20
  • Piscator
    erről is az ellenzék tehet!vagy mégsem.
  • Piscator
    románia?
  • Piscator
    bazd meg, de hülyeséget írtál.
    a karácsony nem kommersz szarság. szeretetről szól elvileg, csak vannak olyanok, akik miatt nem az. mint te is, látod, miket írok???
    én nem törödtem bele, hogy sokan csak vásárolgatnak, és bejgliznek. Azok ők, én én vok. mi közöm hozzájuk?
    A karácsony meg jóval mélyebb és többstálubb, mnit szimpla katolikus marhaság.
    Téli napforduló ünnepsége mond vmit?
    Nem baj, fúj keresztények.
  • Piscator
    ez szomorú. szervezzünk tüntetést a moszqa térre! :P
  • blackeagle
    Nyugodt lehetsz még arra is kattintanának .
  • Mipi
    Ez az egész a politikusok hibája. Nincs normális törvény pl ha elkapnak egy vírusírót alig kap büntetést még ha kicsit is írt. Mindegyiknek börtönt meg közmunkát! Pl takarítsaon az utcán és majd megtanulja hogy nem egész nap a gép előtt kel ülni!
  • uniu
    Ha pl arra a linkre kattintasz, hogy: "Are you install new virus to your PC?"
    Amugy javas cuccokkal lehet csendben felrakni meg Firefox alatt is kartevoket.
  • Hegyikecske
    majd akkor mondd ezt mikor te nyitod meg, senki nincs olyan hülye h dirrekt tönkre akarja tenni a gépét!!!
  • Hegyikecske
    "ám míg mi a képet nézzük, addig a GiftCom szépen csendben feltelepíti magát a számítógépünkre." >>ezt nem vágom, most akko nem csak úgy tud valami sazr feltelepülni ha én azt jóváhagyom? neten ha rákattintok egy linkre attól hog a sazrba tud feltelepülni??
  • Auruma
    KArácsony=giccsparádé?
    Ez rajtad is múlik mivé válltoztatod a Karácsonyt kedves whitehawk!!
  • manzanarosa
    Az a lenyeg hogy vigyazni kell.
    A Karacsonyt pedig nem kell ennyire lebecsmerelni. Az izraelitak a Hanukat legalabb annyira nagy unnepnek tartjak mint a keresztenyseg a Karacsonyt. En a Foldnek azon a reszen lakom, ahol lassan ki sem engedik mondani a karacsony szot.De azert mindenki (legtobb ember)keszul ra.
  • shusaku
    Ahahahah ez milyen már, hogy csendesen települ a háttérben? LOL. Vajon Firefox-szal nézve is? Nem tud valaki egy linket?
  • whitehawk
    Váháháháááááá. Karácsony.... Az egész nem más mint egy kommersz szar. Mire odakerül a sor, hogy az ember a családjával legyen hányingert kap a giccsparádétól meg a velejáró nyűgtől. A buzi karácsonyi rádióműsorok a nyálas karácsonyi zenével, a házak a felragasztott műmikulással, a világító csicsa diszkófűzérekkel. Kár, hogy nem inkább zet akarják kiirtani. A vírust amúgy leszarom, mert melegben töltöm a karácsonyt, nem fagyos windowsban :D Kellemes ünnepeket, mert amúgy kirekesztő dolog boldog karácsonyt kívánni ott ahol más vallásúak is lehetnek. Egyébként nekem 8, ateista vagyok.
  • smv
    :) Van benne valami
  • DKm
    Csatlakozom az elöttem szólóhoz.
  • Chriss745
    vírusírókra, bocsi, már reflexből ment egy t is
  • Chriss745
    Tudjátok én nem haragszom a vírusírtókra. Inkább azkra, akik megnyitják az ilyen leveleket.

Amíg lesznek hülye emberek, mindíg is lesznek akik kihasználják őket...
  • Caro
    Hmm...
    Van egy olyan érzésem, hogy nyugodtam használhatom továbbra is a Kopete-t és a Gaim-et :)
    Valahogy nekem az ilyen vírusos fájlok mindig csak azt írják ki, hogy "cannot execute a binary file" :)
  • blackeagle
    Ilyenkor mindig eszembe jut a 20 év meg a tömérdek pénz amiből esetleg egy értelmes rendszert is csinálni lehetne. Mi az hogy feltelepül a háttérbe ? komolytalan.
  • peterx
    .. minden vírusírónak