nincs magyar bor...
történetesen van egy kis közöm a borhoz, egy mi is csinálunk minden évben bort/és persze törkölyt is/, meg régebben üzleteltem ilyesmivel.
A sokéves szakértelem ugye :DDDDd -
_Vegeta_ #11 A tokajibor a vilag elso szamu es legjobb bora. Hogy miert?
Mert nem ecetesedik, aki nem tudja mit jelent ez nezzen utanna. :) -
Cat #10 olvasgassátok szorgalmasan:
[nagy]http://muveltalkoholista.hu/ -
#9 Persze, jó drága. Vannak nagyon jo borok Corában is pl, csak ott sokkal olcsobban. -
#8 Kourtaki-t lehet kapni itthon? -
#7 általánosítottam pls -
#6 Pedig meglepődnél milyen helyeken vannak jó borok. Csak azért mert pláza, attól még a bolt lehet jó. -
#5 a Duna Plázádban meg a szart drágán .......nem ilyen plázás szarokba kell menni -
neménvoltam #4 A Duna Plázában asszem találsz ilyet ha igényesebbre vágysz... ha meg nem, akkor a sarki boltban megtalálod a tablettást :D -
#3 Apám ha tudna gépezni, ez kedvenc topicja lenne -
#2 nem tudtok-e.....
amugy Borpatika a Várban... -
Blackluck #1 Azt szeretném megkérdezni nem-e tudtok pesten vmi borászati üzletet, most elsősorban vmiféle ajándéktárgyat keresek karácsonyra? Volt 1 a Rákóczi tértől 1 saroknyira még tavaly, de már nincs meg, vagy csak elköltözött.